Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • im uz nacisto J**E ?! *16*
  • No comment radši .Osobně bych si s tebou o tom popovídal ,ale nebudu se s někým hádat na internetu jak děcko . *3*
  • Ty si o sobě asi hodně myslíš že? Nevím co sem kua pleteš Detroit? Centralizuješ problematiku do jednoho města, kdežto já se snažím být objektivní. Nic končím s těmahle debatama. Vždy narazím na nějakého debila, který se ze mě snaží udělat blbce. BTW proč mám bydlet na vesnici? Tvrdíš, že lidi na vesnici nejsou tak inteligentní jako ty měšťák co? Já bydlím taky ve městě, ale uvědom si, že to kde bydlíš, nemá žádný dopad na to, jak jsi inteligenčně na výši.
    Právě jsi ze sebe udělal pěkného blbce. Gratuluju.
  • Možná je to v tomto přpadě trochu drsnější, ale tak jako tak, Čiňani tam jeli za lepším životem, ten mají. Nikdo jim určitě občanství neslyboval a já s tím naprosto souhlasím. Není Japonec, tudíž proč by měl dostat japonské občanství, kvůli tomu že tam žije jednu, dvě generace? Nebo proč by měl mít přístup cizinec do každé nálevny, v Japonsku máš přímo cedule, pokud hospoda nevpouští nejaponce. Jižní Korea praktikuje podobný systém.
    O tech burukaminech, podle toho co jsem si pred chvili precetl se jedna o skoro videdence, nejnizsi kastu, do jejichz rukou byla sverovana ta nejpodradnejsi prace a urcitě se do svého postavení nedostali náhodou. Stejně tak by jednali Indové s cigány, ačkoli vypadají téměř stejně a mají stejný původ, ačkoli to je trochu blbé přirovnání, když indie je čistě kastovní, tedy jsou tam diskriminováni skoro všichni.
    K těm černochům, ano troufám si říct že černoši asi jako jediná kultura nedokáží držet pospolu, což dokazuje i dnes Afrika. Imho Jižní Afrika - kdy černí šmejdi nejen že znásilňují ženy vlatní rasy (70% žen je znásilněno) a vraždí se navzájem, oni totéž dělají bezdůvodně rodinám původních obyvatel - tedy bílým farmářům.
  • :D ty asi bydlíš někde na vesnici ne? Zkus si zajet do Detroitu a pak si můžem popovídat.
  • doplnenie" s cernochom-hracom
  • nech uz s tym idu do <>. ked teraz budu davat prenos z baseballu,a urobia rozhovor s cernochom,ktory bude rozpravat "typicky" cernosky,tak ho obvinia,ze je rasisticky? *11* *7*
  • jenomze oni maji taky japonske obcanstvi, dokonce se v te zemi i narodili, jenom jejich rodice jsou z Ciny. prijde mi absurdni, ze se kvuli sikane musi stydet priznat svuj puvod a dokonce si meni jmena. ono je tohle na delsi diskuzi a navic trochu od puvodniho tematu, ale maji tam treba mensinu burakumin, ktera je etnicky i historicky prakticky stejna, jako ostatni Japonci, jenomze dodnes jeji clenove plati za vydedence a ziji na okraji spolecnosti. pritom je od beznych Japoncu nijak neodlisis. ale aby to nevypadalo, ze jsem proti Japonsku - ve skutecnosti ho mam rad:)
    do New Orleans ani nikdo prispechat nemohl, cela oblast byla uzavrena armadou. pokud chces tvrdit, ze cernosi jako komunita neumi drzet pospolu, poustis se na tenky led. pokud vim, vetsina ne-bilych kultur se priznava alespon to, ze umi drzet pospolu.
  • K tomu Japonsku, ale o tom to je, to neni žádnej rasismus. Prostě si Japonec a žiješ v Japonsku tak máš určité výhody. Tak je to správně. Ohledně té neinformovanosti veřejnosti Japonskou vládou maš samozřejmě pravdu, ale to už je klasika, jako když za WWII ve vesnicích do lidí hustili, že američani jsou démoni a sežerou jim děti. Valná část pomocníků v Japonsku byli a jsou Japonci. Ohledně pomoci po Katrině, právě tím se ukazuje mentalita černých. New Orleans tvoří (tvořili) ze 70% černoši a žádný z "afroameričanů" mimo New Orealns nepřispěchal na pomoc svým "příbuzným". Tím to pro mě hasne.
  • smejki
    já se ale nebavím o původním významu humanismu. Ale je hezké jak na jednom zvolání umíš vystavět konstrukci vedoucí pomalu až k rozpoutání světového konfliktu. Dobrá, měl jsem spíše použít pojem pseudohumanisti, neboť jde o vypočítavé zmetky, kteří se za původně ušlechtilou myšlenku jen schovávají.

    FYI - televizi jsem neviděl asi tak čtyři roky.
  • smejki
    v tomhle jsem rozhodně pro americký model přístupu k soukromému vlastnictví - nabít brokovnici a zařvat "Get off my lawn, nigga!"
  • smejki
    velmi podobně mluví Queen Latifah
  • smejki
    po instalaci steamu a registraci spusť instalaci hry znovu *3*
  • Možná jste trochu lama. Kdybyste stáhnul steam, zaregistroval se, strčil DVD do mechaniky, tak se vám to klasicky nainstaluje na steam, ale rozhodně nic stahovat není potřeba (kromě přímo toho steam klienta, ale to je tak na minutu..)
  • to pomahani mam z vyse zminovanyho dokumentu. zemetreseni v Japonsku byl ukazkovy priklad toho, jak ma vypadat humanitarni pomoc, jenomze se cela situace v mnoha ohledech lisi - v Tohoku vubec zije predevsim stredni trida, ktera nema zapotrebi krast. zaroven se postizenym oblastem dostalo pomoci od vlady, coz byl v pripade Katriny nejvic propirany problem (to, ze je japonska vlada neschopna jasne informovat o unikle radioace uz je jina zalezitost; souvisi to s jejich impotenci se k cemukoliv vyjadrovat obecne). dobrovolnici, kteri pomahaji odklizet, nejsou jenom Japonci, ale i cizinci. a dobrovolnici vubec patri na celem svete k lidem, kteri prisli predevsim pomahat, ne krast. do New Orleans dobrovolnici neprisli. mimochodem, mezi temi dobrovolniky byli mimo jine i Cinani, kteri jsou v Japonsku dost absurdne diskriminovani. ono je Japonsko vubec na jednu stranu velice lidske a ohleduplne, na druhou se tam skryva rasismus, ktery je daleko silnejsi nez u nas, jenom se o nem verejne malo mluvi.
  • Ja mam krabicovku Orange box a funguje to normálně tak že prvně nainstaluješ steam, založíš učet a pak klikneš na nějaký setup.exe a normálně se to nainstaluje z disku.
  • trololo
  • Pravdou je že se tam dělo rabování ve velký míře (pochopil bych ještě jídlo, pití a nějaký pláštěnky, holinky, atd., ale televize, motokáry?), a bělocha sem tam viděl snad jednoho. Porovnej to s Japonskem, kde došlo k mnohem větší katastrofě - jako nebe a dudy. To o pomáhání pak máš vycucoaný z prstu, takže je to zcela irelevantní. Pomoc cigánu při povodních sem viděl na vlastní oči.
  • No, tak ještě 3 hodiny stahování. Za tohle bych opravdu nejradši někoho zabil!
  • Ty data tam asi jsou, ale steam to od nas nepozna a chce to stahnout od nich. Bezna lemplarna od steamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit