Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plescher
    Sam Fisher je zpátky. Conviction nebyl špatný, jen se svezl na urážející vlně zjednodušování, aby si i naprostý blb mohl zahrát hru. Aby hráč náhodou nezabloudil, nebo nedejbože nevěděl, co má dělat. Je to pouze výsměch normálním hráčům, stejně jako PC-čkářům neoznámení datumu hry. Grafika posledního "přeakčnělého" dobrodružství agenta ve výslužbě nebyla zas tak strašná, vezmeme-li v potaz, že stále jede na upraveným enginu z Chaos theory, což je ucti hodný a mám pocit, že Jade (že je to ale kočka) se někde prořekla, že na stejném enginu bude stát i Black list (Broken arrow znělo mnohem lépe, ale zase lepší než Retribution). A jestli se opravdu série po menší odbočce vrací zpět do zaběhlých kolejí tak je to jen dobře. Vždyť na hře pracuje i Patrick Redding, který z akčního pojetí hry dokázal vytřískat nejvíce a přinesl nám ultimátní stealth zážitek (v rámci SCC) v podobě Coop kampaně, která opravdu stála za to.
    Plížení, Samova stará dobrá kombinéza a hlavně zelené noční vidění je zpátky a já to do toho ledna snad neviydržím.
  • Mě se Sam s "šedinami" a v obnošeném svetru líbil. Klidně bych v tom pokračoval. korát bych přidal více stealth prvků a uklízení těl nepřátel. Brýle a latexový obleček ale nevyžaduju. Jak říkám - obnošený svetřík, kapsáče a šediny ve vlasech - tak se mi Sam líbí víc.
  • R.a.z.i.e.l
    No rozhodně mi na něj ta tisícovka z kapsy vypadne, protože co já neudělám pro svou nejoblíbenější sérii. Co se týče Convictionu, tak hra to byla super, měla opravdu hustou atmosféru a poprvé byla hodně napínavá ale už to prostě nebyl ten Splinter Cell, co všichni znají a myslím, že další díl by se měl vrátit zpátky ke trojce (nejlépe i dějově, protože co zemřel Lambert, tak to není ono)a získat akorát pár vylepšení spolu s zbrusu novou zápletkou.
    • moje slova
  • deridon
    pro mě každopádně nejlepší díl byl Chaos Theory, tam prostě vyšperkovaly ty užasný herní mechanismy z předchozích dílu a přidali další, které hru posouvali ještě dál.. Double Agent se mi líbil, že to byl undercover a hrál se stejně jako Chaos, ale už jsem tam pocitoval, že je to trochu jinde a štvalo mě to konzolové rozhraní a ikonky přes půl obrazovky vždy.. Conviction je Jason Bourne, pro širší publikum a nejen, že zničili perfektní herní styl, ale i graficky to šlo dolu.. Double Agent byl na svou dobu nádherná (a náročná) hra
  • uz zase ten UbiSoft zkousi PC hrace? zacina to byt hodne spatnej vtip, nebo jak tohle mam chapat.....neprizname PC verzi, pockame kolik PC hracu nam zacne nadavat a kdyz jich bude hodne a budem moct vydelat, udelame "odflaknutej" port plnej chyb a prodame jim to a pak budem nadavat na piraty, protoze to skoro nikdo nekupoval kvuli MRD ochrane a bugum? *8*
  • ak to ma byt tak kolosalna sr*cka ako conviction co so znackou splinter cell nema pra nic spolocne tak nech radsej neoznamuju nic.
  • U Conviction mně vadila na této velmi povedené hře pouze jedna věc , a to právě ta , že si tuto hru mohl neznalec splést s hrou jinou Prvky které proslavily tuto sérii byly v singleplayeru umlčeny a vyskytovaly se pouze ve výzvě, což byla škoda.
    Sam Fisher , je pro Pcčkáře něco , jako Solid Snake pro konzoláře : prostě machr v dobré hře. Odbočkou s názvem Conviction však Sam ubral na síle a spousta lidí zklamal. Není divu, když základ je postaven na stealth akci , kde jedna chyba znamená neůspěch. a hlavní věcí Sama není střílení okolo sebe jako kdyby ho pustili z cvokhausu , ale neustálé přemýšlení jak a co v dané chvíli udělat , aby uspěl. Jade Raymond věřím , a těším se tentokrát i na tu změnu kterou zamýšlí Ubisoft , protože po ruce mají osobu , která spolupracovala na Assassins Creed , a to se jen tak nezapomíná. Návrat ke kořenům se vítá , jelikož nic , co dříve dělali, nedělali špatně.
    ps: kdyby se k tomu takto podobně přistupovalo u EA např. s NFS byla by to bomba.
  • Izmæl
    Conviction byla dobrá hra, akorát jim nevyšel akční styl, měli to udělat prostě jen celý stealth. Tím myslím, že kdybyste se prozradili, tak by mise skončila vy byste šli od posledního checkpointu a ne do akčního režimu, který byl nepohodlně chaotický. Každopádně nový díl beru všemi deseti.
  • KokyMetalGear
    já hrál naposledy Pandora Tomorrow. ten čas letí ...
  • Super už se těšim na zastřený hlas Sama
    • Mato1987
      Ironside má fakt skvelý hlas, len kvôli tomu som si prednedávnom pozrel prvú hviezdnu pechotu a total recall v originálnom znení :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit