Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :) pan Smutný tady manipuluje vašim názorem pod vlajkou Tiscali (ta samozřejmě fandí korporacím sobě vlastním - Sony, Nintendo) a vy mu to žerete a ještě se voblíznete.
    To je v prdeli *13*
  • Aleš Smutný u mě tímhle výrokem v podstatě skončil. "individua" je v podobnym kontextu taková klasická dikce komunistický propagandy. A proč to ty lidi opravdu dělali, jestli to třeba nebyl protest proti oligopolům a korporátním kartelům, to už se jaksi...ztratí v překladu.

    Tohle je za standartní plat, nebo za každou takovou sračku dostává od Tiscali bonusy?
  • Zastřelit.
  • že to říkáš ty, kterej si jako krocan musel bránit bezbranné hackery :-)
  • pozdravuj na základce *7*
  • ano dle tvých reakcí se opravdu cítíš nadprůměrný .-)
  • Hahaha, jak dva krocani *15*

    HUDRY HUDRY *ramena ramena*
  • Tak pojď ty nactiletej frajirku. Dneska v 5 v Plzni na nádraží
  • Nevím jak u vás v Banánistánu, ale u nás v Kocourkově tě ještě tahají po soudech, pokud tomu bastardovi něco uděláš a není to sebeobrana.
  • Ddos útok je něco jiného než stažení databáze osobních informací o 77 milionech lidí.
    A taky je rozdíl v té větě že jsme na internetu zranitelní všichni. My normální lidé ano, ale společnost PlayStation Network (jen ten oddíl sony co zařizuje služby připojení) generoval roční zisk 8,2 milirdy korun. A firma s takovým ročním ziskem není až tak bezbraná jak každý na internetu. Spíš jen z toho zisku šlo víc peněz na odměnu manažerům a ne na zabezpečení.
    A taky je zajímavé že Sony útok oznámila až týden po napadení a hlavně - až po zahájení prodeje nového tabletu :-)
  • calwin
    čo sa týka hackerského útoku tak DDOS útokom sa bežný server veľmi ťažko bráni... nedávno som zrovna videl malý "článok" o tom aké majú veľké bezpečnostné diery servery po celom svete ... najzraniteľnejšie sú práve univerzitné siete určené na výzkum ktoré sa spájajú aby mali väčšiu výpočtovú kapacitu... tým však vytvárajú dieru ktorá je úmerná najslabšiemu článku v celom systéme tj. ak je to medzinárodná sieť a je dobre chránená v amerike alebo v nemecku to ešte neznamená že niekde vo francúzsku majú dobrých správcov ktorí sú ledva radi že im to celé beží... stačí ak hacker odošle požiadavku na server vo francúzsku okamžite vie na aké systémy je napojený a následne vie využiť dier ktoré tento systém obsahuje... má tak prístup k ohromnému množstvu počítačov ktorým ak zadá požiadavku môže zhodiť takmer hocičo... nepýtajte sa ma ako to dokáže sám to neviem ale jeden slovák už vďaka tomu pozhadzoval pred pár rokmi každú inštitúciu ktorú si zaumienil (na slovensku)... (igigi sa volal či tak nejako :D)
    chcel som tým len jednoducho povedať že argumenty typu "majú sa lepšie brániť" nie sú na mieste... na internete sme zraniteľní všetci
  • calwin
    ďalší taký intelektuál... možeš H*VN* ak je to MOJ súkromný pozemok tak tam nemáš čo hladať ak som ťa nepozval... a je jedno že tam neni plot, niesu dvere... Ak som raz vlastníkom JA tak by som ťa (aspoň v amerike) mohol rovno odkraglovať brokovnicou na vlastnom pozemku... to len v tomto banánistane (slovensko, neviem ako v čechách ale počítam že ste na tom podobne) polícia nerobí nič... ako značka zákaz vstupu sa chápu dvere a plot ak tam dvere niesu tak by tam malo byť minimálne označené že je to súkromný pozemok a si na ňom nelegálne...
  • Kdyz si nezamkens byt, tak se po nem zcela legalne muzu prochazet, zcela legalne si muzu prohlizet co tam mas ... protoze zadny zakon neporusuju. Naopak, kdyz me ty napadnes, muzu te sklidem zabit.
  • ucho
    pokud víš, že dochází k prodeji smluv, tak to oznam policii. takhle si tady jen zbytečně honíš triko stylem jedna bába povídala. to samé o přeprodávání telefonních čísel. mimochodem na ty telefonní čísla existuje takovej automatek, který procinkává všechna čísla (schválně koho ještě letos žádné neznámé číslo na zlomek sekundy neprozvonilo - a vlastně co neznámé, po vygooglování se dozvíte snadno, že je to ono prozváněcí číslo), tím si zjistí aktivní čísla a s tím se dá pak pracovat dál. opravdu není potřeba si čísla kupovat od operátora...

    edit:
    mimochodem všimni si, že když ti volají, tvé jméno neznají. ptají se stylem "mluvím s majitelem tohoto telefonu?". vlastně celkem komická otázka :)
  • smejki
    "jejich kriminalita je srovnatelná se sprejerama a nebo skokanama s padákem z výškových budov"
    ne když děláš stamilionové škody, úmysl neúmysl.

    "Ale to že třeba telefonní operátor prodá údaje o vašem tel. čísle jiné společnosti aby vám někdo vyvolával a nabízel vám internet, levnější volání atd, o tom nikdo neví. To samé pojišťovny, ty dokonce prodávají celé smlouvy včetně rodných čísel, adres a majetkových poměrů. Obvzlášť teď kdy se řeší sociální reforma se pohybují miliony soukromých údajů mezi pojišťovnama a nikomu to nevadí - protože se prodává know-how v miliardách a to nikdo šetřit nebude."
    Sežeň důkazy a žaluj. Tohle není omluva pro nic, příteli. Nechceš tu třeba začít vyřvávat, že stíhání Ratha je špatné, protože po světě stejně běhají tisíce dalších korupčníků? Co je tohle vůbec za argumentaci a co je jejím cílem, když "Nikde neobhajuju jejich čin a nebo neříkám, že nemají být souzení". Snažíš se jen říct, že vyřešením jednoho zločinu se nevyřešily všechny zločiny světa? Že málokdo na světě je bez nějaký viny? Nebo mi něco uniká? Zatím říkáš jenom "Tenhle pes sice někoho pokousal, ale myši taky hryžou a včely dávaj pigára." A to je prázdné a zbytečné sdělení. Aspoň já tu nic jinýho nevidim, když už popíráš tu obhajobu. Co mi uniká? Vymáčkni se.
  • Polovina lidí by se tu měla naučit číst.

    Nikde neobhajuju jejich čin a nebo neříkám, že nemají být souzení. A taky nepíšu nic o tom jestli jsou zloději a nebo ne. Já jen píšu to, že jsou to obyčejní frajeři, co je baví ne uplně zákonná činnost a jejich kriminalita je srovnatelná se sprejerama a nebo skokanama s padákem z výškových budov a kdejakou jinou adrenalinovou zábavou.

    A rozhodně má svůj podíl na vině každý článek z toho řetězu, a nejvíc to maj odesrat ti kluci, neprofesionálové, nejchudší a bez výnosu z činnosti. Fakt sranda.

    Ale to že třeba telefonní operátor prodá údaje o vašem tel. čísle jiné společnosti aby vám někdo vyvolával a nabízel vám internet, levnější volání atd, o tom nikdo neví. To samé pojišťovny, ty dokonce prodávají celé smlouvy včetně rodných čísel, adres a majetkových poměrů. Obvzlášť teď kdy se řeší sociální reforma se pohybují miliony soukromých údajů mezi pojišťovnama a nikomu to nevadí - protože se prodává know-how v miliardách a to nikdo šetřit nebude.
  • smejki
    Přečiny jedné strany jsou omluvou pro přečiny druhé strany? Ještě navíc když přečiny první strany nejsou s přečiny druhé strany nijak spojené? Aneb "Franta tuhle čmajnul v krámě bednu žvejkand, tak já mu lohnu pilník na nehty nebo mu urazim zrcátko u škodověnky"?

    A co to je sakra "shromažďování zisků" a co je na tom za zlo?
  • Uráží mě hloupé ignorantství a to, že někdo je schopen použít argument (dva argumenty) úrovně prvního stupně základky jako obranu svého chabého pokusu o vtipnou poznámku.
    Na druhou stranu mám pak dobrý pocit když vidím, že někteří se zabaví tak primitivním humorem. To se pak hned jeden cítí nadprůměrný, ať albín nebo ne. ;)
  • rozbít exemplárně držku tobě by bylo mnohem užitečnější
  • No tohle je zrovna zvláštní příklad. Pokud vím, tak když si byt nezamkneš, pojišťovna ti nedá ani korunu, protože sis dostatečně nezabezpečil byt. Nevím, jak to je ze strany trestnosti :S

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit