Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokiaľ sa chcete zaregistrovať a ako bonus získať naviac 5000 herných kreditov, použite link

    https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-YHTC-CDW6
  • Ahoj tu sa mozete bezplatne regitrovat a ako bonus dostanete 5 000 UEC
    https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-2JTM-YXPW
  • vystupovani a nastupovani do lodi, stredobod hratelnosti

    a co ty nerealny pohonny jednotky? ty ti imerzi nekazi?
    • Blue.Shark
      Každá sci-fi musí mít vytyčeno, do jaké míry se drží reality - česky doslova "vědecká fantazie". Běžná praxe. Všímáš si té části o fantazii? Pokud jsou zákonitosti daného světa rozumně vysvětleny a celek drží pohromadě, není problém. Star Citizen je v tomhle směru v naprostém pořádku.
      • tyhle animacky beznej hrac jednou, dvakrat s chuti zkoukne a pak vypne (pokud to nepude, tak to nebude hra pro me urcite)

        protoze pak uz to jen otravuje, porad dokola to samy a k nicemu
        • Blue.Shark
          Tyhle animačky trvají 3 vteřiny a je to skutečně jeden z hlavních prvků imerze. Pokud tě otravují, nejsi cílovka a nemá smysl se hrou dále trápit. Ni?
          • 3 sekundy pochybuju, kdyz jeste pak musis trajdat nekde po rampe

            fast travel to potrebuje jako sul, pak to maj nekdy dodelat, kdyz resi nesmysly

            protoze nic dobryho z vesmiru dlouho nebylo, tak sq42 jsem zkusit chtel, k masivnimu mp jsem uz par let skeptickej, tam si zatim vubec neopovazim odhadnout potencial
            • Fast travel tam není a ani nikdy nebude.

              Vše je součástí živé galaxie, kde bude i simulovaná ekonomika a na základní událostí v celé galaxii to bude procedurálně vytvářet úkoly ( co je zrovna potřeba v té části vesmíru udělat ). Fast travel by to celé narušil
            • Blue.Shark
              Řekl bych, že když bude svět dostatečně živý, není fast travelu třeba. Masivní multiplayer mě už léta přímo odpuzuje, ale tohle je první hra, o kterou se v této rovině alespoň zajímám.
  • Pro mě je tahle hra v podstatě splněný sen. Na Elite: Dangerous mi něco nesedělo, i když hra vypadá skvěle a téměř se blížila mým představám. Ale chyběly mi tam určité věci - což je průzlkum planet, pohled z vlastní osoby. To se pojí s takovýma maličkostma jako nástup a výstu pz lodi (nej jen skip a jsem v kokpitu), přílet na planetu (ne jen skip a jsem na základně/povrchu). Střílecí složku hry budou muset ještě zatraceně vyladit, protože je to fakt tragédie, ať už v lodi, vznášedle/vozítku nebo jako FPS. Tímhle videem jsem se na to začal strašně těšit. Průzkum vesmíru, to jsem vždycky chtěl :-)
  • Dát tisíc dolarů za virtualní loď tak to je dámy a pánové na chocholouška, to mi nikdo nevymluví.
    • Když je máš, tak je dáš... Hlavně, pro část hráčů, kteří si lodě koupí, není oněch 1000 USD to samé co pro tebe 25 litrů. Díváš se na to z pohledu člověka, který si to nemůže dovolit. Nikdo tě navíc nenutí si lodě kupovat. Je to jen možnost.
    • walltar
      Já třeba nechápu jak někdo může prokouřit 40 tisíc za rok a takových lidí není málo.

      Je to prostě úhel pohledu.

      Každý za něco utrácíme. Od toho ty peníze jsou.
    • Blue.Shark
      Mně zas nikdo nevymluví, že se svejma penězma si může každej dělat, co se mu zlíbí. A mimochodem nejde ani tak o virtuální loď jako o podporu projektu jakožto celku.
  • chris roberts by si mel hlavne vzit nejake pomocne hodiny aby ho naučili artikulaci nebo si vybrat ten horkej brambor z huby. Vubec mu neni rozumet jak huhla. Možna je to tím jak je tlustej. predtim tam meli takovou hezkou ženu ta byla lepší
    • Bobe. Jsi d€bil..
    • TheGGG
      to je typická známka strachu a nervů... tuší, že ho brzo budou ti nejivkové co mu poslali prachy hnát vidlema...
      • Nebudeš tomu věřit ale já ho vidlema nepoženu. Naopak! Podruhé jsem mu přispěl a nevylučují to ani v budoucnu. Je to člověk s jasnou vizí-snem a podařilo se mu sehnat prostředky na její realizaci. Borec. Hele a i kdyby chtěl s prachama zmizet, já se za přispěných 70$ v alfě skvělé bavil a nahrál víc hodin než v finální verzi Aaa hry za stejnou cenu.
      • Spíš to vypadá že nemáš peníze na PC potřebnej k rozjetí SC
    • Blue.Shark
      Možná to zkus znova a líp. Jednou se to určitě povede.
      • nesrozumitelne artikuluje a mne to vytáčí, chceš rict že to není pravda?
        • Podle přízvuku je to brit, takže v cajku. Věř mi, že na brita má zatraceně srozumitelnej a krásnej přízvuk. Kdyby tam stál nějakej maník z Manchesteru nebo severního Londýna, tak pochytíš tak 10% příteli. Nehledě na skoty nebo Iry, to je úplně jinej příběh. :-)
        • Blue.Shark
          Pravda začíná a končí u tvrzení, že tě to vytáčí.
        • Ravenshot
          Je to vývojář a ne profesionální speaker. Lidi obvykle nemají talent na všechno :) Navíc vyrůstal v Manchasteru, což u něj i jeho bratra jde dost poznat.
  • Jo, tovizejo ... mokry sny uz nakou dobu nemam ... (vzhledem k rozmrdanosti diskusi se to vlozi vi buh kam).
  • A vyjde to ... 2027 nebo 2037 ?
    • Asharak
      Takže 2017 když chceš tu sedmičku :>
      • to XY: Všechno co jsi viděl, má v sobě zakomponovanou určitou míru procedurality. Planety mise, systém carga atd. Ve videu nebyla naskriptovaná scéna. Co to znamená? Že se teď budou ladit grafické glitche, vylepšovat animace, textury a zvuky. Přidávat další obsah. Viděli jsme asi tak setinu možností co ta hra nabídne. Systém povolání, generátory misí, systém zdraví, ekonomika, obchod, těžba, služba u policie, armády, v korporacích, zdravotní služba, vesmírní popeláři, bounty hounters, pumpaři, opraváři. A to nemluvím o tom, že ta poničená loď na orbitě asteroidu nebyla kašírka pro tento účel. Nepoškozenou loď lze takto rozsekat a zničit naprosto dynamicky ingame. Se všemi efekty a defekty. Poškození interních systémů má vliv na chování lodi. Palubní počítač je vám schopen podat status o stavu lodi. O poškozených sekcích, přístrojích a vybavení. Ten vrak, tak jak tam visí, lze opravit na místě "ručně", s pomocí opravářské lodi, nebo ji odtáhnout do doku a opravit ji tam. Ruční oprava je ale dost zdlouhavá a není to kliknutím na ikonu opravit. Běháte po trupu s plazmovou řezačkou, ořezáváte poškozené části, montujete vnitřní konstrukci a pokrýváte pláštěm. Práce na hodiny. V doku nebo v servisní lodi je to pár minut. I tak musíte jít přes diagnostiku, předpřípravu a pak dvoufázový opravný proces. Všechno to stojí prachy a materiál. Lze dokonce mísit slitiny. A jak jsem již zmínil, je to procedurální a aplikovatelné na jakékoliv vozidlo.
        • munphf
          Simte tohle ve hre (v aktualnim stadiu alfy) uz vsechno opravdu je, je to nekde popsane ze to tak bude fungovat nebo sis to vycucal z prstu? Ptam se vazne, pac to zni fakt dobre :).
          • CIG publikuje několikrát do týdne spoustu zajímavých zpráv z vývoje hry. Jedenkrát týdně vydává videoblog s názvem Around the verse, kde je to nejdůležitější shrnuto. Měsíčně každé studio, pracující na hře, vydává Monthly report. Zde jsou vždy ty nejzásadnějšíí pokroky a změny, které se během měsíce udály. Nejenom, že jsem si ty informace nevycucal, ale zdaleka to nebylo všechno. Ne v aktuální alfě hry všechny tyhle možnosi nejsou. Jednak proto, že nejde o Squadron 42, ale Persistent Universe. Druhak proto, že vytvářet dočasný build něčeho tolik komplexního by byla sebevražda. Potom, veřejné testování slouží spíš k úpravě a opravám síťových kódů. Veškeré informace lze nalézt na stránkách StarCitizena. Je tam toho opravdu hodně včetně tuny obrázků a videí. Hledej klíčová slova jako ship damage system, Crucible ship. Medical ship, Prospectors, Mining operations, Grabby hands, cargo system a jiné. Musel bych napsat několikastránkový článek, abych shrnul veškerý vývoj SC. Všechny tyhle principy asi nebudou implementovány hned v prvním vydání hry. Myslím, že přibudou postupně. Ale to, že CIG své cíle a sliby mění v realitu je už fakt, že v době KS kampaně nebyla řeč o volném přistávání na planetách. Původně měla proběhnout jen animačka a být povolen průlet, jakýmsi koridorem, na přesně určené místo. To se změnilo. Přistát půjde kdekoliv bez loadscreenů. To už v alfě hry je, respektive bude ve verzi 3.0, která dorazí koncem podzimu.
  • Na kanálu níže je video docela dobře rozebrané od kluků z obzoru 6, kteří se novinkám okolo SC věnují dlouhodobě http://youtube.com/c/staniceobzor6

    každopádně to vypadá nádherně a CIG mě dost překvapili
  • Njn. aby člověk měl druhej život pro hraní takových her *7* Až to vyjde tak půlka lidí bude zdrbaná v práci jak NEO z Matrixu. ...Bílýho králíčka v noci pošlou někam, páč musí hrát. No a majitelé seznamek nebudou mít co žrát.

    Kurňa kdyby to vyšlo tak před 15 lety ...
    • Můj sen byl odjakživa vesmír. Ale né první krůčky na orbitě ale průzkum soustav a hlubokého vesmíru. Tahle hra mi to částečně splní. Ne není to reálný život. Ale poskytuje vám to reálné zážitky. Momenty překvapení, úžasu, napětí i uvolnění. A ten čas se na tohle blbnutí vždycky nějaký najde.
    • každej má život takovej, jakej si ho udělá, je to směna, měníš čas (svuj život) za peníze. V jakym poměru to kdo udělá, je jeho věc. Já si třeba víc vážim života než peněz, proto mám čas. Ale ty třeba máš hezčí auto a o pár metrů větší bejvák.... ale... nemáš čas a nemáš život.
      • timhle se utesuji lidi bez penez? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit