Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • life28
    Proti COD už netreba robiť nič. Hra je mnohonásobne kvalitnejšia, COD je už porazené na plnej čiare a kráľom FPS bude BF. Problém je v predajoch a vo fanúšikovskej základni COD, no dúfam, že BF3 bude jasnou voľbou všetkých BF 2 hráčov a tých nie je málo.

    Dúfam, že vývojári si podobné preview berú na vedomie a usilovne opravujú tie drobné nedostatky, ktoré chýbajú k dokonalosti.
    • Nechi být hnidopich, ale šiml si někdo toho, že i když střílíte přes mířidla, tak stejně střílíte do toho křížku, který je od mířidel úplně jinde? já vím, je to drobnost, ale... Třeba je to jen u toho těžkého kulometu. kdo ví.
      • Nene, kouka pres kolimator. To ze mu to lita nad muskou je tim, ze nekouka pres miridla, ktera jsou pod urovni toho kolimatoru.:) vypada to pravda divne, ale je to tak spravne.:)
        • Tak díky za vysvětlení.
      • nechci byt hnidopich ale myslis to jak mu to tam kam ma kdyz nepouziva miridla ale holosight ?
  • Pokud udelaji neco jako BF2 neni co resit, pokud se budou snazit udelat klon mezi CoD a konzolovym BC2 tak se ani nemuseji namahat :D
  • Pete.palis
    Velké mapy, Destrukce, Technika aj...dělá (v MP) Battlefield královnou tohoto žánru...COD nic takovýho nemá...Good bye Cod;)
    • COD má jednoduchou rychlou akci pro masy. A co jsem tak slyšel, tak BF3 bude akčnější než BF2...které zas bylo akčnější než 1942.
  • Osobně si myslím že namísto patetických dějových zvrat(k)ů, by mohli konečně autoři ukazovat i odvrácenou stranu války, kdy umírají stovky collateral damage, jinak známých také jako civilisté. Kdy obyčejní vojáci, nejsou schopní se vrátit do běžného života a trpí psychickými problémy, nebo když se zakrývají válečné zločiny účelovou lží. Aby se třeba hráč zamyslel, že když bombasticky spadne celá budova, tak v ní také mohl být někdo, kdo nemá s válkou nic společného.
    Filmy dokázaly že jde udělat příběh, kdy se bojové nadšení střídá s absolutním rozčarováním z války, viz. např. Četa, nebo Olověná vesta a přinést zároveň nějaké poselství. Grafika fps vojenských her dosáhla téměř fotorealističnosti ale úrovní děje to jde s nimi čím dál tím víc z kopce....
    • Souhlasím s tebou, ale zkus se poptat lidí okolo sebe, kdo viděl Četu a Olověnou vestu (a líbilo se mu to) a zaručuju ti, že jich bude minimum oproti počtu lidí, co viděli Armageddon, nebo Pearl Harbour. A podobně přemíšlejí obchodní manažeři při vývoji hry.....jednoduše "prachy, prachy, hlavně prachy" a trefit výsledkem tu konzumní část společnosti.
      • S těmi prachy a obchodními manažéry máš pravdu, ale někdy jde začarovaný kruh prolomit, protože ti manažéři právě koukají jen na výnosy a forma jejich dosažení je jim ukradená. Když kdysi Četa získala oskara, stal se z ní blockbuster, který spustil lavinu podobných filmů, jako Narozen 4. července, nebo Oběti války.... Myslím že kdyby nějaký šikovný vizionář udělal podobně úspěšnou hru, tak by to odstartovalo nový trend... Otázka je jestli by to bylo dobře, protože takové to ždímání témat do poslední kapky (jako například hry s tématem II.SV) nemám rád.
    • Tohle by asi neslo. Sice napad hodne zajimavej, ale svetovekoflikty zivi verejne mineni. A hry jsou politicky hodne angazovane. Krasny priklad je Homefront a korejskej problem v Japonsku. Stejne tak se snazi hry zobrazovat jenom to, jak hodni spojenci bojuji proti spatnym na druhe strane a jedina zverstva na civilistech jsou prave jenom od protivnika. Je to sice smutne, ale fungujici. Podpora operaci napriklad v Afghanistanu uz je tak dost posramocena a jeste udelat hru, kde padaj bomby do skol...to by sme si tam mohli fidlatka rovnou zabalit. A kdo tvrdi, ze by to bylo dobre, ten ma o danem konfliktu predstavu nula, vybudovanou prave hranim podobnych her. Nee, kazdopadne tohle by byl uz asi nenkej led....viz strileni na letisti v CoD....
      • Já si zase přál zahrát si druhou světovou válku z pohledu německého vojáka. Zatím to bylo možné jen ve strategii Company of Heroes, ale jako FPS to asi nikdy možné nebude.... Zřejmě by to spustilo řadu nevole...
        • SedRicKCZ
          Taky bych si chtěl zahrát za teroristu, nácka apod. Pohled z druhé strany by mohl být dost zajímavý.
  • doufám že to zase nezprzní datadisky jako u BF2 či dokupováním zbraní jak je tomu teď u play4free. Ve dvojce: Chceš efektivněji odstřelovat své nepřátele? Tak zaplať :)

    Kolikrát jsem obíral své mrtvé zámožné spoluhráče (protihráče) ze západu či zámoří, jen abych v infantry módu (BF2) získal takové hračky jako L96A (sniper) nebo G36L (medic)...
    ...a kolikrát padal k zemi jen proto, že oni měli a já ne.

    Psychologická nenuceně vnucená zlodějina a pěkně vychcaná. Nebylo to fér.
    • Mas asi na mysli datadisk special forces?
      To je aspon jediny ktery jsem si dokoupil a ani jsem to nepovazoval, za nejakou zlodejinu.
      Vzdyt Battlefield 2 dodal zabavu na par let, takze proc si nekoupit datac?
      Rozhodne to nebylo silenstvi typu mikroplateb u tzv free her.
  • Bf nemusi a podla mna by ani nemal bojovat zbranami ktorimi bojuje COD.Prave naopak mal by sa od neho hrdo az opovrhlivo distancovat ako to len ide.Popravde mna uz len ta samotna insporacia codom znepokojuje.Ok mne osobne je singl uplne u prdele a nech z neho robia korikdorovu arkadu ale prosim prosim nechcem ani naznak toho v multy.Ako plan pretiahnut codistov ku komlexnejsiemu multiplayeri to je sice zaujimave ale dufam ze sa nebudu inspirovat codom aj v multiplayeri. Z tej predstravi mi ide mraz po chrbte.
    • Pete.palis
      Battl zůstává Battlem...pokud ho chtějí smést z povrchu herního, tak inspirace nepřipadá v úvahu;)
  • Vypadá lepé Battlefield 3 než Crysis 2 ????
  • Me se ta jejich neustala snaha porazit COD vubec nelibi.Obavam se,aby z toho nakonec nebyla hra svymi hernimi mechanismy az prilis podobna prave tomu COD.Kazdou chvili vypousteji do sveta reci o tom jak s BF3 chteji porazit cod.Obavam se,ze toto bude mit ke klasickemu BF2 a 1942 hodne daleko.Snad se pletu,ale zatim me o opaku nepresvedcili.
  • Vypadá to na další lineární proamerickou střílečku alá Irák, Afghanistán a podobně... Opět jen neustávající střílení hord teroristů, spoušta drsných hlášek amerických vojáků, "dojemný" příběh o americkém snu a ukázka moderní výstroje, kde na žádné zbrani nesmí chybět spusta harampádí a kolimátor... a nic víc. Předem 8 (néli 8)/10 avšak pod slupkou 5/10... takových her už tu bylo.... kdy už přijde někdo s něčím novým neokoukaným.... a nejde o grafiku, když chci něco fotorealistického koukn use na černý jestřáb sestřelen. Když chci hrá hru, potřebuji alespoń fungujícíc svět a zábavné principy, né jenom tady máě m16 a támhle už na tebe běžej. Božemuj. Doufám že Deaus Ex 3 bude alespoň něco originálního.... i když....
  • no nevim no :/ je to moc nahypovany :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit