zavřít
...

Sniper Elite 4 - recenze

Úplněk skrývá svou bledou tvář za mračny. Tábor se halí do stínů. Strážnému na stanovišti pomalu klesá hlava, snad aby snil o manželce a dětech, co na něj čekají doma. Nadešla ta správná chvíle pro nezvaného hosta, kterého objímá houští ostružin na nedalekém vršku. Smrtící elegán metodicky pozvedá pušku...

Novější 1 2 Starší

  • Petr (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Zatím mám odehraný 3 mise a při plnění nepovinných úkolů a tichém postuou mi to trvalo o dost dýl než hodinu a půl. A "škytajících" generátorů bylo zatím celkem hodně, nehledě na to že ve 3 misi po celou dobu vytváří krytí pravidelně střílející "Dora". A při likvidaci nepřítele, pokud se to udělá opatrně, tak nezačnou ostatní pobíhat. Pokud sejmu Němce vedle kterýho stojí nebo se dívá jeho směrem druhej, tak se začnou logicky krýt...
    27.8. (26 dnů)

    reagovat

  • Doktor1979 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    hmm a nikde žádný hákový kříž :-(
    10.7.2017

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Musím říct že po 4 té to samé jen v jiné lokalitě už mě moc nebaví - sice to není dlouhé 8-10hodin ? nicméně dá se tam dělat spousta nepovinných úkolů protože jsem to nevěděl 1 misi jsem dělal přes hodinu. Podobné jako Hitman ale horší - že bych hrál znova nehrozí vůbec navíc mise podobné

    Sice to jede na max +DX12 a tam není ani poznat že by tam nějaké efekty vůbec byli. Ad DLC ty si možná zapařím, mám to skoro dopařené... a tichý postup jde už po prvním prozrazení rychle do kytek.
    3.7.2017

    reagovat

  • Asi tak (anonym)
    2 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Mňa žerie že opúšťajú našu lokalitu čo sa týka prekladu. Myslel som že preklad do CZ bude stúpajúci a opak je pravdou. 3-ka bola ešte CZ. 4 už nie. Nápodobne je to aj z inými hrami. Už je v kurze Poľsko. Napriek tomu som ju kúpil. No nebyť denuvo, poviem na plno, nekúpil by som ju pre práve zmieňovaný problém lokalizácie. Hoci u nás nejáky čas bol myslím zákon, že všetko by malo mať preklad čo sa u nás predáva ale neják to už neplatí..
    16.2.2017

    reagovat

  • KamilZm tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ve kterém DLC je tak puška s tlumičem? Našel jsem jen tyto, podle popisu mi to nějak nehraje. Nebo v rámci Sesson Passu je už všech 12 zmiňovaných přístupných a vlastně to tedy Sesson Pass není, protože jsou k dispozici s vydáním hry?
    store.steampowered.co...12660/
    Sniper Elite 4 - Season Pass
    Sniper Elite 4 - Target Führer
    Sniper Elite 4 - Camouflage Rifles Skin Pack
    16.2.2017

    reagovat

  • keyser.sozey tiscali.cz
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Šílená AI mě odradila už od trojky, kde němčouři slyšeli mou chůzi přes 30m tlustou skalní stěnu a s MP40 dokázali odstřelovat jak s Mosinem.
    16.2.2017

    reagovat

  • blut (anonym)
    3 souhlasí, 7 nesouhlasí
    a recenzia Nioh stale nikde :D hrej.cz ju ma 2 tyzdne. vlastne vsetky ostatne herne stranky ju maju
    15.2.2017

    reagovat

  • kosic12 (anonym)
    5 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Odstřelovačské mechaniky jsou velmi přehnané. Když i na 100 merů musíte opravdu dost nadměřovat, což opravdu není realistické. O tom že v té hře je vítr tak silný jako asi nikde na Zemi ani nemluvě.
    15.2.2017

    reagovat

    • mijunior (anonym)
      6 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Asi tak, o balistice tvurci četli zřejmě jen v komiksu. Za pár stoveček při výprodeji na Steamu to ale není špatné, hlavně taky proto že her s touto tématikou je jako šafránu.
      15.2.2017

      reagovat

  • Horrido (inkognito)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Hitler by mohl zapalovat oslavné doutníky... a k tomu si dát pořádný flák krvavého hovězího *4*
    15.2.2017

    reagovat

  • dik (anonym)
    3 souhlasí, 8 nesouhlasí
    prvý diel bol najlepší , inak graficky to nevypadá tak dobre , Možno preto že každý chce grafiku z BF1
    15.2.2017

    reagovat

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 107.22.118.242.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.