Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rejsek
    Pewa sice nesleduju, ale tenhle "hon na čarodejnice" jen obnažuje syrovou debilitu lidí, kteří ho pořádají. Dnes je příliš složité si něco ověřovat, jednodušší je sdílet a pohoršovat se. Vytrhávat věci z kontextu a používat je jako argumenty. Hlavním heslem dnešní doby je prdelolezectví a předposranost. Hlavně aby se někdo neurazil........Asi si na FB a na YT založím nějakou stránku s hypernekorektně krutým superčerným humorem, jen tak, abych trošku srovnal síly.

    .....víte, proč bloudil Mojžíš s židama 40 let po poušti? Jeden z nich tam ztratil peněženku ..... *2*
    • Sr_Lobo
      Lidé jsou jako banány. Ty hnědé nikdo nemá rád.
    • Černej humor je jako dítě s rakovinou ..Nikdy nezestárne
  • jindra.veliky
    Ze ho nemusim, tak ted je mi ho lito...kvuli precitlivenejm moralistum mit takovy oplejtacky *7* doufam, ze v CR to nikdy tak daleko nezajde
    • kyoshido
      mýlíte se, PewDiePie si dělá srandu ze všech. Z korporací (Youtube, Fiverr, atd..), z her (Bear Simulator atd), z ostatních lidí (jiných youtuberů, z celebrit,atd) a samozřejmě ze upejpavéspolečnosti a politické korektnosti. Lze u něj slyšet slova jako je nigger (což způsobilo bolení břicha mnohým lidem), či v jednom videu nechal vybouchnout tučnáčka za pokřiku Allah Akbar, v komentářích se do něj muslimové pak dost pustili. Jindy si dělá srandu z další menšiny a to z hráčů Pokemon Go. Nacistická tématika je u něj vždy ve smyslu zesměšnění a nikdy jinak.
      PewDiePie často říkává jak ho štve že nikoho nezajímá že daroval miliony na charitu, že pořádá další livestreamy na podporu charit, ale že stačí aby "nevhodně" vtipkoval a je hned na titulních stranách.
      To že nebude v Youtube Red ho až tolik mrzet nebude. Kdo sledoval jeho blog Birdibo tak ví že ho tvorba Scare PewDiePie až tolik nebavila.

      EDIT: Zajímavé, než jsem napsal svůj komentář tak se váš text změnil.
      • Luckiller
        "hráči Pokemon Go" jako utlačovaná menšina. Ten rakoský malíř pokojů měl pravdu *1*
    • XorxoxTalarius
      No pochybuju ze nejaky z nasich "Youtuberu" dostane smlouvu s Disney :D
  • cumpi3
    Achjo...on je ten traged uz i tady?
  • Pobavilo mě, jak autor předpokládá, že máme předplacený The Wall Street Journal. Ale dal plný odkaz, za to palec nahoru. *4*
  • MalyZeli
    To video sem videl, a valel sem se smichy na zemi. Hlavne ze delani si srandy z mnohem aktualnejsi a nebezpecnejsi hrozby terroristu nikdo neresi. Tohle byla jasna sranda, za kterou se "zbytecne" omluvil a vysvetlil. Na Felixe se uz dlouho aktivne nedivam, ale tohle mu teda nepreju, a doufam, ze lidi prestanou byt tak citlivi na blbej cernej humor.
    • Vůbec to neni blbej černej humor, naopak.. :) Je to humor inteligentních lidí...a proti jsou většinou jen dementi, co si neumí udělat vlastní názor a vlajou s větrem :)
      • Mel stesti, ze si nedelal srandu z muslimu. Bud byl se do vezeni za sireni nenavisti, nebo by si ho podali muslimove.
  • PewDiePie se vyprofiloval jinam než do vygumovaného levičáčka, kritizoval co neměl, dělal si srandu z toho čeho neměl a tak narazil. To z čeho je "obviňován" jsou fake news v nejlepší kondici.
  • 0011
    Já to video dávno viděl a s nacizmem ani antisemitismem to nemá nic společného. Myslel jsem, že jako Češi máme smysl pro černý, daleko drsnější humor. Podstata videa je, že nečekal že to udělají, dokonce mu vyhrkli slzy když viděl, že to fakt udělali rozhodně to není hraná reakce. Sice se hoši pak vymlouvali, že nevěděli co to znamená, ale mluvili natolik slušně anglicky, že jim to nemůže věřit nikdo. Jinak nemám nic proti židům, ale Anti Defamation League je poměrně kontroverzní organizace a veškeré názory jejich představitelů je nutno brát s velkou rezervou. Navíc všimněte si, že když si vzpomenete v kolika hrách jste měli možnost zabít žida - já si žádnou momentálně nevybavuju - a v kolika hrách můžete zabíjet celé davy černochů nebo bělochů pokud jste černoch a nikomu to nevadí, hlavně že mají SJW a Disney co řešit *7*, tenhle krok se Disneymu nevyplatí a naopak dá munici právě podporovatelům antisemitismu

    Edit: zapomněl jsem dodat, viděli jste všichni ten válečný díl od disneyho, kde kačer donald hajluje? I když z donucení a ve snu, tedy "ze srandy"? Stejná věc, kvůli které s ním teď ruší spolupráci?https://www.youtube.com/watch?v=kzH1iaKVsBM
  • ringmancz
    a trochu jsem si o té kauze pozjišťoval a děláte přesně tu stejnou špatnou práci, jako ostatní média. proč tam máte jako zdroj jeho youtube, ale uvedete jenom půlku faktů? tu bulvární a vytrženou z kontextu?
    • MickeyMutant
      Tak rovnou napiš, co je tam blbě nebo nepřesně, ať z toho taky něco máme.
      • Vogon
        Tenhle to vysvětluje daleko lépe, než většina novinářů: https://www.youtube.com/watch?v=JLNSiFrS3n4

        EDIT: Už to tu někdo dával.
        • MickeyMutant
          To je sice hezké video, ale já jsem chtěl vědět, co je v článku blbě a kde je ta "druhá půlka faktů". Informace z videa mi nijak nenabouraly představu, kterou jsem získal po přečtení článku, proti kterému se ringman vyhrazuje.
  • kultůra kriplů
  • wenceslaus
    Alles gute..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit