Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi já tu hru miluju! Paříme už od bety, teď datadisk, doporučuju všem. A pro všechny rýpaly - není to korejská hra a ano, je kvalitní. Každý si tam najde co ho baví. Jako bonus má skvělou grafiku a ten combat systém prostě stojí za zmínku. Dynamické map eventy, dungeony, spvp, adventures, teď budou nové raidy... Stojí za to koupit.
  • Stravil jsem x casu na lineage2, wow, warhammeru, aionu ... Nevim presne v cem je pro me GW2 lepsi nez vsechno ostatni, ale hraju to uz fakt dlouho a porad me to nesmirne bavi, at uz jen kochat se krajinou, nebo delat questy, nahodny world questy, dungeony, fractaly, crafteni, hrani si visazi, reseni aukce, WvW, pvp , vsechno me tady proste bavi, kdezto u predchozich titulu sem mel vzdycky jen vytazek veci co me bavily, jestli to je nejak udelany "akorat pro me" ... fakt nevim, ale tahle hra je pecka a vsem doporucuji !
  • Tak je pravda ze jsem na GW do pvp moc nedal, ale myslim ze to nebylo tim, ze bych toho nebyl schopnej (wow Arena Tournament server, tem kterym to neco rika, 2350 rate ve 2v2 a 2100 v 3v3 za eleho..), ale proste me to nebavi. me naopak ta diverzita equipu v pvp na wow bavi, nemyslim jen v arenach ale i v bg - je tam možnost hrát to jinak, něco s tím vymyslet= je to ještě RPG, GW2 je oproti tomu v podstatě jen prázdná akce. Kde má člověk v pvp co..10 abilit? možná se pletu dlouho sem to nehrál.
  • Ale ano navysovali jen to nikdy nebylo v patchnotes pouze to oznamili jako dev posty na foru. Servery se uz neukazujou jako full protoze prave pred temi dvema mesici zmenili formuli podle ktere se plnost serveru vypocitavala, predtim to bylo podle poctu lidi v pve, coz uz dale diky megaserverum neni nutne a naopak je plnost serveru pocitana podle lidi ve wvw
  • Jack1947
    Tak ještě WOW a můžou se jít všichni už jen klouzat *4*
  • Očividně jste nezkoušel guardiana nebo elementalistu jinak byste takovou hloupost tvrdit nemohl. A druhá poznámka, dávat za příklad zrovna sorcerera jako vynikajícího healera je také trochu přehnané, když už tak operativec.
  • Takže když tě nutí grindovat důležité věci, tak je to v pohodě, ale pokud je tam jenom možnost grindovat vizuální zybtečnosti, tak je to problém?
  • No pokud jste to kupovali 3 měsíce zpátky tak máte zrovna HoT. A ten rozdíl mezi free a HoT je docela velký.
    Pokud HoT nemáte doporučuju kontaktovat přímo Arenanet protože to nějak upravovali a "vraceli" prachy za obyč účty koupený od dubna a převáděli to na HoT.
  • Ono to není tak jednoduchý.
    Ano pro člověka typu casual může WvW být nuda protože se jedná jen o bitky mezi bloby.
    Ovšem člověk kterýho to zaujme dost často pak hledá nějakou wvw guildu a to už je jiný kafe. V 20 lidech rozbít 50-60 když u všech aoe skilůů je limit na 5 lidí je docela umění. Statisticky totiž má ten blob asi 99% šanci na vítězství a to jen kvůli aoe limitu.
    No a v takové wvw guildě to pak vypadá jinak.
    Je pár českých guild ale lepší je se přidat k nějaké mezinárodní pokud rozumíš anglicky.
  • Celá endgame je postavená na skinech. Ne na statech ale na skinech.
    Healeři v GW2 prostě nejsou. To že některý skilly některých profesí mají efekt i na partu není healer.
    Healer by byl někdo kdo má opravdu zaměření na healing, tedy healovací skily. V GW2 jsou jen skily jejich sekundární efekt je malý heal. A to na sebe nebo na partu(omezení 5 lidí).
    A tohle nemění ani HoT. I když u některých skillů došlo k "upgrade", jako třeba Life Transfer u Necra.
    By sis měl asi zahrát nějakou hru která opravdu healera má abys pochopil co healer znamená, třeba takovej SWTOR a healovací socku.
  • To si asi pletete s jinou hrou ne?
    Žádnou kapacitu nenavyšovali. Servery zavřít nemuseli to je pravda, ale taky díky multiserveru je to snad jedno ne?
    Servery se počítají jen do WvW a tam bohužel ten rozdíl mezi Full a medium je dosta poznat, někde mezi 5 hráčů večer online vs už ani nejsou fronty na full serverech.
    A mimochodem, už jen 2 servery jsou Full v evropě. A to před měsícem jich bylo 8.
  • No to bych tak moc netvrdil že tohle bude zadarmo.
    Pokud si koupíte HoT, dostanete "základní hru" zdarma, ale třeba za takový Living Story si musíte připlatit. A že HoT je vlastně přímý příběhový pokračování LS? No to nevadí, kupte si.
  • Zvlášť po posledním větším updatu je to o skillu.
    Pokud tě mesmer nezabije za 1 vteřinu tak uděláš trojklik a zabiješ ty jeho za 1 vteřinu.
    Fakt skill.
  • GW2 narozdil od drtive vetsiny ostatnich mmo te do grindu nenuti. Muzes ale nemusis.
  • To bol vtedy adrenalin, pknut niekoho a nenechat sa zabit, stare časy
  • Tak či tak, obojí je nudná repetitivní činnost. I když chápu, že bez grindu/farmení by to v MMO asi nešlo (co by tam ti hráči taky jinak dělali), tak to neznamená, že se toho budu zúčastňovat. Ten grind kvůli progressu bych asi ještě vzal na milost, pokud by to nebylo moc často, ale grindit kvůli nesmyslu, který mi nijak hru neovlivní, považuji za extrémní ztrátu času.
  • To je jako kdybych si koupil trilogii Pána Prstenů na DVD a za 2 roky by všechny díly dávali v televizi. Budu chtít pak nějakou kompenzaci? *1*
    To že jsme si hru koupili dříve nám umožnilo vidět a zkusit věci, který play for free hráči nebudou moci zopakovat, nehledě na to, že ten čas námi trávený ve hře po ty 3 roky měl snad nějakou hodnotu. Nebo jsme tam všichni jen stáli a měli AFK?
  • Jj L2 byla nej pvp hra vubec. Mass pvp, openpvp, jednoduchy a spravedlivy pk system. Nevim jak je na tom ted, ale myslim, ze uz tam je gear co jako PK nedropnes, takze i L2 uz neni to, co byvala. S mmockama je to jak s autama, ta starsi mela proste "drajv" a styl:-) Je holt jina doba, vic lidi chce instantni zabavu a tem se to podrizuje. Nerikam ze jsou soucasne hry spatne, ty starsi byly vsak o neco lepsi.
  • Jo už se těším na datáč :-) https://www.youtube.com/watch?v=YfaFn56RWkg&feature=youtu.be
  • Anarcha
    Healeři tam jsou a ne jeden to , že to neumíš postavit je tvůj problém, PVP areny jsou naopak dobré neni to o výbavě ale o skillu co se týče www pvp to si asi ani nezaznamenal. Po x letech raidy jsou tam od začátku.Co se Wow týče no cement. A dále si kok=t nevyjadřuj se k věcem o kterých nic nevíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit