Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že asi nejlepší by bylo pokračování airbornu se zlepšenou hratelností a inteligencí spojenců (nepřátelé byli celkem v pohodě).Ta parádní volnost a možnost přistát kdekoliv na mapě a ještě před misí si zvolit výbavu, to mnoho her nemá.A do toho ještě možnost řídit vozidla by to dotáhla k dokonalosti.
  • S těmi dveŕmi to samozřejmě přehnaly, ale jsou tam i horší věci. Tomahawk jako standartní zbraň na blízko? Při úpravě zbraně předpřipravené sety, které by při dotyčné situaci nefungovaly? Ta hra mně upoutala mou pozornost když poprvé řekli že bude realistická a už při prvním gameplay videu jsem viděl jak to dopadne. Nejhorší ale je jak EA dokázaly vymít některé osoby které prohlašují že MOH je simulace a jiný názor nepřijmou.
  • priste skus reagovat slušne
  • Bravo, dobré zvednutí nálady po ránu *1*
  • Musim souhlasit s názorama, že by se Medal měl opět vrátit do druhé světové a ne v poslední době zpopularizovaný konflikty slabě nedávných nebo současných a dokonce budoucí. Tyto konflikty nejsou lidem moc blízký a někdy si i člověk pak řiká, na jaký je vlastně straně, jestli je ten dobrej nebo špatnej. S dnešníma grafickýma možnostma se neskutečně těším ze skutečného zážitku v době minulých :)
  • takový opravdu kvalitně udělaný vietnam by taky nemusel být špatný, ale chápu že tenhle konflikt moc lidí nezajímá, takže jsem spíše pro 2sv.
  • dilinja
    taky je se treba podivat kdo ten Allied Assualt delal *5*
  • Tohle vidím poprve, hru jsem nehrál a pukám smíchy, tak oni si dají záležet na nějakém vymakaném levelování otvírání dveří a první klišé co mi padlo do oka bylo, že pří vykopávání dveří aniž by před tím vypáčily zámek nebo něco, do toho kopne otočený zády!? To být EA vtip?
  • ZvacA
    Až teda na ten pseudo obraz výsadkových jednotek a jakože " historických" misí, nepochopitelnýho upgradu zbraní, divnýho konceptu obecně, umělé inteligence rovno ho*nu a tím se odvíjejících střetů a tak podobně. Prostě taková šaškárna, která má celou tématiku WW2 na okrasu. Jako pokus dobrý, ale nejlepší díl? Ani omylem.
  • Náhodou, MOH : Airborne byl jeden z nejlepších dílů.
  • Také bych to tak udělal. Jasně, klasiku nelze přebít ničím, ale pro takový úspěšný návrat na cestu, z níž EA sešlo díky poslednímu dílu, by to jistě bylo velmi pozitivní. Navíc, z druhé světové tu již delší dobu něco nebylo :P. Zajímavé, jak všichni nadávali na to, že furt vychází hry z období WW2 a chtějí něco nového. Tak přišla moderní doba a hurá, hurá, slavilo se. No a teď by zase obecenstvo rádo chtělo druhou světovou :D. Já nejsem vůbec proti, naopak. Moderních stříleček je dnes již vcelku dost a spíše se to jen opakuje, inovací je velmi poskrovnu a tituly se vydávají za plné ceny a tváří se, že jde o něco nového, viz. třeba COD :D. I tak jej hraji rád, ačkoliv je to vlastně furt to samé, ale je vidět, že ždímačky peněz mají něco do sebe - furt se po nich všichni sápou jak slepice po flusu :D.
    Upřímně bych udělal opravdu kvalitní reboot (restart) MOH, třeba na Frostbite 2 enginu, ale dal bych si na tom fakt záležet a jen tak bych to nevydával, ale sečkal bych na vhodnou dobu a pak BUM ho ;). Samozřejmostí by bylo vytvořit kampaň o délce alespoň 10-12 hodin i více, aby se navrátil ten pocit ze staré dobré klasiky. Jasně, herní délky jsou velmi sporné, jelikož někdo hraje střílečky na veterána, někdo zase na zelenáče a tak podobně :).
    Druhou světovou si sice ZATÍM nedokážu představit na Frostbitu, leč co není, může být ;). A pokud by se jo hoši ze studia snažili, mohlo by to dopadnout sakra dobře :). Jen mít námět, kvalitní tým, dávku trpělivosti (nikam nespěchat) a opravdu si s tím vyhrát :).
    Jinak, i já jsem vlastně vyrůstal na MoH: AA :).
  • takhle to dopada kdyz vyvojari nenaslouchaji hracum
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • hitokage
    Mně se nejvíc líbily první dva díly - Medal of Honor (1999) s příběhem od Spielberga a Medal of Honor: Underground (2000) s francouzkou Manon v hlavní roli.
  • S kvantitou dveri to prehnali, na druhou stranu v civilizovanych zemich mi dvere prijdou jako prirozena soucast obydli. Ani Usama nemel v Abbottabadu otevreno dokoran kdyz si na nej SEAL team six vyslaply. Ale je mozny ze konkurence se v tomto pouci a v MW4 radeji pouzije korale nebo se inspiruji u nasi soc. mensiny ktera nema potrebu pred svym okolim nic skryvat a dvere radeji vyuzije napr. na otop.
  • A víte z čeho bych slintal? Co takhle remake Alied Assault na Frostbite 2? Žádná hezká FPS z 2. světový tu dlouho nebyla a myslim, že tohle téma se vrátí. Mně osobně by to nevadilo, už mám po krk moderního válčení. V tom pro mne prostě na celý čáře vyhrál BF3 a COD4... poslední MoH byly krutým zklamáním... o to větší, když jsem na MoH:AA vyrostl :)
  • rancor1223
    MEDAL OF HONOR: DOOR-FIGHTER! *1*
    http://youtu.be/72Ew-awbsNw
  • Neni tomu tak. Medal of Honor (2010) sesbiral spoustu pozitivni kritiky a mel sakra dobre ohlasy. Jen ten posledni byla strasna blbost.
  • B.o.b
    sakra
  • B.o.b
    Tak já jsem zvědavej s čím přídou Respawn Entertainment.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit