Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokiaľ sa chcete zaregistrovať a ako bonus získať naviac 5000 herných kreditov, použite link

    https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-YHTC-CDW6
  • :D chlape ty si zvíře, neříkej že to myslíš vážně? Napiš nějaký rozumný argument, není to originální?(proč), nebude to zábava(teprve alfa) proč si to myslíš? Jinak co píšeš je akorát, pruda.
  • Ahoj tu sa mozete bezplatne regitrovat a ako bonus dostanete 5 000 UEC
    https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-2JTM-YXPW
  • CIG publikuje několikrát do týdne spoustu zajímavých zpráv z vývoje hry. Jedenkrát týdně vydává videoblog s názvem Around the verse, kde je to nejdůležitější shrnuto. Měsíčně každé studio, pracující na hře, vydává Monthly report. Zde jsou vždy ty nejzásadnějšíí pokroky a změny, které se během měsíce udály. Nejenom, že jsem si ty informace nevycucal, ale zdaleka to nebylo všechno. Ne v aktuální alfě hry všechny tyhle možnosi nejsou. Jednak proto, že nejde o Squadron 42, ale Persistent Universe. Druhak proto, že vytvářet dočasný build něčeho tolik komplexního by byla sebevražda. Potom, veřejné testování slouží spíš k úpravě a opravám síťových kódů. Veškeré informace lze nalézt na stránkách StarCitizena. Je tam toho opravdu hodně včetně tuny obrázků a videí. Hledej klíčová slova jako ship damage system, Crucible ship. Medical ship, Prospectors, Mining operations, Grabby hands, cargo system a jiné. Musel bych napsat několikastránkový článek, abych shrnul veškerý vývoj SC. Všechny tyhle principy asi nebudou implementovány hned v prvním vydání hry. Myslím, že přibudou postupně. Ale to, že CIG své cíle a sliby mění v realitu je už fakt, že v době KS kampaně nebyla řeč o volném přistávání na planetách. Původně měla proběhnout jen animačka a být povolen průlet, jakýmsi koridorem, na přesně určené místo. To se změnilo. Přistát půjde kdekoliv bez loadscreenů. To už v alfě hry je, respektive bude ve verzi 3.0, která dorazí koncem podzimu.
  • Fast travel tam není a ani nikdy nebude.

    Vše je součástí živé galaxie, kde bude i simulovaná ekonomika a na základní událostí v celé galaxii to bude procedurálně vytvářet úkoly ( co je zrovna potřeba v té části vesmíru udělat ). Fast travel by to celé narušil
  • Blue.Shark
    Řekl bych, že když bude svět dostatečně živý, není fast travelu třeba. Masivní multiplayer mě už léta přímo odpuzuje, ale tohle je první hra, o kterou se v této rovině alespoň zajímám.
  • 3 sekundy pochybuju, kdyz jeste pak musis trajdat nekde po rampe

    fast travel to potrebuje jako sul, pak to maj nekdy dodelat, kdyz resi nesmysly

    protoze nic dobryho z vesmiru dlouho nebylo, tak sq42 jsem zkusit chtel, k masivnimu mp jsem uz par let skeptickej, tam si zatim vubec neopovazim odhadnout potencial
  • Blue.Shark
    Tyhle animačky trvají 3 vteřiny a je to skutečně jeden z hlavních prvků imerze. Pokud tě otravují, nejsi cílovka a nemá smysl se hrou dále trápit. Ni?
  • tyhle animacky beznej hrac jednou, dvakrat s chuti zkoukne a pak vypne (pokud to nepude, tak to nebude hra pro me urcite)

    protoze pak uz to jen otravuje, porad dokola to samy a k nicemu
  • Blue.Shark
    Každá sci-fi musí mít vytyčeno, do jaké míry se drží reality - česky doslova "vědecká fantazie". Běžná praxe. Všímáš si té části o fantazii? Pokud jsou zákonitosti daného světa rozumně vysvětleny a celek drží pohromadě, není problém. Star Citizen je v tomhle směru v naprostém pořádku.
  • munphf
    Simte tohle ve hre (v aktualnim stadiu alfy) uz vsechno opravdu je, je to nekde popsane ze to tak bude fungovat nebo sis to vycucal z prstu? Ptam se vazne, pac to zni fakt dobre :).
  • vystupovani a nastupovani do lodi, stredobod hratelnosti

    a co ty nerealny pohonny jednotky? ty ti imerzi nekazi?
  • Pravil GGG, u kterého je vrcholem herního umění CoD. :-))))))))
  • Podle přízvuku je to brit, takže v cajku. Věř mi, že na brita má zatraceně srozumitelnej a krásnej přízvuk. Kdyby tam stál nějakej maník z Manchesteru nebo severního Londýna, tak pochytíš tak 10% příteli. Nehledě na skoty nebo Iry, to je úplně jinej příběh. :-)
  • Pro mě je tahle hra v podstatě splněný sen. Na Elite: Dangerous mi něco nesedělo, i když hra vypadá skvěle a téměř se blížila mým představám. Ale chyběly mi tam určité věci - což je průzlkum planet, pohled z vlastní osoby. To se pojí s takovýma maličkostma jako nástup a výstu pz lodi (nej jen skip a jsem v kokpitu), přílet na planetu (ne jen skip a jsem na základně/povrchu). Střílecí složku hry budou muset ještě zatraceně vyladit, protože je to fakt tragédie, ať už v lodi, vznášedle/vozítku nebo jako FPS. Tímhle videem jsem se na to začal strašně těšit. Průzkum vesmíru, to jsem vždycky chtěl :-)
  • Když je máš, tak je dáš... Hlavně, pro část hráčů, kteří si lodě koupí, není oněch 1000 USD to samé co pro tebe 25 litrů. Díváš se na to z pohledu člověka, který si to nemůže dovolit. Nikdo tě navíc nenutí si lodě kupovat. Je to jen možnost.
  • To je jako vysvětlovat předškolákovi kolik je milion. Když už máte, zatvrzelí odpůrci nejúspěšnějšího KickStarter projektu, potřebu se vyjadřovat, zkuste si nejdřív ověřit fakta než plácnete nějakou blbost. Není ti vážně hloupý jakýho tady ze sebe děláš mamlase? Hraješ to, baví tě provokovat, nebos tak omezenej na duchu? Chtěl bych moc požádat hatery a jelita podobnýho ražení, aby na sobě trochu zapracovali a vkládali alespoň průměrně inteligentní posty. Tohle se fakt nedá. Svoboda slova by neměla být pro každého. Za blbost bych dával tělesný tresty... fatální tělesný tresty a to tak dlouho až by se jedinec bál promluvit.
  • Mě to běhá jak hodinky na vysoké detaily. GeForce 970. Ovšem běží to i na levnějších kartách. Procesor Intel i5 3,4 MHz. Načítání z běžného disku je vcelku OK, ale SSD jen prospěje. V době vydání budou ceny karet zase o něco níž. Ale zkrátka, ultimátní gamesa si žádá ultimátní HW.
  • Především, je to space simulátor. Mě zas nebaví ty ušmudlané světy plné podivínů ve stylu BladeRunnera. Bez ohledu na to jak dobrý a uznávaný je to film. SC nejsou hvězdé války, které považuji za daleko naleštěnější a plastovější bez ohledu na to, že BattleFront je krásně zpracovaná a úspěšná hra. Mě SC vyhovuje.
  • To GGG: Pokud temi vecmi, ktere te zajimaji, myslis hratelnost a pribeh, pak nevim na co tu zehras. Prave proceduralita v SC zabezpecuje moznost soustredit veskere usili na propracovane mise. Vkladat obsah do takoveho systemu je totiz daleko snazsi a nezabere tolik casu. Hratelnost, ale predevsim znovuhratelnost jsou definovane mirou zabavy, kterou dana hra poskytne. Nezapomen ale, ze SC je spis simulator a cili na lidi, kteri maji radi technickou propracovanost ad absurdum. Ty nebudes ten typ, takze ti to muze byt fuk. No a pribeh? Co bys chtel vymyslet? Zakladni linka + kupa tajemstvi uplne staci. O cem SC bude??? O cem je treba StraCraft, Alien Isolation, DeusEx, Doom MassEffect a dalsi hry? Boj jedné strany proti druhé + zápletka, prípadne víc zápletek. Jestli mi tvůrci neprinesou dechberoucí story, rad jim to odpustim. Protoze zazitek z rizeni lodi v SC, uz jen z te alfy co mam na disku, je uzasny a s VR naprosto uchvacujici. Zvlast kdyz pouzivas VoiceAttack s TTS enginem. Mam ale dost duvodu si myslet, ze i pribeh zde bude lahudka. Veskere ukazky, krome traileru, ukazuji Persistent Universe a nikoli kampan Squadron 42. V PU pribeh netreba hledat, jde o sandbox v podobe rozsahleho vesmiru, kde se udalosti budou vyvijet spolu s herni komunitou. Stale ti nejak nedochazi, ze na SC pracuji naprosti profici a ne banda studentiku, kteri si mysli, ze maji super napad. Navic cely vyvoj hry je z meho pohledu naramne zajimavy a zabavny. Ale to vi kazdy kdo tohle tema sleduje. Takze bud vklidu, kup si prasatko a setri na jinou hru, ktera uspokoji tve komplikovane ego.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit