Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m4rine.cz
    Velká škoda, že to není na PC:(
    • Týjo, hošani, tak si prostě kupte PS3 k PC, ne? Já to tak udělal před rokem a teď si hraju PS3 exclusivky a konzoloidní hry (bojovky, akční adventury) a PC hry na PC (RPGčka, RTSky, FPSky...) :)
      • přesně, když má člověk na nadupané PC tak si může za 1/3 cenu koupit konzoli. Já to mám podobně. Jen jsem rád že u PC bude plná podpora KINECT ovládání to vylučuje koupi Xboxu :-)
        sic o něco exkluziv přijdu ale co... *5*
        • No, upřímně - Kinect mi příjde jako hovadina; já jsem byl odjakživa PC hráč a když jsem se rozmýšlel, jestli X360 nebo PS3 k tomu (protože mě štvalo stejně jako Vás, že toho tolik nevychází na PC), úplně normálně jsem zapřemejšlel a vyšlo mi z toho tohle: Hry jsou dneska buď multiplatformní (PC, PS3, X360), console-only (PS3, X360), PC-only, PS3 exkluzivní (docela halda: Killzone, Heavy Rain, Gran Turismo, Infamous, Uncharted, Demon's Souls, EyePet, Motorstorm, Metal Gear Solid, atd. atd.) no a X360 exkluzivní (ehm, Forza, Halo, Fable...?). PS3 byla jasná volba, když si k tomu ještě připočítám hezčí design, multiplayer zdarma, Blu-Ray přehrávání a tenkrát wi-fi...
          • lol a Fable navíc bude na PC *1*
          • To je pravda moc nepobírám tu MS strategii koupíme exklisiv na určitou dobu (někdy i na pár týdnů = úplná demence) a pak to budou mít i ostatní, a ty opravdu exklizivní tituly maj jen pár kdežto u PS3 je to jasné.
        • tak ja bych si PS3ku klidne koupil ale bohuzel se zatezi na vejsce nemam absolutne cas *9* takze bych tu konzoli skoro nevyuzil *9* byla by bomba si zahrat trebas Heavy Rain nebo tuhle + dalsich par exkluzivek ale jak sem psal neni cas *9*
    • svata pravda...do tohohle titulu bych proste investoval...urcite to musi stat za to...skoda ze neni ta PC verze no *9*
  • Aaaa prosim video-recenzi =)
  • "Vtipný je nácek ve vězení, který má výdrž pivovarského vola a do limbu jej poslal až čtvrtý konckout." - To je hloupost, ne? Má tam být asi knockdown.
    Jinak by se v recenzi mohlo zmínit, kteří boxeři ve hře jsou. Osobně mě mrzí absence Floyda Mayweathera Jr.
    • ales.smutny
      Pravda, přepis...i když on je to zrovna souboj bez rukavic a pravidel, takže...knockdown je tu jen jeden, finální:)

      Boxerů je padesátka, ty prostě nemůžeme vypisovat. Mně zas chyběl Mickey Ward, ale nejde uspokojit všechny.
  • Cosi
    Musim napsat že se mi tahle recenze líbila, příjemně se četla a poskytla dostatek informací aby jsem si udělal vlastní obrázek o hře, i když jsem nikdy Fight Night nehrál. Sakra, Games.cz se stal nejoblíbenějším serverem o hrách, ještě poladit RE-Play a budu skákat radostí.
  • Fight Night - Champion je vážně super. Oproti čtyřce nejsou postavy tak "lesklé" a mód kampaně hru neuvěřitelně oživuje (kam se hrabe legacy mód). Opravdu hru doporučuju. Hlavně bitky ve věznici jsou dost brutální a surové. FNR 3 byla pomalá a celkem nudná hra... čtyřka byla v tomhle ohledu daleko lepší a champion navíc přináší kampaň. S recenzí souhlasím.
    • Hanzales
      HerGot já už se těším. Tady plno her a já to demo točím pořád dokola *4* Jsem se u toho nějak přistihl zaseklý. Čím více to člověk chytá do ruky, tím více je to takové strategičtější a chytlavější. Smutné je, že jsem právě napočítal 14 her, na které si brousím zuby a kde na to vezmu, to teda nevím. Nemám rád selekci :/
      --OT--
      no řekněte sami, co z toho vykopnout. Cryis a Red Faction by byly první, ale co pak? :) A to jsem určitě ještě nějaké dvě pecky opoměl:
      Night Fight Round,Dirt 3,Shift 2,Crysis 2,Duke Nukem Forever,L.A. Noire,Deus Ex3,Skyrim,Mortal Combat,Witcher 2,Uncharted 3,Portal 2,Red Faction Armagedon,Rage,rF2
      --OT--
  • Někdo se tu zmiňoval, ze je skoda, ze není žádná hra, která simuluje thajsky box atd. Určitě doporučuji od EA hru MMA. Výborná hratelnost jako zde u boxu.
  • zajímalo by mě jakto že je hra už recenzovaná , když ještě nevyšla?:)Díky
    • ales.smutny
      Protože redakce dostávají disky od distributora s předstihem, aby recenzenti stihli hru zahrát a vydat článek včas. Není zač:)
  • Hapci a MK melou hovadiny.....videli Xbox jenom z rychliku a zacnou neco soudit,prej hezci design.....atp,atd....kdyby jste byli poradny hraci,tak hrajete a nemelete kraviny,hral jsem na PC pak PS3 a ted mam XBOX360 a jsem maximalne spokojen,jestli nemate par korun na XBOX-LIVE tak nehrajte radsi vubec......ostudy *5*
  • Tak po par dnoch hrania plnej musim smutne konstatovat, ze moje pesimisticke vizie sa naplnili. Zial, toto je ta najmenej podarena hra zo serie fight night. Prec su narocne takticke bitvy. Nic take uz v hre nenajdete. Maximalny system zjednodusenia /jedno tlacitko, packa na obranu a postava sa sama blokuje hore, alebo dole/. Novy system ovladania uderov je v jeho novej podobe iba klasicky system premapovania z tlacitok. Co pohyb packy, to nahrada tlacitka. Dalsie zjednodusenie, aby sa hra priblizila masam a upustila HC hracov. Hra je sice nabliskana, ale pre mna svojim maximalnym zjednodusenim a spristupnenim sirokemu publiku absolutne nepouzitelna. EA polozila tuto seriu uplne inam, uz FNR4 naznacila trend a FNCH to uplne zaklincoval. FNCH je povrchna hra, od ktorej necakajte hlbku. Aj ked chapem, ze sa len prisposobila dnesnej spolocnosti. Vyhodenych 50EUR z okna. Viac to hrat nebudem. Sklamanie, pre mna prepadak tohto roku zatial.
  • Ahojte, podporuje tato hra hru pre dvoch hracov??
    • Ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit