Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nakonec to bylo lepší než jsem čekal a nebylo tam až moc akce aspon teda ne na začátku, Walton Goggins jako záporák nezklamal a ani Vikander jako Lara - dokonce tam došlo i na nějaké ty hádanky vlastně zhruba první hodinu. Jo jsem zvědav na druhej díl - Trochu mi to připomělo Tomvb raider z roku 2013 některé scény třeba ta na tom ostrově když ji šel umlčet ten voják jak vykradené ze hry :D jen to nebyli rusové no spíše taková expedice na Av P ale neurazilo.Stopářž mohla bejt i kratší to bych se nezlobil hehe.
  • Jack1947
    Proč? protože to lidi baví... viz to přemrštěné hodnocení na známých filmových webech.
  • Jack1947
    Člověk by řekl že "extra štíhlé" už zmizely v propadlišti dějin no... tak se spletl.
  • 1.) Proč se hry jednoduše nezkonvertují na film??
    Protože to, co funguje u her, většinou nefunguje ve scénáři pro film.
    Už tady bylo mnoho podobných pokusů, a pokud o nich nevíte, tak je to z toho důvodu, že to byla katastrofa.

    (ve hře máte dostatek času se seznámit s postavy a sžít s nima, u filmu je čas lépe seznámit diváka maximálmně tak se 2-3 postavami a zbytek je taková omáčka okolo. Ve hře je jedním z hlavních tahounů hratelnost a interaktivita, to ve filmu chybí. Atd. atd. atd. Prostě film musí mít úplně jiný scénář.)
  • Jasně, protože pěkná ženská má víc svalů než chlap, boky má ale užší a když zabere, vydá zvuk jak zarezlé ložisko... a ještě musí mít po vzoru pánského břišního pekáče buchet na hrudníku žebřiňák. Today's IN girl. *14* *14* *14*
  • Proč chodit do kina na herní adaptace, když samotné předlohy často překonávají filmy i po stránce vyprávění zvukem a obrazem, přičemž na nich často dělají i šikovnější tvůrci s větší fantazií?
    Stačí aby sa to spravilo dobre. Ako to zvládol Marvel so svojim Cinematic Universe. Predtým sem-tam vyčnieval nejaký film, ale v priemere boli super hrdinské filmy na srandu a pre menšie publikum, alebo len ako plytký efektový film. Niežeby tieto konkurovali Shakespearovi, ale rozhodne podávajú kvalitu, čo sa vidí v porovnaní s filmami DC.
    To isté by stačilo u hier, dať to normálnemu režisérovi a brať to ako film, nie ako zlátaninu podľa hry, ktorá má vyzerať ako dlhý videoklip. Neísť príliš mimo predlohy, ale držať sa jej, aby sa zachoval duch a postavy, ale príbeh prispôsobiť filmu, kde skákanie a strieľanie nie je hlavná náplň, keďže to nemá hráč v rukách.

    Zaráža ma ešte, že v súčasnej dobe prehnanej politickej korektnosti takto otvorene vystupujú tvorcovia proti celej jednej menšine. Hoci vlastne s ňou celá herná séria vznikla. Ako keby sa tvorcovia snažili povedať, že ženy s veľkými prsami nemôžu byť hrdinkami a skákať a bojovať s darebákmi. že na to nie sú dosť dobré a preto ich vymenili.
  • ucho
    hubená je, ale když se člověk podívá, jak na Tomb Raidera trénovala, tipuju, že má na zádech víc svalů jak ty :)
  • Povida telefonni operator David *15*
  • Pohonil jsem.
  • jako sorry, ale tohle je fakt tycka

    https://www.interviewmagazine.com/wp-content/uploads/2015/06/img-alicia-vikander_131427831891.jpg

    http://idora.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2017/07/09/kasli-guzel-9457542.Jpeg

    ja naopak zaznamenal trend, ze se dneska stihlej rika hubenym (tem nezdrave)
  • Videl. Super film. Naopak to jodne stoji na hlavni aktorce a jejim hereckym umu.
  • S filmem spokojenost, bavil jsem se. Konečně normální Tomb Raider, takhle nějak jsem si ho přál tehdy, když ho točili s Angelinou. Tehdy to co jsem viděl, jsem nějak nepobral. Film s Angelinou mě ničím nezaujal, nebavil, pro mě kravina. Nový Tomb Raider i když tam je herečka, která není sexistická je parádní dobrodružství, sice tam je pár věcích trochu přehnaných ale jinak jsem spokojen. Legenda, hrobka, záporáci a klaďasové. Motiv hlavní hrdinky, gradace, finálko, nějaké ty emoce. Prostě pohoda :-)
  • Shark punch, baby!

    https://www.youtube.com/watch?v=BwBt7EYg80w
  • Vsiml jsem si takoveho vzorce, ze terminem "anorekticka" oznacuji normalni stihle lidi vetsinou ti, kteri jsou sami vyzrani jako prasata.
  • člověk nikdy nemůže věřit kdejakému nýmandovi, co píše na netu.
    Někteří do svých "recenzí" míchají SJW politiku, jiným jde jenom o své vlastní zviditelnění a objektivita je jim ukradená, další zase mají prostě zvláštní/odlišný názor.

    Proto je vždy potřeba najít recenzenta, kterému "můžete věřit".
    Fuka bohužel mezi důvěryhodné nepatří! Číst "recenze" od něj je jako číst jeho osobností blog, v kterém spoustu času tráví popisováním svých nálad a reakcí. Pokud se chcete pobavit, tak to není špatné, ale pokud chcete objektivní zhodnocení filmu (nebo hry), tak je to fakt ztráta času.
  • Ovšem recenze na Tátovu volhu za 50% a Winchester za 30% mne odradila a ušetřila mi tak čas .
  • Já se na něj eventuálně podívám, nebral jsem ho jen proto, že to je steelbook, a taky netvrdím, že to je totální odpad i když ty sbírám taky jako třeba věci od Eda Wooda
  • Jack1947
    Jo neměli by na to peníze.
  • Dlouho jsem se tak nezasmal :-D I kdyby recenzi nepsal redaktor movizone, je to naprosto omezeny nazor...
  • Mart9
    Nejsem si jistej, obávám se, že televize budou raději vysílat 1654. reprízu Slunce seno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit