Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osviceny
    Jack právě určitě shání 3D tiskárnu, aby si mohl ovladač vytisknout a nemusel ho kupovat
  • LTM3
    To je zase recenze jak Brno. Autor článku ač věnoval nastavení dost času, spoustu věcí nepochopil. Stačilo si hrát hodinu s nastavením a máte v tom jasno, pak každou hru nastavíte do 15 min. Stáhnete si nějaký nastavení, podle toho jak ho popíše autor a jak s ním hraje, lehce upravíte a máte zařízení, které daleko překonává jakýkoliv gamepad (záměrně nepíšu klávesnici a myš, ačkoliv je pohodlnější). Například to že máte buď režim s kterým se jde dobře otáčet ale ne přesně mířit, jde vyřešit více způsoby. Já ho řeším tím, že chvíli se chová pravý touchpad jako myš a po jeho stisknutí se chová jako páčka gamepadu (možnosti nastavení jsou neuvěřitelně obrovské). Hry ovladač vnímají jako myš a klávesnici nebo gamepad, podle toho jak ho nastavíte, takže není pravda, že by jste si nemohli zahrát s dvouma gamepadama.

    Narozdíl od autora jsem cílová skupina tohoto gamepadu (hraju jen na PC), avšak na konzolích i gamepadech jsem hrál. FPS mě s gampadem vůbec nešlo sotva jsem se trefil do dveří nebo zamířil, jedině hokej mi šel hrát obstojně. Tady s tím jsem dal po 30 minutách v Metal Gear Solid TPP 8 headshotů za sebou se sniperkou na hodně velkou vzdálenost, právě díky unikátní schopnosti chovat se jako myš (samozřejmě že myš je lepší a rychlejší). Hraju s tím Civilizaci V, Cities Skylines, zmíněný Metal Gear, Fallout 4, Rocket Legue, Hard West a občas ze srandy i Dotu 2. Přítelkyně ho používá k noťasu místo touchpadu k ovládání windows. Takže výtky jsou spíš: vypadá lacině a je jen tak dobrej jak si ho nastavíte (což je u mě plus neboť mě málokdy vyhovujou defaultní nastavení u her).
    • LTM3 - jsi moula...
    • za to že jsi lama, autor článku nemůže.
      • jaka lama? vzdyt naopak pise, ze s tim gamepadem dokaze hrat lepe a vice titulu nez autor recezne. nejak nechapu oba prispevky na tento. ty lamy a troubove jsou spise jejich autori, nez autor puvodniho prispevku *7*
        • lama= není schopen hrát s klasickým gamepadem a dávat headshot, což zvládám úplně v klidu. Je to jen o cviku.
          • no hlavne je v kazdej takej hre pri pouziti gamepadu nastaveny autoaim...ty chytrak s vycibrenym cvikom a muskou presnejsou nez ten najzapadnejsi cowboy na celom sirokom divokom zapade *7*
          • rika borec, co si vodi pritroublou ai ve hrach s autoaimem jak na dratkach *1*
            • ty mě nazýváš ditě? *15* Dobře ty.
            • Jsem dite co se rozbreci kdyz se nekdo podepise mym nickem. A rad vsechny obvinuju z kradeze.
            • Když už kradeš, tak bys mohl aji ukrást mozek.
          • Ja zvladam headshoty i myslenkou, musis ale platit sony za hry ktery jsou zadarmo.
          • Njn ja mam ten samej problem. S normalnim controllerem proste neumim mirit.
  • Přítelkyni autora se zdá ovladač robustní? Asi holt není zvyklá držet v ruce robustní věci...
    • Divne, ze? Mne sa tiez lepsie drzi robustnejsi ovladac, pretoze potrebujem citit v rukach nejaku oporu, naopak prilis "tenke" ovladace, ako je napr. ten k PS3 sa mi drzal zle a vzdy som radsej hral na K+M nez na nom, ale ja som drzat robustne veci zase zvyknuti no *16* *12* *1*
      • Jestli rád držíš robustní věci tak to bych tu pro tebe něco měl. Zrovna jsem si to nechal udělat *3*
  • Pokial teda viem, tak sa ten ovladac deffaultne pri hrach sprava ako klasicky xbox ovladac, cize niec neni potrebne nastavovat, iba ak to uzivatel chce zmenit. Takisto aj raz nakonfigurovany ovladac pre nejake konkretnu hru uz nakonfigurovany zostane. daju sa tam nastavovat akesi "makra", ktore sa spustia priamo s tou danou hrou a nastavia vsetko podla ulozenej schemy. Takze mi trochu unika, preco s tym autor clanku zapasil hodiny.
    • alladjex
      Co pises vychazi z tve zkusenosti nebo z infa na netu? Jen me to zajima.
      • Je to osobna skusenost jedneho uzivatela, ktori ho ma uz nejaky cas doma. Moj osibny nazor budem vediet o par dni, mozno, zalezi kedy mi dojde domov, ale vcera okolo 18:00 bola zasialka odoslana.
        Nicmenej, nemyslim si,ze by vo Valve boli taki blbi a vydavali ovladac, ktory si s hrmai vl;astne nerozumie a musis si v kazdej vsetko nstavovat a priradovat sam, je to hovadina uz len z principu. To, ze sa ten ovladac sprava ako xbox gamepad pri kazdej hre je myslim logicke, akurat je tam ta moznost si to vylepsit gyroskopom a pod.
        Navyse ten uzivatel aj spominal,ze si nastavil jemnost mierenia na gyroskop a pomocou trackpadu mieril akoby na hrubo a ze tka dokaze zamirit ryzhlejsie a presnejsie. Tuto Pan autor s tym mal nejaky problem, pretoze zrejme drzi gamepad hore nohami, alebo co, no osobne viem,ze drzim xobx gamepad vzdy rovno, ako keby bol polozeny na stole a drzim ho tka prirodzene proste, lepsie sa mi dosahuje na vsetky ovladacie prvky a nemam dovod s nim nikam naklanat.
        Takze si to nakoniec pekne skusim sam, pretoze uz v minulosti ma recenzie ani na hry s hociktorych webou zrovna nepresvedcili a inokedy odradili a v oboch pripadoch som nakoniec lutoval,ze som ich cital.
        • alladjex
          diky
  • Steam controller jsem si taky pořídil. V podstatě jsem gamepady vůbec nepoužíval. Mám tu nějaký od Geniusu asi za 200,- který mi tu leží v šupliku a použil jsem ho asi 2x. Steam controller mi padne dobře do ruky. Nevím jak to vyhovuje autorovi článku, ale asi to je u každého jinak, mě se drží dobře, ty spodní páčky z druhé strany se mi výborně hodí na hraní závodních her, protože mi to přijde o dost pohodlnější.

    Před koupí jsem četl, že to chce big picture. Nabyl jsem dojmu, že to bez něj nebude fungovat. Po první vyzkoušení mi došlo, že ten big picture to chce hlavně proto, že se to v něm naprosto luxusně ovládá. Všechno je rychlé, svižné, různé zkratky atd a to psaní pomocí těch dvou "dotyk. kruhů" či jak je nazvat, je celkem pohodlné a pokud se na tom člověk za pár dnů naučí, tak lze psát i delší texty do chatu celkem pohodlně, ale samozřejmě A4ku textu bych na tom psát nechtěl :D Když nejste v big picture, jde s tím bez problémů fungovat i ve win, akorát už to není tak svižné.

    Autor to tu snad nikde nezmiňuje, ale tvar toho controlleru je takový (jak píše) "buclatý" hlavně kvůli umístění baterií: http://i.imgur.com/eqDtYiF.jpg které je dle mě lépe promyšlené, než u bezdrát. xbox ovladače (má ho bratr a taková ta krabička uprostřed na dvě baterie mi tam přijde divná).

    Já si ten ovladač zatím chválím. Možnosti nastavení ovladače jsou opravdu super.

    Má to své výhody i nevýhody, ale vzhledem k tomu, že mě ten ovladač nic nestál si ani stěžovat nemůžu *4*
  • Upřímně, raději bych si koupil XBOX ELITE než toto... Když potřebuju myš hraju na myši, když potřebuji gamepad hraju na gamepadu....
  • je opravdu škoda, že autor recenze nepochopil největší klad tohoto zařízení - jde ze široka nastavovat. tohle museli lidi na pc často řešit různými softy atd... takže tuto recenzi hodně s rezervou, člověk by měl být rád, že si může věci dobře - detailně nastavit. je jasný, že to vyžaduje čas a to rozhodně není mínus.
  • Inquisitor
    Takže takový, pejsek a kočička dělali dort. Pro koho je to vlastně určený? Pro toho, kdo nechce používat jenom myš, nebo gamepad?
    • Witcher 3, Dark Souls a jakakoliv jina 3rd person akcni hra se mi na tom hraje diky mnohem lepsimu ovladani kamery lepe jak na Xbox controlleru... za me se pejskovi a kocicce ten dort opravdu povedl.
    • elwiscomeback
      Evidentně pro někoho kdo chce hrát K+M hry na ovladači, tedy například autorem zmíněné budovatelské strategie
  • risa2000
    Nechcete také zrecenzovat Steam-link? Mám pocit, že to by mohlo být pro hodně lidí zajímavé, zvláště pokud uvažují o hraní v obýváku, ale nechtějí konzoli. *3*
  • Naprosto zbytečný kus hardwaru...
    • Krescz
      na to nelze říct nic jiného než Ouya *15*
      • Ano dopadne to přesně stejně...
    • a naprosto zbytečnej článek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit