Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože? GTA IV byl ten největší sh*t jak na konzolích, tak i na PC a nesahá GTAV na starých konzolích ani po kotníky.
  • Nechápu komentáře typu "platit za 2 roky starou hru...*", to co vyšlo před rokem na staré konzole byla jen placená beta/demo, aby vydělali na vývoj plnohodnotné hry.

    Mimochodem, celá mapa je dělaná znovu, taktéž každý model, každá textura, animace.. všechny vozidla mají detailní interiér a to hlavní, Pohled z první osoby :)

    Nezbývá mi než poděkovat těm, kteří zaplatili za nedodělanou Betu, díky takovým se k nám dostane kvalitní produkt :)
  • Zagro
    Tak mně to nijak žíly netrhalo a na PC už to je za rohem. Mezitím byla spousta jiných kvalitních her.
  • CrocoRay
    Já ti nevykal, jen jsem reagoval na tebe i na Karla *1*
    Nároky v 4K si dost dobře nedokážu ani představit, když už ve 2560x1440 jsou u spousty her hodně vysoké.
    Co se týče Maxe Payna, tak toho jsem jel na nejvyšší detaily v 1920x1080 na E7400, GTX 650, jen s vyplým vyhlazováním a kromě pár pasáží se to těch 30 fps drželo.

    A VRAM, tak ta není důležitá. Spíše bych se bavil o konkrétních typech karet, jako je GTX 970 (kterou tuším, že máš právě ty) a na té by ti to mělo jet podle mě v pohodě.

    A ohledně procesoru, tak čtyřjádro i5 je dneska už klasika. Myslím, že docela slušný typ jako 4690K s tím nebude mít žádné problémy.
    Však uvidíme a pokud budu mít pravdu, tak si na můj příspěvek určitě vzpomeneš. A pokud ji máš ty, tak já jen na ty nároky vytřeštím oči a řeknu si něco ve smyslu "Ku*va, on měl pravdu *1* "
  • Do pyce z nejakym pojebanym kokotshaling ci co to ma kurwa byt, me z toho oci bolely jak cyp, sem nekupoval do pyce pocytac za 20 tacu abych pak na nem take pycovyny hral ne?
  • Mato1987
    človeče nemusíš mi vykať *15* Tak pre hranie GTA V na pc v 4K ti nepostačia ani dve nvidia titanz karty :D Ale určite bude potrebné mať aspoň grafickú kartu s 2gb vram, a ideálne tak s 3 alebo 4 GB vram a procesor bude treba fakt rýchly keď chceś aby to to bežalo plynule na najvyšších nastaveniach tak samozrejme 4 jadro od intelu i5 alebo i7 a ja by som dovolil tvrdiť, že GTA V na pc využije ako prvá hra aj šesťjadro od intelu , no nechajme sa prekvapiť.
    Max Payne 3 bola posledná hra, čo na PC vydali, tam tiež vtedy uvádzali krvavé hardwarové nároky a nakoniec to bežalo aj na podstatne slabších zostavách na vysokých nastaveniach...ale na druhú stranu GTA V je open world hra, takže treba brať v úvahu, že štvorjadro s 2gb vram grafikou bude určite potrebné aspoň ako minimálne požiadavky.
  • GTA IV na max > GTA V ps3
  • CrocoRay
    Já teď nevím, jestli si děláte srandu nebo to vidíte tak pesimisticky :-)
    Jako v 4k rozlišení asi požadavky budou opravdu vysoké, ale v klasickém 1920x1080 to podle mě pojede na té gtx 680 naprosto parádně.

    U čtyřky sice optimalizace nebyla nejlepší, ale věřím, že po negativních ohlasech se poučili, a když už hru vydávají na PC, tak by si jen nadělali do vlastního hnízda, kdyby to opět odbyli. Nároky asi budou vyšší, ale ne šílené.

    btw: na RAMce u grafiky ani tak nesejde. Já mám GTX 650 2 GB a výkonově je to slabší než GTX 260 768 MB :-)
  • species
    Nezapomen to priserny doskakovani objektu. Fact se mi na x360 stalo ze sem jel plnou rychlosti, do neceho napalil, vystoupil z auta a az pak se tam spawnul kos.
  • Jack1947
    GTA V. tě tohle hned přejde... tam je dálnice -rychlodálnice a stačí třeba tam nechat auto a uvidíš co se stane nedejbože si tam stoupnout. Bouračky tam byly hezký, já jen nadával nad tankem GTA SA/VC nesmrtelnej/nezničitelnej a tady po pár autech jde do kopru.
  • Kuřbič to jsem rad, ze nejsem sam, co si takhle obcas hral *1* Konecne si nemusim pripadat jako psychopat *15*
  • GTA IV, nastavení dopravy na max a to pak byl NY jak má být!
  • Kto sa smeje naposledy .......,.
  • no však.. a kdo nikdy v moderních GTA nezkoušel zablokovat dálnici tak aby se vytvořila co největší dopravní zácpa a pak tam poslat granát/raketu a sledovat řetězovou reakci *1*
  • MARTASLJ19
    No určite dobre, že to vylepšili, veď na old-geoch to je z diaľky čistá machuľa a to mesto tam bolo mŕtve - málo áut a aj civilistov. Tu to konečne bude žiť.
  • Jack1947
    Zátoku, taky občas využívám.. ale mám to radši... ehm privátnější. Nevím... po tom fiasko GTAIV.. Bych se ještě dlouho rozmejšlel. Hrál jsem to pak hlavně na odreagování... ve 25fps a méně nebo kolika.

    Jenže chtěl kvůli MP...
  • taky jsem to dopařil na staré generaci, ale tohle je hra kterou si klidně zahraju znova, jediná otázka je jestli koupit nebo kraulovat do zátoky, o tom asi rozhodne fakt jestli to při vydání bude do*rdané jako GTA IV nebo si tentokrát dali záležet
  • je cas zajit k ocnimu *3*
  • Jack1947
    To mne nevytrhne, těch pár detailů navíc... navíc já jsem dopařil na staré generaci. Možná bych to na pc zkusil no... to je pravda.
  • To je ale nesmysl..kdyby GTA 5 nevyslo na starou generaci tak by proste vyslo na novou, nebo si snad někdo mysli ze by ho nevydali vůbec?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit