Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Nemůžu si pomoct, ale ne-e. Jak původní trilogii považuju za pecku a sběratelské edice mám hrdě vystavené na poličce, tak Andromeda mě absolutně neláká. Zatím neukázali nic, co by mě zaujalo a prostě to působí strašně tuctově. Pokud na hru nebudou nadšené recenze a ohlasy, tak se jí vyhnu.
    • Menorri
      Zeptám se co myslíš tou sběratelskou edicí? Tu trilogii krabičku co mají na Xzone nebo sis to seskládal nějak jinak?...Zajímam se o to ,protože bych si to rád koupil komplet komplet ale dle mých informací to neexistuje a dokupování DLC a pasování češtiny do Originu není nejlepší.
    • Trailer hodnotit nebudu, ten se ničím nevymyká... Standardní dramatickej sestřih..

      Ale zkouknul sem spoiler-streamy z PAXu a v mnoha dosud nezmíněných ohledech mě ta hra dost zaujala. Mimo jiné scény jak ze zlaté éry grotesek. Já ani nevím přesně proč, ale mě to tak nějak potěšilo.
      Lokace super zpracovaný a (v jednom tom gameplayi) překvapivě dynamický, spíš než ME mi to připomínalo Tomb Raidera.
      Souboje vypadají +/- tak nějak na ME3 multiplayer, s tím nemám problém, to sem si užil.
      Na druhou stranu, spousta mých dřívějších připomínek zůstává v platnosti. Efekty při soubojích jsou šílenej cirkus. Situace, kdy jsou přes celej monitor jen bláznivý barevný efekty a dvě vteřiny není vidět nic jinýho, se mi opravdu nelíbí.
      A ksichty. To je opravdu tragédie a opravdu zabíjí jakejkoliv dobrej dojem. Naprosto nepřirozený, nepřesvědčivý a s hodně podivnejma očima. Horší než ME2 a 3, horší než DA:I. Vlastně horší než cokoliv za posledních pár let. A nejen lidi, Peebee nešahá Liaře ani po kotníky co do zpracování.
      Jo a neskutečně me s*re crafting. Z toho, co bylo k vidění, to je posunutej sytém z DA:I někam na úroveň Zaklínače. A to je prů*er.
    • recenze a ohlasy budou nadšené, takže se jí nevyhneš. smula
      • x_ander
        No to uvidíme *15* Každopádně dodnes si pamatuju to nadšení, kdy jsem předobjednal ME2, v den vydání ho vyzvedl, na 4 dny se zavřel doma a měl z toho jeden z nejlepších herních zážitků vůbec. To se opakovat nebude.
        • Fordzy
          Recenze budou jako vždy minimálně devítkové i kdyby to byl totální průjem. Nepamatuješ na recenze DA2 a DAI? Reklama vládne světu a kvalita je irlevantní.
          • pravda... spousta lidí (i recenzenti) podlehnou hype train. Když tě marketing masíruje několik měsíců před vydáním, tak mozek nebude schopen akceptovat myšlenku, že to nakonec bude blbost.

            Stejně to dopadlo s No Man's Sky... prvních pár dní (týdnů?) lidi nadšeně psali o tom, jak hrajou... pak se jim to ale v hlavě rozleželo a uvědomili si, že je to hrozná hra.

            Takže doporučuji počkat pár týdnů až pomine původní nadšení...
        • Tak to sa asi opakovat veru nebude....
  • volba sountracku ke traileru (vůbec se k tomu nechodí) mě utvrdila v tom, že současní tvůrci ME:A jsou totální packalové.

    Z trailerů na nás kouká fakt (pod)průměrná hra. Špatné animace postav, odfláknuté modely ženských obličejů, divné grafické efekty (vosková kůže), recyklovaný herní obsah na úrovni Dragon Age Inquistion, záporáci jsou jenom texturově recyklování Collectoři, .... atd.

    Budu doufat, že nás tvůrci nakonec překvapí a bude to skvělá hra... ale obávám se, že se tomuhle dílu vyhnu.
    • flash789
      vyhni, docela by me vadila skutecnost ze clovek jako ty hraje stejnou hru jako ja. Diky:)
      • Typický internetový troll, někdo vám řekne pravdu do očí a hned ho nemáte rád.
        Můžete si to nalhávat jak chcete, ale pravdou je, že grafická stránka hry není moc dobrá. S tím vaše komenty nic nenadělají.
  • Takže abych to shnrnul - Přistát můžete jen na sedmi planetách, které budete prozkoumávat stylem open-world a postupně v nich budovat základny a posílat tam své lidi. Zárověn získáváte suroviny, abyste mohli upgradovat svoji mateřskou základnu a postupně probouzet lidi a rozšiřovat tak řady svých stoupenců ve třech hlavních oblastech, konkrétně armáda, výzkum a obchod. Zároveň máte několik parťáků, včetně ženské, co v hierarchii slouží jako vaše pravá ruka, velkého drsného bojovníka a holku, co ráda "vtipkuje". A pokud se potvrdí pár zvěstí, tak bojujete proti prastarému zlu. *7*

    Jinak řečeno, Andromeda je doslova jen přelakovaný Dragon Age Inquistion. Jako že jedna ku jedné všechny věci co představili jako hlavní lákadla jsou recyklované. I ten slavný dialogue wheel je styl Dragon Age, místo Mass Effect. A upřímně Inquistion zas taková pecka nebyla. Nová galaxie, nová hra - to chápu. 100% vše při starém je blbost, ale proč mi místo něčeho opravdu nového servírují jen jinou jejich hru? To si toho nikdo nevšiml, nebo prostě teď budou všechny hry od Bioware dělané tímhle stylem?
    • Magister_Peditum
      Ano ani to "prastaré zlo" zatím v předprodejní kampani není nijak zvlášť využívané. Bojím se, aby se z toho nevyklubal podobně nezajímavý panák, jako byl právě ten trouba z Inquisition, který původně byl jen v jednom DLC k DA2.
    • Spades
      V DAI mi vadil combat, protože byl naprosto stupidně udělanej. Útok byl R a abys zabil prvni kozu na cestě, tak si ji musel dobíhat, protože si neměl Range. V těžším combatu si musel pauzovat a dávat příkazy parťákům v clunky menu, a celé to byla dost nuda. Navíc kůň pojmul všechny 4 parťáky.

      Tady to právě fixne ten combat, takže mi to zase tak nevadí, že zbytek vzali z DAI. Jako jasně, raději bych měl zase lineární ME jako byla dvojka, ale tohle smrdí takovou lepší jedničkou.
      • ten boj byl v DA:I priserny, nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem hral za lucistnika bez partaku...tady to snad bude pouzitelnejsi
    • To zní lákavě. Jestli k tomu bude dobrý příběh, tak super!
      • Fordzy
        Dobrý příběh nečekej, ale budeš moci opíchat celou posádku a to se vyplatí. *5*
        • mno jestli budou při tom mít ty blbé plastelínové ksichty jako doteď, tak nevím nevím jestli z toho pro hráče nějaký zážitek bude.. *15*
    • konečně někdo další, kdo procitl z omamného opojení z názvu Mass Effect.....ono totiž to hlavní je Andromeda a tak by se to mělo jmenovat. Absolutní kopírka DAI jen ve scifi kabátě. Navíc vypadá hůř než DAI.....takže spíš rychlokvaskopírka
    • dokud se tento junk bude prodávat, tak to EA/Bioware bude dělat. Mako = kůň, vesmírná stanice = pevnost, planety = regiony, budování základem = dobývání pevností v DAI.
  • Hanzales
    Když vyšel ME1, tak ty ksichty a detaily byly dechberoucí. Jednak dneska asi člověk čekal nějaký posun, ale spíše mi přijde jako by se jim pokazil motion capture na xichty a místo toho nasázeli postavám random animace a zpohybnili akorát lipsync.
    Tak nějak to působí, jako by se tvářili/netvářili a výsledek je ten dojem z plastového panáka, loutky, co jen povídá.
    Nevím, jestli jsem už ovlivněný hromadným názorem na "postavy" jako takové, ale poslední videa a trailery se mi taky nezdá něco úplně v pořádku. Ony možná ani ty postavy nebudou špatné, ale ty xichty to tak nějak nebudou umět zahrát. Schválně si pusťte pár dialogů klidně z prvního dílu a pak z Andromedy :/
    • Spades
      Tam právě není Motion Capture. Ten se dělá jen u malých her (obsahově). Když je tam tolik postav, tak se Motion Capture nevyplatí a místo toho se dělá právě automatický Lip Sync podle textu a zvuku.

      To samozřejmě neobhajuje ty strašné animace. Když se podíváš na SWTOR, nebo TESO, kde se používá stejná technika, tak ty xichty jsou milionkrát lepší.
      • Bioware se dost vychloubali, ze motion capture obliceju delali. Proto jsou ty vysledky dost zarazejici. Na druhou stranu, lip-sync se jim poved a vypada skvele.
        • Spades
          To je divné, maximálně, že by to dělali pro kalibraci lip-syncu, protože Motion Capture se musí dělat při nahrávání hlasu a v dokumentu z nahrávání motion capture kamery neměli.
  • smutne je ze od mass effectu 1 se za 10 let oblicejova animace temer nikam neposunula v teto serii
    • flash789
      Muzu se optat jak silne bryle nosis a kdy jsi byl naposled u ocniho?
      Samo v Andromede mohli byt ty animace lepsi, ale stejne jako v jednicce? To chce radnou davku slepoty:)
      • Máš samozřejmě pravdu, v ME 1 byli ty animace lepší a vypadali přirozeněji. Tohle je jak kdyby si někdo z toho dělal srandu, obzvlášť u animací ženské protagonistky.
      • Fordzy
        Tak si to pane slepoto porovnejte sám. Přijde ti tohle https://youtu.be/PnbDrjpEZEQ?t=3138 horší než tohle https://www.youtube.com/watch?v=jS61J9js-r8&t= ?
        Myslím si, že po deseti letech by měl být znát nějaký pokrok. *15*
        • flash789
          A uz se nekdo prisral s porovnavacim videem, jako kdyby si myslel ze sem prvni ME nehral. Ale abych te uklidnil..Ano prijde mi ze tam je velky rozdil, uvidis sam az to budes hrat na zivo..
      • jednička byla po grafické stránce hezčí. Toto vypadá jak barevná dětská plastelína, samé barevné výbuchy, speciální efekty, barvičky, zářicí krystaly a rostliny. Naprosto nevkusné. Má to stejně hnusnou grafiku jako DAI. Kde je nějaká atmosféra obrovského studeného vesmíru?
        • Jack1947
          Hlavně aby tam byla ta krev *8*
  • Damarus
    Technologie sice pokročilejší, ale ty modely postav a obličeje vypadají prostě katastrofálně :/ MS serii mám rád, ale tohle se mi fakt vizuálně nelíbí
    .
  • Čím blíže k datu vydání tím míň se těším *9*
    • flash789
      To mas blby..
      • nekdo je holt realista bez ruzovych bryly no
        • flash789
          Ty vole..
  • projekt za miliony dolaru a vevodi tomu zakladni neznalost lidske anatomie...jedine, ze cestovani do jine galaxie udela z lidi krpate zrudicky s velkyma hlavama
  • Kdyz si vzpomenu na partaky z mass effect 2, tak tohle je vazne k placi. Tak neoriginalni...

    Asi nebudu cilova skupina. Nechci mit v parte nejaky nactilety emo usmkrance, nechci aby postava s hlasem Natalie Dormer byla modra plesata mimozemstanka, nechci poslouchat v traileru hudbu, ktera v jednom kuse bezi na mtv.
    • Další chytrák co posuzuje celkovou kvalitu postav dle jejich vzhledu. Se skutečnýma lidma to tak děláš taky? To v tom sklepě musíš mít pěkně veselo, že?
      • Fordzy
        Další troll který si myslí, že postavy s mimikou šimpanzů budou mít větší charisma než půlka citronu. Ach, jak jsou ti nerdi nevyzpytatelní...
      • x_ander
        Postavy působí podle vzhledu nudně a nezajímavě. Tuctoví panáci bez charisma. V konečné hře to možná bude jinak (doufejme), ale třeba s trailerem na ME2 je to nesrovnatelné - tam jsme většinu postav před vydáním hry taky neznali, ale už z traileru to prostě "mělo ksicht".

        https://www.youtube.com/watch?v=sjOEmHEd2XM

        Btw. jestli trailer na sci-fi hru srovnáváš se seznamováním lidí v reálném životě, tak je to... smutné...
        • Podle těch palečků dolu mám asi pravdu. Vy jste vážně taková milá, příjemná banda. S váma bych rád poseděl a rozumně si z očí do očí popovídal o vaší edeální představě o krásných, sympatiskcých žených a mužích.
          • co te vede k tomu nazoru ze kdyz mas hodne negativnich hlasu ze mas pravdu? smir se s tim ze hodne lidi s tebou nesouhlasi , jestli podobne reagujes i v praci musis bejt super kolega.
          • Já nevím, co všechno jsi viděl ty, ale já toho viděl z MEA dost a stojím si za tím, že zpracování obličejů je naprosto otřesný.
            V předchozích ME jsem zásadní problém neměl. I když výhrady bych měl. Například zmíněná Miranda měla držku jak rozšláplej pomeranč i když její předloha je vcelku kočka. Výtky bych měl i k Shepadrovi/Shepardce, ale jsem ochotný přimhouřit oko, přeci jen se programátoři museli popasovat s tím, co si hráč vymyslí v editoru. Ostatní postavy byly napříč trilogií v rámci zachování dobrého dekóru a technologických možností.
            Jenže současné možnosti pokročily obrovsky kupředu. Asi před dvěma lety (tuším) byl v tech demu záběr na animačku Peebee, když ji přiloží pistoli k hlavě a vypadalo to skvěle a věrně, V aktuálním gameplay to samý vypadá naprosto otřesně.
            Nasnímat skutečný lidi s nalepeným puntíkama na xichtě je sice fajn, ale jak je vidět, samospásné to není.
        • Ty xichty jsou modelovaný dle skutečnejch lidí, namluvené skutečnými lidmi. Smutný je, že mi jsou ty virtuální postavičky sympatičtější než většina zdejších diskutujících individuí.

          Docela vtipný, že zminuješ ME2, protože přesně ty samý připomínky měli i k těm novym postavám v ME2. Znáš to klasický fnukání mentálně porušených osob a autistických honimírů "Eh, ale já chci Liaru, kde je liara, proč mám spás s někym co vypadá jak žába? "Fuj, ta nová holka (Miranda) vypadá jak Majkl Džakson, fuj..do zoho nezajedu, bléé" Byl jsem u toho, stejný kecy jako před 7 lety a nakonec vesmíre div se, oni z toho vyšli asi nejlepší postavy jaký kdy Bioware vytvořilo.
          • Jack1947
            Miranda byla ale ošklivá jak opice z krabice *4*

            To taková Ashley to bylo něco jiného.
          • flash789
            Ale podle zdejsich odborniku nemas pravdu, i kdyz ji jednoznacne mas. Pac ja u toho byl taky. Pokrytci jsou to, tenkrat drzkovali jako ted a ted delaji ze to neni pravda..:)
            jako bych to cetl pred par minutama...jee ten trailer je ale trapnej, Shep ma hubu jak opice, a ta hudba to si delaji srandu..je to hruza jaky jsou lidi pokrytecky individua.
        • h0p3
          Ten ME2 trailer je porád boží. *6*
  • Co jsem tak z netu vykoukal, tak většinu fanoušků momentálně zajímá co všechno budou na Tempestu moci ojet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit