Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to tak vidím co vychází za pecky, tak asi příjdu o práci. :D
    PS:Chtěl jsem s zeptat už došlo k prezentaci Rome TW 2?
  • radim.alka
    no E3 je zatím dobře naboucháne new gameplay na battlefield 4,ze včerejšekm na cod Ghosts,dneska vypadlao dosti lsibně dle meho nazoru Quantum Break a Titanfall jsem zvedav dále a tento server games.tiscali.cz pěkně rozdeluji videa z E3 dobré komentování ovšm co se tam děje informatika za jedna jen tak dále ve 21.45 pokračujem :) + nemužu opomenout i re-play steamovani E3 překlad taky super :)
  • Mne sa velmi pacilo Ryse (nesuhlasim s tym, ze je to LEN qte - ak ste si vsimli, to QTE sa dalo spustit len manualne pomocou tlacitka - nespustalo sa to automaticky a teda predpokladam ze ked to clovek pouzivat nechce, tak nemusi), podla mna celkom slusna odpoved na God of War.

    Potom samozrejme Dark Souls 2, Witcher, MGS5 atd - teda multiplatformovky ktore su zarucene pecky. Quantum Break moze byt fajn, ale nemusi...

    Potom prekvapenie vecera pre mna D4, vypadalo to fakt pekne a ak to ma byt mystery adventura v takom style, tak 'yes pls'. Inak nic moc, auticka a FPS ma nebavia, takze Forza a Titanfall ma nezaujali, BF4 uz vobec nie. Ostatne ma tiez nejak moc nezaujalo (mozno som na nieco zabudol v tej zmeti ale myslim ze nie).
    • U Ryse bude asi hodně záležet na zvolení obtížnosti. Takedowny/finishing moves jsou v hodně hrách, ale na normální nebo vyšší obtížnosti to většinou nijak nebije do očí.
  • https://www.youtube.com/watch?v=0BnF-6Km79c
  • že tu nikdo pořádně nezminuje mgs5... podle mě to vypadalo hodně našlapaně
    • Miserius
      To bylo paradni, ale spis tu resime exkluzivni hry, MGS bude na vsech platformach...
      • Bude? Tak to je krásná zpráva!
  • Miserius
    A slusnej fail bylo oznamen par free her pro Gold cleny, radoby PS+ ale nabidnou AC 2 + Halo 3, tedy hry dohromady tak za 4 stovky... No...teda panove... My pozitri jen tak dostanem Uncharted 3 a Xcom...
    A pokud mohu, rad prispeju na pana z EA kterej vypadal pri odchazeni z podia ze se rozbreci *1*
    • Není k tomu náhodou ještě Fable 3? Něco takového jsem ráno četl.
      • Miserius
        Fable se pry dalo zdarma stahnout, ale tam ho nerikali... Mozna glitch (ja jednou takle zdarma stahnul Gotham City Impostors na PS Store)
        • Je možné, že to byl glitch, ale takhle v den konference a jen pro Gold? Možná záměrný glitch.
    • oktavius66
      Toto Microsoft hezky okopíroval od SONY ... Zaplatíš si Gold a získáš hry atd.. Toto má už Playstation nějaký ten rok pokud se nemýlím. Na PS+ jsou stejně bezva hry zdarma. Škoda že PS+ nemám no *3* . Ale konec konců 390 Kčna 3 měsíce je super cena podle mě *3* !
      • Miserius
        To je, 990 pokud koupis na Amazonu treba na rok... Jsou za to fakt povedeny hry... A oni k tomu prozatim davaj X let stary hry co ted stoji stovku u nás, takže tak 3 libry v UK *1* Urcite bys jeste mohl vyuzit mesice trialu PS+, na FB maj poard tu aplikaci, akorat nekomu ty klice neprisl...
  • Hanzales
    Kukám se spožděním, teď jsem u dead rising 3 a musím uznat, že první hra, co mně fakt docela uchvátila. Moment, kdy po tom zombíkovi hodil tu kladivopilu, rozpůlil ho a nasedl do auta, prostě parádní :) Celkově nabídka her na Xbox zatím docela mile překvapuje. Např. ten Project Spark. I jsem nabýval chvílemi pocit, že nový next gen nestojí na polygonech, ale konečně zase hlavně i na hratelnosti (tím myslím obě nové konzole) Jediné co mi ve výsledku tak trochu vyčnívá je ten Kinect. Na jednu stranu to v praxi vypadalo docela fajn, ale druhá věc je zase ta, že pokud tomu nastavím "pouze hlasové ovládání na povely" jestli tomu tak skutečně bude a nebudu muset mít pocit, že to přeci jen (byť teoreticky) může posílat zvuk, či obraz někam bůh ví kam a když si budu chtít na MS někdy třeba krutě zanadávat a ze srandy chtít jejich budovu vyhodit do vzduchu, nebudu muset vytahovat ten Xbox ze zásuvky. Zatím to vypadá, že až budou ohlášeny všechny tituly na obě konzole, tzn nejdřív v tom budu mít pořádný guláš až ze zítřejšího ranního záznamu, tak bude to rozhodování docela nakonec i těžké. MS docela chválím, že když už těch chechtáků mají tolik, alespoň je investovali do herních studií. Tady jde krásně vidět, co peníze dokážou a v podstatě vysolit balík za nějakou tu exclusivitu se myslím pro MS vyplatí.
  • Magister_Peditum
    Zaklínač a, s přimhouřením oka, Ryse.
  • Miserius
    Tak konference nebyla fail jako minula, ale nic co by me premluvilo...Ryse se mi hrozne libilo nez se zacalo "bojovat" Deadrising vypadalo zajimave a nejzajimaveji vypadal Titanfall kterej vyjde i na pc...tak teda nevim
  • Z XO exkluzivit, který mě zaujaly, ale nikdy si je bohužel nezahraju: Ryse, i přesto, že to byl samej QTE; pak Quantum Break, i přesto, že actual gameplay jsme (zase!) vůbec neviděli, ale koncept zní zajímavě; a nakonec Dead Rising 3, vypadá to, že tam se budou hráči moct pořádně vyřádit. No i ten Titanfall vypadal hezky, ale to si myslím, že by mě po chvíli přestalo bavit.
    • oktavius66
      Tak s tím Titan Fall souhlasím... Na první pohled fakt super, ale po 10 hodinách bych to asi opustil... Ale mluvím za sebe samozřejmě *3* . Nevím jak ostatní...
    • Miserius
      Titanfall bude i na PC
      • Jo, já vim, v mým příspěvku to byla jen poznámka nakonec, která už nespadala do XO exkluzivit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit