Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to dmnce tenhle anti-establishmentismus. Čím dál tím víc mladých má pocit, že všechny pravidla co existují jsou jenom proto, aby je omezovaly... sice umí hackovat, ale sociální IQ mají na úrovni onananujícího puberťáka...
    • Pod tohle bych se podepsal.
    • miker17
      tedka umí hackovat každá bu*na
      • teď se hlavně nazývají lidi hackry, už jen když nabourají (uhadnou heslo) na facebooku..
        • Lidi moc nerozlisuji hacker, cracker, skript kiddie, phisher....pro ne je kazdy hacker. I kdyz to v realne znamena naprosto neco odlisneho.
        • taky to neni žádná prrrdel to heslo uhodnout :)
  • A jeste je dobre zminit:
    Nejvetsi hova*o na serveru=Admin. Se znamimi sme si daly na jedne mape za ukol nenechat protivnika dlouho ve vzduchu. A bysledek byl BAN. U jine mapy sem parkrat po sobe zabil admina a vysledek kick. Admin me zabije na respu(fajn kaslu na to) pak sem zabil ja admina, ktery se par metru predemnou respnul a prekvapive opet kick. To je fair play a ani cheaty anemusite pouzivat.
    • miker17
      to zmám...jeden admin taky kicnoul každého kdo měl víc killů jak on.....vůl
      • tak na screenech, ktere dava kamosum na FB je lepsi byt prvni nez 4. :)
  • Upozorníte e-mailem firmu na problém, kvůli kterému jisté procento hráčů nemůže hrát, jelikož proticheatovací služba je falešně detekuje jako podvodníky a nepustí je do hry. Hráčů kteří si ZAPLATILI. Ignorace.

    Napíšete firmě na fórum. Ignorace a topic zamčen, protože "technické detaily na fórum nepatří", přeloženo do normálního jazyka: "protože naše hra musí pro potenciální kupce vypadat bezchybně".

    Tak se naštvete a napíšete si banovací prográmek. Když tam moc chtějí banovat a problémy neřešit, tak ať to vidí všichni hráči, s kým mají tu čest. A naráz je veliký povyk, no to jsou hackeři hovada, jak si můžou dovolit banovat hráče, kteří nic neudělali? A firma...se konečně rozhoupe něco s problémem udělat. Jupí ^_^

    Jojo, nevděčná toto práce. A ohledně cheatování v online hrách obecně mám zvláštní názor - čím víc podle mne výrobce cílí na mainstreamové publikum, tím víc procentuálně přibývá podvodníků, protože ne každý se chce hru "učit" (jistá forma práce), ale ten pocit mít své jméno v top 50...a tak nám kvete černá šmelina s podobnými programy a vydělává se na egu ^_^.
    • Lidi používají cheaty jen proto, aby někoho naštvali. Nejde o snahu být lepší než ostatní.

      a když někdo říká, že cheatuje a banuje atd. proto, aby něco změnil, aby změnil přístup vydavatele atd., je to kravina. Dělá to jen proto, že je to pako a je nejspíše i sociálně nemocný a chce všechny jen štvát vlastní blbostí.

      Cheateři (v MP, v SP je to normálka) jsou pitomci a nic jiného. Nelze se na ně koukat jinak. Totéž si myslím i o drtivé většině hackerů.
    • zajimavej nazor.. jen s tim poslednim souhlasim jen castecne. rekl bych, ze je to hlavne o tom, jestli to de (cheatovat) a jak je pro ne ta hra dostupna (jak cilenim na mainstream, tak primou dostupnosti). tyhle prasatka jsou vsude. ja napriklad hraju F.E.A.R. Combat (mensinova hra) uz od doby co je ke stazeni a cheateru jen pribiva (zatimco hracu vyrazne ubylo).
      Fear uz neni podporovanej PunkBusterem a je to hodne znat. Jeste ze ma dedikovane servery od fanousku. Jinak by ho cheateri tema svejma onaniema uz potopili.
      • Máš pravdu. Čím je hra starší, tím "nehardcore" hráči ubýbají a tak zůstává jen "jádro" a pochopitelně podvodíci, protože u starších her bývá šance na ban menší. Osobně hraji Moviebattles II (modifikace hry Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy) a máš pravdu v tom, že šance potkat cheatera opravdu není malá.

        Na druhou stranu většinou se už známe navzájem (pochopitelně myslím online), takže jak se objeví někdo cizí, tak server zpozorní, jestli se chlapec nechová divně. Žádná diskriminace, prostě ostražitost. Když se nic neděje, tak pohoda. Když ano, tak to má špatné.
        • jj :)
    • Kdo ví jestly je opravdu falešně detekuje.. Co si budem povídat, oni sice můžou mít Originál hru, ale kdo říká že ostatní hry maj legální, nebo třeba Legální wokna a různej sajrajt v počítači, pak ten program náhodou něco najde v počítači a začne je kopat a dotičný se strašně diví jak to.. Já osobně jsem neměl nikdy problém s punkbustrem kterej by nevyřešila technická podpora nebo aktualizace....
  • miker17
    to je ale sranda hrát s aimbotem nebo Wallhackem...."hahaha" můj nelepší zážitek z B3 byl když mě z druhého konce mapy headshotoval id*ot s 9tkou sranda taky byla jak měl na konci kola asi 39 killů a vůbec se nepohl z místa....proč vůbec hrát hry když si můžu číst knížku a jen klikat myší a dávat headshoty *Banzaaai*
    • ja tyhle aimbotery potkal vickrat...nejhorsi na tom je, ze ty lidi z nepratelskyho tymu nedokazou pochopit, ze se maji prestat respawnovat. je to jednoduchy. kdyz se lidi nebudou respawnovat nema do ceho strilet. jenze ne, ty lidi to porad zkousi v domneni ze trebba ubehnou o metr dal nez predtim a stihnou vystrelit dve kulky do prazda. co dodat, demence.
      • Ja som tiež raz stretol aimbotera. a bol akurát v našom týme tak sme povedali druhému týmu nech sa nerespawnuje ale ako inak to nepochopili tak som to ja a pár ďalších vyriešili jednoducho.
        Strielali sme ho ako to len šlo. *3*
    • ja taky zazil cheatera asi 2x. kok*t mel na jedne mape pomer z/u asi 164/4 a ostatni hraci max 30/x ja sam asi 25/10
  • to je konec tohle. Ja chapu ruzny formy protestu, mirene utoky vladu a ruzne servery.(rikam chapu, ne podporuju). Ale tohle uz se da podle definice povazovatp omalu za terorismus, tj. motivovane nasili proti nebojujicim cilum za ukolem ovlivnit verejne mineni. at si pro me za me bojuji mezi sebou nebo jak chtej, ale ne na ukor ostatnich lidi, predevsim tech kteri s tim nemuzou udelat absolutne nic.
    • :-D neprožívej to tolik :-DDD hele chápu,to co píšeš má hlavu a patu a seš v právu,tohle otravuje každýho. Ale to jak si to formuloval :-DDD to je vrchol :-DD zapomněl si ještě dopsat,že navrhuješ, aby byly popravený bez nároku na řádnej soud,zkonfiskovat majetek celý rodiny až do pátýho kolene a já nevim co ještě :-D trapnou,debilní hru(a je jedno jestli to je Baldurs Gate,BF,CoD nebo Half Life-hra je prostě hra,ne realnej zivot) srovnavat s nějakym reálnym omezenim jediince ve společnosti-ty máš problémy ;) bud rád,že si zdravej a neprožil si opravdovej terorismus na vlastní kůži
      • :D ted to po sobe ctu a vypada, ze je to lehce zdramatizovany. Coz o to, ja si zahraju tydne 4 hodky na odpocinek a jsem v klidu. Me na tom celym aktu zarazi akorat ten fakt ze ty bany davaj prave hracum. Coz jsem prirovnal k definici terorismu, protoze to tomu odpovida,akorat v jinym meritku. jinak ja tu vzdy resim rad nejaky hovn protoze ted behem zkouskovyho je hezky behem celyho dne se odreagovat bud bujnou diskuzi se zabednencem anebo precist par clanku ;)
    • Je to jednoznačně forma terorismu a k těmto hackerům bychom se tak měli stavět.

      Jinak PB je svinstvo, to je jasné. A proti cheaterům stejně nic nezmůže. Já už potkal v BF3 tolik cheaterů, až je mi to trapné.
  • Soudruzi, jděte už do perdéle... Multiplayer je krásná věc, co ho ale kazí, jsou lidi. Strašná verbež. To by mě zajímalo, že se nikdo nesnaží ani o to, aby prodej aimbotů a jinejch hovadin zakázali. Aby normálně mohla fungovat stránka, kde si za pár dolarů koupíte podobný nasírátko, co totálně zničí cizí produkt, to je jako normální? Jako nejnormálnější se mi zatím osvědčily britský servry. Dobrej ping a často normální lidi. To hrát na českým, to je zážitek. Pokud sáhnete na chat, každej vás akorát pošle do konečníku a ve finále si admin vyléčí pošramocený ego, že jste ho 3x za sebou sejmuli v jeho naleštěným tanku, tím, že vám napálí trvalej ban bez udání důvodu (tímto zdravím ubožáka pana Evropu a jeho stejnojmennej servr). No a teď ještě tohle. Jsem zvědavej, jak by to bylo s reklamací, kdyby mě někdo bezdůvodně zabanoval.
    • S reklamací?? No asi bych s ní moc nepočítal.
    • V případě EA by to bylo jednoduché - podle licenčního ujednání nemáš nárok na nic, ani na soudní vymáhání.
      • Čistě teoreticky, kdyby u nás EULA platila, tak žalovat je můžeš. Co nemůžeš, je podat na ně hromadnou žalobu... Ale ať si trhnou, šel bych v první řadě po tom nefunkčním nesmyslu obtěžujícím naprosto všechny, s výjimkou cheaterů, jménem PunkBuster.
  • Veskoslav
    A co je nejhorší? EA nás před tím nedokáže ochránit. Jo trest za to, že jim kupujeme hry.
    • Jn kdyby aspon sklopily uši a řekli sme kopyta a naboural nám někdo systém, omluva bla bla...ne že dostanu bana a vubec nevim proč
      • pri takovy omluve by ztratili duveru a vyuzily by toho ostatni studia.predevsim by pak hraci pak casto argumentovali ze v cod se tohle stat nemuze atd atd
  • O o cem by pak Byl ty woe Multiplayer kdyby si dal kazdej napriklad nesmrtelnost....to bybylo fakt zabavny..Anticheat bymel byt plne integrovan na vsech servrech, platformach a nejlepe soucasti spustitelneho souboru, aby to clovek bet anticheatu ani nespustil..
    • Cheateři jsou největší noobové a lamy, který sou na týhle planetě...nejradši bych těmhle dementům ty počítače rozšlapal na kusy a ještě je pořádně proplesk!
      • miker17
        největší sranda byla když Admini F2P hry APB dali do nového patche vychytávků která zkomplikoval asi na 1-2 týdny chod placených aimbotů a wallhacků....ja jsem si zrovan udělal novou postavu na Obeye a řekl jsem si že si dám misi no a hra mě semozřejmě hodila proti full gold týmů s grupou n00bů a ti zlatí borci se nezmohly ani na jeden kill....to byl nejlepší týden v APB a ukázalo se kdo má skill a kdo je jen n00b s aimbotem/wallhackem (90% zlatých se propadlo do bronzové kategorie) a tito hráči pak ku*vili na fórech
        • Hm, ale asi tak první 2-3 dny ten punkbusterpostupně čistil celej server (tzn. vykopl celej server za to, že nemá povolený punkbuster) nakonec to povolili, ale vidět že na serverech je všude po 5 hráčích byla zábava
  • LOL hackeri breci ze je nikdo nema rad :D
  • Buzny, to je ta nejvečí debilita co jsem zatim slyšel, kdyby protestovali proti Originu, DRM nebo třeba tomu debilnímu ozvučení, ale proti ochraně před trotlama co kazej hru,.. bože?/"ů!:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit