Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor je v určité věci značně neimformovaný
    "V podstatě jen vzali existující mod pro cizí hru a dost okatě ho zkopírovali. Dokonce tak, že někteří hrdinové byli až podezřele podobní těm, které pro WarCraft III vytvořil Blizzard. Soudní tahanice na sebe nenechala dlouho čekat. Trochu překvapivě nebyla o skoro vykradených vizuálech, ale o názvu hry."

    Nešlo v žádném případě o jakoukoliv "vykrádačku", ale naopak o plnohodnotné "pokračování" modu z warcraftu, kterému velí hlavní vývojář daného módu osobně.

    Celkově autor se snaží být samoúčelně vtipný na věcech o kterých evidentně nic neví :) Ale samozřejmě nic o moc lepšího se od webu jako je tenhle nedalo čekat.
  • já bych spíš uvítal hru na principu tankového módu do War3... člověk začíná na základním tanku, vydělává a bojem získává lepší a lepší tank, přidává víc zbraní. + je velká možnost realizace pro tým... Např jsme to hrávali tak že 2 hráči byly na frontové linii zatímco třetí hráč stavěl věže pro tým a investoval do zdokonalení základních jednotek týmů...

    vždycky mě bavili ty vítězství když základní jednotky byly tak silné že dokázali zaměstnat 2 hráče na LVL 20 a ve třetí straně doslova proráželi samy linii zatímco vy jste byly na základně a jen sledovali to vítězné moto... *14*
  • kickasl
    tak nevim jestli to zkusit, skoro se bojim, ze me to chytne... abych celej den nezavislacil na dote a mohl zavislacit i na necem jinym :)
  • Ronox
    To je zase flame tady. Celou dobu jde o jednoduchou logicku pro naprostého lajka. V Dotě si koupíte co? Skiny v LoLku si koupíte co? Hrdinu. Dota má správně využitý f2p model a LoL tancuje prostě na hraně. Jasně, že člověk musí získat do ruky postupem času všechny hrdiny a tak je nemusí defakto kupovat, protože učením se odemknutých hrdinů by na ně vydělal, ale spíš tam funguje takovej ten efekt nováčka: Ty ve viděls toho hrdinu co udělal? Toho musím mít -> zaplaceno. Každopádně, že tenhle model není úplně OK značí poptávka na aukcích po LoL účtech. Kdo by kupoval někoho steam účet s Dotou? Na co, když tam všechno má už od začátku co to poprvé nainstaluje. Tohle je jediný co se tu řeší. Když už i Riot řeší prodávání účtů, tak si to aspoň přiznejte, že to je "problém".
    • Ale h*vno, v LoL si koupis skiny (a optionalne hrdiny), v dote si koupis skiny... prvnich 200-500 her te nemusi zajimat, ze nemas vsechny hrdiny, protoze za polovinu stejne budes umet dobre az po par tisicich zapasu... a to budes mit uz stejne dost IP na to, aby jsi si koupil vsechny hrdiny...

      Zbytek jsem necetl, kdyz uz ve druhe vete je blbost...
      • Ronox
        To že jsi to nečetl je poznat :D protože přesně tohle jsem tam dál psal.
        • A teda jeste.. zamotal jsem se do toho taky, ale nechapu, proc se tu resi, jestli je jedna hra vic Free to play nez druha... Vzdyt aji kdyby se to vyresilo, tak cemu to pomuze? =D Banda internetovych nerdu se bude hadat, jestli je spravny neplatit za Rikkiho, ale platit za Evelynn... =D
          • Ronox
            No právě o tenhle úsměvnej flame tu jde :D Jinak jo s tím souhlasím cos napsal a je to prostě logický. Tady šlo o ten původ tý hádky tady a jen jsem napsal jak to prostě je. Valve si může dovolit svůj F2P model takovej jakej je. RIOT nemá Steam a tak dostane nějakou základní cash z těhle "wooooooah" hráčů. Chytrý člověk nezaplatí ani korunu a jako odměnu dostane pořádnej skill. Dalo se to tady ale čekat. To je jak když se srazí fanoušky jiných her, které si chtě nechtě konkurují.
            • Jack1947
              U vetsiny her tomu tak je, jen nekomu se treba nechce tak dlouho cekat "Mam prachy, nechce se mi cekat koupim- to ze ta hra pak trpi a defakto se nici je vec druha, ne tak podstatna " Kdo chce koupi, kdo nechce nekoupi.
        • rychle jsem to prolitl... Myslim, ze doba na nauceni jednoho hrdiny je cca 100 her, mozna min, pokud uz mas nahrano 500+ her za danou roli. Poptavka po uctech je uplne stejna jako v kazde jine hre, mozna jeste vetsi protoze je to F2P...

          "Wow" efekt novacka samozrejme funguje, ale pouze chvili, dokud si neuvedomi, ze je to pouze o counterech... A ono asi proc ne, na necem vydelavat musi, nekdo nema cas grindit IP na novyho hrdinu (tim padem se hru ani moc nenauci a je jedno, co hraje, protoze dostane na p*del / bude to vyrovnany, aji kdyz hraje counter...)

          Naopak kdo grindi a nauci se hru dost dobre, tak muze porazet i svoje countery... A stejne se rika, ze counterpicky funguji az tak od cca Platiny (hodnoceni), do te doby je to jen o skillu
  • Tushan
    tahle diskuze je nádherný příklad toho jací lidé se v moba chrách pohybují .... samí dementos děcka a hejtři ( v kombinaci všech 3 možností )
    ještě že jsem s tim přestal poměřovat si kdo má většího ptáka mě dávno nebaví
    • urážame tu ejden druhého pre to čo koho baví.. jak také deti. Neviem prečo je v každej diskusii pod člankom doty tolko hatu na lolko, Akoby pod článkom o futbale ludia hatovali hokej ako je strašne sux a easy to play a podobne a neakceptovali fakt že a) su to ine hry b) každeho baví niečo iné
  • Kr.Pa
    a) je úplně zbytečné, aby zde obhajovali LoL hráči LoLko, když je to DOTA článek
    b) je úplně zbytečné si číst hodnocení LoLka od low level hráčů a haterů LoL
  • Prostě když už se chcete hádat, tak Dota má značně navrch s tím, že má všechny postavy zadarmo. To je prostě fakt. Přesto je ale otázka, jestli by si kdokoliv jiný mohl dovolit f2p model tak jako Valve. Zaprvé mají steam, který aktivně využívá velká komunita, zadruhé je Dota už zaběhlá značka a potom naposled, není to hlavní příjem pro Valve, takže si můžou dovolit risknout, že se jim ten jejich systém f2p nevyvede.
    • T si uplne mimo, áno v dote su všetci herovia free a v lolku len ty čo sa tyždenne otáčaju, ale je to jeden z dovodou prečo ma lolko daleko viac hráčou a nemusis v rade čakať aj 15 minuť aj 20 (ano stalo sa mi) kym sa ti pusti hra.

      Skrátka Lolko ma daleko lepší tutorial a je ovela viac freindly pre nových hroacou, ked začnes ako noobiek tak vídavas v 80% prípadoch herov ktory sa tocia ten týzden takze vieš čo očakávať a ako to hrať, neskočíš hned do rychlika ale rozbiehas sa pomaličky. A anvyse to je dovodom ktory sype a nijak neovplyvnuej hru pre medium-hight skill hračou ale zásadne ju zlepšuje pre noobov
      • Ani ne. Určitě je lepší, když máš všechen obsah zadarmo a ve hře není možnost si dokupovat za reálné peníze cokoliv co ovlivní hraní hry. LoL má větší komunitu páč tu je pěkných pár let, Dota 2 nedávno vyšla.
      • naprosto mimo jsi tady ty.

        LoL určitě nemá více hráčů kvůli svému F2P modelu, lidi co to začínají hrát o něm většinou ani vůbec nic neví.

        pokud dlouho čekáš, je to zřejmě protože DOTA 2 je rozdělena do více módů (není tam zdaleka jenom blind pick a draft pick) a má méně hráčů, uznávám že tohle by se ještě dalo vylepšit.

        k tvé druhé úvaze, LoL má naopak dost špatný tutorial. skládá se z vysvětlení mechanik a jedné hry s boty, což je na podobnou hru dost málo. DOTA 2 má zapojení nováčků do hry promyšlené líp, nejdřív hraješ první tři části tutoriálu, které tě seznámí s ovládáním, shopem, průběhem hry a podobně. po jejich ukončení se ti odemkne normální hraní NEBO můžeš hrát další tutoriály s nováčky, kde máš omezený pool dvaceti hrdinů. s těmito hrdiny můžeš hrát midovou linku proti botovi, zápasy s boty nebo zápasy proti jiným nováčkům. jakmile si budeš připadat dostatečně připravený, můžeš kdykoli začít hrát normálně.

        zapojení nováčků do hry se dá udělat i bez omezující týdenní rotace.
        • No dho čakám, lebo viac rozdelení, a o hodne menej ludí. Nehovorte mi že to tak nieje, lebo potom som asi naozaj uplne slepý :D

          Hram vyhradne AP kedze to hram vyhradne len kvoli niektorým herom, čize nechem hrať nič iné. A čakám tam 5-10 minut na kazdu hru, ked každý z tych 9 ludí nedá ready tak čakám odzačiatku, toto sa mi stalo 3x po sebe a tak som čakal, a čakal, a čakal a... nehovor že to tak nieje, lebo inak klameš. Skratka čaka sa tam vyrazne dlhšie a myslim, že to je najme pre to že tam hra 20x menej ludí (ak su čísla od riotu pravdivé)

          Ak by ten tutorial tak užastne fungoval, tak by sa nestávalo, že je na lvl 1 problem dohrať hru v rovnakom počte v akom sa začalo.

          "Mimoto LoL je mnohem lepší, tam se sice hra načte, ale když hraji Ranked a někomu se nelíbí nějaký výber hrdiny, tak to vypne před začátkem a člověk jde hned do řady a pořád dokola"
          V lolku sa ti hra načíta za 5-15 sekund a ked ti to niekto v ranked vypne pri hero picku tak mu to započíta 2x prehratú hru, tam mi nehovor že to je každa tretia hra. My chceš nahovoriť že ludia su taky sprostý, že ked hraju ranked a si myslia ze s tymto týmom nemaju šancu vyhrať tak radšej 2x prehraju aby 1x vyhrali z iným?
        • na druhou stranu, při draftu pořád někdo leavuje pick, takže se někdy načekáš i déle...
      • Veskoslav
        Prosím, kde se čeká 20 minut v Dotě. To by mě ksakru teda moc zajímalo. Nejvíce, co jsem čekal bylo 5 minut. (a to mám mimochodem polovinu servrů+pouze all random, výber ze tří a výběr z výběru hrdinů, což 2/3 jsou okrajové) Mimoto LoL je mnohem lepší, tam se sice hra načte, ale když hraji Ranked a někomu se nelíbí nějaký výber hrdiny, tak to vypne před začátkem a člověk jde hned do řady a pořád dokola. A to tvoří tak 1/3 spuštěných her, kdy nějaký fracek opustí hru, protože si myslí, že s daným týmem nemůže vyhrát.
  • Někdo tady psal ze hra není F2P. Vždyť přece nemusíte kupovat CD-KEY, krabici, či cokoliv. Proste stahnete a hrajete. To je podle mně FreeToPlay.
    • Ethy
      Tak ještě jednou, psal jsem že to je f2p ale že má model f2p špatně nastavený... f2p jde udělat dobře, ale i špatně, tohle je příklad, kdy je f2p udělaný špatně pro hráče/dobře pro RIOT
      • Kr.Pa
        EHM, Riot je tvůrce, hra jim už nepatří, tak na ně neházej špínu.
        • Ethy
          Špínu na ně házet budu už jenom proto co udělali Dotě 1 a její komunitě.
          • Kr.Pa
            Takze vina jednoho cloveka je prenesena na celou formu ktera ma min 1000 zamenstancu ?
            A vina cloveka, ktery je uplne nekde odstrceny a vubec neni videt ?

            Mas nadherny pristup, kamarade.
            • Kr.Pa
              Konspirace ? Dukazy zadne ! Jen hazeni hnoje.
            • Ethy
              A ty si jako myslis ze tohle rozhodnul jeden clovek jo? Ach jo...
  • Tahle diskuze fakt stojí za to *1*
    K tématu: LoLko není P2W hra, ten kdo to tvrdí nikde neudělal lvl. 30 a mám pro něj vzkaz: je to noob *3*. Mám kamaráda který se dostal na 2000 rating(cca. 5% hráčské komunity) bez toho že by dal do LoLka jedinou korunu.
    • Ethy
      Nikdo tady netvrdil že je LoLko p2w hra :)
      • Tvrdílo to tady x lidí viz. ostatní příspěvky
  • A Dota player and a LoL player walks into a bar. The Dota gamer turns around to the LoL gamer saying, "LoL sucks!". The LoL player couldn't deny.
    • nekromant33
      nesnáším deny
      • lebo nestihas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit