Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem betu do té doby, než jsem začal vyhrávat. Jakmile jsem měl slušnější karty a dařila se mi taktika pro šamana a priesta, tak mě to okamžitě přestalo bavit. Hra je pak hodně stereotypní. Ono ty taktiky pro jednotlivý classy nejsou zase nic moc složitýho. Pak u toho může člověka udržet jen neustálý ladění balíčku.
  • To mi chcete rict, ze spoustu chyb pobili omezenim alt tabu? ....
  • Do hry se nemusí dát ani koruna aby si byl v top ranku :D Já sem u hry vydržel už od začátku díky tomu že sem si neudělal jeden balík a hrál sem a hrál sem to je pak stereotip,musíte taky trochu experimentovat,vytvářet různé druhy a nezůstat jen u jednoho,navíc když si tady někdo stěžuje že tenhle a tenhle hero nejde porazit tak to přece není důvod nehrát,naopak by s měl svůj balíček poupravit nebo vytvořit uplně jiný s jiným zaměřením(aggro,control,late) :) navíc počet karet který tam je hned tak nevycraftíš takže pořád sou tam možnosti jak taktizovat.Hlavně je to jedna z her kde se nemusím spoléhat na tým(cs,lol,dota) ale chyby co dělám jsou moje chyby a nemůžu řvát na spoluhráče :)
    • a stejne tak bych ocekaval, ze v testovacich hrach to bude hazet lidi s podobnymi balicky a nebudu muset dve hodiny v kuse delat testovaciho kralika lidem s x legendary apod. kdyz sam zrovna zacinam. Verim, ze tim hodne novacku odradi.
    • nekdy je lepsi se spolehat na tym, nez na nahodu v losu karet. Jak se to blbe namicha, tak muzes mit mozek lepsi, nez 10 top sachistu sveta dohromady a stejne nic nevymyslis. Osobne treba nechapu, proc je i arena tak krute nahodna. Z poslednich 10 aren jsem nemel ani jednou na vyber z epic a legerndary karet. A kdyz navic u nejakeho hrdiny nedostanes na vyber jeho top karty a musis vybirat ze samych nepotrebnych, tak taky neudelas 12 vyher a mohl by ses stavet na hlavu jak bys chtel.
  • ale ted uz to bude jiste vybalancovanejsi
  • skoda no ze je ta hra tak stereotipni hral sem to tyden v uzavrene bete ale po tydnu to byla uz nuda navic to hral furt jenom mage a priest a nedali se sundat z nicim jinem nez zase s priestem a magem...
  • nerek bych ze je potreba do hry vrazet jedinou korunu i pokud chcete hrat v top rank zapasech, staci se soustredit na jeden/dva balicky, ostatni karty prodat a koupit ty nejlepsi pro jednoho hrdinu. Samozrejmne pokud chcete mit pro kazdeho hrdinu top balicek tak za par mesicu jej z goldu nepostavite a budete si to muset urychlit za realne penze, ale mne system jakej Blizz zvolil velice pozitivne, prekvapil cekal jsem, ze to bude pay2win, ale jde to hrat prekrasne zdarma
    • trump (twitch.tv/trumpsc) to jel stejně a s jeho free mage deckem se dostal do legendary ranku
  • Nerfli Pagla. Bastardi :)
    • na to jsem čekal, protože ho nehraji a měl jsem ho zlatýho,tak jsem ho hned proměnil na dust
      • Dobrej kšeft.
    • Ethy
      Však to bylo potřeba, byl v každým decku a na turn 2 ho pak něčím ryche sundat byl občas dost nadlidskej úkol :). To samý tinkmaster. Ve finále byly tyhle 2 nerfy dost prospěšný :), spíš by mohli konečně trošku boostnout VanCleefa :/
      • Boostnout? Cleefa lze díky kartám nulové hodnoty (například kombinace Defias, Shadowstep, Defias, Shadowstep, Defias za "celé" dvě many z něj udělá 12/12 a to neřeším backstab či jiné levné karty) strašně rychle nakopnout na nesmyslné hodnoty.
        • A sova za dvě z něj udělá drahou 2/2. Problém s Cleefem je ten, že papírově vypadá celkem OK, ale v praxi prostě hrozně rychle chcípá.

          Nehledě na to, že tele typu 12/12 se ti z něj podaří udělat možná tak jednou za dvacet her a ještě při tom spálíš spoustu karet. A pak dostane Polymorphem nebo Hexem rovnou do čumáku. Nebo ho něco silencne a můžeš se jít klouzat.
      • Jo, byl problém ho sundat. Proto je to taky legendárka a stojí 1600 dustu. *4* IMHO ho nebylo nutné nerfovat. Kdyby automaticky chytal, tak neřeknu.

        S VanCleefem souhlasím.
  • No... me hra bavila fakt dost. V prosinci jsem se nejakou dobu drzel v top 50 (EU), ale me neskutecne otravily nepromyslene zmeny obrovskeho poctu karet, kde jste po patchi mohli vsechny karty vyhodit...
    • "obrovského počtu karet" myslíš těch deset nebo kolik jich od prosince změnili? plus tyto kecy spolu s tím, jak už je to nudné a měli by tam hodit nové karty atd., mě neskutečně žerou. tak nějak jsi zapomněl, že to byla pořád beta, žes měl očekávat hodně změn, protože se prostě snaží hru balancovat a měnit, aby byla funkční a zábavná od svého oficiálního vydání. a tvůj úkol neměl být v první řadě hrát v top rancích a pak se nudit a nadávat, ale přispět svým feedbackem k optimalizaci hry.
      • Ale vubec ne, proto jsem napsal, ze jsem byl v topce ( chtel jsem, aby bylo jasny, ze me hra fakt bavila )...Spis mne slo o to, ze si reknes, ze si das pauzu, ze pockas na nerf jedne class ( counter proste nebyl ) a misto toho jsem schytal nerf tretiny baliku. Respektuju, ze to byla beta, i kdyz penize si vybirat dovolili i tak...
    • to je takova oblibena praktika blizzardu, neumí poradny balanc a pak v pristim patchi vechno poradne promíchá
      • Tak jinde to nebylo tolik znat...mam od blizzu vse, ale u karet je to proste znat hrozne moc...
    • Btw nedal jsem ani korunu :)
  • jonatan.hanzlik
    Zásadně nesouhlasím s tvrzením, že dostat se na top úroveň vyžaduje platit. To jednodušše není pravda. Stačí přemýšlet, nebo ještě jednoduššeji: stačí se kouknout na stávající metagame, která se skládá z karet většinou lehce získatelných. Jasně že nebudete po soupeřích házet Yseru nebo Leeroye, ale i bez těchto karet se dá dostat na legendary. Není to tak lehké, ale koho by to lehké bavilo?
    • Ja nevim, jak je to ted, ale je mel legend balik se 4 rare a jednou legend...jinak same obyc :)
    • Zayl
      Místo planého kecání jak je to jednoduché nalinkuj svůj twitch a řekni kdy budeš hrát, ať se můžu podívat jak na to.
  • Hra jako taková mě pořád docela baví (především arény, kde nehraje roli, kolik utratíte peněz), ale co mě dost zaskočilo je fakt, že po spuštění nepřidali vůbec nic. Čekal jsem, že dodají spoustu achievmentů, statistiky, větší variantu herních módů (turnaje, souboje podle různých omezení) a podobně, co hráče bude motivovat dál. Ale nic. No, jsem zvědavej, co vymyslí, aby u toho hráče udrželi.
    • byla to beta. proč by tam dávali spoustu nových věcí, které nebyly vůbec odzkoušené a neměli tušení, jak by to rozhodilo systém?
      • Jak můžou vaše osobní statistiky (procentuální úspěšnost jednotlivých hrdinů, výhry/prohry, nejčastěji hrané příšery/kouzla atp) a achievemnty (xyz výher za jednotlivé hrdiny, tolik a tolik vyvolaných příšer, vítězství s jedním HP a pod) rozhodit systém? Jak může dejme tomu turnaj pouze pro levely 10-20 nebo pouze pro mágy rozhodit systém? Neblázněte :)) Něco podobného tam opravdu chybí a s tím, jaké achivy, statistiky a vlastně i módy má blizz v jiných hrách (wow, SC, w3, diablo...) mě doslova zaráží, že nic takového nepřidali.
        • pravda, že statistiky a achievmenty, popřípadě replay mi taky chybí a divil jsem se od začátku, že to tam není. ale bohužel, snad to přibude. zatím něco z toho jde nahradit externě. ale ty herní varianty už něco rozhodit můžou, navíc samy nemusí dobře fungovat podle jejich představ. plus třeba zrovna s nimi nějak nepočítají. s tím, co se chystají do hry dále vložit, jsou docela otevření. je třeba si prostě uvědomit, že to byla beta a oficiální vydání není nový datadisk, ale prostě vypulírovaná verze bety - vybalancované classy a karty, odstranění bugů atd. navíc prostě lidi jsou v tomto strašně nevděční. chcou všecko hned. je třeba trochu rozvrstvit přidávání nového contentu. ale taky doufám, že tam tebou zmíněné věci dodají
          • Myslím, že herní varianty by nic nerozhodily, pouze by přidaly možnosti hrát, hrát o něco... Jsem celkem velký hráč sportovních her, které se tomuto hodně podobají, a variant je skutečně spousta. Teď jde buď 1v1 nebo arena, to není moc a co vím, tak lidé kolem mě už nehrají, protože postrádají motivaci. Těšili se na konec bety, ve které se vyladí mechanismy a přibudou módy nebo něco, co ve hře dělat. A ono nic, není motivace se vrátit. Mě ještě trochu baví arena, ale ranked už prakticky vůbec. A stále více mi přijde, že to spadá k pouhému grindu zlaťáků/dustu, než o nějakém požitku ze samotné hry. Bavím se o normálních lidech, kteří nehrají nonstop a nemají posbíranou polovinu legendárek.
            • ja si davam jenom questy a pak arenky a sem spokojeny. Casem nasbiras dusty i balicky a pak si muzes neco peknyho poskladat. Ona je to taky oddechovka nema se to hrat porad imo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit