Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Srdce zabolelo.. když jsem zjistil, že je to není KOTOR III, ale jen "datáč" k MMORPG. I tak ale luxusní podívaná, to tomu upřít nelze.
  • RazorProduction
    Ja sem hral SWTOR pul roku,a za mne jeto bozi hraju i WOW skusel sem i ine MMO,ale v SWTORU je neco co objevi jen par lidi (a nemusi se hnet jednat o fanusky star wars) pretoze tahle hra fanuskum SW ani nic nenabidne ich vesmir je jeste 3500 let pred namy tohle je spise doba pokroku a vedy takova renesance v svete SW a prave proto mne to bavi hrat....ja kdyz slisim tohle na fleetu tak se rozplivam https://www.youtube.com/watch?v=iujoGFCVDaE&list=PLq3hVoLTbtZ_p8KBvHNllkXcI-4U8VRmj&index=13 Zapory hry ?! zeto mohli udelat jako GW2 stim placenim,zaplatit jednov a pak jen za DLC,protoze ty obmedzeni su tam znat *7* a jeste jedno hra semi zda ze visla v roku 2012 semi zda,ale dotet trpi FPS dropi jak prase hlavne na fleetu kde je 20 a vic lidi pokope,ze se mi 60fps udela 20fps a min fakt hnus,zase naopak pokut hrajete nekde venku a nazbirate i ces 100 nepratel hra se ani netrhne,nevim ci jeto lokaci fleetu ale uz byto mohly opravit. PS:pripadni zajemci pokut by chteli hrat tak nech si zvoli europsky server (tomb of freedon nadd) jeto druhej najhranejsi servr ze SK a CZ komunitov sem tam i nejakej polak *15*
  • Úžasné toto, škoda že hra stojí za starou Bellu.
  • Chjo taky se vám zachtělo aby další star wars filmy dělali tvůrci tohoto cgi :D
  • Shrnu současnou situaci.
    Po nějaké přesně neurčité době neaktivity jsem si obnovil sub status na 2 měsíce a jelikož si můžete v rámci 12x exp bonusu vyexpit postavu dostatečně rychle, tak si mě swtor získal. Jelikož mám zaměření na příběh, tak velice jednoduše. Pvp úplně stranou, tohle je něco, co jinde nevidíte tak často - že by přibyla frakce. Jsem docela zvědav, co se bude dít ve SW universu po tomhle ohlášení, nemám představu, ale musím říct jako zainteresovaný, budu u toho. Protože když jdeš v 8 letech na epizodu IV, tehdy epizodu I, v těch letech kdy to jelo v kinech, tak to prostě v tobě zůstane. *4*
  • "Krásným CGI trailerem představili Bioware další velkou expanzi pro MMORPG Star Wars: The Old Republic."
    Že jsem zatím žádný datadisk nepostřehl :D
    • tak si to nastuduj, a nerob zo seba hl...
      • Tak mi nějaký řekni!

        Myslíš ten Rise of the Hutt Cartel, kde přidali remake starých flashpointu a operace? Kde jako novinka byla 1 menší planeta, 1 nová ops?
        Nebo máš na mysli Galactic starfighter, kde si mohl lítat a nechat se ve 2 mapách vraždit od hráčů co si za CC koupili lepší gear?
        Nebo snad máš na myslí galactic strongholds, kde sis mohl udělat "domeček"?
        Nebo snad ten poslední Shadow of Revan, kde si dostal maličké planetky, 2 ops (10 bossu) a další remake flashpointy?
        Toto nejsou datadisky, ale větší patche, ale vzhledem k tomu jak vypadal trailer, hodně dobře jako ty při startu swtoru, tak by toto mohl být konečně plnohodnotný datadisk, tak schválně jestli jen reklamní tah nebo opravdu bude mít nový obsah kvality toho traileru.
  • tahle MMO ještě běží? já myslel, že už to nikdo nehraje
  • Já chci KotOR 3! *10*
    Když jsem viděl obrázek a cosi o SW tak jsem si naivně myslel že to bude nějaké klasické RPG.
    • Zeptam se jinak. Kdyz prisel na scenu World of Warcraft jako MMO, objevil se Warcraft 4?
  • No, první dojem byl asi taková, toto je swtor? :D Video pěkný a jsem zvědavý jak to bude vypadat potom jako hra, třeba budou 16ky hratelný, bugy se budou opravovat, f2p model nebude tak stupidní jako teď. Právě stupidní engine a Biofail, tu hru strašně sráží dolů, ti se starají snad jen o Cartel Market.

    Ten poslední pseudodatadisk, velikosti většího WoW patche, byl fraška. Tady je pěkný trailer, tak snad tomu bude odpovídat i herní obsah.
  • Tohle už mi nepřipadá jako Star Wars ale jako kombinace SW a Mass Effect. :-/ CGI pěkný ale ne jako SW.
    • to bude tím, že Mass Effect vybrakoval SW a dalších x světů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit