Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem se, jakožto zarytej SW fanda na hru strašně těšil, měl jsem jí předobjednanou a dal jsem si hned předplatný na 6 měsícu (od ledna do června + jeste mesic k tomu v krabici). Bral jsem to dsot, jako takový prodloužený pokračování Kotorů a příběh, kterej se tam odehrával za mojí postavu (jedi guardian) byl skvělej, ale to hraní v MP bylo řekněme..no prostě jako WoW, což jsem v prví fézi dost přehlížel, ale pododělámí 50 mi to připomínalo farmení strathomlu, nebo Karazanu. Takže v polovině června mě to v zásadě ani nebavilo

    opomíjím i fakt že se mi hra sekala na nejnižší nároky, takže většina warzon byla ze hry..jelikož to prostě hrát nešlo :-/

    V poslední době ale vidim že ten příběh se stačí blbym směrem, nevim tolik se mi už nelibí, jako dřív (např HK-47 a Revan)

    Trochu mě mrzí, jak to se SWTOR dopadlo, měl jsem od toho velké očekávání, bohužel jsem doplatil, sice mě nemrzí ty peníze co jsem za t oda, protože pořád ta krabice bude mít čestné místo u mě v polici, ale už se k tomu asi nevrátim.

    Škoda, nedočkáme se KoTorů 3 a SWToR na tom vypadá bledě :-(
    Ten typ hry co navrhoval x několikrát by byl geniální (možná něco na způsob runescape), na tenhle typ hry bych si i koupil velkej lístek :-)
  • vtipne to bylo ve Star Wars Galaxies, kde se vam pri chatu s mimozemstany zobrazovaly jen znaky, dokud vas nenaucili svuj jazyk :)
  • J ty achievementy jsou super :) aspon to lidi donuti delat veci, nebo ukoly o kterych nemeli ani poneti :D
  • To jste fakt tak vylizani ze kdyz nekdo napise spadl server tak je hater? *7*
  • SnakePlisken
    Máš někde důkaz, o co by si mohl své data opřít? Nejsem si 100% jist, ale po WoW byl Aion a pak až SWTOR. I tak je to asi tak, že první je WoW, pak dlouho, dlouho, dlouho, dloooooouho nic a pak až ti ostatní.
  • SnakePlisken
    Zveřejňovali, kolik lidí platí. Prvně 2M, pak 1,7M a pak řekli, že je to myslím pod 1M, poté zavedli F2P a je ticho po pěšině.
  • Ja se prozmenu smeju mamlasum jako ses ty, ktery nadsene hykaj pri tom, kdyz jim nekdo predlozi pekne hnedy a vonavy a jeste za to platej.
  • tak jsem si tady pročetl tvé komentáře a jestli se mně někdo někdy zeptá co to je "hater" tak ho odkážu sem, ať si přečte co všechno jsi tu napsal :) prostě jak z partesu čéče :D
    opomenu, že jsi tu hru ani z poloviny nezachytil svou "konstruktivní kritikou", ostatně to ani nezvládl autor této recenze :) nazval bych to klasikou :D :D člověk se Vám prostě musí smát od plic a za to Ti od srdce děkuju :)
  • Souhlasím s tebou. Poslední dobou kvalita článku čím dam více upadá. Mě kupříkladu i vadí všechny ty odkazy. Hodně toho je napsáno stylem, že když se nepodiváš na odkaz, tak následujicí věta nedavá smysl. Na to dost často nemam čas když prochazím Games třeba když jdu na cigo v práci.
  • Jako jeden z tech co jsou v dataci driv musim rict ze je ta hra konecne zabavnejsi, a co se tyve Makebu fakt pecka, Achievmenty taky parada. SWTOR hraju od zacatku co zaclo a nekdy me fakt pekne sralo ale ted me zas hodne chytlo.
  • lol ...

    We are currently investigating issues that have caused a number of servers in the US - East Coast and EU regions to become unavailable. We apologize for the inconvenience.
    We have no ETA for when the server will be available again. We will update this thread with new information as it becomes available. To check the status of your server, visit the Server Status page.

    At zije patchovani ... padalo to uz predtim ... a ted to je dole projistotu "az zjistime proc to padlo" ... jeste ze za to neplatim.
  • To neni problem MMO obecne, to je problem koncepce a siti rychlou jehlou. V tomhle pripade neexistujici system na hledani partaku coz povazuju za naprostou neschopnost autoru ... co je kua za problem, udelat takovou blbost, jako jednoduse search, kde si muzu zaskrtat Qsty, zafiltrovat trebas jen na planetu/instanci/... a tem X lidem poslat nejakou vyzvu, ktera jim vyskoci a oni daj bud OK nebo Cancel (samo s moznosti si nastavit "neotravovat"). V swtor musim hodinu vyrvavat do chatu ...

    Nebo takova blbost, vetsina lidi hleda partaky, se kterejma si pokeca - cesky/slovensky/... kua co je za problem, dat moznost hracum si nastavit nekde v profilu jazyk(y) a zobrazit to ve hre? Dtto v pripade guild ... tady bych to videl tak, ze hledam trebas ceskou => zafiltruju si, a pokud to tak sefko nastavi, musi tam byt moznost jednoduse kliknout a samo me to prijme ... ne ta soudoba tragedie, kdy guilda sice bere, ale pravo prijimat ma 5 lidi ... z nich hraje jeden ... jednou mesicne ...

    V principu si dovedu predstavit MMO uplne bez chatu, ale komunikace pak musi byt vyresena nejak jinak.
  • To je mi ale příjemná novinka. Co jsem to naposledy hrál, tak měla každá planeta své tři chaty (general, trade a pvp). Existovaly nějaké hráči vytvořené, ale ty na našem serveru jsou mrtvé a o nových nevím.
  • SWTOR má Global channel ...
  • Tady má zase někdo přehled co? Víš pár her zná něco jako global channel. Chat který vidíš, ať si expíš alta nebo děláš daily. Samozřejmě může to být vyřešeno i jiným způsobem. Nicméně stát v hubu jak trubka, než se ti uráčí někdo přihlásit nebo někdo pleskne nabídku, mi opravdu nepřijde jako nejlépe strávený čas.
    S mamánky se ozvi, až budeš mít tucha, o čem mluvím.
  • A co bys chtěl? Aby k tobě každej chodil na pokec jestli něco nepotřebuješ mamánku?
  • Docela mi vadí, jak se mmo strašně uzavírají, co se týče komunikace. Opravdu nebaví dřepět v hubu nebo lovit na internetu , abych se dozvěděl, že nějaká guilda nabírá hráče na progres, že někomu chybí člověk do party na farmu nějaké věci nebo když se chci zeptat na řešení problému.
  • Docela se divim, ze autor clanku se o Achievementech nezminil ani pul slovem..... podle me jedna z nejlepsich zmen
  • :) Ja mam jen jeden nazor-muzes si ho precist vice, ale bohuzel ty mas tech nazoru vice(nebo mozna jeden) ale davas ho vsude...
  • Ještě, že jsi nám to řekl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit