Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, kdyz to tu tak ctu, tak je problem naopak u nich ... predpokladal bych blbe nastaveny DNS, to seznam celkem nerad.
  • Az se tam nazenou idoiti jako do wotka, tak ti taky nikdo nepomuze ... ve wotku bitku rozhoduje 1-3 hraci, vic normalnich lidi v random bitce nepotkas. Kdyz se pak sejdou 3 lidi a hrajou spolu, tak pokud spoluhraci poslouzej aspon jako cile (= enemaky aspon odkrejou nez chcipnou) neda se to prohrat. Nedelej si iluze ze tohle bude jiny.
  • Se inspirovali u wargamingu, sak se na to mrkni, stale stejny bugy uz 3 roky, serou na ne a kolik lidi jim za to ejste plati... a navrch to jeste vylepsujou. Tuhle sem se sel podivat, ejstli se neco nezmenilo ... nejen ze po herni strance nic ... ale navrch mi prestal fungovat zvuk (predtim byl jen dlouhodobe nepouzitelnej ingame voice - kterej v bete byl OK) a vyrazne sly dolu FPS ... toz asi tak.

    (jop a samo, velmi ze zvednul pomer demntu ve hre) => tohle bude totez v blede modrym. Budou pridavat dalsi a dalsi mechy ... a bugy ... nezajem.
  • schumicrast
    http://www.pravidla.cz/
  • Měl jsem stejný problém, na e-mail od poskytovatele v ČR (seznam.cz) mi nikdy nic nepřišlo. Zkusil jsem si tedy vytvořil e-mail na yahoo (tedy v USA), zaregistrovalo mě to okamžitě a do hry jsem se pak dostal za několik minut.
  • Mel jesem stejny problem. Napsal jsem na support a do tri dnu mi mail poslali.
  • najlepšia hra minulého a tohto roku :P ...100 krát lepšie ako WoT :)... treba toho ešte veľa dorobiť a vývojári majú ešte spústu práce ale zatiaľ im to ozaj ide ..snažia držia si kontakt s komunitou a nech si povie kto čo chce makajú naplno na odladení a opravovaní chýb a nedostatkov + dodávajú nový obsah len tak ďalje chlapci Z PGI :) ...konečne poriadna nová MechWarrior hra :D
  • Takovy jsme mel s ravenou vzdycky rad protoze se stacilo dostat na 50 metru a mocny Stalker padnul jak svestka. S memory leakama jsem nastesti v poslednich verzich uz nemel problem.
  • no to je všetko pekné, ale to by tá hra musela aj fungovať! Nie som jediný komu to zahltí RAM a potom padne. A najhoršie je, že s každým novým "naliatím" obsahu je to horšie a horšie. Teraz už neprejdu dve hry bez toho aby to padlo. Rieši sa to na fóra, riešil som to cez support a nič. Se*ú na to. Miesto opravy bugov radšej vyhodia novú mapu a pridajú 8 hráčov. Prestal som to hrať aj keď obsahovo a po stránke hrateľnosti je to úžasná hra. Môj štýl? Stalker - 5x PPC, kopa double heatsinkov a hurá.... :)
  • Pulsy dela pulsni laser. Normalni jakoby reze...

    Můžu nepřátelského mecha zasypat tak silnou palbou že ho shodím? NE
    dá zničením nohou znehybnit, nebo alespoň omezit v pohybu? ANO
    dá se tzv sniperovat? tj můžu na mecha střílet ze vzdálenosti, ze které mě nevidí? ANO
    Můžu zabít pilota a tím vyřadit celého mecha? ANO

    A jaký je tvůj názor na poplatky až bude hra plně spuštěna. Jak velkou výhodu bude mít platící hráč vs neplatící? V soucansny chvili si muzes zaplatit kamuflaz a premium ucet s rychlejsim expenim a taky si muzes koupit hero mecha s unikatni kamuflazi a hardpointama pro energeticky zbrane/rakety/balisticky zbrane a rychleji vydelava penize.

    Jak to bude az bude hra plne spustena se zatim nevi (resp. ja to nevim).
  • Jestli zvladas alespon anglictinu v google translatoru tak bych doporucil toto:

    http://mwomercs.com/support
  • Jo! PPC to bylo ono :)
  • No v těch starých dílech to byly pulsy. Tady to prostě vypadá jakoby si ten laser měl furt aktivovanej (jakoby řezal když to tak řeknu), už je to dávno co jsem nějakej MW hrál, takže těžko to nějak líp popíšu.

    Každopádně děkuju za odpověď. Takže ještě pár otázeček :)

    Můžu nepřátelského mecha zasypat tak silnou palbou že ho shodím? (tak jako to šlo v MW III), nebo jestli se dá zničením nohou znehybnit, nebo alespoň omezit v pohybu?
    Jak je na tom dostřel zbraní - dá se tzv sniperovat? tj můžu na mecha střílet ze vzdálenosti, ze které mě nevidí?
    Můžu zabít pilota a tím vyřadit celého mecha?

    A jaký je tvůj názor na poplatky až bude hra plně spuštěna. Jak velkou výhodu bude mít platící hráč vs neplatící?
  • Já nevím jak u Vás, ale podle mě mají nějaký špatný systém na stránkách. 2x jsem se registroval a ještě doteď mi nepřišel od nich žádný e-mail, tudíž nemůžu hrát - přes login mě to nepustí... Co myslíte?
  • jestli to srovnáváš s mw 2 tak ty modré koule byli tuším PPC a tady jsou řešené jako paprsek, což je vlastně z hlediska mw universa správně. Lasery mají imho udělané docela uvěřitelně taky.
  • Staci napsat na podporu a do pul hodky to mas aktivni a muzes mesit.
  • Klanové války, tedy války mezi hráčskými skupinamy ne příchod klanů. Ten titulek byl tentokrát těžce zavadějící, už sem se těšil na Mad Cat a vono zase nic.
  • Není to úplně nejaktuálnější, ale pro přestavu http://www.mwo.cz/category/zbrane/ . Nevím co mysliš s tema laserama...laser je rovný a úzký paprsek světla, co na tom chceš vymyslet?.
  • Pro mne docela nepochopitelný, jak někomu může dělat problém řídit něco, co má dvě(vlastně i tři) různé osy (tank). Jde ale spíš o zvyk. Dokonce si asi stěžovalo(brečelo) tolik Mcama přežranejch nýmandů co už neumí ovládat nic jiného než vojáka z klasických FPS, že je v ovládání nová volba na zamknutí rukou a nohou do směru kam koukáš. Normálně totiž ovládáš zvlášť nohy kláveskou, ruce a torzo myší. Bohužel se pak celkem okrádáš o feeling ze hry a výkonnosti na bojišti ti to proti těm co tohle nepoužívají taky nepřidá.
  • Zrovna to srovnávat s WoTkem... Stalo se ti ve WoT někdy, že si někomu jel na pomoc? Tady je to pomalu denním chlebem, protože malí rozeberou velký, velký rozeberou střední, raketový rozeberou všechny takže je musí malí běžet otravovat, protože proti nim na blýzko ty raketový moc nezmůžou, střední rozeberou cokoliv když po nich nikdo nepálí (takový DPSka) a přesto jsou dost rychlí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit