Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Teda sleduju dění kolem her už dlouho, ale ještě jsem nenarazil na to, aby se někdo domáhal nějakého "morálního práva" kvůli herním mechanismům *15* Opravdu nechápu proč by si někdo s byť ultarealistickým modelem válečného stroje nemohl udělat hru ve které se pro mě za mně, ryje zahrádka, je to jen jeho věc, pokud má pocit že tím někoho osloví. A naopak, pokud mám pocit, že je to ptákovina, není nic snažšího, než takovou věc ignorovat.
  • Když si vymýšlíte herní mechaniky, nemáte žádné morální právo používat realistické modely. Totéž platí i pro hromadu jiných her. Takto indukovaná deluze prostě je nepřijatelná, a nemám nejmenší tušení, proč by takové tvrzení nebylo na místě. Vyjádřil jsem se dostatečně jasně? Díky.
  • MickeyMutant
    Ok, mně je to šumák. Já jen pro sichr, aby z toho pak nebyla nějaká diplomatická roztržka.
  • Ahoj Mickey. Díky za upozornění, to jsem nevěděl. Nejedná se však o reklamu, odkaz jsem přidal k jakémusi potvrzení identity.

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
  • MickeyMutant
    Ahoj ambasadore. Víš, že opakovaným odkazováním na svou reklamní facebookovou stránku porušuješ pravidla místních diskuzí?
  • Ahoj SHUTR_cz. Zatím jen cinematický trailer, gameplay přímo ze hry přijde později. :)

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
    https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Ahoj Duke Nukem. To je cinematický trailer, takové trailery hry vždy jen uvádějí, nikdy hra nevypadá jako cinematický trailer. :) Na trailery přímo ze hraní si ještě počkejme. :)

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
    https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Ahoj x. Tanky rozhodně stejné nejsou, už jen jejich třídy se diametrálně liší - lehký tank, střední tank, těžký tank, stíhač tanků, dělostřelectvo. A v rámci svých tříd má každý tank odlišné přednost a slabiny, jiná děla a moduly. :)

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
    https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Ahoj Trisektore. Samozřejmě video je trochu přikrášeleno, ale naše hry si nikdy nedávaly za cíl být simulátory nebo referencemi historické přesnosti. Hry jsou hry a není jejich úkolem edukovat hráče (což naše hry do jisté míry a články dělají i tak). Hry mají být především zábavné a tvrdit, že "deluze je nepřijatelná" není zcela na místě. :) Hledá-li někdo poučení o historické přesnosti, ať koukne na dokument nebo ještě lépe přečte nějakou tu knihu. Hry jsou na hraní a zábavu. Navíc naše hry nejsou realistickým simulátorem, ale arkádovými střílečkami se silným historickým pozadím. :)

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
    https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Ahoj Spratekk_CZ. Letadla neustále vylepšujeme, nová aktualzace 1.4 přináší mnoho nového a rozhodně to není aktualizace poslední. Dáš-li jednou World of Warplanes jednou zase šanci, budeme rádi. World of Warships bude podle mě pecka a určitě si hra zaslouží aspoň ji vyzkoušet. ;)

    - WG_Rogalaf_CZ - český ambasador Wargamingu
    https://www.facebook.com/wga.rogalafcz
  • Ono taky jak chces delat pifani lodicek z WWII ... kdyz se prave v tyhle valce uz lodicky nepifaly... Realita valky byla takova, ze do kontatku se dostavaly namorni sily jen velmi vyjimecne, a dochazelo temer vyhradne k boji na dalku prave za pomoci letadel. To taky nasledne vedlo k defakto likvidaci bitevnich lodi jako zdela nepouzitelnych.
  • Dodnes mě jejich tanky baví ikdyž mělo WG slabší chvilky. Ale letadla udělali odpudivě a lodím taky moc nevěřím. Už jen představa, že tak krásná loď, jako byla Yamato(dodnes největší - námořní ekvivalent mause), která střílela na 40km a byla námořně nezničitelná(bohužel letecky padla) by měla v týhle arkádě bejt s čímkoli srovnatelná... WG by se mělo zaměřit na optimalizaci a opravy jedný hry a pak teprve dělat další... Za mě určitě NE
  • Používají realistické modely, je tedy z jejich strany urážkou nasadit na to fantasy herní mechaniky. To je první věc. Druhá, mnohem důležitější věc je, že tyhle stupidní hry jsou pro mnohé lidi prvním, nebo dokonce jediným kontaktem se zobrazovanými událostmi, a stávají se tak pro ně historickými stereotypy. Taková deluze je naprosto nepřijatelná.
  • Hele a oni tam píšou že to je "Super, bomber, nejlepší simulátor všech dob?" Neprožívejte ty hry tak ;)
  • Tolik kravin v jednom videu, to jsem snad jeste nevidel. V takove bouri by letadla byla v podpalubi a ne ve vzduchu. Posadka torpedoborcu apod. by se modlila, aby nesli pod vodu. Prestrelka lodi na 100 metru? Plne osvicene lode, aby je nepratele snaz zpozorovali? To si WG fakt dela srandu.
  • No myslim si že šoumení a klauni jsou především rádoby vývojaři z WG jelikož to co vypouštějí do éteru mezi hráče, je buď naprosto k smíchu, anebo co je horší k pláči.
  • Opravdu? Já si teda nevšiml.
  • Hateři z českých zemí jsou opravdu šoumeni :D
  • U wotka je jedinej problem ... ze ho provozuje naprosto neschopnej wargaming ... a ten kdo zacal v bete tak vi, ze beta byla daleko zabavnejsi nez je to ted. A vis ty proc predevsim? Protoze ted si prave zadny tankem nezajezdis, zajezdis si tak mozna se skinem tanku (kterej umej hraci udelat lip). V betemel kazdej tank svy + a svy - ... ted sou vsechny stejny.
  • No trailer teda neoslnil. World of Warplanes se jim taky moc nepovedl...

    Ale jedno se Wargamingu musí nechat. Zaplácli mezeru na trhu (ruku na srdce, kdo nechtěl tankovou onlinovku). WoT se mi líbí pořád a dodnes ho rád hraju. Osobně vlastně ani moc nechápu proč se na něj tak moc nadává, protože i s příchodem WarThunderu GF jde vlastně o úplně jinou hru...

    Jinak WarThunder má výborný letadla, který fakt dokážou strhnout, ale u tanků ještě žádné soudy vznášet nebudu, počkám si na pokročilejší verzi, každopádně simulace je více než vydařená uvidíme co dál, u WoTka se mi zase líbí, že si můžu zajezdit i se stroji, které zůstaly jen na papíře (je můj koníček hledat takové projekty 2 sv války, takže je to takový můj menší splněný sen).

    Ať tak či tak, konkurence je dobrá. WoTku jedině prospěla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit