zavřít
...

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - recenze

Stalo se to po nějakých 30 hodinách hraní. V dungeonu mi chyběla poslední kovová bedna na propojení poslední části elektrického obvodu. Nepamatuji si, jak jsem o bednu přišel, ale už jsem kvůli tomu chtěl celý puzzle poraženecky restartovat, když v tom se mi vybavila vzpomínka na šílenou bouřku před...

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

  • Vulva (anonym)
    8 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Blahopřeji autorovi recenze, tolik spoilerů jsem totiž ještě v žádné jiné recenzi neviděl.
    14.3.2017

    reagovat

  • FridayManul (inkognito)
    4 souhlasí, 6 nesouhlasí
    Škoda, že je to Nintendo exclusive, mohlo by to být docela zábavné. Ale kupovat si kvůli hře celou konzoli nehodlám, tuhle vyděračskou praktiku ať si Nintendo, společně se Sony a MS strčí někam. Jenže kdyby nebylo exklusivních her, tak by se Switch už lautr vůbec neprodával.
    14.3.2017

    reagovat

    • Jan (anonym)
      8 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Počítám, že MS je Microsoft, tedy vydavatel Windows, tedy toho, co se zde ne úplně správně zaměňuje za obecný termín PC, tedy osobní počítač, tedy vyderačská praktika je i to, když to vyjde jen pod Windows, po vašem na PC.
      14.3.2017

      reagovat

      • FridayManul (inkognito)
        4 souhlasí, 6 nesouhlasí
        Ne, MS reprezentuje XBox, osobní počítače jako takové nikdo nezastupuje. Ty se spíš MS snažil v minulosti podkopávat, se svou sabotérskou službou GfWL. Tudíž cokoliv, co vyjde exluzivně na PC vychází čistě z rozhodnutí tvůrců, ale ne principiálního. Myslím, že každý, kdo vytvoří hru, je jedině rád, když se dostane na co nejvíce platforem. S výjimkou třech zmiňovaných společností, se zřejmě nedostatkem důvěry ve svůj hardware a teda potřebou omezovat hry jen na svou platformu.
        14.3.2017 upraveno v 16:09

        reagovat

        • Pepa (anonym)
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          To není žádný nedostatek důvěry . Je to jen exkluzivní obsah . To děla spousta výrobců ve spoustě odvětví . Jasně je v tom business. Čím víc exkluzivit, tím více prodejů hw. Na PC je to jiná situace. Spousta lidi má PC kvůli práci nebo škole nebo proste jen na Facebook . Nicméně konzole už se primárně kupuje kvůli hrám . No a jak asi prodam hardware, když nebudu mít nic co bych si zahrál jinde? Kromě toho za cenu konzole se těžko hledá herní PC, které rozeběhne to samé. Jinak ale samozřejmě konzole asi nikdy neprebiji univerzálnost PC . To je jasný . Já si do práce kupoval ntb tak jsem si rovnou poridil s nvidii gtx na které jsem odehrál mnoho desítek hodin. Nicméně stejně radši zapinam ps4 :-). Desktopovou herní high end sestavu jsem prodal. Ale každý to má jinak.
          17.3.2017

          reagovat

          • Pepa (anonym)
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            * co bych si NEzahral jinde ;-)
            17.3.2017

            reagovat

          • rat (anonym)
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Nesmíš hledat PC za cenu konzole, ale PC za cenu konzole + kancelářskýho PC, co má skoro každej doma, protože to nový PC ho logicky nahradí. Pak už se dá něco postavit.
            18.3.2017

            reagovat

  • Jan (anonym)
    13 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Pro hráče, kteří používají pouze platformu Windows a k této recenzi evidentně omylem zabloudili, můžete se realizovat v diskuzi o Splasher nebo Memoranda.
    14.3.2017

    reagovat

  • boon (anonym)
    7 souhlasí, 6 nesouhlasí
    @Trolík Obecný

    Je to to tím, že nová Zelda má open world a došlo k inovaci oproti předchozím dílům. 98% *15*
    Zelda a jeho fans totiž žijí ve svém světě a vše s čím ta hra přijde je automaticky revoluce, přestože už to dřív někde bylo. Nebylo to ale v Zeldovi. *15* Prostě tuhle hru s ničím nesrovnávat a je po problému s hodnocením. *5*
    13.3.2017

    reagovat

    • flash789 facebook.com
      6 souhlasí, 4 nesouhlasí
      TA Zelda kdyztak...ten kluk co s nim pobihas se vetsinou jmenuje Link. Nebo snad myslis ze Zelda je najakej panacek co hodne zere zeli ? A takovyhle lidi tu pisou komenty..ach jo..
      PS: jeste jednou jasne a zretelne..Zelda je zenskeho rodu
      en.wikipedia.org/wiki..._Zelda
      14.3.2017 upraveno v 00:23

      reagovat

      • aa (anonym)
        4 souhlasí, 1 nesouhlasí
        jo, lidem s nesprávnýma komentama by se měl dát ban. ubylo by "ach jo" a herní svět by byl veselejší
        14.3.2017

        reagovat

    • Pavel (anonym)
      6 souhlasí, 2 nesouhlasí
      V Zeldovi??? To je něco jako Super Marie? Nebo Larry Croft?
      14.3.2017

      reagovat

      • Chumbaba (anonym)
        7 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Super Marie je fakt vtipná... prostě se ukazuje, že Nintendo je platforma (především?) pro děti a tak to má být... mami, kup mi toho novýho Zeldu! *1*
        14.3.2017

        reagovat

      • MagiKostka (anonym)
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Dík,poplival jsem si display gulášem.Super Marie,rofl :D
        14.3.2017

        reagovat

    • boon (anonym)
      1 souhlasí, 5 nesouhlasí
      http://rationalwiki.org/wiki/Style_over_substance

      Pár trotlíků v čele s flashem se sešlo.
      14.3.2017

      reagovat

  • flash789 facebook.com
    11 souhlasí, 2 nesouhlasí
    www.thejimquisition.c...eview/
    hmm..7/10..mirny propad na metacritics burze:)
    Web nic netusiciho recenzenta Sterlinga zahy pote popadl DDoS utok fanatiku zeldy, pekne to ukazuje ze s tou hrou nebude uplne vse v poradku.
    www.vg247.com/2017/03...a-710/
    13.3.2017 upraveno v 00:22

    reagovat

  • Tom (inkognito)
    7 souhlasí, 13 nesouhlasí
    na jednom webu se clovek dozvi, ze 7 z 10 je prumer, tady zase vidi 8 z 10 u kourici kupky hnoje jako treba watch dogs a na zaver to zabije 10/10 u omalovanek s 20fps s nazvem zelda...no to me ho omlat o hlavu...takovejdlech her vychazi na steamu tucet tejdne, jen nemaji v nazvu ZELDA, a kdyby to tam nemela tahle hra, nikdo by si ji ani nevsiml...
    13.3.2017

    reagovat

    • flash789 facebook.com
      5 souhlasí, 7 nesouhlasí
      No na steamu urcite nevychazi kvalitou a obsahem ani jedna takovahle hra, spis bych rekl ze tam jsou mraky nedodelanych a nezabavnych braku jako hlavni obsah, ale kdyby se kolem nove Zeldy delal mensi humbuk to by vubec neskodilo..je to az trapny, to mas pravdu.
      13.3.2017 upraveno v 21:34

      reagovat

  • h0p3 tiscali.cz
    5 souhlasí, 6 nesouhlasí
    Pokud tohle někdy emulují na PC, tak letím pro sběratelku. Od RDR, první hra u které jsem zvažoval koupi konzole.
    Bohužel (nebo bohudík), v tomhle případě vyhrál rozum a buď se dočkám nebo mám smůlu.
    13.3.2017

    reagovat

  • Starej Pařan (anonym)
    7 souhlasí, 26 nesouhlasí
    Tahle anime Nintendo kravina nemá na Zaklínače 3 ani náhodou. Nejsou tam vztahy, není tam erotika, nejsou tam intriky, hrajete za androgynního Linka, grafika je strašná - vypadá to jako omalovánky...ale samozřejmě - musí to dostat desítku protože tohle drží Switch nad vodou. Bez téhle hry by po tom nepovedeném zastaralém kusu HW neštěkl ani japonský špic.
    13.3.2017

    reagovat

    • Kozy tiscali.cz
      14 souhlasí, 3 nesouhlasí
      No a vidíš to, mě ta grafika přijde nádherná až tak, že vážně uvažuju o koupi Switche
      13.3.2017

      reagovat

    • Monkey (anonym)
      3 souhlasí, 1 nesouhlasí
      zastaralém kusu HW - ten kousek kremiku od Nvidie ma v sobe to - co v roce 2000 bylo oznacovano jako superpocitat o trech patrach a spotrebe nekolika tisic wattu. A dnes to mas v krabicce o spotrebe 10w. To vis, ze by mohl mit handheld v sobe cip o vykonu treba RX470 anebo NV1060, ale ta baterie by musela byt externi a nosila by se misto batohu :D
      14.3.2017

      reagovat

  • Iggy tiscali.cz
    20 souhlasí, 9 nesouhlasí
    "Když otevřete mapu, není poseta bambilionem otazníčků, jejichž „objevování“ nemá s objevováním vlastně nic společného a jde spíše jen o odškrtávání nákupního seznamu."

    D Ě K U J I ! *14* *14* *14*
    13.3.2017

    reagovat

    • Mantor (anonym)
      6 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Tak niekto, kto nevie objavit v menu tlacitko na vypnutie otaznikov nezvladne objavit aj tak nic.
      14.3.2017

      reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 107.22.6.52.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.