Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se to tady do riti resi? Karel alias Karrull je borec a tecka. Hlavne ma ohledne GW pravdu. Nechapu proc tady nejaky mekky baletky resej kokotiny. Na to necumte kdyz se vam to nelibi, nikdo vas nenuti.
  • ..nebo ještě líp, bílý tričko pošlete na kafe (evidentně ho potřebuje) a onlajňákovi mikrofon půjčujte jenom občas.
  • Vyserte se na to klucí..
  • haha (palec nahoru je malo)
  • Když se tu rozbrečíš nad každou kritikou a že někoho taky sere, když se moderátor do někoho moc obouvá, tak jo, potom jsou to pro tebe velmi křehký vztahy. Asi jsem zapomněl, že na podcast se dívám kvůli nějakýmu přátelskýmu pokecu bandy lidí, těším se na vzájemný diskuse o politice a hladomoru v africe.
  • Cahir
    Tak se nám tu diskuze proměnila ve Velmi křehké vztahy *11* ...
  • Proto radši podcas poslouchám a je to mnohem lepší a příjemnější a taky se to o čem se mluví víc vnímá. Jediná škoda, že mp3 záznam oproti videu má o pul hodiny mín a musim si dělam ripy z videa. To je fakt nesmysl to takhle osekávat.
  • Bojová............vřava...........ve wowku?
    No i když těm retardům co to hrajou to možná tak připadá, když musejí zmáčknout dva správný čudlíky během 10s.
  • Páni..děsně mě znervozňuje, když hlavní moderátor sedí zády ke kameře...to jsem jedinej, komu to tak vadí? Brrrr, uplně mi z toho přechází mráz po zádech, nemohl jsem se na to dívat protože mě bolí levá strana hlavy, když mluví a já mu vidím jenom záda..už to nedělejte, prosím.
  • Sto lidí, sto chutí. Mně ten podcast taky přišel dobrej, oproti těm posledním. Pavel má podle mě dobře zvládnuté moderátorské řemeslo. Lukáš má podle mě větší talent na vytvoření prostoru pro smysluplnou diskusi a její přirozené usměrňování (ne direktivní řízení). Osobně dávám přednost tomu druhému, ale není to věc, která by nějak zásadně ovlivňovala můj zážitek. Co se týče Drdy, Drda je lidovej vypravěč. Navíc podle mě s velkým talentem. Chtít od lidovýho vypravěče, aby mluvil jako kniha, je skoro nemožná věc. *4* To je prostě živel. Jestli je dobrej nápad mu "vracet smeče", nebo jak to někdo napsal níže, to nevim. Myslím, že to často vyzní právě tak, jak to vyznělo lidem, co si tady na to stěžují.
  • Problém je, že ten podcast neděláte pro sebe, ale pro lidi, to je gró věci. Vy se u toho bavíte, je to záslužná činnost, ale trocha profesionality by neuškodila, sestupná kvalita je do očí bijící. Takže buď dělejte fight club pro sebe, pak si tam klidně dejte Evu a Vaška, nebo ho dělejte pro lidi, odlehčeně, ale aby to nevypadalo jako besídka chovanců ústavu pro zastydlé puberťáky.
  • Robotron3
    Já si připadám jak blázen, nic takovýho na Pavlovi Dobrovském nevidím. Přijde mi jako dobrý moderátor, který dokáže debatu správně usměrnit. Samozřejmě neni profík jako Václav Moravec, dělá chyby, kdo by nedělal, ale ze všech lidí na games si myslím, že to může dělat a dělá nejlíp. Určitě nejlíp moderuje, když tam má nějaké opravdu seriozní hosty, to se mi líbí a je to pak velice přínosné a informativní. A nějaká povýšenost. Nevymýšlíte si to lidi? Kde to berete? Že bych byl slepej?
  • Tak si prectete Twittery pana Dobrovskeho a Drdy. Prvni jmenovany si celou vec interpretoval tak, ze tu resime vztah mezi nim a Drdou. Tahle diskuze ale o tom opravdu neni, ze jste stari (dobri) znami/kamaradi tu vsichni vime. Bylo to o tom, ze to moderovani posledni dobou ma vyrazne sestupnou tendenci a po poslednim dile uz to zrejme zacalo vadit hodne lidem.

    Takze o tom to bylo pane moderatore. Vase vztahy v Drdou nam jsou uplne u ********, tedy asi tam, kde vy mate nas posluchace, jak tak na me (a nejen na me) pusobite.
  • kubi-wan
    Zírám, jak tu všichni nadávaj na to, jak se k sobě v podcastu kdo chová, jak je to na ňáký jiný úrovni, než by si představovali apod. Uvědomte si, že to pánové dělaj dobrovolně a maj s tim jinstě nemálo práce, která je zdržuje od jiný práce. Já například fightclub poslouchám dlouho (neholduju obrazovýmu záznamu... i když Karlova póza mraženýho kuřete na gauči z posledního dílu stála za to) a i když ne všechny díly mě naplňujou slastí, u většiny se pobavim, nebo se minimálně něco dozvim. Nicméně se každej týden těšim na novej podcast, protože mi to zpestří den. Musíte mít, lidi, trochu nadhledu a ne jen furt kritizovat. Tímto děkuju pánům redaktorům za to, že to pro nás děláte a že jste se na nás už dávno nevys*ali!
  • Nebudeš *1* pude jen o to jak si zvyklej rychle psát. Spousta lidí tam píše celý věty jelikož to prostě stíhaj. Jenže já sem prostě pomalej pisatel, tak abych mohl v bojový vřavě psát, musel sem se naučit zkracovat. + pro tebe když to zvládáš víc lidí ti bude rozumět a budou s tebou v klidu chtít znovu hrát *1* .
  • heavyporn
    Já včera rozehrál svou první onlineovku, takže s psaním celejch vět budu hádám za vola ))
  • No sorry lidi to je ten nezvyk člověka co píše rychle během hraní a už hold quest mám v hlavě jako qst. Jelikož neumím moc rychle psát naučil sem se dělat v onlinovkách dost zkratek a teď už je používám všude *1* .
    Hold můj zlozvyk, ale nějakej má asi každej. *1*
  • Luke
    Nemá rád? To jsou slabá slova. My se nesnášíme tak, že spolu ani nehrajeme MMORPG!
  • Amylee.Anderson
    Občas je těžké poznat, co je sranda a co ne. Třeba když Karel někomu řikal "drž hubu", tak to (alespoň na mě) nepůsobilo tak zle, jako když Pavel říkal něco Karlovi. Ale možná je to řim, že jak je Pavel většinou zády, tak mu nevidíme do obličeje a hlas taky nedělá všechno...
  • sleepless
    Petr dopředu avizoval, že nebude hovořit, ale bude tam jen sedět. Jeho kancl byl v tu chvíli použit jako zasedačka, protože zasedačku jsme obsadili podcastem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit