Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    Ahoj reklamo oslavující další paskvil Wargamingu.
    Ne já nebudu jeden z těch kteří se nechají zlákat pěkným filmečkem. Ne nebudu. Vím že se samotnou hrou to nemá nic společného.
    Všichni totiž víme jak to nakonec dopadne. Lodě s HP a nekonečnem munice. Letadlové lodě zaměřující nálety AI letadel. Placku s texturou vody kde se veškerá taktika stane irelevantní.
    Víme o magické munici prorážející desítky centimetrů oceli. Víme že opět vyhraje ten který si to zaplatil.
    To vše víme. Ale chceme? Nechceme spíš bitevní lodě šíleně kličkující mezi střelami a torpédy nepřátel? Nechme snad letadlové lodě kde naši přátelé najdou útočiště? (pokud se jim povede přistát) Nechceme reálné druhy lodí a munice? nechceme snad krásnou grafiku s neuvěřitelným množstvím detailů? Nechceme snad FreeToPlay které vám neháže klacky pod nohy protože nechcete platit? Nechceme snad hru kde při jediné hře zažijeme pocit být Kapitánem - Pilotem i Tankistou?
    Za sebe říkám. To chci.
    A proto si radši počkám.

    PS: Filmeček pěkný. Líbil se. Skvělá fantasy. Lodě v bouři po sobě střílejí a dokonce se trefí. Torpéda v těch vlnách udrží dokonce směr. Ale co kašlat na realitu. Wargaming dělal vždy fantasy hry.
    • Nelze než souhlasit s vyřčeným.
      Krásný způsob jak vyjádřit svůj názor bez potřby někoho urážet.
      A filmeček je na pohled pěkný, škoda že nemá s hrou pranic společného (boj za tropické bouře snad bude moc i WG).

      PS - to přistávání na letadlové lodi bych zdůraznil :) V jedném misi jsem létal s kamarádem na hurricanu - jsem požkozený, letím nízko u hladiny (je bouře, doufám, že mě nikdo neuvidí). Najednou se přede mnou zvedá příď letadlové lodi - přidavné spalování, knipl k sobě a modlím se. Utrhnl jsem si křídlo a zadní část letadla, ale "bezpečně" jsem přistál :D:D:D
      • Hele ja bych jim snad i odpusil torpeda ve vlnobiti, stejne jako presny zasahy ... ale to by nejdriv museli takovou bouri predvest ingame ... ;D
    • Krásně jsi to vystihl a mám na to stejný názor. Rozdíl je jen v tom že si to fantasy stejně zkusím zahrát protože jsem zvědavej jak se s tím poperou *1*
      • Jsem si jistej ze nezklamou a bude to presne odpovidat ocekavani - ostatne jak sem psal uz vickrat, tvuj battleship se bude pifat na 30m s letadlovkou ... a nakonec te potopi dzunka, protoze trefi tvoje "slaby misto" v podobe okna do municniho skladu (kdybys netusil, tak presne takhle se bitevni lode stavej - stejne jako tanky se stavej s oknem uprostred celniho pancire).
      • Myslím, že se s tím poperou přesně tak jak budeš očekávat a věř, že WG tě zcela jistě nezklame.
  • Jako bych to viděl ve hře, těžký bitevní křižník Yamato (10 tieru) o výtlaku 70 000 tun, byl zničen neviditelným pidi-člunem (8tieru) jedinou přesnou trefou.

    Příčiny potopení lodi Yamato :
    1. Yamato v bitvě měla pouze 2 poslední HP.
    2. Pidičluník měl perfektně naskilované maskování na posádce, takže Yamato pidi-člun nemohla vidět.
    3. Pidičluník naládoval do svých kanónů speciální goldovou munici, která prorve i 2m pancíř ...
    • Ale ne ... ve skutecnosti to bude vypada tak, ze tvoje yamato se zasekne o dreveny kutr ... a ten te postupne HP po HP usutuje, protoze ty se nebudes moct otocit/vzdalit a nebudes moct sklopit svoje 460mm dela ...
  • WG opět perlí? Ten trailer to je na zvracení, co WG dokáže vyprodukovat. No jestli hra bude stejná kravina jako tenhle trailer, no tak to rozhodně nemá cenu hrát. : (
    Bitva v takovéto bouři? Pardon, to není bouře ale přinejmenším tajfun, lodě jako torpédoborec by v takové chvíli bojovali o život i bez boje. A letadla, bez komentáře... *11* *10*
  • proc v bouri? uz tam chybi jen Godzila :)
    • Kr.Pa
      Tak to se těš na další díl wargamingu, World of Monster, kde se proti sobě postaví nebezpečná Godzila, nechvalný King kong, transformeři, kaiju ... *1*
      • Lotr
        Náhodou to není zas tak špatný nápad :D
        • Myslím, že by dokázali pokazit i tohle, ale představa je to super... Godzila zadupává do země King konga a je ze zálohy napadena Megatronem *1*
          • Lotr
            ááá jen by mne štvalo že si musím u Godzilly ten její atomový dech kupovat *1*
  • Tolik kravin v jednom videu, to jsem snad jeste nevidel. V takove bouri by letadla byla v podpalubi a ne ve vzduchu. Posadka torpedoborcu apod. by se modlila, aby nesli pod vodu. Prestrelka lodi na 100 metru? Plne osvicene lode, aby je nepratele snaz zpozorovali? To si WG fakt dela srandu.
    • Hele a oni tam píšou že to je "Super, bomber, nejlepší simulátor všech dob?" Neprožívejte ty hry tak ;)
      • Používají realistické modely, je tedy z jejich strany urážkou nasadit na to fantasy herní mechaniky. To je první věc. Druhá, mnohem důležitější věc je, že tyhle stupidní hry jsou pro mnohé lidi prvním, nebo dokonce jediným kontaktem se zobrazovanými událostmi, a stávají se tak pro ně historickými stereotypy. Taková deluze je naprosto nepřijatelná.
        • Ahoj Trisektore. Samozřejmě video je trochu přikrášeleno, ale naše hry si nikdy nedávaly za cíl být simulátory nebo referencemi historické přesnosti. Hry jsou hry a není jejich úkolem edukovat hráče (což naše hry do jisté míry a články dělají i tak). Hry mají být především zábavné a tvrdit, že "deluze je nepřijatelná" není zcela na místě. :) Hledá-li někdo poučení o historické přesnosti, ať koukne na dokument nebo ještě lépe přečte nějakou tu knihu. Hry jsou na hraní a zábavu. Navíc naše hry nejsou realistickým simulátorem, ale arkádovými střílečkami se silným historickým pozadím. :)

          - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
          https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
          • Když si vymýšlíte herní mechaniky, nemáte žádné morální právo používat realistické modely. Totéž platí i pro hromadu jiných her. Takto indukovaná deluze prostě je nepřijatelná, a nemám nejmenší tušení, proč by takové tvrzení nebylo na místě. Vyjádřil jsem se dostatečně jasně? Díky.
            • Coffin.Corner
              Teda sleduju dění kolem her už dlouho, ale ještě jsem nenarazil na to, aby se někdo domáhal nějakého "morálního práva" kvůli herním mechanismům *15* Opravdu nechápu proč by si někdo s byť ultarealistickým modelem válečného stroje nemohl udělat hru ve které se pro mě za mně, ryje zahrádka, je to jen jeho věc, pokud má pocit že tím někoho osloví. A naopak, pokud mám pocit, že je to ptákovina, není nic snažšího, než takovou věc ignorovat.
  • Na začátku videa je tzv. Inverzní PEGI, hra je tedy přístupná dětem do 7 let.
  • V bouři?? no to je ale blbost.. :D :D Nj torpédoborec měl očividně málo HP... xP Nevím s čím přijde War Thunder, věřím mu o dost víc.
  • Ano vážení, máme zde další skvělou pecku z dílny Wargamingu, která je jedna z nejbohatších herních společnosti na světe. Takže pojďme trochu rekapitulovat, co nám WG již vydalo. Po neustálém experimentování a měnění, většinou k horšímu formou patchů, došlo k naprostému zničení hry jménem Wot, hra to mohla být opravdu dobrá, nikoli však v podání těchto babralů, ale vážení nezoufejte hra je v HD grafice modelů tanků lol lol lol ,posléze přišly na řadu letadla, kde nám WG opět ukázalo, jak se nemají dělat hry, hra snad ani nemá cenu komentáře, takže teď přicházejí na řadu lodě, no to bude zcela jistě eso WG v rukávu a všem hráčům vypadnou oči z důlku.

    Za sebe říkám děkuji, již od vás nic nechci a strčte si to celé veledílo do zádele ...
    • Naprostý souhlas. Nelze jinak než souhlasit.
    • Lepší tanky nejsou mno :) a vubec HD modely sou fajn engine je peknej a valí i na šrotech relativně ;) letadla kravina lodě nevím..
      • "Lepší tanky nejsou", tak tomu říkám dobrej fór *15*
      • A uz to bezi na vice jadrech nebo to porad zdime na 100% to jediny?
        • Zkus hadat :) Napoveda, B je spravne. Prece by nekdo vazne necekal, ze WG udela neco, co by tu hru zlepsilo.
  • chtěl bych vidět gameplay, a ne reklamní filmeček. o hře jsem se vůbec nic nedozvěděl.
    • Ahoj SHUTR_cz. Zatím jen cinematický trailer, gameplay přímo ze hry přijde později. :)

      - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
      https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
    • To je ale ucel ... zadna totiz zatim neexistuje.
  • No jestli takhle podle WG vypadají realistické bitvy o kterých pořád mluví ve svých vývojových denících.Tak si to mohou strčit někam!!!!.Myslím že nezbude nic jiného než si počkat na lodě ve war thunder.

    PS:Taký nám chtějí naznačit že platící hráči dostanou samo navádějící se torpéda a munici aby se trefili za každého počasí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit