Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Nic moc, snad jen Daniel Vávra to trošku oživil.
  • hrali sme dvaja cez TS komunikácia a odporučam zahrať si vo dvojici velku základnu a sniperkami likvidovať ,,, dronom sledovať čo sa deje , a radiť spoluhračovi či múže utočiť či sa presunuť na iné miesto , a keď nie ste si istý smrtiacím zasahom mierte obaja na to iste mieste keď netrafy stieľa druhý , prejdené na bez poplachu taksa zabavíte aj hodinu na jednej základni :)

    sorry za hrubice píšem to jedným okom *13* *13* *13*
    • Rejsek
      Co se ti stalo s druhým okem?
  • Ať natočej celovečerák a předobjednám.. :D Ghost recon je láska z dob, kdy 99% her stálo za to si je zahrát
    Když vás UBI games nebaví, tak je nehrajte a nehejtěte :D
    Zaklínač - repetetivní, Doom - repetetivní, planet coaster - repetetivní, pCARS - repetetivní,tupé AI..
    :D :D :D
  • Rejsek
    Nějak takhle:
    Grafika - krásná.
    Zbraně a střelba - super
    Úprava avatara - fajn
    UI - děs
    Vozidla a jízdní model - totální děs
    Celkové zpracování - chce to tak ještě půl roku
    Tvůrci - naliskat
    Vydavatel - kopnout do břicha a hodit do příkopy
    Celkový dojem - za 60€ leda tak na$rat, počkat a koupit to slevněné a doladěné.
  • Dojmy z bety:
    - nemají dedikované servery = problémy s připojením
    - optimalizace na nic, graficky nic moc
    - repetitivní mise, mizerná AI demence
    - ovládání vrtulníku dělal někdo, kdo tu hru v životě nehrál nebo hrát nebude
    • Draken69CZ
      Nelze než souhlasit krom té grafiky, mě to přijde moc pěkné a na tu velikost se to celkem slušně hýbe, ale rezervy tam jistě jsou.
  • Po 3 hodinách bety jsem zklamaný na plné čáře. Je to klasický Ubisoftí otevřený svět, takže obří mapa posetá ikonkama na sbírání a 3 druhy misí opakované 1000x. Upgrady výbavy a schopností jsou řešeny hledáním náhodných krabiček po mapě, takže si už teď dokážu představit ty hodiny marného pobíhání a otravného čištění ikonek v plné hře. Postup je navíc strukturovaný podobným způsobem, jako v Mafii 3, takže nejdřív musíte splnit několik repetitivních úkolů na oslabení nepřátel a teprve pak se dostanete ke skutečné příběhové misi. Mafii 3 to potopilo, Wildlands možná vydrží o něco dýl díky coopu.

    O nějakých taktických možnostech se minimálně v singlu nedá moc mluvit, protože povely jsou omezeny na naprosté minimum a AI spolubojovníků asi omylem nastavili na allahu akbar mod, protože si vždycky najdou tu nejviditelnější cestu k cíli a bezdůvodně skáčou přímo před nicnetušící nepřátele. Nejjednodušší postup při stealthu je nechat tým 20m za sebou.

    Optimalizace je katastrofální. Nemám sice žádné dělo, ale pořád v pohodě rozjedu Wild Hunt a poslední Tomb Raider na střední, MGS5 a GTA V na vysoké. U Wildlands musím všechno snížit na minimum a trpět textury a vykreslovací vzdálenost jak z roku 2002, abych dostal 25-30fps s častými propady a kousáním. Navíc je Wildlands daleko technologicky zaostalejší. Fyzika, kolize a jízdní model se neposunuly snad od Watch_Dogs, AI civilistů je prakticky nulová a mrtvoly mizí po necelé minutě.
    • Rejsek
      Co se týče singlu, tak je to opravdu nuda a člověk se toho nabaží už po pár hodinách. Ale včera jsem po prvotním čtvrtečním zklamání čuchl ke coopu a byla to fakt sranda. Jak tichá likvidace, tak potom krleš akce, kdy jsme na férovku vletěli s transportérem doprostřed základny a rozpoutali jatka. Takže tady bych se GRW zastal i když jsem na ni na začátku naplival. K té náplni hry - asi nemůžeme čekat nějakou brutální invenci v oblasti protidrogových válek, kde jde i v reálu prakticky jen o zabíjení. Prostě na SP se vysrat, a rovnou jít na MP. Bohužel pro asociálnější hráče to opravdu nebude žádný kauf roku. Jinak já hraju na i7 takt na 4Ghz/16GB RAM/GTX970 a v plné náloži je to fakt moc pěkné a na 60fps bez propadů a nezaznamenal jsem snad jediné seknutí......ale stejně si to teď nekoupím, bugů tam je pořád ještě dost :-) Snad časem dodají nějaké to pvp. I ten coop bude po čase asi nuda, stejně jak v Division.
    • Chtěl jsem právě říct, že těch pár videí, co jsem shlédl, mi dost připomíná jen variaci na jejich Watch Dogs, už jen ten pohyb po mapě a celkově to řízení vozidel.
  • Hraju betu, chci vystřílet osádku základny, jenže do toho mi vždycky přijedou posily a po nich další posily... nakonec přiletí i nepřátelské vrtulníky. Nevíte, co mám udělat, ať ten příval posil zastavím?
    • To vypadá na misi, kde bojuješ proti zkorumpované bolivijské armádě, v této základně se vojáci neobnovujou. Zautoč, zdrhni a setřes je a pak se vrať a to opakovat.
      • Ano, to je přesně ta mise ... a díky za tip.
    • Tak jsem vystřílej jen ty, co mi překáželi, zbytku i nepřátelským posilám se vyhýbaje, posbíral jsem intely, vyslechl kápa ... a pak utekl. Asi má být na základně nějaký alarm, jehož zničením přísun posil ustane, ale nenašel jsem ho.
    • Zavolej posily.
  • No.. jak bych to řekl.. Po asi 5 hodinách jsem rozpačitý.. Grafika je docela hezká - optimalizace ale zatím dost pokulhává. Jízdní model je hrozný. Auta nedrží stopu a řídí se jak odpružené krabice. Boje jsou zase fajn a občas docela těžké. Dost mi to připomíná FarCry ve čtyřech paňácích. - jinak kolegové nejsou do počtu a přijdou mi reálně platní v boji. Hra to špatná není, ale přehnané hype určitě uškodilo.
    • Zkrátka Ubisoft.
  • kkING
    la puta madre *1*
  • Další overhyped sr*čka. Odehráno 40min - odinstalováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit