Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se každý diví co je autistů a nevim čeho ,ale děti jež vychová tv a pc  těžko budou chápat lidskou společnost , místo aby mama dětem četla tak jim radši vrazí mobil.

    • A ty si myslíš, že autismus vzniká čuměním dítěte do mobilu...?

      • to určitě ne ale místo aby se psycho poruchy tlumily tak se rozvíjí , dneska každý nevychovaný dítě je okamžitě v péči psychologů a každá mama je vzorná pečovatelka , soráč vidim v práci stará mu volá že jí nejde internet , dítě zlobí a ona ho nemá jak zabavit , jedete autem , ženská kouká do mobilu a před auto natlačí kočár s dítětem , nedej boha když má ještě sluchátka , asu stárnu a nějak to nechapu . Nějak se nám ta společnost jaksi přesouvá do tej virtuální nereality😎.

        • Pracovala jsem s dětmi a mohu potvrdit, že děti jsou stále více nevychované...

          Nejdřív by potřebovali vychovat rodiče...😉

          • no tak já osobně jsem snad vychoval dvě děti a snad dobře , ale poslední rok výuky   na počítači mojí výchovu docela " podkopalo " a dál budu tvrdit že lidská společnost se může skládat pouze z lidí kteří spolu lidsky komunikují , tak praví evoluce a ta se ještě nesekla. Docela mi fascinovala holka kolegy když jsem jí říkal že jsem si pohádky někdy i vymýšlel a taky je nečetl , ona odpověděla že jí táta ani máma nikdy žádnou pohádku neříkali a pouze jí pustí před spaním něco na počítači či v tv , no když ty děti nelžou. Zcela opačně , dostal se nám do party klučina po vyučení co máma drobet jela na chlastu a tátu ani pořádně neviděl , kolega co je starší a bezdětný na něj měl trpělivost a opravdu ho vedl k nějaké spolupráci , ta proměna během tří let byla neskutečná , to se předtím všude ani neohřál , 😎.

            tak to R<1 a když tak mírný průběh , ten  "uv felčar nahoře" docela maká , tak snad si jeho zásluhy nepřičte bureš  (a ne mutovat virus , nebo bude taky platit evoluce a za 1000 let tady budou jen prvobytně pospolní zemědělci extrémně odolní chorobám .)Jdu něco dělat už jsem se nakvákal dost , tak někdy na kávu , docela by mě zajímala tvář spolupisálků.

            • vanhorne

              "docela by mě zajímala tvář spolupisálků."

              Veris, ze me take, ale jen nekterych.🙂

              • Reakce na příspěvek:

                😎

            • Já také vychovala dvě děti a také doufám, že slušně...

              Když byly malé, každý den jsem jim četla pohádky a když byly starší, ale ještě neuměly číst, i různé pověsti...

              A vážně nechápu rodiče, kteří říkají, že na své děti nemají čas...

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                "jsem jim četla pohádky"

                Nekdo te to musel naucit a vstipit ti to do pameti. Kdo te to naucil? Nektere z tech pohadek ktere jsi jim cetla, jsou uz mozna dneska na cerne listine.  🙂

              • Reakce na příspěvek:

                už ani nemají pro všechnu tu spotřebu  čas dělat děti i to je evoluce😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit