Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Fakt super vzhled .... v tohle bych se klidně nechal pohřbít. Jedna z nejpěknejších rakví co sem vidě..... aha to je PS3
    • Okov Rakev bledne závistí (Dívčí válka F.R. Čech) *15*
      • jj *1*
    • Super vtipnej drsnej joke, kterej ponížil PS3!

      Tak to má být PC brácho! Všem konzolistům jsi to natřel! Hned to háže na Reddit a 9gag, borsi se zblázní smíchy.
      --------------------------------------------------------------------------------
      Tweet with #burnleconsoles hash to support out cause! Pcgames.cz will rise!
      • Grifus
        Ale ty jedno decko konzolovy, co se tu rozcilujes? On jenom poukazal na to, ze design "nove" revize je nepekny - a ze ma pravdu.
        • walltar
          JJ na to obrázku to tak vypadá .... první co mě proletělo hlavou bylo: "Proč je tu vyfocená rakev?"
  • montatatana
    Zase jen dve USB? To je vazne tak tezky hodit tam dalsi dva? chjo Sony Sony...
    Kazdopadne ted jeste at cenu hodi bliz k (nebo pod) peti tisicum a na Vanoce maji vystarono.
    • To si budes muset letaky s novou generaci PS hodne prepisovat. Pokud to ma mit soucasnou HW vybavu, tak 5000 je naprosto nesmyslny pozadavek. To si pak mohu prat high-end smartphone za 1500.- a verejne se zesmesnim.
      • montatatana
        Jestli sis nevsiml, tak se tu bavime o PS3. Sest let starym hardwaru :)
  • Proč se dělá nová revize PS-3 ? Aby se dala zlevnit ! Já mám PC, ale konzoli nemám, pokud by spadla cena dejme tomu k 3 000 - 2500Kč tak bych si ji pořídil a zahraji si hry které na PCčku moc nejsou, třeba GT-5, Metal Gear, God of War, Uncharted.... Kdysi když byla PS-3 nový HW tak jsem ji měl, ale protože na ni nebyly hry, tož jsem se ji zbavil a párkrát už toho litoval, ale cena se mi pořád nezdála, pokud bude dejme tomu opravdu třeba na 100-150Euro tak proč ne ? PS-3 je už dávno zaplacená, PS-4 bude napřesrok, nebo možná i 2014, tak proč si nepořídit krabičku pod televizi ? Má to dokonce i 3D blue - ray, browser, může to fungovat jako mediální centrum. Chá. Jsem zvědavý na cenu a možná bude tenhle model můj. Nehledě na to že tohle se dá strčit do batohu a napojit na telku u babičky, strč tam PCčko !
    • Cena 2500 až 3000 je podle mě nereálná. Už současná verze PS3 je za velmi rozumné peníze, sám jsem ji kupoval v době kdy stála skoro 10k a vůbec nelituju. (Kupoval jsem v době kdy jsem byl PC only hráč a PS3 jsem bral hlavně jako BD a multimedeiíální přehrávač. Teď už jsem s hraním na PC kompletně seknul a hraju jenom na konzoli - má totiž neocenitelný komfort kdy neřešíte hardware, ovladače, licenční čísla, online aktivace apod... byť za cenu horší grafiky a někdy menšího počtu hráčů v multiplayeru. Za ten komfort to stojí :-)
      • Ja to mam podobne, koupál jsem ps3 hlavne jako bluray prehravac a prekvapilo me, jak je super na tom hrat hry. S pc jsem neseknul, i na nem vžchazi dobre hry jako shogun 2, legend of grimrock, avadon, frozen synapse a dalsi, ale multiplatformy preferuji na konzoli, je to vetsi zabava.
    • mňe už príde súčasná cena ps3 skvelá.... a pokial si nepotrpíš na nové veci na aukru sa dá kúpiť ps3 z vybavením za 4 tisícky...proste z mojho uhlu pohľadu stále najlacnejšia varianka ako si zahrať skvelé hry ( rátam tým aj xbox ale o tom sa tu nebola reč )
    • No ja sem na tom stejně jako ty (PC only), také bych to bral, ale na takovou cenouvou hranici to nespadnem už jen kvůli Blue-Ray technologii která je docela drahá. Ale pokuď.... však víme :)
  • BoB.2
    Hlavně aby to mělo otočný logo.-) *15*
  • Fakt ty vaše komenty stojí za H....0
  • Možná na Xboxu je 176 her ale jakých co ? Řekni mi nějakou exluzivní hru kromě Forzy, Gears of War nebo HALO. Neříkám že na Xboxu jsou debilní exklu. hry upřimě HALO nemusím (zase takový fanda sci-fi do určité míry nejsem), Forza- auta nehraji. Gears of War 1 nebyl na PC uplně špatný, ale i tak mě to moc nechytlo. Takže já si Xbox neměl co kupovat. Za to PS3 mě exkluzivkami překvapilo: Uncharted- Parádní grafika, skvělý příběh, skvělá hratelnost no ono je toho hodně, ale je to asi jedna z nej. her co jsem hrál. Killzone- o tom není co hovořit. Naprosto mě tam bere ten engin který nemá žádná hra... Parádní řežba které se sice COD možná nevyrovná, ale to takovéhle hry nelze srovnávat. Taky jedna z nej. her co jsem pařil. Little big planet- sice jsem nehrál, ale tvrdí se nebo to je asi už potvrzeno že je to nejlepší skákačka co existuje. No a naprostá jednička je God of War která mě oslnila uplně nejvíce.. Hodně mě štve že jsem nevlastnil PS2 (nějak jsem zapoměl koupit *1* ), aby si mohl zahrát GOW 1 a 2. Ted na PS3 vyšly HD kolekce takže určitě si koupím , ale jedno vím že to bude super řežba... Takže Xboxkáře nechci urážet ale ty svoje Exkluzivky si strčte do řitě, protože zdaleka na Exkluzivky na PSnemají. Možná co bych si na Xboxu chtěl zahrát je Gears of War 3 který dostal 10/10 což mě mile překvapilo, ale nejsem takovej Kr*tén abych si kupoval kvůli jedné hře konzoly za 5000 a ještě k tomu abych si platil internet za hraní online. Je mi uplně fuk že to stojí 400 na rok, ale i tak za tyto prachy mám třeba z aukra od nějakého chlapa 2 hry (samozřejmě ojeté) za super cenu a ještě je mohu hrát po netu zdarma. A tedka vyjde na PS3 zase The Lost of Us na které se taky hodně těším. To zase budou mít Xboxkáři kecy že si to nemůžou zahrát. Nemluvě o dalších skvělých hrách které na PS3 vyjdou a to mluvím smaozřejmě o God of War: Ascenasion *3* .
  • holec89
    kdyby radsi vratili podporu PSX a PS2 her..
    • To by lidi museli být ochotni si za to připlatit, zpětná kompatibilita není levná věc. Ale bylo by fajn mít k dispozici high-end konzoli se vším všudy, jen mi něco říká, že její cena by byla bez dotací, tedy blízko 1000 USD :-(
      • holec89
        prvni ps3 mela podporu ps2 a psx :)
        • Taky v sobe mela cipy z ps2 a byla desne draha. PSX hry funguji na PS3 dodnes, ne?
    • to ma tiež trošku mrzí hlavne kvoli FFX a FFXII
      • ja bych nezoufal ma prece vyjit remake FFX a pochybuju ze se tomu FFXII vyhne .
        Uz aby to tady bylo . *4*
  • deridon
    já si asi počkám až vyjde nějáka ta PS4/Xbox720 a pak si asi levně pořídím PS3 a zahraju si ty jejich exkluzivní pecky a na zbytek tu mám PC..
  • PSP Go byl propadak, co jim desetitisice konzoli zuslaly lezet ve skladech. Vita je propadak. Ps3 jako nastupce nejprodavanejsi konzole vsech dob je uz od launche na svelim poslednym miste. Tak co Sony zbejva nez zlevnovat? 16GB(neni to moc?) model for everyone! *1* *14*
    • Nevím no, já jí nosím pořád v kapse, na hry a filmy super mašinka.
  • Rakev pro Darth Vadera se rikalo uz puvodni PS3 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit