Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    No mohli by se zase vrátit ke konceptu Chaos Theory a jen to třeba okořenit o nějaké nové featury. Třísknout šmejdem o pisoár přeci jen mělo něco do sebe ;o)
    • třískalo se i v Conviction :)
      • On mysli prave tohle, ve starsich dilech se netriskalo :)
  • Dobrá zpráva už mi tahle séria docela chybí.
  • R.a.z.i.e.l
    No rozhodně mi na něj ta tisícovka z kapsy vypadne, protože co já neudělám pro svou nejoblíbenější sérii. Co se týče Convictionu, tak hra to byla super, měla opravdu hustou atmosféru a poprvé byla hodně napínavá ale už to prostě nebyl ten Splinter Cell, co všichni znají a myslím, že další díl by se měl vrátit zpátky ke trojce (nejlépe i dějově, protože co zemřel Lambert, tak to není ono)a získat akorát pár vylepšení spolu s zbrusu novou zápletkou.
    • moje slova
  • deridon
    pro mě každopádně nejlepší díl byl Chaos Theory, tam prostě vyšperkovaly ty užasný herní mechanismy z předchozích dílu a přidali další, které hru posouvali ještě dál.. Double Agent se mi líbil, že to byl undercover a hrál se stejně jako Chaos, ale už jsem tam pocitoval, že je to trochu jinde a štvalo mě to konzolové rozhraní a ikonky přes půl obrazovky vždy.. Conviction je Jason Bourne, pro širší publikum a nejen, že zničili perfektní herní styl, ale i graficky to šlo dolu.. Double Agent byl na svou dobu nádherná (a náročná) hra
  • Super už se těšim na zastřený hlas Sama
    • Mato1987
      Ironside má fakt skvelý hlas, len kvôli tomu som si prednedávnom pozrel prvú hviezdnu pechotu a total recall v originálnom znení :)
  • plescher
    Sam Fisher je zpátky. Conviction nebyl špatný, jen se svezl na urážející vlně zjednodušování, aby si i naprostý blb mohl zahrát hru. Aby hráč náhodou nezabloudil, nebo nedejbože nevěděl, co má dělat. Je to pouze výsměch normálním hráčům, stejně jako PC-čkářům neoznámení datumu hry. Grafika posledního "přeakčnělého" dobrodružství agenta ve výslužbě nebyla zas tak strašná, vezmeme-li v potaz, že stále jede na upraveným enginu z Chaos theory, což je ucti hodný a mám pocit, že Jade (že je to ale kočka) se někde prořekla, že na stejném enginu bude stát i Black list (Broken arrow znělo mnohem lépe, ale zase lepší než Retribution). A jestli se opravdu série po menší odbočce vrací zpět do zaběhlých kolejí tak je to jen dobře. Vždyť na hře pracuje i Patrick Redding, který z akčního pojetí hry dokázal vytřískat nejvíce a přinesl nám ultimátní stealth zážitek (v rámci SCC) v podobě Coop kampaně, která opravdu stála za to.
    Plížení, Samova stará dobrá kombinéza a hlavně zelené noční vidění je zpátky a já to do toho ledna snad neviydržím.
  • Mato1987
    hmm ak to s tým nezáujmom u PC bude pravda, tak nech idú do pierdole.
  • U Conviction mně vadila na této velmi povedené hře pouze jedna věc , a to právě ta , že si tuto hru mohl neznalec splést s hrou jinou Prvky které proslavily tuto sérii byly v singleplayeru umlčeny a vyskytovaly se pouze ve výzvě, což byla škoda.
    Sam Fisher , je pro Pcčkáře něco , jako Solid Snake pro konzoláře : prostě machr v dobré hře. Odbočkou s názvem Conviction však Sam ubral na síle a spousta lidí zklamal. Není divu, když základ je postaven na stealth akci , kde jedna chyba znamená neůspěch. a hlavní věcí Sama není střílení okolo sebe jako kdyby ho pustili z cvokhausu , ale neustálé přemýšlení jak a co v dané chvíli udělat , aby uspěl. Jade Raymond věřím , a těším se tentokrát i na tu změnu kterou zamýšlí Ubisoft , protože po ruce mají osobu , která spolupracovala na Assassins Creed , a to se jen tak nezapomíná. Návrat ke kořenům se vítá , jelikož nic , co dříve dělali, nedělali špatně.
    ps: kdyby se k tomu takto podobně přistupovalo u EA např. s NFS byla by to bomba.
  • No jestli to bude stejna patlanina jako conviction,tak nezajem.
  • Po tom fiasku, který se jmenoval Conviction, mě tato zpáva nechává poňěkud chladným ... ale pokud by se vrátili ke konceptu prvních tří dílú, tak bych se vůbec nezlobil.
    • Podle mě Conviction nebyl zas tak špatný, ale je fakt že kdyby se vrátili spíš k starým dílům udělali by líp.
      • nebyl spatny? ved to nemalo so stealthom nic spolocne. hlupa linearna koridorovka s uzasnymi featurami ako mark and execute. ak by tu hru nazvali ja Jason Bourne Conviciton nepoviem ani slovo ale Splinter Cell? LOL
    • dílů*
      • SCC nebol vobec zly len presiel trocha viac na akcnost...ale ja som to ako minus nebral..bavilo ma to kupil som to nelutujem :) ...ale mrzelo by ma keby sa vyhne PC pretoze to by som musel kupovat konzolu a potom ju niekomu zasa predat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit