Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bioware se povedlo to co Shepardovi v ME3. Ten tam spojil různé rasy, BW zase spojil PC-hráče a konzolisty :D
    • Cypri
      To jo hej :D good one *1*
  • Jak už někdo psal v komentáři u recenze : Kdyby měli Bioware vymyslet konec pro filmové Star Wars, tak by stisknutím jednoho tlačítka nechali rozplynout sílu a stiskem druhého tlačítka by vyřadili světelné meče
    • Hairy_Ass
      High five! *3*
  • To bych necekal, ze u devitkove az desitkove hry budou lidi peticovat za zmenu (nebo pridani) konce (ironie?). K cemu jsou teda recenze? Recenze rika, jak jsou hry skvele, uzasne a jeste lepsi, devet, deset, jen to frkne, a pak se zacnou objevovat zpravy, co je tam vsechno spatne, a co by melo byt lepsi a ze je to nedodelane a ze jsou tam chyby a ze kdo vi co. A porad to samy. U Skyrimu, u Rage, ted u Mass Effectu 3. Pak to vypada, ze ty recenze jsou psane horkou jehlou.
    • Hra je to super, konec nekonec! *3*
  • Myslím si, že takový negativní jev jako je nedomyšlený příběh a nelogický konec by se měl promítnout ve finálním hodnocení ...... kdyby to hodnotili jako jednu hru (hru o jednom dílu) tak budiž ale oni tu hodnotí zakončení série ( tzn. hodnotí tu rozuzlení zápletky, logiku děje jakožto celku a měli by hodnotit i dodržení slibů, protože těch bylo v rámci "mediální masáže" strašně moc)
    • Konec neni nelogicky. Je jen podle me trochu odflaknuty. Jedna ze dvou vad na krase ME3, ta druha je 1 tlacitko na vsechno. Ostatni drobne chyby mi nijak nezredukovaly zazitek ze hry. Presto si myslim, ze 9/10 si zaslouzi, protoze tech poslednich par minut by nemelo vyrazne ovlivnit predchozich par dni zabavy.
      + castecny souhlas s JF.
      • Bohužel když se nad tím zamyslíš, tak konec silně nelogický je.
        Respektive celé závěrečné rozuzlení.

        Zaprvé celá finální idea reaperu je debilní. Já osobně měl za to, že jsou to velmi vyspělé stroje, které přežívají a drží se na špici evoluce tak, že vždy po určité době dorazí, sejmou všechny civilizace, aby se nevyvinuli na moc velkou úroveň, seberou nové technologie a organiky zpracují na reapery (třeba se ani bez organických těl nemohou reprodukovat), čímž posílí svojí armádu.
        Avšak věta stvořitele reaperu: "jsme stroje a my vás zničíme, páč by jste jinak vyrobili stroje, které by pak zníčili vás? Wtf? Nelogické."
        Dále pak proč vůdce reaperu, který může ovládat citadelu, nechal proteany přepsat keepery a zabránit jejich příchodu. Či proč je nepřepsal zpět?
        Nelogické je i zničení bran v některých koncích. Pokud by se tak stalo, tak celá spojenecká armáda zůstane uvězněna na zemi, která zničená od reaperů. Co budou jíst když ne všichni jedí lidské jídlo? Jak se dostanou pryč? Navíc to v podstatě zabije celou civilizaci, páč bez bran nemohou cestovat. Tzn jsou stejně všichni v řiti.
        Jak se Normandy dostala pryč i s členy posádky? U mě Vegu sejmul Harbinger v Londýně a najednou je za pár minut v Normandy a letí pryč? WTF? Co bude dělat posádka ztroskotané lodi na nějaké planetě, když je nikdo nevyzvedne, páč nefungují brány? Umřou zřejmě. Proč je mi řečeno, že Shepard umře, i když vlastně neumře. Jak se do citadely kurňa dostal Ilusive man? Kde byl celou hru Harbinger? Nebylo o něm slyšet. Atd.
        • Tohle by mohl byt spoiler i pro ty, co hru dohrali:
          Je videt, ze jsi pozorne neposlouchal, co rikali ve hre. Nebo si to jinak interpretujes.
          1. Catalyst jasne rikal, ze Reaperi jsou jeho reseni chaosu, kdy by organici valcili s mechaniky (proc mu to vadi je celkem jedno, tobe to pripada debilni, nicmene to neni nelogicke). Vem si nepratelstvi Quarianu a Geth, tahlo se 300 let a kdyby Reaperi nebo Shepard nezakrocili, mozna by se tahlo tisice let - chaos. Na druhou stranu bych to radsi videl tak, ze Reaperi utoci proto, ze se organici vyvinuli na pro ne nebezpecnou uroven - tohle by se ale dalo povazovat za nelogicky konec nebo bys musel priznat, ze reaperi jsou lhari (Sov a Harb) nebo nas chteli jen presvedcit at jsme povolnejsi. Kdyz se zpetne zamyslis nad nekterymi rozhovory a udalostmi, dava to smysl.
          2. Catalyst neni vudce reaperu, ale jejich stvoritel, sam reaper neni (no v podstate vudce je). Take rikal, ze ho zapojeni Crucible zmenilo. A neprepsal je zpet proc? Treba nemohl, nebo nechtel, nebo byl sam zvedavy, jak to dopadne. Keeperi uz mohli byt nenavratne upraveni a nebylo mozne to vratit zpet.
          3. Co je na zniceni bran nelogickeho? A co se stane s armadami v Sol systemu jsem prave cekal, ze se dozvim z outra. V kazdem pripade maji FTL funkcni, takze by meli byt schopni se presunout do jineho systemu, jen by presun nebyl okamzity, ale trval by nejakou dobu. Pripadne by se jim to nepodarilo a vsichni umreli hlady. To neni nelogicke, jen to je nezname.
          4. Jsi si jisty, ze Ti Vegu sejmul Harbinger? Neprezil to treba stejne jako Shep? Jen se probral pozdej?
          IM byl ovladan reapery, takze me nejak neprekvapuje, ze se objevil na Citadele. Jen je to velka neznama - melo to byt alespon v outru. No mozna dalsi hra z tohoto univerza to objasni?
          • Já poslouchal pozorně a ani si to špatně neinpretuji. Prostě jen je ten závěr zmatený, občas si protiřečí a místy nedává smysl. A nebo mi to vysvětli,páč já to nechápu.
            1) Pominu-li fakt, že chaos obecně znamená jen uspořádání, které dotyčný pozorovatel nechápe (nevím co nechápu reapeři na válce), tak je trochu hloupé, že nemají rádi chaos při boji quarinů s gethy,ale přitom zníčí civilizaci a přitom tak také vytváří chaos. I Liara v jednom rozhovoru tvrdí, že jim trvalo 200-300 let než kompletně vyhladili všechny proethany. Tzn 300 let chaosu. Navíc jaký je rozdíl mezi bojem Kroganů s Rachni či lidí s Turiany a gethů s organiky? Válka jako válka. I bez syntetiků spolu budou organici válčit. Tak to at rovnou vyhladí kompletně celý život v galaxii. Navíc koho to sere, že po sobě někde v prdeli vesmíru někdo střílí?
            2) jasně že catalyst není reaper ,ale to je přece jedno. Je to entita, která vytvořila reapery, kteří jsou něco co převyšuje technologicky cokoliv co zná celá galaktická civilizace a zřejmě je i ovládá (přece nevytvořím něco co si pak bude dělat věci po svém). Tudíž je to nesmírně mocná entita. A přitom uvažuje jako omezený rasista a ještě nechá proethany, aby si změnili citadelu (jeho tělo v podstatě)??? To je silně divné. Proč teda potřeboval Soveregin, aby Saren něco ručně přepsal, když to ten kdo stvořil Sova mohl udělat sám. Na konci jedničky by tak reapeři vyskákali z prostoru a nemusela být ani dvojka ani trojka :)
            Proč by byl zvědavý jak to dopadne, když byl stejně až do připojení toho velkého dilda přesvědčen, že nás spasí jen destrukce (spása jako prase). A asi bezmocný nebyl, když najednou vytáhnul ze zadnice dvě (tři) kouzelná tlačítka nezměrné síly.....
            3) destrukce bran je nelogická v ohledu na to, že to mělo dopadnout alespoň trochu dobře.
            Pokud zničíme brány, tak je prostě konec. Bez nich jsou do sebe civilizace odříznuté, celá flotila zůstane na zemi (možná i zničené) a dolétnou si leda tak do okolních soustav, kde nejsou obyvatelné planety. Ostatně v jedničce Sov říkal, že se naše civilizace stejně vyvinula díky bránám, což je technologie reaperů. Tzn bez nich je to konec civilizace jak ji známe. A že bychom brány vyrobili? Nikdo přece nevěděl ani po tolika letech jak fungují.
            4) Vega a Garrus se mnou běželi do paprsku. Bum, rána. Shepard se plazí do paprsku, tam chvíli kecá s IM a Andersonem, pak s deus ex machina chlapečkem (tyhle wanna be super entity s neomezenou mocí, co vyřeší vše lusknutím prstu, vážně nesnáším). A najednou tu máme animaci, kdy je Vega na lodi a letí pryč? Jak by to stihnul omg? A navíc kam Normandy letěla? Přeci měli bojovat s reapery a o tom, co se chystá udělat Shepard nikdo nic nevěděl.
            Navíc nejen Vega,ale všichni partáci přece bojovali na zemi. Proč by lezli zpět na Normandy?
            A ten energetický výboj z dilda byl rychlý a rozhodně by nestačili doletět k bráně. Nedává to vůbec smysl. Ušité horkou jehlou a odfláknuté.
            Nechápu, proč to pořád zarputile hájíš. Je to zmatené, odfláknuté a místy to nedává smysl. Ostatně viz tvůj příspěvek. Samá spekulace proč tohle a proč tamto. Kdyby udělali koenc, kde na závěr vše logicky vysvětlí, tak tu nemusíme tohle řešit.
        • Jinak nelogičnost vem čert. Klidně ať reapeři dojedou na to, že se jim pokazí windowsy a zamrznou :)
          Mě ale mrzí nejvíc to, že ten konec odfláknuli.
          Jedna animace pro všechny konce stejná lišící se jen barvičkou?

          Já chci na konci krátké vyprávění. Chci vědět, co se poté stalo s Krogany, Gethy, Asari atd.
          Jak to dopadlo na zemi, co se stalo se Shepardem a hlavně s posádkou Normandy a přáteli.
          A především pak, jak vlastně celá galaxie pokračovala po zvolení konkrétního konce.
    • Kdybych to měl ohodnotit podle předchozího příspěvku tak bych ME3 jako samotné hře těch 9/10 klidně dal ale jako zakončení serie je to maximalně 6,5/10 - protože s originálnějším rozuzlením děje jsem se setkal u Šípkové Růženky na bratrově školní besídce :D
    • Jeee, kdyby se hodnotilo podle slibu, to by to litalo! Myslim ty petajzny a jeste min :)
  • trolo
    na odlahcenie:
    http://i.qkme.me/36jzum.jpg

    dufam ze ten ending bol fakt len sen/indoktrinacia.... inac fail
  • Musím uznat že celá ME 3 je fantastická až do závěrečného momentu, kdy se máte rozhodnout jak to celé nakonec dopadne. Co je pro mě velké zklamání je, že ať se rozhodneme jakkoli, tak uvidíme stejnou ukázku akorát s jinou barvou paprsku. Další rozdíl je co se v tu chvíli stane s reaperama. A co se stane s posádkou Normandy. Ale co takhle kdyby nám ukázali víc ukázek ze země. Londýn, New York, Tokyo - proč sakra nevidíme proč jsme vlastně bojovali o Zemi? Nějaké oslavy lidí či jak dopadla vesmrná bitva s Reaperama a kolik lodí přežilo. Co se stalo s našima lidma a kam nám zmizela možnost volby? Proč nevidíme pohřeb s čestnou stráží pro Shepparda? Proč vlastně nemáme možnost volby zachránit všechny tak jako jsme to měli v předchozích dílech? Hold Bioware pár věcí nedomyslel do konce.
    • trolo
      Presne tak. Slubali koniec ktory zodpoveda vsetky nase otazky. Uzatvori shepardov pribeh ale kde je kurwa do boha vysvetlenie? Mam este milion dalsich otazok... wtf normandia na akej planete? preco utekala? preco na palube boli moji partaci ktorych som mal pri sebe V LONDYNE a bojovali so mnou dole...ako sa tam dostali???
      Ak vybuchli vsetky mass relay tak podla arrival dlc vybuch mass relay znici cely system takze cela galaxia je dead?
      Moje rozhodnutia nemali ziadny vyznam pretoze nakoniec sa aj tak rozhodnes podla toho co ti to pridrbnute decko da. Aky vyznam malo zachranovat gethov, privolat rachni, flotilu quarianov atd atd.. aky vyznam malo zachranit destiny ascencion(ci ako sa to pise) ked si kurwwa? Ziadne dosledky tvojich rozhodnuti sa v konci nepremietli len si mal na vyber viac moznosti... no to ma potes..

      Aj tak si myslim ze cely ten koniec je sen/indoktrinacia pretoze po tom zasahu lucom harbringera pri behu dole kopcom... po prebudeni je tam vela nesrovnalosti ako napr- kde su partaci? preco za vami niesu mrtvoly. neobmedzene naboje? realy? ako sa dostal anderson na citadelu skor ako ja ked pri behu nebol nikde. ako sa tam dostal TIM. preco po bokoch sa objavuju divne atramentove chapadla a hlas reaperov v pozadi ked hovori TIM. preco je zabitie TIMa a zachrana ardesona renegade cin a preco je znicenie reaperov a anderson v cervenej farbe? preco zomriete v 2 "lepsich" moznostiach synthesis, kontrol ale len pri destroy prezijete a nadychnete sa(pod troskami) no citadela vybuchla takze jedine musite byt v londyne!!! to je dalsie voditko ze to musi byt len sen a nie skutocnost.

      atd atd... tych nesrovnalosti je tam vela ale ked to je naozajstny koniec tak epic fail bioware.. dakujem za nevysvetlenie nicoho a koniec bez zmyslu s milionom dalsich otazok a nesrovnalosti ktory ani nedava zmysel ked si to spojite s pribehom jednotky a dvojky(hovorim stale o tych poslednych 15 minutach po zasiahnuti laser lucom pri behu). vsetko do ten moment je paradna hra a jazda ale vsetko po tom je epic fail
    • Právěže domysleli. Naštvali spoustu lidí a o hře se víc mluví. Pokud by udělali DLC s jiným koncem, tak si ho jistě spousta lidí koupí, protože se jim takhle hra nelíbí. Pokud by bylo DLC zdarma (myslím, že by klidně mohl být správný konec dávno hotový), tak by je ještě za to spousta lidí vynášela do nebes.
      Nynější konec (dle názorů mnohých jen jeden jediný) je nejspíš způsoben indoktrinací.
    • Neco takoveho jsem prave cekal, ze tam bude. Ja si zvolil konec - syntezu. Z lode vybehl Joker a pak EDI, ktera se mu hlavou polozila na rameno. Pak vysli ostatni. Vsichni vypadali spokojene.
      P.S.: muj Shepard prezil (minimalne v jednom z koncu, hral jsem to vicekrat).
      • rancor1223
        Já je zničil. Myšlenka přeměnění celé galaxie na kyborgy se mi nelíbila *1*
        • A pro me byla synteza cilem v podstate uz od prvniho dilu (sice trochu jina, ale tohle je jeste lepsi). Od zacatku jsem se snazil spojit synteticke a organicke formy zivota (alespon v alianci). V ME3 se mi to konecne podarilo. Takze jen za to jsem z ME3 nadseny.
          Znicenim Reaperu znicis Gethy i EDI a to se mi nelibilo. Znicenim syntetiku ses v podstate stal "reaperem" ty :-D.
          • rancor1223
            Tak já to bral tak, že reapery se snažím zničit od prvního dílu a ve třetím na tom nehodlám nic měnit. Gethové jsou sice fajn, ale pořád jsou to "jen" roboti. A EDI jsem si nikdy moc neoblíbil, přeci jen ji stvořil Cerberus... Trochu líto mi bylo jen Jokera, že o EDI přijde, ale někoho jsem holt obětovat musel. Pořád mi to bylo sympatičtější, než z něj udělat robota...
            • rancor1223
              Ani ne *1*
            • Chudak Legion, ten kdyby tohle slysel *3*. No aspon ze EDI je Ti lito. Reaperi take nemeli moc na vyber. Ja kdyz mi Catalyst vysvetlil proc reaperi delaji to co delaji, tak jsem si rikal, ze to jediny rozumny konec.
              A syntezou jsi neudelal z Jokera robota. Zmenily se jak mechanicke tak organicke formy zivota - proste takovy blend. A ne jen vyssi formy zivota, vsechny. Tedy fauna i flora. Rostliny se staly take castecne syntetickymi. To vsechno vidis v sekvenci kde ztroskotali na planete Destiny + z informaci Catalystu. No neni to win-win situace?
    • Domysleli. Shepard v jednom verzi konce nakonec je. Ale musel jsi tusim zachranit collector station ve dvojce a mit importovane savy.
      • On se tam akorát nadechne, ale pak člověk akorát přemíšlí jak se Sheppard z čista jasna objevil z citadeli zpátky na Zemi. Navíc ty jen vidíš kus brnění a známku N7, což tam má každý druhý voják v ukázce jak bojují o Londýn, takže si teoreticky nemůžeš být ani jistý, že to je Sheppard.
        • rancor1223
          A jako bonus celá tahle možnost že Shepy přežije nedává smysl. Ten kluk jasně říká, že pokud se rozhodne zničit Syntetiky, zabije i sám sebe (protože je sám díky Cerberu trochu robot). Tak jak může přežít? A když už, tak jak mu v přežití pomůže síla armády, kterou je jeho přežití ovlivněno? Celý ten konec je špatný hlavně díky tomu, že ho vlastně nemůžeš pořádně ovlivnit a také tomu neskutečnému množství nelogičností a chyb! BW by si měli vzít příklad z epilogu FNV nebo alespoň třetího Deus Exu.
          • Tak zrovna novy Deus ex - dlouho me nic nenastvalo, jako jeho konec. Souboj s bosem a na vyber jeden ze tri tlacitek, a je uplne jedno, co jsem celou hru delal?
  • Cypri
    Stejně...
    Mě se nechce stále věřit, že by si dávali takový práce na tom aby se do celýho průběhu hry promítaly všemožný věci z jedničky,dvojky a rozhodnutí v průběhu trojky, ale na konci hry to takhle odflaknou? Skoro až amatérsky?? Je to takový divný ne?
    • Hra má 16 konců, které se liší menšími či většími detaily.
      http://www.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings
      • Ne, hra ma tri konce, lisici se barvou vybuchu. Takze asi tak.
      • Jakejma menšíma nebo většíma? To je absolutní výsměch!
        Ty konce jsou stejně prostě jen 3, akorát ti je to servíruje v různejch kombinacích, což ani nedává žádnej smysl! Proč když máš málo war assets tak ten "výbuch" zničí celou Zemi ačkoliv god child řiká že to zničí jen reapery a všechny syntetický formy života? Anderson stejně vždycky zemře i když ho můžeš na chvíli zachránit.
        Promiň, ale když se řekne 16 unikátních konců tak si představim 16 unikátních konců a ne naprosto nesmyslnej mix tech 3 co tam jsou.
      • no jo ale ono tech 16 variant vyplyne z poctu bodů teré nasbíráš a těch slavných 16 variant vyustí do 3 stejných videi ..... takže 16 propadel v podlaze které vedou do 3 dír se s*ačkama.
        • Objevují se neustále další a další důkazy, že skutečný konec ve hře není a je to jen sen/halucinace (Shepard byl indoktrinován Reapery jako Saren či Illusive Man). Např. po zásahu laserem se stačí otočit čelem vzad a napravo je něco, co tam tak nějak nepatří *3* (je toho na celý článek)
          • owny
            Tak nějak nevím, co je lepší. Jestli blbý konec nebo žádný konec? *4*
  • MidnighT91
    Zpráva mi vyrazila dech, příběh velitele Sheparda je pro mě jedno z nejepičtějších dobrodružství jaké jsem hrál... Naverboval jsem zrovna krogany a teď díky tomuhle článku nevím, jestly mám ve hře vůbec pokračovat a raději si zachovat vzpomínky na úžasně epickej závěr dvojky, kdy se mi u závěrečného videa klepaly kolena a modlil jsem se aby to celá posádka ve zdravý přežila... Moc se omlouvám za to co napíšu ale to ku*va lidem z bioware co udělaly skvělej první a druhej díl mrd*o v bedně ???
    • Cypri
      Ne, to jen zasraný EA zřejmě řeklo "Koneeeec, není čas a my chcem peníze na jarní/letní dovolený, takže vystřelte rychle pár konců do hodinky at stihnem oběd od manželek. A náš big boss se nechá pozdravovat..." End of story.
  • Pro zájemce o leaknutém konci: První napsaný konec hovořil o tom, že Reapeři sklízí organiky díky novému nepříteli, který je ještě strašlivější - Temné enrgii. O tom také pojednává celý Mass Effect 2, jelikož Reaprům docházel čas a tak díky unikátní stavbě lidského těla chtěli postavit Human Reapera, aby předešli rozšíření Temné energie a tím zničení celého vesmíru.

    Konce byly připravené dva:
    A - Reapeři nabídnou Shepardovi možnost, kdy obětuje celé lidstvo, aby zamezil rozšíření Temné energie a zachránil celý vesmír.

    B - Shepard zničí Reapery, ale budoucnost bude nejistá, protože lék na Temnou energii nemusí být nikdy nalezen a vesmír bude jednoho dne zničen.
    • To same v blede modrem. Reaperi jsou tu take ti dobri. Jejich znicenim take zabezpecujes nejistou budoucnost. Narozdil od tohoto byl konflikt anorganiku a organiku centrem deni ve vsech dilech - proc by to tak nemohlo i skoncit, ze? Konec je pribehove OK (ten puvodni by take nebyl spatny). Je jen naprosto odflaknuty a debilne provedeny. Konci ME2 nesaha ani po kotniky (provedenim).
      • Ale moc lidem nedochází, že nový konec naprosto boří všechno z ME2. Proč by kolektoři "sklízeli" lidi, proč by stavěli Human Reapera, proč....
        • Ani ne. Kolektori by nemeli sanci s utokem na vice ras. Proste si vybrali lidi, stejne dobre to mohla byt libovolna jina rasa a zaceli stavet noveho Reapera (ostatne, nebylo to poprve). Treba proto, ze je lidi v galaxii nejvice ze vsech ras? Co je na tom tak nepochopitelneho? Navic by byl human reaper ve sve klasicke podobe skvely zastrasovaci nastroj pro nejpocetnejsi rasu galaxie. Sedi to.
          No nevim, mne to prave docela dava smysl, staci se jen zamyslet.
          • Jeden Human Reaper, která je ve své podobě velice zranitelný x tisíce Reaperů - něco smysl dává, ale stejně mi to postrádá veškerou logičnost.
            Lidstvo je rasa s největším potenciálem, ale nejsilnější galaktickou flotilu ovládají Turiané.
            • Cilem reaperu je zkonvertovat maximum populace. Pocet jedincu jsem psal schvalne - zkonvertovat Zemi da reaperum nejvetsi praci, protoze je tam nejvice lidi - cim mene lidi se bude branit a stat hruzou, tim mene prace. Reaperi zvysoka kaslou na flotilu libovolne rasy - v podstate to naznacuji cele prvni dva dily - mysli si, ze jsou nepremozitelni.
              Reaperi bez N-ceho? Pockat na co?
              Asi v pulce hry se ma flotila uspesne Reaperum branila a vyhravala dulezite bitvy - to je info primo z War Room. Zase tak skvele na tom Reaperi i pres tu jejich aroganci nebyli.
              A mimochodem lidsky reaper byl hotovy mozna z 1/4 - jasne, ze byl zranitelny :-D.
            • Mimo to, jsou Reapeři bez Ništěje doslova nezastavitelní. Jejich flotily decimují veškerý život ve vesmíru a ještě před tím vším byl jejich příchod byl nevyhnutelný - takže proč všechno to, když Reaperům stačilo počkat?
    • I kdyby to byly tyto konce ale bylo by to vyvedeno stejně jako ty aktuální, tak by si lidi stěžovali :) ale zní to zajímavě a možná i více logicky.
  • Veskoslav
    Ale víte, co je nejhorší? Že jste se za záchranu lidstva a ostatních ras "odvděčili" tím, že všechny válečné lodě a všichni Kvariané se minimálně dalších 50 let nepodívají na své domovské světy při zničení Mass Relay. Tudíž Tali se nejspíš nedožije návratu na rodnou planetu, Garrus neuvidí rodinu, Wrex neuvidí svého syna atd. Tohle bych aspoň chtěl vysvětlit:)
    • Holt, takovej je zivot :P
    • No tak, při vybrání červené možnosti, zničení reaperů s 5000+ sílou, Shepard prežije a na zemi zůstané spousta reaperské techniky. Myslim si že z toho vydolujou nějakou technologii a ani bych se nedivil kdyby se naučili stavět Mass Realaye. Jo bude to trvat, ale galaxie se navrátí do svích kolejí. Trošku mi to připomíná Star Trek Voyager. Tam se taky vracely přez celou galaxii domů :D.
      • Jestli přežil další pád z vesmíru tentokrát bez masky a bez brnění a bez několik měsíců dlouhý rekonstrukce těla tak nechápu proč jsem nebyl v průběhu hry nesmrtelnej :-D
        • Prevzetim prime kontroly nad tim mu odebiras god mode, protoze jako operator jsi jen clovek :)
        • Tak já nevim, třeba to video není ze země, ale z kousku zničený citadely. Ale musim uznat, tyhle endingy se mi nelíbý. Byl bych radši za konec kde by Mass Relaye byly nezničený, Shepard žil, reapeři zničeni a synthetici živí.
          • Fouká tam vítr a jsou tam betonový kvádry... Tohle video je jedinej důvod proč ještě aspon trochu veřim halucinační teorii :-D
    • Dalsi vec co me trochu nastvala byla ta ze kdyz mel Shepard flashbacky videl Jokera,Andersona a Liaru wtf? kde je zbytek? kde je osoba s kterou ste meli romanci kdyz uz meli tam dat vsechny dulezite cleny posadky.
    • Takovy klasicky Fallout konec. Tam Te take efektivne vyhostili z domova (je to svinstvo), ale jinak je to happy end (aspon pro me).
    • jo to me osobne taky dost mrzelo to me po smrti Sheparda trapilo asi nejvic to ze se nikdo nemohl vratit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit