Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cheaterov je bohuzial na BF3 viac ako dost ;(
  • Pokud potrestaji cloveka, ze nekdo jiny zneuzil jeho serveru k porusovani autorskych prav, pak by meli potrestat vsechny majitele a predstavitele zbrojarskych firem, za vsechny vrazdy, ktere byli provedeny zbranemi jejich vyroby. *16*
    • chybka. to mela byt reakce na jejdaseka.
  • jak uz bylo napsano, nechodte hrat na Bobici a playzone. Obecne ani na cesky servery, lidi tam stojej za houno. Doporucuju DE a ENG.
  • Mozna pisu trosku OT,ale mam v planu si koupit tuhle hru ale jak vidim tak nekde jsou admini na ..... takze bych chtel vedet,jestli ma cenu hrat na ceskych server(nebo slovenskych) nebo se mam napojit na zahranicni(proste nekde,kde je slusny server se slusnym adminem,ktery me pri HS nevykopne nebo neda ban).
  • Veskoslav
    No jo děti....Ale nejlepší jsou admini. To když něco nahlásite, tak jim je to u pérdele. Ale jakmile zabijete jeho nebo někoho z jeho přiblblého družstva či klanu, tak jste Vy K.O. Ale lidé tam můžou střílet přes celou mapu pěkné hity do hlavy a to se neřeš. Proto když už hraji, tak buď u Britů či Frantíků.
    • Tak nehraj na serverech jako BOBICI a PLAYZONE.
      Sou to cune, zabnes Admina a uz hledaj na tebe duvod pro kick *11*
      • Walldstein
        He...tuhle sem na BOBICI nebo co to bylo za server kick..důvod? Jako inženýr sem z bezpečí odpálil na BVP s adminem a jeho kamarádem několikrát RPG..hra psala: Vozidlo vyřazeno. Tak sem vylez a odpáli další ránu. Výbuch, oba bly tuhý jako každej jinej, ale co se nestalo...Kick, důvod: "Nepoužívejte RPG na pěchotu!" pochopil byhc kdybych na ně střílel RPG na otevřené pláni, ale když byl zalezlej v BVP? Nicméně mi to nedalo a vrátil sme se. Párkrát mi admin vběhl přímo před hlaveň když sem někomu vysvětloval že tudy opravdu neprojde a co se stalo? dostal sem další Kick...asi sem mu narušil statistiku 25:2 na 25:10 takže souhlas, bobici a Playzone stojí za vyližkapsu
        • Třeba vyskákali a chtěli ho opravit, to tě nenapadlo? :) Tím pádem může být i chyba ve skriptu co tě kickne. Ale jinak chápu. Samotnýmu se mi stalo dostkrát, že sem byl "bezdůvodně" vykopnutej ze serveru, většinou chvilku po tom, co sem někoho zabil. Asi sem někomu šlápnul na kuří oko.
    • Ja robim aj admina ,ale rad si aj zacitujem, je to sranda *3*
      Sice niekolko kamaratov uz so mnou nerozprava, ale co uz, som pan.
      Inak sme partia : LAMA
      Skutocne dat si 25 killov za minutu a nikto ti na to nepride je super *1*
      • achjaj , ty koko... *12*
      • hned prvy odkaz na google, ked som dal @ndy 2305, NO COMENT *8*
        http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/prvni-info-a-hardwarove-naroky-c-c-generals-2-57872/?rootId=677721&itemId=677735
      • Ne, fakt nejsi pán a ne, není to super. Je skoro až smutný, že může mít někdo tak zvrácenej pohled na věc a myslet si, že je to dokonce legrace. Těch pár tzv. kámošů by ti mělo dát řádně přes tlamu. Ne pro cheatování, ale z principu. Možná by ti to dokonce pomohlo...
        • No neviem ci je to ten andy z fora battlefield,
          ale ked ano tak sa necudujem.
          Na to forum uz ani nechodim.
          Je trapny, kazdy den tam dava tie svoje prispevky a na konci stale *3*
          Boze moj dospely clovek a takto sa strapnovat. *11*
          • lol padam na kolena, tak toto je vystizne.
            Aky svet je malicky.
            Andy co ta vyhnal Tubar z fora tak tu obsmrdas ? *12*
      • Tahni na to svoje forum *11*
        lol Andy ses admin jak muj koko...
    • miker17
      admini jsou někdy horší jak cheateři( nepotřebují k cheatovíní žádný prográmek) několikrát se mi stalo že mě odkrágloval neviditelný admin nebo tam běhal tak rychle že nešel ani vidět
  • Mna raz zastrelil jeden debilek s MP7 ked som bol V TANKU, cez polku mapy. Potom som to zacal FRAPSovat, spawn na US zakladni v Karkande a sundal ma z Trainu, fakt velka bzunda. Takze aj ked to mam natocene, ze mal za 2 minuty 59:0 si nepomozem.
    • Jo, to se mi stalo taky. V klidu jsem si vezl zadek ve svém tančíku. Krásný slunečný. Chtěl jsem si rozmlátit pár baráků a poslat na onen svět pár lamek a pak mě snipou oddělal blbeček z uncapu. Bohužel mu ban nikdo nedal.
    • Tyhle instant killy jsou celkem běžný. Stojí si to na základně a v pár sekundovejch intervalech zabíjí všechny nepřátelé. Klidně ještě před začátkem kola, během odpočtu. Což skoro až člověkanutí se zamyslet nad tím, jak moc se v Dice museli vykašlat na jakoukoliv ochranu, když tohle vaše hra vůbec dovolí.
    • miker17
      dej link
      • http://www.youtube.com/watch?v=rTo1hzRbhUY
  • Soudruzi, jděte už do perdéle... Multiplayer je krásná věc, co ho ale kazí, jsou lidi. Strašná verbež. To by mě zajímalo, že se nikdo nesnaží ani o to, aby prodej aimbotů a jinejch hovadin zakázali. Aby normálně mohla fungovat stránka, kde si za pár dolarů koupíte podobný nasírátko, co totálně zničí cizí produkt, to je jako normální? Jako nejnormálnější se mi zatím osvědčily britský servry. Dobrej ping a často normální lidi. To hrát na českým, to je zážitek. Pokud sáhnete na chat, každej vás akorát pošle do konečníku a ve finále si admin vyléčí pošramocený ego, že jste ho 3x za sebou sejmuli v jeho naleštěným tanku, tím, že vám napálí trvalej ban bez udání důvodu (tímto zdravím ubožáka pana Evropu a jeho stejnojmennej servr). No a teď ještě tohle. Jsem zvědavej, jak by to bylo s reklamací, kdyby mě někdo bezdůvodně zabanoval.
    • S reklamací?? No asi bych s ní moc nepočítal.
    • V případě EA by to bylo jednoduché - podle licenčního ujednání nemáš nárok na nic, ani na soudní vymáhání.
      • Čistě teoreticky, kdyby u nás EULA platila, tak žalovat je můžeš. Co nemůžeš, je podat na ně hromadnou žalobu... Ale ať si trhnou, šel bych v první řadě po tom nefunkčním nesmyslu obtěžujícím naprosto všechny, s výjimkou cheaterů, jménem PunkBuster.
  • Upozorníte e-mailem firmu na problém, kvůli kterému jisté procento hráčů nemůže hrát, jelikož proticheatovací služba je falešně detekuje jako podvodníky a nepustí je do hry. Hráčů kteří si ZAPLATILI. Ignorace.

    Napíšete firmě na fórum. Ignorace a topic zamčen, protože "technické detaily na fórum nepatří", přeloženo do normálního jazyka: "protože naše hra musí pro potenciální kupce vypadat bezchybně".

    Tak se naštvete a napíšete si banovací prográmek. Když tam moc chtějí banovat a problémy neřešit, tak ať to vidí všichni hráči, s kým mají tu čest. A naráz je veliký povyk, no to jsou hackeři hovada, jak si můžou dovolit banovat hráče, kteří nic neudělali? A firma...se konečně rozhoupe něco s problémem udělat. Jupí ^_^

    Jojo, nevděčná toto práce. A ohledně cheatování v online hrách obecně mám zvláštní názor - čím víc podle mne výrobce cílí na mainstreamové publikum, tím víc procentuálně přibývá podvodníků, protože ne každý se chce hru "učit" (jistá forma práce), ale ten pocit mít své jméno v top 50...a tak nám kvete černá šmelina s podobnými programy a vydělává se na egu ^_^.
    • Lidi používají cheaty jen proto, aby někoho naštvali. Nejde o snahu být lepší než ostatní.

      a když někdo říká, že cheatuje a banuje atd. proto, aby něco změnil, aby změnil přístup vydavatele atd., je to kravina. Dělá to jen proto, že je to pako a je nejspíše i sociálně nemocný a chce všechny jen štvát vlastní blbostí.

      Cheateři (v MP, v SP je to normálka) jsou pitomci a nic jiného. Nelze se na ně koukat jinak. Totéž si myslím i o drtivé většině hackerů.
    • zajimavej nazor.. jen s tim poslednim souhlasim jen castecne. rekl bych, ze je to hlavne o tom, jestli to de (cheatovat) a jak je pro ne ta hra dostupna (jak cilenim na mainstream, tak primou dostupnosti). tyhle prasatka jsou vsude. ja napriklad hraju F.E.A.R. Combat (mensinova hra) uz od doby co je ke stazeni a cheateru jen pribiva (zatimco hracu vyrazne ubylo).
      Fear uz neni podporovanej PunkBusterem a je to hodne znat. Jeste ze ma dedikovane servery od fanousku. Jinak by ho cheateri tema svejma onaniema uz potopili.
      • Máš pravdu. Čím je hra starší, tím "nehardcore" hráči ubýbají a tak zůstává jen "jádro" a pochopitelně podvodíci, protože u starších her bývá šance na ban menší. Osobně hraji Moviebattles II (modifikace hry Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy) a máš pravdu v tom, že šance potkat cheatera opravdu není malá.

        Na druhou stranu většinou se už známe navzájem (pochopitelně myslím online), takže jak se objeví někdo cizí, tak server zpozorní, jestli se chlapec nechová divně. Žádná diskriminace, prostě ostražitost. Když se nic neděje, tak pohoda. Když ano, tak to má špatné.
        • jj :)
    • Kdo ví jestly je opravdu falešně detekuje.. Co si budem povídat, oni sice můžou mít Originál hru, ale kdo říká že ostatní hry maj legální, nebo třeba Legální wokna a různej sajrajt v počítači, pak ten program náhodou něco najde v počítači a začne je kopat a dotičný se strašně diví jak to.. Já osobně jsem neměl nikdy problém s punkbustrem kterej by nevyřešila technická podpora nebo aktualizace....
  • Buzny, to je ta nejvečí debilita co jsem zatim slyšel, kdyby protestovali proti Originu, DRM nebo třeba tomu debilnímu ozvučení, ale proti ochraně před trotlama co kazej hru,.. bože?/"ů!:
  • Jo, to jsou ti dobri hackeri, kteri bojuji za nase prava a svobodu (krast a ted i cheetovat ve hrach). Doufam ze jim budete tleskat stejne jako za utoky na vladni servery.

    Od zacatku tvrdim, ze to jsou internetovi terroriste, ale lidi jsou blbi a slepi, dokud se to neotoci proti nim.
    • ty jsi takový debiiil to snad není možné... jak mužou mít něco společného obyčejní cheatři a lidé, kteří utoči z celkem pádných důvodů na vládní servery? ty jsi ztracený případ a nejlepší na tom je, že žiješ ve svým světě a nikoho neposloucháš a nejde s tebou normálně diskutovat.. ani mi nepřijdeš jako troll.. ale fakt jako člověk, který má v hlavě vymleto
      • Ten padny duvod bylo odstaveni nejvetsiho piratskeho serveru. To je stejne padny duvod, jako branit cheterum v podvadeni.

        Spolecneho je v tom to, ze v obou pripadech hackeri nasilne a nelegitimnim zpusobem prosazuji sve naroky. A jestli to nechapes, tak mas hodne vymleto ty sam, ale pravdepodobne je to zpusobeno tim, ze jsi mlady a neuvedomujes si, ze spatne jednani je vzdycky spatne, at jim nekdo prosazuje veci ktere se ti libi nebo ho obrati proti tobe.
        • Duvodem nebylo odstaveni server megaupload, to byl pouze popud k jednani. Duvodem je vladni program SOPA. Zas tolik toho o tom nevim, ale pokud vim, znacne to narusi soukromi uzivatelu v americe. Zaprvy ty tresty jsou nesrovnatelne vysoke v porovnani s vrazdou napriklad a za druhy to mi chces rict, ze jsi treba nikdy driv nenahral v televizi film nebo porad na kazetu? Bran se jak chces, ale princip je uplne stejny.
          • Nikoli, proti SOPA protestovala napr. anglicka wiki jednodenni stavkou. To je spravna forma protestu. Lidi to upozorni stejne a na nikoho neutoci, nikomu neskodi.

            Hackeri utocili prave kvuli odstaveni megauploadu, ktery nijak nesouvisi se SOPA, spis ukazuje, ze ani neni az tak moc potrebna.

            Ne, nikdy jsem si nenahral film v televizi na kazetu, nikdy jsem nemel tu potrebu. A neni to stejne ani v principu. 1) film neni software, ktery se pres megaupload siril take, 2) film je verejne vysilany s autorovym svolenim, ktery za to dostal odmenu a dalsi odmenu dostane od kolektivniho spravce z autorskych poplatku, 3) autor dila sireneho pres warez nedostane nic
            • K tomu Megauploadu: Představ si, že jsi majitelem banky a poskytuješ schránky na ukládání věcí. Jelikož chceš, aby tví zákazníci měli absolutní volnost, tak nekontroluješ co si dávají do schránek, ale zároveň za to neneseš odpovědnost, ale nese ji každý uživatel sám za sebe. A když ti všechno krásně šlape, tak kvůli tomu, že někdo si dal do schránky kradený prachy, pytel koksu nebo cokoli nezákoného, tak ti zavřou celou banku, zabaví ti všechen majetek a zavřou tě!! A na popud člověka z uplně jiný země!! A tohle ti principielně opravdu přijde normální?

              A teď si představ, že americká vláda bude mít možnost zakázat američanům přístup na jakoukoli stránku na světě a to jen z toho důvodu, že je tam malinkatá možnost že může dojít k porušení autorských práv. A tohle ti principielně opravdu přijde normální?

              Ale musím s tebou souhlasit s tím, že to není dobrá forma protestu. Pořád se jedná o formu terorismu a myslím, že to bude kontraproduktivní. Protože lidi jako ty, co si o tom nic nepřečtou a nezjistí si o tom víc informací toto jednání odsoudí s tím, že jsou to zase ti hajzlové hackeři a megaupload je jen na nelegální stahovámí, dobře jim tak. Ale to, že je to útok na svobodu informací a jednání, to nevidí.
            • :D :D :D nebud smesny. o sopa se vedelo uz nejaky ten patek pred "protestem" wiki. a snad si doopravdy nemyslis, ze americka vlada za zaklade tohohle protestu se rozhodla si to teda nakonec rozmyslet. kde to zijes. ja nerikal ze to delas ty konkretne sporadany obcane, ale mluvim o tom, ze to tak udelala vetsina lidi v zivote alespon jednou. nema smysl se o tom hadat. ty nedokazes prijmout jina hlediska. a napadat youtube autory, ze nejak hrozne porusuji prava je asi taky trohu kravina nemyslis? zaprvy veskery pokusy uploadovat tam film jsou ihned zastaveny a stremovani hudebnich klipu si myslim ze probiha za souhlasu interpretu.
            • Jo a ucinek wikipedie je velky, je to jeden z nejnavstevovanejsich webu na svete a upozornil tak na tento problem desitky milionu beznych lidi, kteri o tomto nevedeli. A ucinil tak slusnou a prijatelnou formou, ktera neodradi slusne a sporadane lidi, kteri na hackerske utoky a vyhruzky reaguje odmitave a to vcetne jejich pozadavku. Vsimni si, ze po tomto protestu byla sopa vracena k prepracovani.
            • Odstaveni megauploadu se sopa nema nic spolecneho. Sopa se teprve projednava a je namirena hlavne na servery na ktere us nedosahne, megaupload byl odstaven na zaklade jinych dnes platnych zakonu (dmca a spol).

              Za prve si na hbo nic nenaravsm a za druhe sva legalne nabyta autorska dila nerozsiruji, nevim kde jsi na to prisel. Odmitam tve tvrzeni, ze stahnout si film z warezu a ulozit si zaznam z tv vysilani je to same, lisi se to zasadnim zpusobem.
            • tak za prvy odstaveni megauploadu si myslim, ze ma se sopa hodne co docineni. za druhy wikipedia sice krasne na den uzavrela svoje stranky na protest, ale ucinek? zadny. za treti ty si zaplatis HBO, tam si nahrajes film. ten das pak kamaradovi ktery HBO zaplaceny nema=autor dila nema z kamarada absolutne nic. Stejne tak i pirati nahrajou film a poslou to dal,akorat vicero lidem. jen chci poukazat na to, ze si nemyslim, ze vetsinu tvori lidi, ktery v zivote nic nezkopirovali,nestahli atp.(beru samozrejme lidi kteri aktivne pouzivaji at uz internet nebo televizi).ohledne softu se s tebou hadat nebudu
          • miker17
            SOPA/PIPA v podstatě dává Americe právo na to aby mohla zablokovat jakoukoli stránku s jakýmkoli porušením autorských práv a zatknout a soudit její provozovatele (celosvětově) to znamená žádný youtube, google atd. mnozí politici toho využijí a shodí stránky které se jim nelíbí v podstatě amerika(politici) by kontrolovala obsah internetu( je to pravda)
            • miker17
              to si jako myslíš že američtí politici se liší od našich (jen se podívej v jakých špinavostech se topí)
            • Ze google meni podminky je dobre, youtube jim vydelava na zaklade nelegalne sireneho obsahu a s tim musi neco delat, nemohou se tvarit, ze se jich netyka, kdyz je jejich sluzba vyuzivana k masivnimu poskozovani prav jinych subjektu. Nema to nic spolecneho se sopa, protoze ta byla smetena ze stolu a vracena k prepracovani.
            • kdyz si tevres ted google tak dole mas, ze prave meni podminky, takze ti se z toho vylajsnou. Navic odstavit google nebo youtube, tak by vedlo k tak velke nesnasenlivosti, ze by se z toho hodne spatne vykrucovali. celkove je nahovno ze diky aturoskym pravum si muzou pak sahnout i na zahranicni servery.
            • Tvrzeni, ze politici zneuziji sopa k cenzure nepohodlnych nazoru je na urovni spekulace, ze politici zneuziji trestu smrti k popravovani politickych oponentu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit