zavřít
...

Sniper Elite 4 - recenze

Úplněk skrývá svou bledou tvář za mračny. Tábor se halí do stínů. Strážnému na stanovišti pomalu klesá hlava, snad aby snil o manželce a dětech, co na něj čekají doma. Nadešla ta správná chvíle pro nezvaného hosta, kterého objímá houští ostružin na nedalekém vršku. Smrtící elegán metodicky pozvedá pušku...

Novější 1 2 Starší

  • Doktor1979 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    hmm a nikde žádný hákový kříž :-(
    10.7. (10 dnů)

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Musím říct že po 4 té to samé jen v jiné lokalitě už mě moc nebaví - sice to není dlouhé 8-10hodin ? nicméně dá se tam dělat spousta nepovinných úkolů protože jsem to nevěděl 1 misi jsem dělal přes hodinu. Podobné jako Hitman ale horší - že bych hrál znova nehrozí vůbec navíc mise podobné

    Sice to jede na max +DX12 a tam není ani poznat že by tam nějaké efekty vůbec byli. Ad DLC ty si možná zapařím, mám to skoro dopařené... a tichý postup jde už po prvním prozrazení rychle do kytek.
    3.7. (17 dnů)

    reagovat

  • Asi tak (anonym)
    2 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Mňa žerie že opúšťajú našu lokalitu čo sa týka prekladu. Myslel som že preklad do CZ bude stúpajúci a opak je pravdou. 3-ka bola ešte CZ. 4 už nie. Nápodobne je to aj z inými hrami. Už je v kurze Poľsko. Napriek tomu som ju kúpil. No nebyť denuvo, poviem na plno, nekúpil by som ju pre práve zmieňovaný problém lokalizácie. Hoci u nás nejáky čas bol myslím zákon, že všetko by malo mať preklad čo sa u nás predáva ale neják to už neplatí..
    16.2.2017

    reagovat

  • KamilZm tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ve kterém DLC je tak puška s tlumičem? Našel jsem jen tyto, podle popisu mi to nějak nehraje. Nebo v rámci Sesson Passu je už všech 12 zmiňovaných přístupných a vlastně to tedy Sesson Pass není, protože jsou k dispozici s vydáním hry?
    store.steampowered.co...12660/
    Sniper Elite 4 - Season Pass
    Sniper Elite 4 - Target Führer
    Sniper Elite 4 - Camouflage Rifles Skin Pack
    16.2.2017

    reagovat

  • keyser.sozey tiscali.cz
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Šílená AI mě odradila už od trojky, kde němčouři slyšeli mou chůzi přes 30m tlustou skalní stěnu a s MP40 dokázali odstřelovat jak s Mosinem.
    16.2.2017

    reagovat

  • blut (anonym)
    3 souhlasí, 7 nesouhlasí
    a recenzia Nioh stale nikde :D hrej.cz ju ma 2 tyzdne. vlastne vsetky ostatne herne stranky ju maju
    15.2.2017

    reagovat

  • kosic12 (anonym)
    5 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Odstřelovačské mechaniky jsou velmi přehnané. Když i na 100 merů musíte opravdu dost nadměřovat, což opravdu není realistické. O tom že v té hře je vítr tak silný jako asi nikde na Zemi ani nemluvě.
    15.2.2017

    reagovat

    • mijunior (anonym)
      6 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Asi tak, o balistice tvurci četli zřejmě jen v komiksu. Za pár stoveček při výprodeji na Steamu to ale není špatné, hlavně taky proto že her s touto tématikou je jako šafránu.
      15.2.2017

      reagovat

  • Horrido (inkognito)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Hitler by mohl zapalovat oslavné doutníky... a k tomu si dát pořádný flák krvavého hovězího *4*
    15.2.2017

    reagovat

  • dik (anonym)
    3 souhlasí, 8 nesouhlasí
    prvý diel bol najlepší , inak graficky to nevypadá tak dobre , Možno preto že každý chce grafiku z BF1
    15.2.2017

    reagovat

  • Sr_Lobo tiscali.cz
    19 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Az to padne na nejakou smysluplnou cenu kolem petistovky tak si to moc rad zhraju.
    14.2.2017

    reagovat

    • Prescot (anonym)
      14 souhlasí, 29 nesouhlasí
      Ja si to rad zahraju, az to vyjde na uloz.to.
      14.2.2017

      reagovat

    • ROG (anonym)
      15 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Byly doby, kdy se tyhle novinky daly bez problémů koupit za 800-1000 (a to nemluvím o cenách v obchodech G2A atd.), není to tak dávno. Nevím, co se s cenami stalo, že tak vylétly nahoru. To bude asi podobný případam jako s DDR pamětmi. Nenažranost je holt prevít.
      15.2.2017

      reagovat

      • Salem (anonym)
        8 souhlasí, 5 nesouhlasí
        Konzole se stali. Bohužel se pak PC ceny začali přibližovat konzolovým
        15.2.2017

        reagovat

        • Flash (anonym)
          2 souhlasí, 2 nesouhlasí
          Stalo se denuvo a ne konzole
          15.2.2017

          reagovat

          • sk (anonym)
            10 souhlasí, 0 nesouhlasí
            ano ve chvili kdy lidi prestali piratit sly ceny okamzite o tretinu nahoru
            15.2.2017

            reagovat

            • zdrcujejsi_pravda (anonym)
              3 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Staci se malinko zamyslet a uvidis, ze to dava dokonaly smysl.
              15.2.2017

            • sk (anonym)
              3 souhlasí, 0 nesouhlasí
              vsak to nebyla ironie
              15.2.2017

            • zdrcujejsi_pravda (anonym)
              1 souhlasí, 0 nesouhlasí
              V tom pripade sorry, vyznelo to dost jako sarkasmus.
              15.2.2017

      • Prase (anonym)
        8 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Stalo se, že jsme v digitálních distribucích spadli do regionu západní Evropa. Zas kolik her stojí za koupi v den vydání? Já mam titulů, že je ani nestíham hrát, takže mi fakt nedělá problém si pár měsíců počkat, a pak něco koupit za o hodně míň, než litr. Navíc se v situaci, kdy hromada her vychází nedodělaná a plná bugů počkat vyplatí i z jinejch důvodů, než je cena.
        15.2.2017

        reagovat

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.5.2.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.