Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Mart9: tak v tomhle stoprocentne souhlasim kdyz napisu nejaky dotaz vzdy se najdou minimalne dva lide kteri pomohou coz je super, Vse na googlu najit nejde a je fajn ze se naopak najdou lide kterym stoji pomoc za tech par pismenek
  • Jack1947
    *11*
  • Víš, že jahrušky chutnají úplně stejně jako pomeranče? *8*
  • Já tě nahlásil, budeme i přesto kamarádi? *4*
  • S tím komunistickým přístupem redakce, co se týče banování za nevulgární a nerasistické komentáře na 4 dny (WTF?!) naprosto souhlasím. Začíná mě unavovat (vlastně už teda unavuje), jak kdokoliv, kdo napíše totálně kktskej komentář, lehce vulgární a mírně rasistický s homosexuálním podtextem si píše dál a redakce jak kdyby byla na dovolené. Pak přijdu já, napíšu naprosto normální a věcný příspěvěk k tématu a po odeslání dalšího komentáře už vidím jen "Publikoval jste nevhodné příspěvky. Není možné z této IP adresy psát 4 dny." *16*
  • Docela zajímavé, jak tady reagují místní exoti a dělají ze sebe moudré a oduševnělé skorolidi, tací malí komoušci, kteří by rádi banovali ty jejichž názory jsou rozdílné. To samé redakce, mazání i nevulgárních příspěvků, naprosto nesmyslné banování. Pan Grygar má plná ústa práv chlupatých žen, ale svoboda projevu mu moc neříká, samozřejmě zdaleka není sám. Násilně moderovaná diskuse již není diskuse, ale elitní klub latentních homosexuálů plácajících se po hýždích a držících se pěkně stádně za ručičku a ukazujících na všechny kdo se k nim nechtějí přidat. Nějaká pravidla, určitě, ale promazávat a banovat diskuse jak levicoví balíci z novinek mi uplně kosher nepřijde, kor když se jedná kolikrát o vcelku dlouhé a zajímavé vlákno naprosto bezdůvodně smazané pro jistotu celé.
  • no tu debatu nerozjeli na games, tady se k tomu panove jen vyjadrili...
  • jasne zaskriptuj si nazory co ti nevyhovují, nejlepe je mluvit sam se sebou to by se ti libilo co byt na foru sam :)
  • To je hezký, jenže jde taky i o to na jak dlouho by to vydrželo, mimoto že vlastně i starat se o to a aby to fungovalo by dalo celkem práci. Furt lepší tady než kdekoli jinde a pokud je tu cenzura tak je no. Funguje to. Jinde to takhle snadné není a většinou je to nefunkční + ještě navíc je nedovolené mít vlastní názory které jsou špatné. Tak bych si až tak nestěžoval... je to dobré.
  • Lehce úsměvná debata na téma moba her. Zatímco tam by možnost ignoru okamžitě zavedli tak na games si to musíme vyřešit Lukášovou květinkovou náladičkou a nebo scriptem. :) *5*
  • Paulcz
    Redakční systém je irelevantní, někdo by to musel moderovat a časem by se to vyfiltrovalo. Když to šlo na zahraničních forech proč by to nešlo tady ?
  • Jack1947
    Je to dobrý, mohlo by to bejt mnohem horší viz. Ejrogejmr a pak by to stálo za prd.

    To mi příjde zbytečné rozebírat kvalitu diskuzí atp... + a - bych nerušil to je jeden z mála důvodu proč zde lidi taky píší... možná by to šlo nák rozumně zredukovat ale obávám se že to není v silách redakčního systému.

    Já to řikám furt že, kdyby se museli registrovat tak by jim to bylo stížené aby vůbec psali nějaké blbosti - protože /přihlášení/registrace to nějaký čas zabere.
    Debatovat se tu dá né že né... jinak ok.
  • Mart9
    Na tenhle web chodím pravidelně 2,5 roku a nepřipadá mi, že by se úroveň diskusí za tu dobu nějak změnila. Zároveň neznám web, kde diskuse žije a zároveň má nějakou úroveň, to prostě nejde dohromady. Nikdy se ti nesejde 100 lidí, kteří jsou slušní a problematice rozumí, aby si poklábosili pod nějakým článkem a vyměnili si své názory.

    Já třeba musím ocenit, že když se tady v diskusi na něco zeptám, v 90 % případů dostanu užitečnou odpověď a může se okolo trollovat, jak chce. Pokud diskuse nebude žít, nikdo neodpoví.
  • kennyB
    Nechci nic říkat, ale už to začíná bejt dost únavný, tenhle typ komentářů *3*
  • Otázka do pranice: "prošel by Jack Turingovým testem"?
  • Kozy
    Co? Mě to teda tak strašný nepřijde a není to jenom záležitost tiscali.games podívej se na zahraniční weby o hrách, to je teprve počteníčko. Jo, taky jsem dostal ban ale od tý doby sekám dobrotu. Jsem přesvědčenej že větším problémem jsou ne trollové ale jejich krmiči. Přitom ty individua vědí že to jsou trollové ale zas a znova jim na to skočí a začnou je fanaticky přesvědčovat o svojí pravdě. Tohle je tady několikrát denně a strašně to plevelí diskuze. Takže banovat je a ne trolly, ti jsou alespoň vtipní, většinou.
  • C-BEAM
    máš pravdu, mnoho kvalitných diskutujúcich je, obávam sa, nenávratne preč. Každopádne píšeš sem zbytočne, redakcia si vždy nájde nejakú výhovorku prečo to nejde... asi im súčasný stav zameraný na kvantitu vyhovuje.

    Čo sa týka hodnotenia, tak ako vidíš v novom dizajne mu dali ešte väčšiu váhu, stal sa ústredným grafickým prvkom diskusie. V zahraničných weboch sa ho snažia (logicky) utlmiť, väčšinou má podobu dvoch nenápadných čísiel v rohu (IGN) alebo má podobu likeov (gamespot) - čo je imho naj riešenie. Games ide opačnou cestou akým je trend a urobila z diskusií prehliadku žltých údov aby si ich ludia premeriavali.

    Kašli na to *3*
  • tonnymontana
    Hombre:
    Ja ctu diskuze snad jedine na par HW webech a par Vedeckych webech jinak je to skoro vsude podobne. Necetl jsem tvuj prispevek kompletne ale odpoved je nasnade. Hry hraji deti 11-17 stejne jako lidi pres 30. bohuzel deti dneska udavaji kurz a jak uz to tak bejva deti diky nekompletni osobnosti, absenci zkusenosti a nekdy i nizkeho iq provokuji, nadavaji. Staci se podivat co leti v pop muzice popripade jak rejzuje disney a animovane filmy pro jasnou cilovku. bohuzel internet poskytuje moznost vyjadrit se kazdemu a to se nezmeni.

    Osobne proste vetsinu nicku nectu ktere jsou jasne mladsiho rocniku a prectu dva tri ktere maji zajimavou myslenku:)
  • tonnymontana
    Dotaz pro redakci: zajimalo by me jak to chodi s magaziny typu level od vyroby az po zisk ci ztratu. planujete nejaky delsi rozbor co to vlastne stoji alespon obecne a treba i nahlednuti za oponu?

    S rodinou delam inzertni noviny takze hodne veci znam ale myslim si ze magaziny typu level,maxim atd to maji stoprocentne jinak uz jen diky neporovnatelne kvalite s novinama

    diky za odpoved :) snad :D
  • Jack1947
    Mluv laskavě za sebe jo - *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit