Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bmarg
    Aneb jak potopit další slibnou sérii... Tohle je vážně krok vedle, westernovek tu neni nějak extra moc.. vlastně jen Call of Juarez byla jedna z mála sérii kde byl western, jestli mě ještě napadá nějaký hry jako GUN a spol... Škoda, nevím proč se nedrží něčeho čemu fakt rozumí. Sice Call of Juarez 1 byla lepší jak 2ka, ale to tak většinou bývá.
    Tohle je sprostá rambovka, kde držíte milion zbraní a ze všeho sřílíte se stejnou přesností....
    Všechny ty EU-US-UK společnosti stojí za prd.. už mě baví jen hry z východu, případně nějaká ta česká-polská :)
  • Jediný na co se těšim je nějaká hra od Dana Vávry!!!!
  • Mahcake
    Mám takovej dojem, že ten kdo to hrál..vůbec neuměl hrát na konzolích. *7*
    • Mněl si mu to ukázat hentai
  • Tak hral som CoJ 1 aj 2 a veľmi sa mi páčili. Sklamalo ma oznámenie o prenesení deja do modernej doby a nie divokého západu, ale aj tak som dúfal, že to bude fajn hra... Ale až takúto sračku som nečakal... Hrôza a hlavne tie naháňačky v aute... Škoda, strašná škoda...
  • Měli radši zůstat u toho westernu, ten je perfektní, obzvlášť přes mulťák..

    Tohle už je takový o ničem.
  • No fuj . co to je ..
  • ja len dufam, ze pojde zmenit ten priserny fov...
  • heh, pokud to nema ve hre nazev battlefield a nebo farcry tak vsechny akcni strilecky vypadaji podle vas jak call of duty:-)))) Uz je to takovej trend, ze kdyz je video nejake strilecky tak samej komentar....zas klon CoD, zas to vypada jak CoD. Nebude to asi tim, ze akcni strilecky jsou proste na jedno brdo???? Jedinej problem je, ze CoD je velmi znama strilecka a tak se vse k ni prirovnava.
    • Tak si zahraj první díl call of Juarez a pochopíš ten rozdíl
      • hrál jsem vsechny diky call of juarez. Hral jsem ho hlavne kvuli prostredi, co se tyka hratelnosti byl prvni CoJ dost zalostnej.
        • No tak to pak holt o vkusu. Každýho baví něco jiného. Já na první díl koukal jak na zjevení. A to asi i proto že jsem ho hrál mnohem později právě v době koridorovek s autohealem, který mě dostz lezou na nervy a hlavně jsou všechny stejný. Hlavně samý wow efekty a "dělej dělej musíme jít stylem", stupidníma nepřátelema k který se do tebe netref z půl metru a dokud nepřeběhneš čáru tak choděj furt další. Mě tohle prostě nebaví.
          • Však jasny ja to chapu. Jak rikas je to o vkusu. Ja nerekl ze se mi hra nelibila, oba dva dily z divokeho zapadu byly super. Jen hratelnost mi prisla trochu divna. Ja jen poukazoval, ze se dnes proste kazda hra prirovnava ke CoD. At je to cokoli, tak se pise ze to je zas napodobenina CoD. CoJ The Cartel podle videa nebude to co byval CoJ. WoW efekty u her mi nevadi, ale auto-health a stejne to jak jsi popisoval, dokud neprebehnu caru porad chodi nepratele. Uz nejsou hry co bejvaly a uz ani nebudou. Ale jak rikas, je to holt o vkusu.
            • Cajk
              Tak autoheal je prostě taková nouzovka, můžeš mít buď to, nebo lékárničky, což na bojišti i v životě realistický dvakrát není. Pak taky můžeš udělat to, co kdysi udělali borci z Bohemky s Flashpointem a na všechny tyhle kraviny se vykašlat. Jenže pak ti to zase nebudou hrát děcka, který tahaj peníze od mámy z peněženky - a to je pro studia co chtěj primárně prachy, trochu problém.
            • Přesně. Navíc doba je taková že hry mají primárně vydělávat. Chápu proč to tak je. Prostě taková je doba. Jde ale o to že to má pak ty dopady že se každý studio bojí udělat něco jinak a raději následují úspěšný obchodní model ale call of duty. Ve výsledku jsou pak všechny hry stejný. Navíc do marketingu se vráží mnohem víc peněz než do vývoje. Proto jsem rád když to někdo riskne a snaží se to dělat jinak. V tomhle mě naprosto fascinují třeba tvůrci Penubry a Amnesie. Ale jasně holt pak nemaj miliony v tržbách. Mrzí mě třeba co se stalo z Bioware. Sice jsou jejich hry stále na vyšší úrovni, ale taky je to jak přes kopírák.

              Paradoxem je že mě třeba autoheal když se objevil poprvé v CoD2 docela líbil. Bylo to něco nového. Jenže už je toho moc.
            • Cajk
              haha:) RCG - recycled game? :))
            • COD zosobnuje vsechny tyhle a dalsi negativni prvky ktere hracum vadi tak je vyuzivany jako priklad .. misto napsani pul strankove eseje o tom co ti na hre vadi proste reknes ze je to COD na divokem zapade, nebo COD s mimozemstanama a nanosuitem, nebo hrozici COD s destruktivnim prostredim, atd .. COD by se mohl oznacit jako samostatni herni subzanr .. neco jako DOOMovka kdysi ..
  • vypada to jak slabsi klon GTA o dve generace zpet *11*
  • Me se zda, ze to vypada trochu "Beckove". Jen spousta strileni naslepo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit