Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já na to koukal asi prvních 10min, pak jsem to vzdal. Působilo to na mě šíleně amatérsky, kolikrát jsou o 100% lepší lets playe na YT. Jako sorry, ale od redaktorů herního serveru bych očekával lepší dílo. Chápu to že třeba nedokáže při hraní live zároveň komentovat, to je jasný, ale od toho je tam ten druhej, a né aby tam do toho mlel nesmysly - očividně vůbec nevěděl co se děje a to je opravdu špatně. To on měl hru komentovat, říkat co je co, loadouty, strategie, zbraně a já nevím co zatímco ten druhej by se soustředil na hru. Jeho skill stranou, ale co se týče názoru na objektivitu recenzí když recenzent dostane třeba FPS a pak předvádí takovýhle výkony, je jasný že mu to nesedne a díky frustraci může sepsat totálně neobjektivní výplod... no nevím no. Tohle video mě opravdu nesedlo.
    • Aspoň si soudný člověk udělá obrázek, že zdejší recenze (a jejich hodnocení, zejména číselné) tu není pro srandu králíkům jen tak. Vážně to Pavlovo "jejky" a ty trapné kecy do toho kdy absolutně neví o hře nic, to je něco hroznýho. Opravdu jako cílené pro nějaké děcka, na to, že jim je kolem 30ti a mají za sebou hromadu zkušeností snad i z dob Levelu apod., je to něco tragického. Nebo ať k tomu pustí Lukáše, přijde mi, že ten jediný (viz jeho videorecenze) má mozek.
  • Neni nad vlastni zkusenost. Vcera sem na modu Capture Flag cekal dobrych deset minut nez lobby sparovala minimalni pocet hracu pro zapoceti hry samotne. Tak si rikam zda uz to lidi omrzelo a proste nebylo kde brat nebo je lobby tak tragicka? Tvurci vehementne branily nastaveni 6 vs 6 ale komedii je ze polovina her se ve dvanacti lidech ani nehraje. Neni neobvykle ze se zacina 3 vs 3, to je pak na mape pusto a prazdno. Smutnejsim jevem je kdyz lobby proti sobe postavi 6 hracu na strane jedne a 3 na strane druhe. Sice mate sanci ze se to casem dorovna ale kdyz k tomu dojde ve chvili kdy uz prohravate 4 - 0 tak to uz nic neresi. Udivuje me ze v roce 2014 je neco takoveho vubec mozne?! Fair play jako vysita. Parta hracu s nekolika "prestigema" proti svatecnich strelcum je take prima. Je to jen hra ale tohle si meli osefovat, je to dost ubohy a spoustu lidi to jen odradi.
  • Mě se to náhodou líbilo, pánové to brali s humorem a nadhledem. Každý letsplay nemusí být od zanícených pařanů, berte to jako seznámení s hrou pro občasné hráče. Příjemně strávená hodinka a čtvrt. Děkuji a zdravím oba aktéry.
    • Mně také. Když to srovnám například s let's playi z Hrej.cz, tak zde je kvalita o třídu výš. Pokaždé, když vidím duo pánů Dřevíkovský x Princ, mám chuť rozbít hlavou monitor.
  • Keyz
    Na té mapě bylo hodně budov a menších prostorů. Tam se musí pěkně řádit s tou brokovnicí :)
    Jednom jsem hrál s kámošem ze srandy COD:MW (tuším na gameparku) a tam byla nějaká silná a rychlá brokovnice. Korunu tomu dodal perk na rychlé nabíjení... Mapa s baráky a to byla rychlovka. Po chvilce se v chatu od těch chudáků, kterým to nepřišlo fér zjevil výraz "brokkretén" *15*.
    Sranda jak to berou někteří smrtelně vážně a v MP řeší, že nemohou hrát pohodlně jako v SP. Pak klasické, kecy na kulomet s průraznou municí který prostřelil skoro celou mapu. Nechápali, že to tam prostě je tak proč to nepoužívat.


    Škoda té killcam. To je strašná věc. Vždy to prozradí vaší pozici i když nekempujete.
    • ringmancz
      za tu dobu než se respawnuješ a doběhneš tam, tak už bude ten člověk dávno jinde
  • Aleš Smutný recenzoval hru (cca před týdnem tuším) a přitom má teprve teď level 30? To toho moc nenahrál. Po cca 8mi hodinách hraní mám level 24 a opravdu bych si netroufl hru ještě recenzovat...
  • Hře bych normálně šanci snad i dal (ze vzpomínky na ty hodiny s UT). Ale absence dedikovaných serverů?! U multiplayerové hry? To je vtip.... to se EA fakt povedlo.
    • Keyz
      UT bylo ale dost jiné. Nemáš tam perky apod.

      Navíc proto jsem se ptal na tu odstřelovačku. V UT to střílelo vždy na jednoho místa i když jsi nemířil. Prostě scifi. Tady to je asi jako v COD kde máš rozptyl a musíš mířit. Původně jsme myslel, že to bude více k UT když to je taky dost scifi. Tedy nějaké vymyšlené zbraně a hotovo.
  • Tohle jsou zkušení herní redaktoři? Teda pánové, jeden lama a druhý blbé kecy jako dítě... pro které tohle video nejspíš bylo. Očekával jsem něco na úrovni pro dobré zkušenější hráče, chyba lávky.
    • Teda koukal jsem pár minut, ale to se opravdu nedalo.. Nic proti pánům, ale líp bych snad dokázal hrát nohou na gamepadu (gamepad jsem držel v ruce asi dvakrát). Pokud tu hru neovládáte alespoň jako trochu lepší průměrný hráč, tak bych se pro příště do podobných streamovacích akcí radši nepouštěl, takhle na games.tiscali akorát vrháte z mého pohledu špatné světlo. 8)
      • Chcel by som ťa vidieť ako budeš komentovať hru, chcieť niečo ukázať a ešte sa rozprávať s kolegom. Kopa ľudí ich tu označuje za lamy, ale nie každý trávi všetok svoj voľný čas pri PC. Ja osobne ho trávim pri PC dosť, ale veľa kvôli škole a práci. Každopádne, odporúčam si pozrieť diel South Parku Make Love Not Warcraft. Mnohý "hardcore" "hráči" by sa tam mohli spoznať *3*
        • Proboha jsou to herní redaktoři s celoživotníma herníma zkušenostma. Teda aspoň se tak nazývají.
          • I tobě se může stát, že ti jednou bude 35 s celoživotní herní zkušeností a budeš nevěřícně sledovat, jak ti 11ti letý fakan s brokovnicí sází jeden frag za druhým, tak už to občas v životě chodí *1*
            • Je mi přes 30, hry jsou jedním z mých koníčků už od mala a nemám ten pocit. Samozřejmě, pokud někdo hraje 5 let v kuse jedinou hru, tak je lepší než ty a může ti být třeba 50.
            • Inquisitor
              Jo stáří je těžký :D
        • Inquisitor
          To jsou ty co potom na každýho kdo u tý hry netráví mládí řvou noob :)
      • O to horší by pro mě bylo zjištění, že tito pánové píší nějaké recenze na podobný typ her. To bych se cítil jako opravdový blbec, že se zaobírám jejich čtením.
  • titanfall mě fakt baví mé video https://www.youtube.com/watch?v=nKuYvj23nA8
  • No jo, penize delaji sve. Ono staci srovnat kritiku na metacritics mezi magaziny a uzivately.
  • tohle je free to play?
    • ne, tohle je don't play

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit