Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela me dostal nazor Kripparriana na tuhle hru. To je clovek co v Path of Exile dokazal kvuli leveleni chodit cely den porad dokola jeden dung. A ve Wildstaru tvrdi, ze leveleni pro nej bylo tak neuveritelne nudne, ze to proste nedokaze hrat.
    • JJ, osobne si ale myslim ze Kripp je voci MMORPG uz dost negativny od kedy hral GW2. Hra sa mu brutalne pacila a vracal sa do nej stale naspat aj po 2och ci 3och banoch ci kolko ich vlastne mal :) Nakoniec to prestal hrat lebo ano, pre HC hracov tam ten final content chybal. Faktom ale je ze v GW2 neexpis, v GW2 sa hrajes, a vo vsetkych sucasnych hrach este stale "expis". Pre MMORPG novacikov si myslim ze Wildstar bude vhodna volba, pre ostrielanych ale co zazili DAoC, L2, LOTRO, WoW a GW2 to bude asi len dalsia 3-6mesacna zabavka.

      Priznam sa ale ze som WS velmi nesledoval, videl som par beta videi a nijak ma to nenadchlo, hlavne z dovodu questov apod, no v tomto videu, ak samozrejme neklamali, to ukazali v celkom peknom a zabavnom svetle. Hrat to urcite nebudem lebo GW2 mi na moje casual vecerne hranie zadara bohate staci, no priznam sa ze bral by som naspat svoje stare internatne casy s WSkom :)
  • Ta hra mě v closed betě chytla svým spádem, všechno jede jak po másle a je zde opravdu málo hluchých míst (ano, opravdu..). Nicméně, optimalizace to všechno zabila. Dal sem tomu šanci v open betě co se konala nedávno a optimalizace už byla opravdu lepší. Docela sem se u toho zasekl a nebejt to placený měsíčně (a mít víc času na hraní onlinovek) rozhodně bych do toho šel. Fakt je to živoucí svět, v kterým se pořád něco děje a ten combat system spolu a možnostma pohybu nebo třeba path systemem, dává rozhodně další plus k volnosti a zážitku z hraní. Vypadá to sice jako mrzácký wowko ale grafika je v týhle hře opravdu jenom jeden trojúhelniček z pizzy...
  • ta hra ma neskutecnej potencial!!
  • RockStar
    tuhle hru sleduji už delší dobu, má super propagaci, nejsou tak brutálně vlezlý, prostě příjemný. Zkoušel sjem si i open betu a zde je pár mých myšlenek.

    Za tohle mě roztrháte, ale mě nějak nebaví se uklikávat k smrti... Ať si říká kdo chce co chce, ale je to nejvetší pohodička nakliknout a autoattackovat:) Samozřejmě myšleno jen v PvE:)

    Vadí mi vždy stejná starovací lokace:( Škoda WoW má ze startu asi ten nejlepší feeling.

    Já nevím všichni chtějí všechno měnit redefinovat žánr a kde si co si, ale já hledám WoW: TBC.))
    • wildstar JE vanilla wow 2.0, aspon co se obtiznosti tyce. Dej tomu sanci.
      • Myslim, ze cloveku, ktery dava prednost autoattacku bude jedno jestli je Wildstar tezsi(vic hopsaci) nez WoW. *3*
  • TES online, Neverwinter, SW:TOR. tři MMORPG hry, které měly velký potenciál a zahodily jej (od herních přechůdců své série až k rozpracovanému příběhu) WS přitom začíná stavět na nule a snad se mu povede uspět. I když grafika mi příjde moc barevná, systém P2P už zastaralý a neatraktivní, tak snad bude mít co nabídnout alespoň škálou obsahu a customizací a akční systém combatu jako vystřižený z Guild Wars 2 by tomu neměl nijak ubrat. Nakonec Guild Wars 2 byl přece jen skvělý mix někde mezi generickými protipóly Lineage 2 a World of Warcraft a obstál tak velmi dobře. Třeba se takovéto nějaké spojení opět vyplatí a WS tedy udělá dojem :)
  • Spades
    Nechápu lidi co jen nadávají na ten komixový styl. Dělají to bývalí tvůrci WoW, tak asi logicky použijou styl, který použili u WoW ne?
    Holt každému se líbí něco jiného. Pro HC realistickou SciFi fanbase tu je EVE Online.
    Já taky nespamuju TESO diskuze s tím, že se mi nelibí ten jejich realistický styl...
    • V TESO realistický styl není. Je to taky komix. *3*
    • styl je jedna vec ale proč to ma mene polygonu a horší textury než wowko?
      • Spades
        Méně polygonů: Nevšiml jsem si. Připadá mi to +- stejné jako WoW v posledních exp.
        Horší textury: Jak co. Postavy a vybavení by fakt mohlo mít lepší textury, ale třeba prostředí je má fakt super. Nejlepší je tráva, která je animovaná textura, takže to nevypadá tak hnusně jako v jiných hrách.
  • Beta se mi hodně líbila tohle si určitě koupím a už při koupi hry je měsíc zdarma takže pro mně osobně sto krát lepší volba než koupit watch dogs ve wildstaru je pár věci co nemá wokwo ale taky par věcí chybí ale neznamená to že to bude špatná hra ... ohledně grafiky je hodně povedená a ti co píšou že ne tak asi nevědí o čem sou pc hry a co znamená mmo kde je pár set lidí na mapě a několik desítek npc akorát co mi nějak vadí je ukazatel všeho možného na zemi ale jde o zvyk když si spomenu na začátky wowka tak sem byl taky vykulenej s toho a i kdyby u ni člověk nezustal tak aspon je co měsíc hrát lepší než dnešní hry dohrané za víkend a pak dlc za 15 eury
  • Já si nemůžu pomoct, ale ten svět mi připadne nehorázně fantasy, je to možná tím, že animace a grafika je taková hravá, pohádková a když je někde zapíchlej obří meč, tak je to fantasy, jak sviňa, prostě lokace z Final Fantasy nebo WoW. Navíc ty svítící krystaly, obří svítící meče, malovaná grafika, to už jsem viděl v jedné onlinovce... :D Navíc textury jsou děsně low res, ale to se dá přežít. Jinak to vypadá hezky, ale zdá se mi tam málo sci-fi prvků, dungy by nemusely být jeskyně nebo pevnosti, ale mohlo by se bojovat v nějaké vesmírné lodi... jo, vesmírné lodě a sci-fi město by to chtělo, ale co, viděl jsem nějaká videa a obrázky, takže se to tam může objevit. No, jen ty hlášky, jak je to strašně awesome vast huge experience jsou směšný, ale to už tak bývá :D
  • Z toho co jsem zkoušel to má kvalitní combat.
    To že se odvážili tam dát arény je úctyhodné. (jiné hry se o to raději nepokoušeli, protože balanc class je potom mnohem složitější)
    Questy jsou jako všude a to přece není u mmorpg to podstatné.
    Grafika mi taky nepřijde důležitá, stejně si vždy pro přehlednost vypínám všechny blbosti jako stíny a jiné efekty.
    Musím říct že mě to bavilo a jsem zvědavej co zabije tuhle hru s velkým potenciálem. *9*
  • pro me ta hra nema zadny styl, je to splacanina vseho mozneho dohromady... trailery delaji luxusni a mnohdy i zabavne.. ovsem tim to konci.. a pvp pro 40lidi? vic neprehledny bordel jsem uz dlouho nevidel.. opravdu ne..
    • Spades
      Arény jsou od toho aby byly přehledné a taktické.
      Warplots jsou prostě o tom se vyblbnout.

      Ber to jako třeba Battlefield a Counter-Strike. Jedno je kompetitivní, jedno je casual.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit