Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A hlavne nové trucky boli zadarmo. DAF XF Euro6, Volvo FH16, Scania Sreamline, Mercedes Actros a ten dodatočne licencovali a doplnili to.
  • Inquisitor
    Nebo minihra s výměnou kola o půlnoci na dálnici uprotřed sněhové bouře :)
  • christianus
    Nebo event kdy tě na dálnici přepadnou uprchlíci a nalezou ti na návěs. *1*
  • Tilwaen
    Stejně jako v Elite: Dangerous je nejzábavnější to létání samotné, tady je nejzábavnější ježdění.
  • ETS2 je pro me jedna z nejoblíbenějších her, který mám. Z přístupu vývojářů, kteří hru pravidelně vylepšují bezplatnými updaty, by si ostatní mohli vzít příklad. ATS koupím určitě taky.
  • Pethulla
    Tak nějak. Ještě bych dodal dojetí si pro návěs a zaparkování návěsu na správné místo. Jasně, takhle to zní jako pěkná kravina, ale opak je pravdou. Navíc to má takový ten syndrom tahovek: ještě jedna zakázka a už fakt končím!
  • O cem je vlastne gameplay tehle her? To jako jedu po silnici s truckem a kocham se krajinou/mestama a snazim se nebourat, nebo je v tom neco vic?
  • MikeR
    Oni se taky nijak netají tím, že ATS bude v podstatě pod kapotou stejná hra jako ETS2, vlastně i většina novinek vytvořených pro ATS se dostává nebo dostane pomocí updatů do ETS2. Rozdíly jsou v tom, co dělá Evropu Evropou a Ameriku Amerikou. (Jako máme to stejný co v Americe, ale říkáme Le Big Mac.)

    Jasně, chápu, že z pohledu evropskýho hráče to i může znít jakože by stačilo vydat to jako DLC pro ETS2, ale ta hra především míří na americký trh, v Evropě se určitě nepočítá s tolika prodanými kopiemi. A zase chtít po Američanovi, aby si koupil ETS2 (který třeba hrát nechce) a k tomu dlcéčko, aby teda v tý hře co nehraje mohl hrát americký tahače na americký mapě? To by se neprodávalo. To bys taky takhle nekoupil, bejt Američan. *1* A jako v případě ETS2, tak i do ATS už jsou domluvený nějaký licence značek tahačů a na dalších se pracuje. Na to být v nějakým dlcéčku by taky asi výrobci neslyšeli.

    Jinak je v SCS projekt, který se rozhodli nevydat jako samostatnou hru, ale jako nadstavbu ETS2: Euro Coach Simulator. Ten projekt je teď trochu u ledu kvůli finišování na ATS, ale nezapomíná se na něj. Nakonec budeš v ETS2 moci vozit po Evropě i kaštany a nebudeš si kvůli tomu muset kupovat celou novou hru, jen DLC/datadisk. To je myslím moudřejší rozhodnutí než cpát do ETS2 Ameriku. A vidíš, přesto byla fanouškovská obec rozdělená, půlka si přála mít autobusy jako samostatnou hru, půlce připadalo lepší mít nadstavbu pro ETS2. Nikdy se nezavděčíš všem.
  • Inquisitor
    Jo ale v Americe by se to asi moc dobře neprodávalo pod názvem Euro Truck Simulator.
  • Není to vůbec špatná hra (v daným žánru je to to nejlepší) a dokáže zabavit na pěkných pár hodin, ale nemůžu se zbavit pachuti, že to, co nám tady představují, už tady po technické stránce bylo v ETS 2. A má to zachránit jen nový prostředí USA a pár nových mašin? Jako DLC dobrý, jako nová hra za plnou palbu zdaleka ne. A že by pak název Euro Truck Simulator nedával smysl? V sérii NHL si taky zahrajeme zápasy mimo kanadsko americkou ligu a nikdo nic nenamítá. No, nechme se překvapit, ale z prezentovaných informací jsem poměrně skepticekej. Schází nám tady konkurence jako sůl, no a s ní i svěží vítr do plachet těžkopádné SCS.
  • Ty přetížené kamiony byly v 18WOS. Tak by to mohli dát i sem.
  • Svým konceptem. Má sice spoustu chyb, ale umí zaujmout široké publikum. Jsem rád za každou českou hru, která je na trhu.
  • Pethulla
    MikeR ti dobře odpověděl, tak jenom doplním, že nové kamióny do hry přidali zdarma, nové města taktéž, zbrusu nový systém počasí jakbysmet - tohle všechno jsou věci, za které by si mohli nechat zaplatit.Takže to, že chcou nějaké drobné za tyhle kosmetické balíčky, které opravdu pro hru nejsou vůbec důležité, mi vůbec nevadí.
    Kdyby se všichni vývojáři starali o svůj produkt jako SCS, tak by tu mohlo být herní labůžo.
  • Zácpy, nehody a opravy silnic tam jsou.
  • Třeba když jedeš po dálnici a místo odbočovacího pruhu odbočuje celý pravý pruh, zatímco jen ten levý pokračuje dál. Nebo když ve Francii najdeš naprosto stejnou křižovatku jako v Česku.
  • MikeR
    Zato tři roky zadarmo updatovali hru jako takovou. Nemluvím o odstraňování bugů, o který by se měl slušnej vývojář postarat (a i na to se kolikrát kálí). Mluvím o doslova tisícovkách drobnejch i větších vylepšení, desítkách zcela novejch featur, všechno zadarmo. ETS2 kterej vyšel kdysi a ETS2 dneska jsou dvě úplně jiný hry, v podstatě nesrovnatelný. Která jiná společnost pro tebe tohle bude dělat tři roky? A to ještě s ETS2 zdaleka nekončej. Vono se kolikrát říká B bez A.

    A ne všechny paintjob packy byly zpoplatněný.
  • Mart9
    Jaká například? Díky.
  • Doted prodavali kazdou blbou samolepku jako samostatne dlc.
    Kazdej clovek s mozkem vi moc dobre jak to bude.
  • Ať se daří. Eurotruck Simulator je poctivá hra, která skýtá mnohá překvapení.
  • MikeR
    Ondřej Matějka. Dělal muziku pro jejich předchozí hry, ale třeba i pro Bohemku. Flashpoint, ArmA, všecko taky jeho věci. I když proti některejm jeho kouskům je tohle trošku slabší, tak pořád to zní super, má fakt obrovskej talent a vkus, aby muzika k tý který hře perfektně seděla. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit