Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailery na B3 fakt dělat umí.

    tak šup pojďte si zas všichni zanadávat jaké je to premium zlodějna... *1*
  • Docela dlouho jsem odolával, pořád jsem všude držkoval, že Origin jen přes mrtvolu, ale stejně jsem jim každý měsíc mrknul na web, jestli není nějaká imba akcička. No a před pár dny jsem trefil BF3 základ + BF3Premium čili komplet za 34 euro v akci přímo na originu. A jsem nadšenej, nějak se od toho nemůžu odtrhnout. Tak šup sem s endgamem *1*
  • 15k3
    Nemůžu se zbavit dojmu, že toto už mělo být přímo ve hře a ne v DLC...
    Trochu OT, ale... Za ten název premium bych nejraději popravil toho kdo to vymyslel... ten název ve mě evokuje to že ti co to mají jsou podle vývojářů něco lepšího než ostatní. Jen kvůli principu, pokud si někdy DLCčka koupím tak si je koupím po jednom a nekoupím si premium (jen kvůli tomu názvu)
    • Ale samozrejme ze to malo byt v povodnej hre, ale tak preco by to robili, ked im to idi*i budu nakupovat po castiach. Ne EA je zla, ludia su zly.
    • Pokud tohle říkáš, tak jsi asi moc Bfko 3 nehrál. Premium nepremium, pokud mám zájem o něco navíc a chci se odlišit od ostatních, tak si ho koupím, protože do toho chci investovat čas a peníze. Třeba já jsem si premium koupil, jakmile vyšlo Close Quarters, abych měl všechny ostatní DLC zadarmo a nemusel si je kupovat po jednom. Navíc pro nepremium hráče byly vždy ke stažení až později, takže se premium účet opravdu vyplatil, nemusel jsi na nic čekat a dostal jsi k tomu ještě něco navíc včetně exkluzivních dog tagů.
      • Já jsem posledních pár měsíců nezabil snad nikoho kdo by premium neměl. Takže evidentně hrajou jen ty co chtějí
    • carlosac
      A jak by se to podle tebe mělo jmenovat ? A když si Premium koupíš, tak ať se ti to líbí, nebo ne, jsi a měl by jsi být, minimálně v očích vývojářů, něco lepšího, protože jsi jim dal více peněz a podpořil jsi vývoj, to je logické.
      • "podporil vyvoj" :D Jinak souhlasim, ze koupi Premium se pro distributora stavas necim vic, uz nebudes jen ten vuul co si koupil hru, ale vuul co si koupil hru i premium.

        Osobne jsem vuul co si koupil pouze hru, penez nelituju, ale mrzi me ty promarnene moznosti hry.
  • Uz to stahuji, ano Premium ucet me stal prakticky totez co puvodni hra ale jak pise ve svem prispevku uz par lidi prede mnou, je to dobra investice (vsechny datadisky v cene).
    No vypada to, ze se budu muset naucit letat se stihackou, mod Air Superiority vypada fakt skvele. A nemene stylove vypada vylozeni LAV-25 z C-130 Herkulesu na padaka ala ruske vysadkove BMP-1......jo jo kdepak amici se taky ucej od rusu. :)
    No a s motorkama bude asi taky zabava. Jen tu kusi jeste ziskat....
    • Letadla best
    • Budu trollit - investice je bohuzel neco jinyho nez narvat 2-3 tisice do hry, ze ktere postupne doji prachy novyma originalnima "DLC", jejichz obsah by byl pred par lety obsazen v nejakych vetsich patchich. Zvlaste pote, co se pomalu schyluje k dalsimu dilu, ktery bude vypadat uplne jinak a ktery bude v zakladu hra podobna Wolfenstein:ET (freeware), ze ktere si vsak muzete diky zakoupeni Premium 1337 sluzby za pouhou plnou cenu hry udelat normalni hru hodnou roku 2013 a obvzlaste v konkurenci typu Planetside 2 (F2P).

      SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

      (btw, trochu mi to pripomina signaturu jednoho prispevatele na uz nevim jakych forech -
      Selling iCactus - iNeedles are sold seperately)
      • BF 3 cca 1000,- a Premium cca 1000,- na několik desítek, pro někoho i stovek hodin zábavy. Mě to zas tak moc nepřijde.
        To, že by něco podobnýho vydali před lety vývojáři zdarma sou kecy. Tušíš kolik tak před lety mohlo stát OFP? Vietcong? Za kolik se prodávali datadisky pro ně a co všechno obsahovaly?
        Premium účet je jen větší datadisk, za kterou se datadisky prodávaly. Jen dnes se tomu neříká datadisk, ale DLC, rozkouskovaly to na 5 částí a každá je samostatně prodejná.
        Krom toho vývoj her je určitě dražší než před lety a cena zůstává pořád stejná, tak tu nebreč, že pro tebe nedělají vývojáři zadarmo.
  • vypadá to zase nabušeně, těšim se.
  • Vypadá to zajímavě ale stejně zůstanu u Planetside 2. *5*
  • Za ty prachy to nema konkurenci.PS2 je zcela jina hra.Tam asi 1vs1 budete hrat tezko.
  • Crysis 5, Battlefield 7, Call 16. *6*
    Vždiť je to pořád dokola to samí. To není žádná originální střílečka?
    Možná chcu po žánru fps prostě moc.
    • Popravde, co radsej? Battlefield a Crysis, kde mas aspon co robit? Alebo CoD, kde behas po mape o velkosti mojej obyvacky a bez kuska invencie? A nie som CoD hater! Vlastnim original vsetky diely serie okrem Black Ops 2, ale uprimne, oproti Battlefieldu tam mam nahrane len zanedbatelne mnozstvo hodin ;)
  • No s těma motorkama bude každopádně prd*l oživí to kapku tu hru *1*
  • vy hovnas ta hra je kretenizmus,nedodelana mrdaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit