Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jsem tě
  • ja se na armu 3 tešim doufám že opravdu ten engine bude stát za ty peníze ale rozhodne to nekoupim hned protože to jsem jednou udelal a pak jsem cekal na opravy jak na smilování.ted už me víc tahne multak a arma je hlavne o multaku *5*
  • Odpověď je Rainbow Six: Raven Shield. Poslední realistický a určitě nejlepší díl z celé série.
  • Ani ne, jelikož jejich engine neumí cutscény/videa. Všechno bylo ingame. Všechny trailery atd jsou ingame, jenom správně nascriptované.
  • Predpokladam, ze s vyvojem her nemas zkusenosti, proto se da chapat, ze pro tebe "nedokazeme bug replikovat = velka sance ze ho neodstranime" znamena, ze firma kasle na hrace. Z vlastni zkusenosti vim, jake nekteri hraci posilaji reporty "bugu" a jak casto jsou zpusobene necim, co se hrou nema nic spolecneho (kolik hracu treba opakovane prisaha, ze ma vsechno up-to-date a pak z logu vidis, ze maji 3/4 roku stare drivery grafarny atp.). Kazdy vyvojar ma jen omezene kapacity na reseni bugu a je logicke, ze nejdriv resi ty nejrozsirenejsi a ty, ktere lze nejsnaz nasimulovat. Kdyz mu prijde report typu "WTF, obcas to nekde spadne. Nevim presne kde a jak, ale opravte to asap" tak tomu logicky priradi odpovidajici dulezitost :). A k hlasce "tohle svedci akorat o tom, ze nemaji zas tak velky prehled co se v tom jejich enginu vlastne deje." - velke enginy mohou mit radove stovky tisic radek kodu. Jestli myslis, ze nekdo z reportu hned pozna "co se to kde deje" a kde je chyba, pak na tebe uz cekaji ve Valve - ted nabrali tri legendarni programatory, tak muzes byt ctvrty ;)
  • Počkat, jak víš že by bez 2K Mafii nevydali? Říkali, že to mohl být jeden z následků. Když 2K koupili IS, tak se zrušilo mnoho projektů za několik desítek miliónů, díky tomu třeba studio, které spolupracovalo na Moscow Rhap... krachlo a 2K nad nima mávlo rukou. Takže 2K nejsou žádní záchranáři.
    -----
    BIS je opravdu nezávislé studio, peníze má z EU a od armád.
  • Koukám že absolutně nevíš co píšeš. :p Všechno tvoje doměnky.
  • pardon - oni se dokazi uchytit na trhu (to bych jim zas krivdil), ale hraji vcelku druhe housle. BIS objevili steam, uvidime, kam to pujde dal. Bez steamu by dle myho uz ani moc nic nedelali - na konzole nemaji, protoze se nedokazi odprostit od army a na steamu uz kvantum lidi take nasrali s jejich armou 2. At si kdo chce co chce rika, tohle je absolutne firma, ktera nema zajem o hrace. Drzi se pouze vlastni komunity. Pokud jsi clovek, jenz to koupil a neni s tim spokojeny, nejsi jejich komunita a budou k tobe pristupovat jako k povlu. Nemluve o jejich argumentu (nedavno to psal jejich hlavni produkcni nekam na forum) - kdyz to nedokazeme replikovat, je velka pravdepodobnost, ze jej neodstranime - tohle svedci akorat o tom, ze nemaji zas tak velky prehled co se v tom jejich enginu vlastne deje.
    howgh
  • No. Ono je otazkou, zda je BIS skutecne nezavislym studiem platicimim si vyvoj, o cemz pochybuji. Cesky trh produkoval hry jako Mafia1, OFP, Vietcong, H&D kolem prelomu stoleti - konkurence nebyla tak velika a hry mohl v te dobe delat kazdy a vyvoj tolik nestal - nemusel jsi mit ani tolik zapaleni a byt nadmiru kreativni. Jenze od te doby se nedokazalo uchytit na trhu ani jedno studio.Proc? To by bylo na delsi clanek. Ale z vlastni zkusenosti mohu rici jedine - cesti vyvojari uz nemaji o hry nejaky velky zajem - coz je take duvod, proc uz bych tam po tech stravenych letech nedelal. Spousta lidi co maji sve mista, ale ani jeden to nehraje a ti co to vyjmecne hraji, nehraji nic jineho. Kritiku nesnese ani jeden a kreativni je malokdo, ostatni hry neznaji a workflow nebo zkusenosti ostatnich firem je take nezajimaji. Oni vlastne o ty hry uz zajem ani nemaji a sedi si jen na svych "zkusenostech" - ale to je ve vetsine ceskych firem - kazdej chytrej, malokdo ma o to zajem.
    Co se tye Carrier Comammnd - ja sam bych se na to netesil.
    A co se tyce Mafie2 - nebyt 2K, nikdy by to bez nich nevydali.
  • Tak tahle zpráva mě skutečně překvapila. Příjemně překvapila :). Buďme rádi za BIS a za to, že jsou stále nezávislým studiem. Kde jsou doby Pterodonu a Illusionu kdy český trh produkoval hry jako Vietcong, Hidden and Dangerous . . . bohužel, tahle kapitola se zřejmě uzavřela Mafií 2. Snad nás tedy bude nadále těšit alespoň BIS s hrami jako Carrier Command, ArmA a dalšími projekty. Držím palce!
  • Armed Assaulty vždycky vypadaly líp na obrázku než v pohybu a vsadím se, že ve třetím díle tomu nebude jinak.
  • Pobavil jsem se u tohohle článku: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-inside-job-9-11-jako-politicky-mem-3-d8v-/p_zahranici.asp?c=A110518_013652_p_zahranici_wag
  • Tak hlavně aby konečně vylepšili net kód. Střílet na pohyblivý cíl - nemožné. Jet ve vozidle s jiným živým řidičem - peklo. A to všechno když hrajete na jednom z nejnavštěvovanějších serverů, který má v lobby ping 16 a vy máte fibre optics 50 mbit upload lajnu (i spoluhráč který řídí auto). Tohle bych čekal v době dial-upů, ale dnes je rok 2011 a ARMA je stále v tomhle směru příšerná. Tohle mě strašně zklamalo, ale i přesto ten multiplayer hraju dál.

    Zkrátka klasický vývojářský průšvih - zásadní staré bugy se neopravují (kvůli obrovskému usilí které by to vyžadovalo, už není cesta zpět), ale obrovské množství zdrojů se věnuje na pozlátko v podobě vypiplaných modelů, textur, atd.
  • pockej! to je ale konspirace prece xD do Pentagonu narazil B plnej lidi,vubec tam neni bezletova zona,vubec by ten boeing nesel k zemi-protoze neodpovidal a vubec by ho prece nesestrelila automaticka ground to air obrana. Ta dira v Pentagonu 15m prece presne odpovida rozpeti dopravaku ne? ;) a ta kancelarska technika,ktera zustala neporusena a nesezral ji kerosin z letadla,to je prece normalni,zrovna tak ty trosky,kterejch bylo okolo Pentagonu habadej ;) civilni letadlo ma prece hlasic friendly a proto,to sestreleny nebylo ;) kdyby to byla nejaka raketa,tak ji to davno sestreli,protoze v americe to maji prece presne naopak,tam se muzou US letadla a US rakety sestrelovat navzajem,protoze nemaji pozicni hlasice Friendly-Enemy-Unknown ;) a dvojcata? to byla prece Al-Kajda zrovnatak sakra,to ze to spadlo patro po patre,jak domecek z karet,to je vinou spatny konstrukce a roztaveni nosniku-v Americe se totiz nestaveji vejskovy budovy tak,aby odolaly narazu letadla a zemetreseni ;)
  • problem je spis v tom, ze ty jim (oficialnim sdelovacim prostredkum) vsechno sezeres.
    A pak si vyslechnes tajnou nahravku treba o Koci a nestacis se divit jak se to v te politice vse dela. Ctihodni politikove.
    Nevim jestli si videl neco o 11.9 ale jestli jsi sezral, ze do Pentagonu narazila B747 tak musis byt peknej moula. Nebo ten dalsi B co se pasazeri dostali do kokpitu a roztristila se o zem. Jenom dira, zadne trosky, vsechno se vyparilo. Soucastky z titanu a podobne. Po kazde nehode zustane hromada trosek. V motorech jsou soucastky, ktere vydrzi nejaky zar, jinak by se jim to rozpadlo uz na zemi pri startu.
  • smejki
    však víš co dělá matfyzák o prázdninách, ne?
    Studuje VŠE

    neni vejška jako vejška a neni ročník jako ročník *3*
  • dyť jenom za jedno VBS2 mají 1500$ .. teď si vem že to používá Americká, Kanadská, Australská(,...) armáda.
  • k tomu nemam co rict *3* ano sou to slataniny od zacatku do konce a ctu novinky.cz (tam se totiz presne tohle dozvis? xD ) nosis jarmulku,ze se te to tak dotklo? :-DD
  • Jako fanoušek OFP a Army 2 souhlasím.
  • přesně tak. Jednou jsem si v Armě udělal misi, která byla atmosférou srovnatelná s CoD4 *4* Nejdříve výsadek vrtulníkama na dálnici, postup do města k týmu, který potřebuje posily a po vyčištění okolí pro nás přijeli transportéry. Je to sice trochu práce se skriptama, ale požitek dokonalej *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit