Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim BI o poradny testing nez hru vypusti, u Army 2 byly nasledné patche bohužel nutností. každopádně už nebudu tak spěchat s koupí Army 3, jako u předešlých dílů:(
  • Když jim někdo vysvětlí co je to BUG a že tam nemá být, pak se budu těšit.
    • Tresnickou na dortu by bylo vyhlaseni ze team betatesteru rozsirily o 300%.
      Pak bych snad opet zacal verit ze se preci jen bliska na lepsi casy. *5*
      • asi ocekavaji ze to pred opatchovanim koupi o 300% hracu vic :)
    • Cajk
      Takovýhle hře se to prostě nevyhne.. Podle mě na to BIS fakt nemá kapacity, aby dokázali takhle obrovskej svět utáhnout sami a úplně bez bugů.. Na druhou stranu je dobře, že je pak codemasters nebo jiný pošetilci nenutěj dělat komerční srance..
      • hele, jelikoz pomerne velkou cast bugu odstrani v prubehu roku patchemi tak bud nemaji prachy na protazeni vyvoje na dobu nutnou k uplnemu dokonceni hry, nebo je to lemplovstvim a vypocitavosti ... maji nejakou zakladnu lidi kteri si to koupi i zabugovane jak prase, ti jim to v podstate otestujou a oni hru dodelavaji zatim co hra jiz v obehu vydelava prasule .. je to v podstate chytre reseni (nebudem si nic nalhavat o nasi ceske povaze, ze ;) )
      • rancor1223
        To sice ano, ale proč to nemůžou alespoň trochu otestovat, vždyť polovina bugů je úplně stupidní.. Stačilo by kdyby to každý člen týmu jednou dohrál a každej by pár chyb musel najít, vždyť se o ně vysloveně zakopávalo.. Vždyť to po vydání nejde ani dohrát..
  • Nechapu ty, co porad krici "Amerika=zlo". Kdy tu vubec bylo to vase dobro? Za komancu snad? Jestli si myslite, ze v dnesnim svete je vse na cernem a bilem, tak to bezte zpatky k babicce poslouchat pohadky. Probudte se do reality. Zde neexistuje ani dobro, ani zlo, ale mocensky boje.
    • jde o zpusob zivota, me ten kapitalistickej teda nevyhovuje, klidne si kric neco o lenosti, neschopnosti, tuposti, ale stim se clovek rodi a osud / nahoda (ja vim je to naprostej opak, ale ve vysledku to same jesli to ze prijdes na mizinu byla nahoda, nebo osud) proste existuje. Za komunistu ten svet byl aspon vyrovnanej.
      • nemoze byt predsa kazdy vysokoskolak ale jedno je iste ak si obycajny clovek a napr. pracujes niekde vo fabrike si slusny poctivo pracujes a nemas nic staci ti to iba na prezitie od vyplaty do vyplaty ani jeden zo systemov nebude dobry lebo vzdy niekto chce vladnut niekomu komunizmus bol na hovn* ale pustili si sem este vacsie svinstvo lebo v tomto systeme nema obycajny clovek sancu na slusny zivot spolocnost je postavena uplne na p***
      • Nikdo nic neměl a tak nikdo nikomu nezáviděl :-)
      • hroznej žvást
      • takze to ze by se prubojnejsi, vzdelanejsi, inteligentejsi meli lip je spatne? lepsi je kdyz se chytry a perspektivni mlady clovek nedostane na skolu, protoze jeho tata nekde nekdy neco rekl, nebo protoze jeho deda pochazel z nevhodneho statu/etnika .. me teda pripada spravedlivejsi system kdy kdyz makas, umis -> mas se lip, nez system kdy se ze dne na den, i kdyz makas, muzes stat z reditele popelarem bez tveho zavineni .. a o protekci a znamostech to bylo tehdy stejne jako ted ..
        • faktem je, ze dneska na vysokou muze uplne kazdy a to i kdyz je z uplne z chude rodiny, jednoduse pujde pracovat a do skoly se pujde podivat jednou za dva tydny, bude umet uplne ale uplne hovvno a stejne tu skolu udela, coz je vazne suuuper. A v dnesnim systemu jako nemuzes z vrcholu sletet na dno??? Uplne v pohode a nejhorsi, ze ne jen z vrcholu, ale predevsim ze stredni tridy, ktera pomalu zanika a z nasi spolecnosti se stava stredoveka. A taky si myslim ze nejde tak jestli neco umis, ale o to jaky mas ramena.
      • To jo. Všichni se měli špatně. A propaganda pochopitelně hlásala, že na západu se mají ještě hůř a že aktuální stav může nějaký imperialistický diktátor. Kdyby se vláda u nás chovala jako komunisti, tenhle příspěvek by velmi rychle zmizel a následně by patrně zmizela i tvá maličkost.
        • To píšeš z vlastní zkušenosti, nebo jen papouškuješ co vám řekli ve škole a na ČT. Souhlasím s tebou že za podobné názory by komunisti zavírali a svoboda je nenahraditelná, ale nepouštěj se prosím do hodnocení toho jestli se lidé měli dobře nebo špatně, protože to je velmi relativní záležitost.
          • Pochopitelně, líná lůza se měla dobře, ti mě ovšem nezajímají a upřímně, nejvíc by se mi líbilo, kdyby byli deportováni někam na severní pól, nebo do Afriky. Dneska se aspoň člověk musí snažit, aby se měl dobře a pak teprv může být líný.

            A i kdybych nemluvil z vlastní zkušenosti, stačí se podívat na východ od nás. Nebo na složení voličů KSČ.
            • Fašisté se nezbavovali líných, ale těch, co neměli rádi. A taky fungovala cenzura, svoboda slova byl neznámý výraz. To, že někdo pracuje nad svoje možnosti není taky nic chválihodného, to je jenom špatný úsudek. Ale zároveň se tím vymyká zahrnutí pod "líné lemry". Psal jsem docela jasně, s kým, tak se to nesnaž překrucovat a hrát na lítost, jako to dělají dnešní milá média. A copak si nemůže sehnat jinou práci? Zdravotní problémy přetrvávají? Problémy se srdcem kvůli angíně? Ale za fašistu jsem byl označen prvně, skvělé. Už zbývá jen tyran. Věděli jste, že jsem volil Korunu Českou? Monarchistickou stranu Čech, Moravy a Slezska.

              Ale nic z toho nemění na tom, že ve Armě bych klidně střílel armádu batolat.

              Edit: Jo a důchodci...v tomhle zapadákově to je těžké. Je společensky i morálně přijatelné, že lidé po padesátce tloustnou, chřadnou a jenom sedí u televize, piva a bramborového salátu. Jak řekl jeden slavný pán, popírají svou vitalitu. Pokud se prosedí a prožerou do stavu, že se jim špatně pracuje, dobře jim tak. Ano, na ty plamenometem. Pro ostatní najít pracovní možnosti, které by byly, kdyby (krásné to slovo) "vláda" nebyla prostředek pro sání obrovského množství peněz z lidí.

              Edit2: Ještě bych rád nějakou odpověď, ale dál už bych nepokračoval, nehodí se to sem a je to zbytečná pře.
            • dr.polach
              Aoyagi: A co s nimi? S kým? S lidmi pár roků před důchodem, kteří nemohou zavadit o práci? Nebo s lidmi kteří se opravdu snažili, ale ne vlastní vinou o práci přišli? Sám mám kamaráda, který se opravdu hodně snažil, až moc, takže přechodil několik chřipek a angín a dnes má takové zdravotní problémy že dostal vyhazov a živoří na sociální podpoře... Na takové lidi bys šel s plamenometem? To je mi tě líto. Mezi vámi radikály není moc velký rozdíl. Komunisti bojovali s třídním nepřítelem a vy fašisti bojujete s línou lůzou. Jenže nic není v životě černé ani bílé, to si uvědomte!
            • @Apex Cordis: A co s nimi? Zavřít? Aby dál vesele žili z peněz státu, tj. daňových poplatníků? Nebo je dál nechat na podpoře aby dělali to samé a při tom si užívali? Plamenomet málo.
              Edit: A pokud k tomu nemáš víc co říct, tak to nic moc.

              @Alfred: Netvrdím, že v té době tu byla jenom bída, hladomor a krysy. Ale i v porovnání s dnešní byrokratickou, zkorumpovanou, lobbistickou, jinak ničeho neschopnou vládou to bylo horší, co se týká lidí, kteří chtějí pracovat ve větším, ne jenom na svém "políčku". Jinak většinu aktuálních vládních bych samozřejmě taky hnal dělostřelectvem.
            • Za komunistů se lidi neměli zas tak špatně.Všichni měli práci,v zemědělství jsme byli soběstačný atd.
              Teď je naše země rozkradená,zadlužená a plno lidí je bez práce.!*12*
            • Ach tak, líná lůza a její vysídlování někam. Tak teď lituju že jsem na tebe reagoval....
  • i have the happiest boner right now *1*
  • lepší optimalizace enginu by neuškodila, ArmA2 je peklo
    • Mozek
      Na to co to umí, bych řekl že to není na dnešní poměry vůbec špatný.
      • co to umi?
        • Mozek
          Třeba vykreslit 164Km čtverčních velkou mapu na kterou se dá jít v reálnem čase kamkoliv? At už pěšky, vozidlem, tankem, či letadlem...?
  • smejki
    asi bouchnu šampus *1*
    • Já kyanid... Zkoušel jsem ARMU II to asi hoďku u známýho a docela to bylo nudný... První mise docela šla,ale pak přišla mise, kde jsem měl někoho najít s tím, že on se přemisťoval mezi několika body... Krajina docela pěkná... Jenom nechápu proč se tam nic nedělo... Střet jsem našel jeden a to bylo vše... Nechci nějaký super- akce, ale něco co tě bude motivovat to hrát.... Jo a absence interiéru většiny domů ve městech? To pak naprosto kazí dojem v urbanizovaných oblastech...
      • smejki
        věřím, že singl Army může nudit, já ho shledávám zajímavým a zábavným, ale má svá hluchá místa. Ta mise s pronásledováním onoho chlápka je opravdu docela divná. Nicméně když mluvíš se správnými lidmi, řeknou ti, kde ho najít (střídá tři místa). Ovšem (opět nicméně), když ho nenajdeš do cca 30 minut, mise se ukončí a kampaň jede dál a zajímavěji.
        Nejlepší na Armě je ale stejně mulťák, ten by sis, dám ruku do ohně, užil. Však až to bude zas za 5 euro, tak to kup, a pářnem *3*
      • Mozek
        Nj tohle není CoD, aby tam byl tunel, kterej tam vždy dovede. A protože to je simulace, tak tam není na každým kroku schovaný za stromem AI, který čeká na ranu. Jinak to jsi asi nehrál Operaci Arrowhead, kde Takistán má všechny domi otevřené.
        Já osobně bych též bouchl šampus, ale přece jen je to až za rok *4*
    • A prasatko na novy HW. Trosku me stve ze se zase bude zacina za SpecFor. Tohle byl jeden z duvodu ktery mne odradil od Arma2 kdy z vas hra hned v prvni misi udelala velitel aniz by vas nechala otrkat.
  • Stixxy
    Fuj, FN 2000 ošklivá to zbraň *1*
    • no, je ale lepší než em čtyřka.
    • Awakened
      jj *1* A navíc zdá se Američani obnoví zrušený projekt Comanche. To jsou věci *3*
  • Takže budou možná i ponorky? :)
    Já doufám, že konečně s tím enginem hnou a AI bude umět konečně řídit apod.
  • Prosím, tu animaci rukou při řízení už konečně spravte. Arma je realistická a všechno, ale tohle ten dojem naprosto sráží. Je to jako upéci chutný, výborný dort a polít ho worčestrovkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit