Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor je v určité věci značně neimformovaný
    "V podstatě jen vzali existující mod pro cizí hru a dost okatě ho zkopírovali. Dokonce tak, že někteří hrdinové byli až podezřele podobní těm, které pro WarCraft III vytvořil Blizzard. Soudní tahanice na sebe nenechala dlouho čekat. Trochu překvapivě nebyla o skoro vykradených vizuálech, ale o názvu hry."

    Nešlo v žádném případě o jakoukoliv "vykrádačku", ale naopak o plnohodnotné "pokračování" modu z warcraftu, kterému velí hlavní vývojář daného módu osobně.

    Celkově autor se snaží být samoúčelně vtipný na věcech o kterých evidentně nic neví :) Ale samozřejmě nic o moc lepšího se od webu jako je tenhle nedalo čekat.
  • já bych spíš uvítal hru na principu tankového módu do War3... člověk začíná na základním tanku, vydělává a bojem získává lepší a lepší tank, přidává víc zbraní. + je velká možnost realizace pro tým... Např jsme to hrávali tak že 2 hráči byly na frontové linii zatímco třetí hráč stavěl věže pro tým a investoval do zdokonalení základních jednotek týmů...

    vždycky mě bavili ty vítězství když základní jednotky byly tak silné že dokázali zaměstnat 2 hráče na LVL 20 a ve třetí straně doslova proráželi samy linii zatímco vy jste byly na základně a jen sledovali to vítězné moto... *14*
  • Jack1947
    U vetsiny her tomu tak je, jen nekomu se treba nechce tak dlouho cekat "Mam prachy, nechce se mi cekat koupim- to ze ta hra pak trpi a defakto se nici je vec druha, ne tak podstatna " Kdo chce koupi, kdo nechce nekoupi.
  • filias
    Já se přiznám - já to hraji pro zábavu s kamarády. A to skoro od dob počátu D1. Teď D2. A to jsem pořád na úrovni semi-noob. Pro mě vymasí ani nevím jak, ale totální lama taky nejsem. Prohrát mě nevadí. Jen pokud to někdo vysloveně kazí, či má fakt blbý kecy. Což není naštěstí přiliš často.
  • filias
    Nemůžeš vůbec efektivně hrát, dokud si nevyzkoušíš všechny hrdiny (alespoň) proti botům.
  • Ani ne. Určitě je lepší, když máš všechen obsah zadarmo a ve hře není možnost si dokupovat za reálné peníze cokoliv co ovlivní hraní hry. LoL má větší komunitu páč tu je pěkných pár let, Dota 2 nedávno vyšla.
  • kickasl
    tak nevim jestli to zkusit, skoro se bojim, ze me to chytne... abych celej den nezavislacil na dote a mohl zavislacit i na necem jinym :)
  • urážame tu ejden druhého pre to čo koho baví.. jak také deti. Neviem prečo je v každej diskusii pod člankom doty tolko hatu na lolko, Akoby pod článkom o futbale ludia hatovali hokej ako je strašne sux a easy to play a podobne a neakceptovali fakt že a) su to ine hry b) každeho baví niečo iné
  • Ronox
    No právě o tenhle úsměvnej flame tu jde :D Jinak jo s tím souhlasím cos napsal a je to prostě logický. Tady šlo o ten původ tý hádky tady a jen jsem napsal jak to prostě je. Valve si může dovolit svůj F2P model takovej jakej je. RIOT nemá Steam a tak dostane nějakou základní cash z těhle "wooooooah" hráčů. Chytrý člověk nezaplatí ani korunu a jako odměnu dostane pořádnej skill. Dalo se to tady ale čekat. To je jak když se srazí fanoušky jiných her, které si chtě nechtě konkurují.
  • A teda jeste.. zamotal jsem se do toho taky, ale nechapu, proc se tu resi, jestli je jedna hra vic Free to play nez druha... Vzdyt aji kdyby se to vyresilo, tak cemu to pomuze? =D Banda internetovych nerdu se bude hadat, jestli je spravny neplatit za Rikkiho, ale platit za Evelynn... =D
  • rychle jsem to prolitl... Myslim, ze doba na nauceni jednoho hrdiny je cca 100 her, mozna min, pokud uz mas nahrano 500+ her za danou roli. Poptavka po uctech je uplne stejna jako v kazde jine hre, mozna jeste vetsi protoze je to F2P...

    "Wow" efekt novacka samozrejme funguje, ale pouze chvili, dokud si neuvedomi, ze je to pouze o counterech... A ono asi proc ne, na necem vydelavat musi, nekdo nema cas grindit IP na novyho hrdinu (tim padem se hru ani moc nenauci a je jedno, co hraje, protoze dostane na p*del / bude to vyrovnany, aji kdyz hraje counter...)

    Naopak kdo grindi a nauci se hru dost dobre, tak muze porazet i svoje countery... A stejne se rika, ze counterpicky funguji az tak od cca Platiny (hodnoceni), do te doby je to jen o skillu
  • Ronox
    To že jsi to nečetl je poznat :D protože přesně tohle jsem tam dál psal.
  • Ale h*vno, v LoL si koupis skiny (a optionalne hrdiny), v dote si koupis skiny... prvnich 200-500 her te nemusi zajimat, ze nemas vsechny hrdiny, protoze za polovinu stejne budes umet dobre az po par tisicich zapasu... a to budes mit uz stejne dost IP na to, aby jsi si koupil vsechny hrdiny...

    Zbytek jsem necetl, kdyz uz ve druhe vete je blbost...
  • Pretože majú vkus :)
  • najtazsie na hranie je HoN. Hral som lol,dotu2,smite,prime world, dawngate a este neviem ake hry ale honko ako jedine splna to co ma mat moba hra. Kvalitny gameplay
  • Ronox
    To je zase flame tady. Celou dobu jde o jednoduchou logicku pro naprostého lajka. V Dotě si koupíte co? Skiny v LoLku si koupíte co? Hrdinu. Dota má správně využitý f2p model a LoL tancuje prostě na hraně. Jasně, že člověk musí získat do ruky postupem času všechny hrdiny a tak je nemusí defakto kupovat, protože učením se odemknutých hrdinů by na ně vydělal, ale spíš tam funguje takovej ten efekt nováčka: Ty ve viděls toho hrdinu co udělal? Toho musím mít -> zaplaceno. Každopádně, že tenhle model není úplně OK značí poptávka na aukcích po LoL účtech. Kdo by kupoval někoho steam účet s Dotou? Na co, když tam všechno má už od začátku co to poprvé nainstaluje. Tohle je jediný co se tu řeší. Když už i Riot řeší prodávání účtů, tak si to aspoň přiznejte, že to je "problém".
  • lebo nestihas
  • No dho čakám, lebo viac rozdelení, a o hodne menej ludí. Nehovorte mi že to tak nieje, lebo potom som asi naozaj uplne slepý :D

    Hram vyhradne AP kedze to hram vyhradne len kvoli niektorým herom, čize nechem hrať nič iné. A čakám tam 5-10 minut na kazdu hru, ked každý z tych 9 ludí nedá ready tak čakám odzačiatku, toto sa mi stalo 3x po sebe a tak som čakal, a čakal, a čakal a... nehovor že to tak nieje, lebo inak klameš. Skratka čaka sa tam vyrazne dlhšie a myslim, že to je najme pre to že tam hra 20x menej ludí (ak su čísla od riotu pravdivé)

    Ak by ten tutorial tak užastne fungoval, tak by sa nestávalo, že je na lvl 1 problem dohrať hru v rovnakom počte v akom sa začalo.

    "Mimoto LoL je mnohem lepší, tam se sice hra načte, ale když hraji Ranked a někomu se nelíbí nějaký výber hrdiny, tak to vypne před začátkem a člověk jde hned do řady a pořád dokola"
    V lolku sa ti hra načíta za 5-15 sekund a ked ti to niekto v ranked vypne pri hero picku tak mu to započíta 2x prehratú hru, tam mi nehovor že to je každa tretia hra. My chceš nahovoriť že ludia su taky sprostý, že ked hraju ranked a si myslia ze s tymto týmom nemaju šancu vyhrať tak radšej 2x prehraju aby 1x vyhrali z iným?
  • Kr.Pa
    Konspirace ? Dukazy zadne ! Jen hazeni hnoje.
  • Jack1947
    Beztrestne zarypat, si ani clvek nemuze ty jo... respkt muze a 15- to jako for real? *8* *15* *7* *12* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit