Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vis houby co si konzolisti uvedomuji nebo ne. Vsadim se, ze u pc her pocitas s cenami na steamu ve slevach a u konzole s cenou hernich novinek. Pokud konzolista setri, tak jede pres bazar a kamarady nebo mu staci koupit si ps+ a ma co hrat cely rok s minimalnimi naklady.
  • At si to vypada jak chce, hlavne ze je to zabavne, protoze ja hry hraju kvuli zabave a platim prave za ni. A nektere graficky jednodussi hry jsou superzabavne na rozdil od rady konzumniho odpadu, ktery stavi na grafice.
  • Neni to poprve, co se za me nekdo vydava, ale takove hloupe tululum to jeste nikdy nebylo :-).
  • No, tohle je jasne max. nekomu se selskym rozumem :-). Skutecnost je trochu slozitejsi. Hraci maji na vyber a ti slusnejsi (platici) evidentne dobrovolne preferuji konzole. A jestli na neco doplaci vyvojari, tak na steam slevy, ktere obrovskym zpusobem devalvuji cenu her.
  • Koukam ze ja tady jsem i kdyz tu nejsem.
  • Bohuzel ten popisek sedi jak na PC hrace tak i na konzolistu...
  • ha, to bude nakej applista a konzolista zaroven, takze tu mame nakej hw, misto windows tam dame macos a hle, mame najednou nadbytek vykonu *5*
  • PS3 a PS4 jsou jablka a hrušky. PS4 z pohledu programátorů nemá takovou rezervu ve smyslu zžití se, protože je to stará známá x86 architektura. Proto hry na PS4 nazažijou takový skok jako u PS3. Jediné, co můžou dělat je osekávát. Rozlišení, high poly assety pro cutscény, nižší fps. Hry jako The Order jsou důkazem, kam to směřuje. Prostě hardwaru PS4 došel dech. Samozřejmě, jak naznačuje tvůj post v jedné větě = na grafice nezáleží. Ano. To se stává vždy, když někdo vypichuje zastaralost hw konzolí. Až přijde nová generace, tak to bude zase obráceně. Najednou na grafice záležet bude, protože SONY vyprdne pár oblbujících pseudo-in-engine trailerů a fanboyové si budou mazat ho*na po tváři z toho jaký je to next-gen a jak se PC nechytá. Přitom PC bude zase někde úplně jinde. Prostě neusálý koloběh vesmíru peasantů.

    The denial is strong with this one. *7*
  • "Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný."

    To vypadá, že si dlouho žil v jeskyni a MAC znáš akorát tak z obalu od hamburgeru, když si se probíral popelnicí.
  • Tak MAC je spis pro lidi, co se chtej chlubit ze na to maj *1*
    Dal pro lidi co chtej toho min resit, nakonec stejne jisty veci resej ale jelikoz tam nedrtej treba tolik hry, nemaj defakto tolik problemu k reseni jako lidi s PC. Mno a nakonec si radi za vse zaplatej, klidne predrazeny ale proste daj to. Nejsou to stouralove, co by chteli do compu lizt a neco vrtat *3*
  • Skoda, ze mac je predrazeny pc
  • Já mluvím o celkových nákladech, na to narážím že si to většina konzolistů neuvědomuje. Ano cena konzole je levná, ale když na ní nekupuješ hry tak ti je nanic, plazma sežere víc než počítač a k PS+ si musíš platit internet. Při koupi auta musíš počítat s cenou benzínu, pak je ti nanic, že si koupíš 9ti litr obsah když neutáhneš provoz
  • C-BEAM
    "Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný,"

    no neviem ale zatial sa ako trotl chováš ty. Pri práci výkon rozhodne nie je nepotrebná kktina, ale väčšinou rozhodujúci parameter. Naozaj som zvedavý čo za prácu na ňom vlastne vykonávaš, možno by si to mal napísať. A mimochodom pri práci používam dva monitory oba sú plne polohovatelné čo velmi často využívam, druhý monitor je orientovaný vertikálne... to všetko tvoj dizajnersky skvost nevie. To je len taký malý príklad v čom je PC riešenie lepšie ak si teda nechceš kupovať k imacu nejaký predražený pivot držiak na polohovanie alebo aspoň nástavec na otáčanie. K tomu lesklý panel a dmntná klávesnica a nezamenitelný pocit, že akýkoľvek problém bude znamenať odvoz celého jablka namiesto rýchlej výmeny komponenty.. Nie fakt ti ho nezávidím, musel by som byť blázon aby som si to kúpil na prácu.
  • Mně je škoda vyhazovat deset tisíc za kartu, kvůli pár polygonů navíc, iMac mám na práci, to vůbec nemá nic společného s hraním, nechápu jak může strčít PC Mac do kapsy? Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný, takže vám pc-trotlům opravdu nezavadím nějaké plastové šunky u kterých si počítaté FPS...
  • Mit tak grafickou kartu,co jsem videl na Alze.21tis
    *14*
  • @Haha
    Sorry, ale napsat, že vyhazovaní peněz za grafiku kvůli pár hrám je nesmysl a pak říct, že máš doma iMac, za jehož cenu by se dal pořídit počítat (nebo PC+konzole), který by tvou konzoli i iMac strčil s přehledem do kapsy, to chce hodně odvahy.
  • K těm idiotům ses právě zařadil. *3*
  • Pokud si budeš kupovat na splátky takové zbytné věci, jako konzole, tak krom PS4 budeš mít doma brzo i exekutora... Tohle je fakt demence.
  • ucho
    těžko říct s tím vlakem, PS3 je i dnes slušná mašinka a na řadu her stačí bohatě. ano, nejsou to úplné grafické orgie, ale z herního hlediska je to pořád fajn věc. vezmi si třeba Puppettera (http://youtu.be/bk-a7We07Bk). chybí té hře něco? nebo RDR:UN (http://youtu.be/0Di2eOr-kqs). mohla by ta hra mít lepší textury a detailnější objekty? mohla. přesto ale vypadá na PS3 vizuálně vcelku dostatečně. a když si vezmeš, že PS4 je na tom oproti PS3 výkonově několikanásobně lépe, co víc chtít... je to za málo peněz celkem dost muziky...
  • C-BEAM
    grafika konzolových hier sa určite bude posúvať ale už to nebude taký posun ako v prípade porovnania prvých a posledných hier napríklad na PS3. Navyše je celkom možné, že sa postupom času bude so zlepšujúcou sa grafikou obmedzovať framerate... už o pár rokov možno všetky áčkové konzolové hry pobežia iba na 30fps.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit