Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj jde sehnat čeština na Titanfall? Mám takové tušení že zkušební dení hra na Originu je v češtině a orig. není pomůžete prosím? *3*
  • titanfall mě fakt baví mé video https://www.youtube.com/watch?v=nKuYvj23nA8
  • Aleš Smutný recenzoval hru (cca před týdnem tuším) a přitom má teprve teď level 30? To toho moc nenahrál. Po cca 8mi hodinách hraní mám level 24 a opravdu bych si netroufl hru ještě recenzovat...
  • Mě se to náhodou líbilo, pánové to brali s humorem a nadhledem. Každý letsplay nemusí být od zanícených pařanů, berte to jako seznámení s hrou pro občasné hráče. Příjemně strávená hodinka a čtvrt. Děkuji a zdravím oba aktéry.
    • Mně také. Když to srovnám například s let's playi z Hrej.cz, tak zde je kvalita o třídu výš. Pokaždé, když vidím duo pánů Dřevíkovský x Princ, mám chuť rozbít hlavou monitor.
  • panové, tragédie *7* a to sem si to raději nepustil *1* *11*
  • No, já na to koukal asi prvních 10min, pak jsem to vzdal. Působilo to na mě šíleně amatérsky, kolikrát jsou o 100% lepší lets playe na YT. Jako sorry, ale od redaktorů herního serveru bych očekával lepší dílo. Chápu to že třeba nedokáže při hraní live zároveň komentovat, to je jasný, ale od toho je tam ten druhej, a né aby tam do toho mlel nesmysly - očividně vůbec nevěděl co se děje a to je opravdu špatně. To on měl hru komentovat, říkat co je co, loadouty, strategie, zbraně a já nevím co zatímco ten druhej by se soustředil na hru. Jeho skill stranou, ale co se týče názoru na objektivitu recenzí když recenzent dostane třeba FPS a pak předvádí takovýhle výkony, je jasný že mu to nesedne a díky frustraci může sepsat totálně neobjektivní výplod... no nevím no. Tohle video mě opravdu nesedlo.
    • Aspoň si soudný člověk udělá obrázek, že zdejší recenze (a jejich hodnocení, zejména číselné) tu není pro srandu králíkům jen tak. Vážně to Pavlovo "jejky" a ty trapné kecy do toho kdy absolutně neví o hře nic, to je něco hroznýho. Opravdu jako cílené pro nějaké děcka, na to, že jim je kolem 30ti a mají za sebou hromadu zkušeností snad i z dob Levelu apod., je to něco tragického. Nebo ať k tomu pustí Lukáše, přijde mi, že ten jediný (viz jeho videorecenze) má mozek.
  • tohle je free to play?
    • ne, tohle je don't play
  • Tohle jsou zkušení herní redaktoři? Teda pánové, jeden lama a druhý blbé kecy jako dítě... pro které tohle video nejspíš bylo. Očekával jsem něco na úrovni pro dobré zkušenější hráče, chyba lávky.
    • Teda koukal jsem pár minut, ale to se opravdu nedalo.. Nic proti pánům, ale líp bych snad dokázal hrát nohou na gamepadu (gamepad jsem držel v ruce asi dvakrát). Pokud tu hru neovládáte alespoň jako trochu lepší průměrný hráč, tak bych se pro příště do podobných streamovacích akcí radši nepouštěl, takhle na games.tiscali akorát vrháte z mého pohledu špatné světlo. 8)
      • Chcel by som ťa vidieť ako budeš komentovať hru, chcieť niečo ukázať a ešte sa rozprávať s kolegom. Kopa ľudí ich tu označuje za lamy, ale nie každý trávi všetok svoj voľný čas pri PC. Ja osobne ho trávim pri PC dosť, ale veľa kvôli škole a práci. Každopádne, odporúčam si pozrieť diel South Parku Make Love Not Warcraft. Mnohý "hardcore" "hráči" by sa tam mohli spoznať *3*
        • Proboha jsou to herní redaktoři s celoživotníma herníma zkušenostma. Teda aspoň se tak nazývají.
          • I tobě se může stát, že ti jednou bude 35 s celoživotní herní zkušeností a budeš nevěřícně sledovat, jak ti 11ti letý fakan s brokovnicí sází jeden frag za druhým, tak už to občas v životě chodí *1*
            • Je mi přes 30, hry jsou jedním z mých koníčků už od mala a nemám ten pocit. Samozřejmě, pokud někdo hraje 5 let v kuse jedinou hru, tak je lepší než ty a může ti být třeba 50.
            • Inquisitor
              Jo stáří je těžký :D
        • Inquisitor
          To jsou ty co potom na každýho kdo u tý hry netráví mládí řvou noob :)
      • O to horší by pro mě bylo zjištění, že tito pánové píší nějaké recenze na podobný typ her. To bych se cítil jako opravdový blbec, že se zaobírám jejich čtením.
  • Začínám být novými střílečkamy značně znechucen , hrozně mě to štvalo u ghost recon f2p "Wallhack" jako součást gameplay ?opravdu né!!!!!! a titan fail koukám to samé perk pulz vidí nepřatele skrz zed? To vás jako baví hrát s "cheatama" ? ...
    • Já sice Active Radar Pulse nepoužívám (přijde mi matoucí, viz další text), ale vůbec mi nevadí, že jej používají jiní (i když jsem to už párkrát kvůli němu schytal - ale opravdu jen výjimečně a vlastní vinou).
      Proč?
      1. Celkem dlouho trvá, než se tato schopnost "nabije"
      2. nemá příliš dlouhého trvání po aktivaci
      3. radarové pulsy jsou vysílány v určité frekvenci, takže nevidíš stále pozici nepřátel, ale pouze v intervalech..nevím teď přesně jak je to dlouhý interval, asi 1-2 vteřiny. Tedy doba, během které se protivník už mohl přesunout na úplně jiné místo.
      4. Obrys protivníka je celkem dost jasný a může být až rušivý, mást uživatele, protože vzhledem k tomu, že se protihráč pohybuje a radarový obraz ho jen "doskakuje", tak kolikrát uživatel zazmatkuje a hůře se mu míří, když už dojde k samotnému střetu s protivníkem

      ARP je dobrá věc na campery (na ty je radar dobrý, protože se nehýbou a stojí +/- na stejném místě), ale jinak to není žádná OP pomůcka, protože Titanfall je hlavně o neustálém pohybu. Osobně se setkávám jenom s minimem hráčů, kteří ARP používají.
      Nejvíce lidí používá Stim, pak v těsném závěsu Cloak a někde hodně vzadu je ARP
    • C-BEAM
      tieto cheaty dnes nemôžu chýbať v žiadnej hre... je už raz taká doba.
      • bohudík se sem tam oběvý titul co mně baví Red orchestra 2 , Arma 2 ..jinak podle mě nepřekonaná multiplayer střílečka je Battlefield 2 (idealní mix né taková arkáda jako CoD a né takovej HC jak Arma 2) BF 3,4 posun k CoD takže pro mě cesta do pekel.
        Můj žebříček multiplayer stříleček : 1: Battlefield 2, 2: Vietcong , 3: Red orchestra , 4:Red orchestra 2 , Arma 2 a nesmím zapomenout na Planetside 2 celkem sem padnul nahubu z množnosti s tolika hračem na jedné mapě..do té doby jsem si myslel že 64 hraču je na server u střílečky max jak vždicky tvrdily vyvojaři ( Red orchestra mněla mod 128 tuším)


        Titanfail mně neoslovil to si radši zahraju Hawken .....
        • Možná bys mohl zkusit Natural Selection 2, jedno z těch kvalitnějších FPS z posledních let, Battlefield šel do kopru...osobně mi PlanetSide2 přijde mnohem lepší (i když má arkádovější styl hraní) a taktičtější než BFko, a kvalit BF2 už bohuželzřejmě nikdy nedosáhne.

          Podle mne jsou nejlepší FPS poseldních pár let (bez seřazení) tyto: Planetside 2, Orchestra 2+rising, Natural Selection 2, Tribes Ascend.

          Každá trochu jiná ale nic z toho tak přímočaré jako např. CoD
        • C-BEAM
          u mňa je top Quake3 ako dokonalý mix taktiky, pohybu a reakcií, ktorý podľa mňa nič dotaraz neprekonalo a na každý nový Quakecon a turnaje sa teším ako decko. Čo sa týka military hier tak asi BF2 PR.
          • kvák 3 jo o té hře se dá říct že chce kujva skill na to něco tam zahrát ..jo bf2 pr je rozhodně povedený mod
      • v gro na tom byla založena hratelnost, každa klasa mela nejake zvlastni ability a bylo to docela vybalancovane
        • aha ...ja po tom co jsem zjistil že ten walhack je součast gameplay..sem uninstalnul..já prostě nechci vydět skrz zdi...moment překvapení , obejít nepřítele...nic s toho nejde použít protože o tobě ví ....podle mého to gameplay ochuzuje
          • Obejít nepřítele a moment překvapení není v Titanfall žádný problém. Navíc nejde o permanentně aktivní schopnost (pokud nepoužíváte Burn card), má omezenou dobu aktivity, omezený dosah a cooldown.
          • U Titanfallu jsem strávil zatím cca 35-40hodin, viděl spoustu gameplay videí a prohlížím si killcam, když mě někdo zabije a můžu s naprostým klidem říct, že to "vidění skrz zdi" používá naprosté minimum hráčů (dejme tomu 1 z 10).
            Mnohem účinnější je Stim a nebo Cloak, jejichž použití navíc neguje účinek Active Radar Pulse. Když máte Stim, tak se pohybujete tak rychle, že velký delay radaru se stává ještě nepoužitelnější a když máte zrovna aktivní Cloak, tak vás radar pulse taktéž nevidí.
            Kdo campuje, tak má proti radaru nevýhodu, ale takových je minimum.

            Jinak jsem to rozvedl podrobněji o pár přízpěvků níže.

            Přijde mi, že kritizují hlavně lidi, kteří Titanfall nehráli vůbec a nebo jenom chvíli *7*
            • Vzal si mi to z úst, nebo lépe řečeno mě se s tím nechtělo psát protože sem usoudil že by to stejně nepadlo na úrodnou půdu. *6*
          • Jack1947
            Doufam ze ti za to vrati penize, ono by to bylo celkem na prd kdyby ne. ( hra te nebavila)

            Vzdyt Heatseek ( pravda ne skrz zdi ale radar vbyl preci v COD) Si myslim ze ta hra je otevre na vsem tak proto tyto veci. Aby se deti nezapotily v tech obrovskych arenach-6v6 a nekdy i mene... kdyby to bylo 6v1 sdiky failu matchmaking to by bylo k smichu.
  • priste sezente nekoho kdo bude mít lepší skore než 1-11
    • Jack1947
      To jo no, oni by uz defakto ani nemeli psat recenze, rovnou na to nekoho najimat aby to cetlo "vice lidi"... "Gamesplay je fiasko samo osobe." *15*

      Onehda jsem se ptal jestli ma nas Joe brachu, zda se ze ma. ( i kdyz jeho bracha je jeste mnohem kritictejsi a negaticvnejsi nez on sam). *4*
    • Keyz
      Ideálně nějakého progamera který nám to vysvětlí nesrozumitelným jazykem *3*
      • Ideální situace by dle mého byla, kdyby hrál člověk, který danou hru opravdu zvládá a komentář by nechal na kolegovi, který hru zná, ale nemusí ji ani nějak extra zvládat.
        Takhle to bylo opravdu celkem utrpení sledovat (respektive nakonec jsem to video jen proklikal a souvisle viděl pár minut)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit