Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cituji " A vy si tu pušku vážně koupíte, protože je zatraceně lepší než základní G3A4 (i když nepochopitelně nemá funkční podvěsný granátomet). " ... a to je přesně ono proč tyhle hry s granátometama už nehraji, pak tam běhají tupci kteří neumí vystřelit na hlavu a tak to ládujou okolo sebe granátometem hlava nehlava, spoluhráč nespoluhráč. Začlo to už u Black Hawk Down a novýma dílama CoD konče .. to je prostě něco co podle mého do MP nepatří, Je to ovšem můj názor tak mi ho prosím nevyvracejte a běhejte si s granátometama dál.
    • Když to v tý hře je, tak proč to nepoužít? Fakt miluji tyhle typy, co si věčně stěžují na snipery, granátomety, obyčejný granáty hozený na slepo, kempery atd. Nejradši mám snad z CoD LAST STAND NOOB, UAV JAMMER NOOB a další.
  • BFP4F hram od decembra, samozrejme nie kazdy den, ale celkom dost :) Zatial som do toho nevlozil ani cent, a ani nevlozim, absolutne nie je treba. Mam 2 ucty, takze 4 postavy (levely 20,19,20,20 :P (20 je zatial max, bude zvyseny na 50)), tam problem nie je. Zbrane si bezne rentujem, doteraz i veteranske, ale ceny za herne kredity sli hore takze uz si veteranske verzie nebudem tak casto rentovat. Co uz, ale nevadi, zakladne verzie zbrani za 500 kreditov si clovek odpracuje za 1-2 hodky, takze tie si moze clovek rentovat donekonecna. Co sa tyka grafiky, mam 5 rokov stary notas a hram to na low :\ je vela ludi co nerozbehaju BC2 a vyskusaju teda aspon P4F. BF2 som hraval dakedy dost, ale necitim potrebu sa k nemu vratit kedze mam P4F, aspon nejaka zmena. Bavim sa pri tom dost, a to stale, aj ked som uz dost hodin odohral. Vela dobrych veci sa stale chystaju pridat, Tier 3 training, zvysenie max levelu, nove zbrane a mapy atd atd. Bol som prekvapeny ze Tiscali recenzuje hru ktora pred 2 tyzdnami vstupila do Open Bety.. je tam este par bugov, ale vyvojari na nich pilne pracuju :) Server browser tiez bude, len si musime este pockat. Keby som mal nejak ohodnotit, tak by to bolo minimalne 8.0/10. Ak mate nejake otazky, kludne sa pytajte.

    P.S. "pro přikrčení je nutné neustále držet tlačítko Ctrl, z čeho jsem měl za chvíli ruku jako ze dřeva." tu som sa zasmial.. ono nie je dobre stale campovat :P treba sa aj zapojit do utoku ;)
    • mmrrxx
      ja uz som sa pytal nizsie ale mi nikto neodpovedal tak sa spytam teba, je to lepsie ako BF2 ? BF2 stoji teraz 10e takze odhliadnuc od ceny, cisto ked porovnas tie 2 hry ktora je lepsia ? a neber do uvahy ze uz si obohraty z BF2, ber to tak ze to mas odporucit niekomu kto nehral ani jednu
      • Osobně doporučuji rozhodně BF2. Jak říkal kolega výše, není problém najít stále plné servery a ty možnosti ve hře budou asi taky větší, než v P4F verzi, a jako plus rozhodně prosazuju fakt, že je možné si druhý Battlefield doplnit o řadu kvalitních modifikací, které zaručí další vlnu vynikající hratelnosti.
        • Jaky konkretne modifikace bys doporucil?
          • No, spíše jednodušší odkaz tady http://www.moddb.com/mods ..... a zvolíš si BF2. :D
            • sice realitu ve hrach vetsinou moc nemusim, ale urcite me zajimaji mody, ktery rozsirujou airforce, takze supr, thx!
          • Tak klasicky bych vypíchnul dle mého ty nejlepší a to Project reality a předělávku modifikace z původního BF, Forgotten Hope 2. Ale, jestli chceš vyzkoušet i nějaké další, včetně těch, které si zaměřují na singleplayer, zkus se podívat sem: http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=Search+...&released=def&style=def&theme=def&game=109&type=def
      • Velmi tazka otazka :) Nevidim dovod preco by si nemohol vyskuat P4F a aj demo BF2 a sam uvidis co ti viac sedi. V BF2 mas vsetko odomknute hned od zaciatku, nie je tam ziadne prisposobovanie postavy, mozes si lahnut (neviem ci uz nejako odstranili dolphin diving), serverov bude asi este dost, to ti neviem povedat. P4F ma dost hracov a pocet sa este znasobi casom. Chyba zatial este server browser, co je minus, ale mna vacsinou pripoji na dobry server kde nie su problemy s lagmi (niektori hraci sa na ne stale stazuju..). Paci sa mi levelovanie a system vylepsovania postavy, i pocit zo zbrani je pre mna lepsi ako u BF2 (demo mam nainstalovane i teraz, kvoli treningu s vrtulnikom :)) BF2 mal super vec, a tou su squady (commander tiez nebola zla vec). Ja vacsinou hravam so slovakmi a cechmi na teamspeaku, takze sranda je tiez a aj trocha tej spoluprace :) Taktiku a spolupracu casto u spoluhracov nenajdes.. to bude tymi novacikmi co teraz prisli. V P4F si ale urcite najdes veci ktore si zamilujes, napr vyhadzovanie tankov do vzduchu pomocou miny ktoru im hodis pod pasy alebo co ja teraz mam rad tak je kombinacia recon, motion senzor a USAS-12 :) pecka proste :) Mojou odpovedou je teda rada aby si si vyskusal i P4F i BF2 demo a neminies ani korunu :)
    • zacinal jsem kdyz spustili Closed Betu .. s oteverenim Open bety me to prestalo bavit .. ale zajimalo by me .. uz opravili zamerovac na G3A1 ? :)
      • Odisiel si kvoli navalu novacikov? Je pravda ze to niekedy dost rozculuje ked nevedia hrat, ale casom sa to snad zlepsi.. Za assaulta som uz nejaky cas nehral, ale myslim ze G3A4ku este neopravili, pravdepodobne v najblizsom patchi to bude (dufam ze tento tyzden).
        • novacikovia mi az tak nevadili .. aspon na nich ziskavas body, ale aj s "veteranmi" musi mat clovek stastie aby narazil na server kde u toho ti ludia trochu myslia a hraju v teame .. a tiez je ta hra nezmyselne vyvazena .. jednotlive classy .. medik s AR, sniper nezabije na 1HS, Assault je v pohode a borec s RPG ma bud UMP45 s ktorou zloziz cez polku mapy na par vystrelov kohokolvek, alebo tusim H&K s ktorym musis vysypat polovicu zasobniku .. proste ziadne rozumne relacie medzi ucinkami, dostrelom, presnostou a recoilom medzi jednotlivymi zbranmi .. ale aj tak som sa par tyzdnov pobavil ..
          • Nj, su tam trochu problemy s vybalancovanim postav.. Medic ma velmi silne zbrane co motivuje ku kempeniu (neznasam medikov na strechach), ale nedavno nerfli MG3ku na ktoru kazdy nadaval a bolo to v pohode, potom zase pridali M249ku za peniaze, ktora je asi zase silnejsia.. Sniperky davaju na 1 ranu HS, ale zriedka sa stane ze to je 98 dmg a pod.. potom treba vytiahnut tracer :D Assault aj engineer su podla mna vcelku vyvazeni, engineer nemoze mat silne zbrane (UMP neviem ake je silne, skoro som ho v hre nevidel), on sa ma starat o vozidla. Jediny problem teda vidim v medicovi, mal by dostat slabsie zbrane aby sa viac staral o spoluhracov a menej o zabijanie nepriatelov :)
            • u tych sniperiek je to podla typu .. jedna dava HS kill na dlhe vzdialenosti, druha na stredne . tusim .. to UMP mi prislo silne dost .. v Karkande ucinejsia ako m16 akorat v Omane na extra velke vzdialenosti uz nebolo tak pohodove
  • Pan recenzent napsal možná nevědomky přesně to, k čemu je tahle "browserovka" hlavně určená. Navnadit hráče, kteří pak bez uzardění sáhnou ke krabicové klasice a ještě třeba utratí pár chechtáků za kvér. No, jdu prubnout baret a hadry, co rozdávali beta testerům :)
  • Zayl
    PKM .... Zdravotník .... přesnost na dálku ....

    Snad nemyslíte vážně? A navíc naprosto fail projekt. Najít dneska plné (čti 64 lidí) BF 2 servery není takový problém a ta hra stojí hubičku. Proč hrát derivát?
    • Drak_1
      Ale v BF2 nemožeš behať za medika s PKM !!! :) A to dnešné deti nebaví :)
    • Asi tak nejak ale pocitam ze v BF3 budes v kuzi zdravotnika s tim PKM nebo necim podobnym pobihat take. *8*
  • Kupte si battlefield 2 Complete Edition za pár korun a máte plnou hru. Tohle demo nemá smysl hrát... A nebo si počkejte na BF3. BF P4F je absolutně zbytečná hra.
    • Nesouhlasim. Nemůžeš srovnávat Battlefield 2 a Battlefield Play4Free. Battlefield 2 je (jak tomu vy říkáte) "plná hra" a konkurencí jí jsou CoD a podobné tituly. Battlefield Play4Free hraje vlastní ligu. Musí se srovnávat s Combat Arms nebo Tribes... a upřímě, na kvalitní zábavu s P4F stačí stovka, pokud vyložině nevydržíš na základních zbraních a dvou třídách.
      Jediná hra v téhle cenové, která je ještě lepší je podle mého názoru už jen původní Battlefield 1942. A když už jsme u toho... každej nemá bohatý, rozhazovačný rodiče... někdo si taky na HW musí vydělávat (tolik k Battlefieldu 3) :)
    • naprosto souhlasim *4*
      • Já nesouhlasím... *3* BF2 mám a tohle je přeci jen trošku jiné... rozhodně se u toho člověk pobaví, a jak jsem psal už dříve u některých tříd je základní zbraň lepší než kupovaná, takže to fakt je zadara...
  • "Doporučuji vyzkoušet, dát pár relaxačních hodinek, neplatit a pak zahodit."
    Slovy nedokážu popsat, jak moc s touhle poslední větou recenze souhlasím.
    • Taky to tak vidim. Dyl se tomu muze venovat jen studentik, co se mu nechce dat tech par stovek za BC2 nebo aspon plnohodnotnej BF2. Obe hry jsou mnohem lepsi a nejsou drahy
      • Nechci si vás dotknout, ale já to jedu, byl jsem i betatester a jsem s tím docela spokojenej a jen pro info BC2 i BF2 mám... ;)
        Jinak jen pro informaci například u medica a snipera je alespoň podle mě základní zbraň lepší než ty za peníze... takže za tyhle povolání jde hrát i bez nutkání kupovat jiné zbraně... teda pokud zrovna u snipa nepovažujete dragunov za nutnost... ;)
        • Já neříkám, že to je špatný, naopak, vypadá to jak Battlefield 2 a hlavně se to i hraje jako Battlefield a to je supr. Ale nedovedu si představit, že bych to hrál nějak dlouhodobě v kuse. Jenom sem tam, mezi čekáním na trojku. A na to stačí si vždycky koupit za měnu co se dá získat ve hře zbraň třeba jenom na 1 den za 500 a zahrát si nějaký večer.
  • Jozef123
    Načo kupovať nové zbrane?Bol som 1. zo základnou sniperkou a "požičal" som si na jeden deň colta.To "požičiavanie" ( *1* ) je náhodou dobrá vec za 3-4 bitvy zarobím asi 500-700 a šialenci ktorý to hrajú nonstop nemajú problém....
    • To je sice pravda ale kvalita enginu je na bodu mrazu celkove s porovnanim bf2 tam spousta veci neni nebo nejde.Proste tahle hra se schovava za bf2 ale moc spolecneho s ni opravdu nema.Za bf 2 zaplatite par korun a mate vyladeny produkt s mnohem kvalitnejsim enginem a celim hernim systemem.To ze se najde banda ktera proste potrebuje platit za nejake ty veci o tom nepochybuju tohle je zdimacka penez za cenu ze dostanete opravdu spatny produkt.
  • nie za nic sa tam neplati vsetko je zadarmo len ked si chcete kupit novy oblek alebo zbran na vzdy tak su tam na to bf peniaze ktore si musite kupit (zbytocnost zbrane sa daju kupovat na den a 3 dni za body ktore nahrabete za 2 hodinky hrania aj menej). Ked si to chcete zadrtit tak chodte na www.battlefieldplay4free.com a tam potom dajte 3 steps to play for free tam sa vam to stiahne a mozete drtit ( musite sa zaregistrovat (to je tiez zadarmo). *3* prajem prijemnu zabavu *1*
  • Hrozna blbost, zkusil jsem a musim rict ze vetsi kravinu jsem snad nehral..to i starickej BF 1942 je daleko lepsi
  • Škoda, že místo B:P4F nenechaj zdarma BF2.
    • Mam originalku bf2 aj bfbc2 a toto som si zahral tiez. je to ako pisali v recenzii, teda stred medzi bf2 a bc2. Grafika je z minuleho storocia to je fakt, ale zase zabavit sa pri tom nejaku dobu da.
      Komu sa ale nepaci bfp4f, nech si kupi za 200 bf2... to je tiez v podstate zadara ;) a bude tam mat 5x tolko map a vozidiel atp.
      uz aby tu bol bf3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit