Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AC je kokotina a vždycky bude. Kdo souhlasí ať dá like.
    • Je to tak. Skáčeš pořád do sena jak čuráčisko Pak pořád lezeš na věže a rozhlížíš se. Ach jo. Pořád to samé. Ovečky to ale budou pořád kupovat, neboj. Jim je to jedno. *7*
  • Včera jsem hajloval před zrdcadlem.
    • Když zahajluješ třikrát tak se objeví hitler a odpráskne tě lugerem
      • a až ho odpráskne, tak do dveří vtrhne Blazkowic a pořádně ho vykleští
  • Problém AC je ten že to dělají na konzole a ne na pc...a příšerně to optimalizují!!!...Krom toho Unity má oficiální minimální nároky na hw o něco vetší, na nízké grafické nastavení vypadá u mě na stroji líp než Syndicate který vypadá otřesně, víc se zadrhává a graficky je o krok zpět jen díky úplně zbytečně velké rozlehlosti mapy...Krom toho hratelnost je ubohá...kolikrát se stane že se postava zasekne na okraji střechy a mele sebou jak v nějaké hře z roku 2003....některé prvky naopak dobré...každopádně palec dolů, ten kdo psal tuto recenzi..nevím jestli je to nějaký AC fanatik...nebo mu platí za dobrou známku vydavatel..ale půlka toho co napsal jsou hrozné žvásty..a vychvalování něčeho co je akorát strašný omyl od vývojářů, kteří jakoby ty hry vyráběli jako na běžícím pásu, bez rozmyslu...zisk je zisk...kvantita vítězí v dnešním konzumním světě nad kvalitou...naserem tam HD textury s efekty a hloubkou...oni si to ty paka koupí!! Néé děkuji...!! *16* *16* *16*
  • problem je ze dnesni vyvojari delaji hry na vykonych pc a pak hry tak vypadaj, jsou narocne. kdyby je delali na 2 nebo roky starem pc tak by tak narocne nebyli. vzdit treba ac ma obrovske naroky ale zadny graficky skok neni.
  • Bubny jsou věééééééc!
  • Holldir
    Dost zábavné. Již před měsícem jsem koumal jaké, že budou nároky na Syndicate. Na několika webech byly stejné informace a to takové, že nároky budou stejné jako na Unity. A poněvadž jsem tušil, že budou chtít vylepšít stabilitu hry tak to asi nebude tak zlé s nároky. Ale asi jsem se pletl. Unity jsem hrál při 25-30 fps na vysoké detaily (s několika aspekty ultra) na rozlišení 1980 s dvougigovou radeonkou starou několik let. On tu porovnává 720p a 1080p. A na gigové grafice při nejnižším nastavení a 720p nehratelné...hm takže to asi ani plynule na nejnižší nespustim na maximální rozlišení. Zajímavý výsledek testu co čtu docela velký skok v nárokách hry. Očividně nejnáročnější hra vůbec jak to tak sleduju. Zatím jsem teda náročnější hru neviděl:)
    • Ja myslim, ze na vysoke detaily ti to pujde na 10-15 fps, coz oproti 25-30 neni zase takovy rozdil.
    • Jack1947
      Určitě se náročnější (neoptimilizovaná )hra najde, nějaká taková zde byla (nápověda Dying light a spol).
      • Dying light jsem hrál a plynule na full hd (i7 2600, GeForce 560 Ti), ale Syndicate? 720p a fps si netroufam odhadnout. Vše na minimum a stejne slideshow
        • P o s e r se z toho. *6*
  • Jack1947
    Vůbec poprvé jsem si vyloženě užíval hrát za ženskou postavu, asi proto že Ac až na pár vyjímek moc tuhle možnost nenabídlo. To i přesto že více založená na stealth(!!!) a nemšla tak silné údery. Jacob taky nebyl zlý ale víc mně to nevím proč bavilo za Evie... Jacob měl zas dobrý smysl pro humor.

    To že ty dovednosti se odemykali docela rychle a celkem bez námahy, je taky docela drobný detail. Vždyt je to jinak stále AC ne? nebo aspon se to inspirovalo Accčkem... aler jak jsem už psal příčtě to chce už něco jiného trochu je vidět ýe inovace Ubinoft umí ted aby je využil i.

    "Technický test pc verze" ten nadpis je na vylámání zubů lol *7* Nestačilo by jen Test pc verze nebo Test HW ...
    • Na vylámání zubů je spíše čtení tvých příspěvků.
  • Nevím, jestli se dá říci, že je to lépe optimalizované, jenom to redukovali, viz. https://youtu.be/h4YU_hy9xFk?t=1m5s
  • Takže AC už se dnes hodnotí jen podle fps? A co ten hrozný klišoidní příběh a trapné postavy, opakující se úkoly a otřesný voiceacting? Když jsem slyšel poprvé Eve Frye tak jsem si chtěl uřezat a sníst uši. To je hrozné kam tahle série klesla po skvělých prvních dvou dílech.
    • První díl je nejhorší ze všech, s dvojkou už souhlasím
  • Jack1947
    Ke konci hlavně před 8 sekvencí jsem se už fakt přemáhal, ze strachu osave jsem se snažil hrát co nejdéle nicméně kolem 15 hodin asi cca padlo.

    Stala se ještě jedna docela zajímavá věc, Assassina jsem se asi poprvé docela přejedl. Ted to myslím tak že jako vážně ( to neberu v potaz několik random pádů). Jn jsem unavenej, z toho uch to se u hodně her nestává... aspon teda mně ne. Nevím, hrál jsem i některé postranní mise které byly celkem zábavné a neodváděli o přísně předskriptovaného příběhu.
    Ještě ta 1světová no,ta má taky zajímavé mise tedy na to že to je základní hra tak od minule (Unity) je tam obsahu tedy přehršel. ( jo pravda jeden startovní update přidal nějaké to dlc ale i tak.)

    TO mlácení ke konci už bylo hroozně mechanické a je to jak z FC4 skoro jestli příští díl bnude podobně přiblblý tak to potěš. Závěrečný boss spíš zklamal ... potenciál tu byl suma sumárům ještě na tu 8ičku dosáhnul ale do příště to chce od ubikrepu něco promyšlenějšího.

    I když ty FPS a propady byly docela divné a spíš legrační, to jsem snad nezažil aby hra se vracela t plochy do hry atp...nebo 5minut byla ve stavu mrtvolné zámrazy..Ty fps tam lítali jak na běžícím páse... možná to bylo tím že jsem měl zaplé úplně všechno ( protože proč by ne že?).

    Netěším se až hry budou chtít 12 a více gb hehe... to aby člověk koupil rovnou 32gb! ( i když to zas cenově nebude úplně to pravé...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit