Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    QTE obecně je otrava a v cutscénách je to navíc i naprostá blbost. Cutscény jsou tam kvůli filmovýmu efektu a místo aby se na ně člověk díval, tak civí na jeden bod na monitoru a čeká, který tlačítko se mu tam zrovna rozsvítí. Naprosto kontraproduktivní blbost. I mimo cutscény je to kravina. Proč mám drtit tlačítko, aby někdo něco otevřel, odtáhl nebo něco takovýho. Komu se proboha může zdát zábavný dělat datla. Bolí z toho ruka, člověk si připadá jak idiot, když je v pokoji i někdo další, a že by to přidalo na interaktivitě? Tu si teda představuju jinak. Dobře, že to do W3 nedají.
  • A teď to porovnejte s EA. Cpou MP nesmyslně všude, kam se dá. Chtějí na FIFU přetáhnout lidi, co hrají CoD. To je panečku přístup. A pak brečí, že je nikdo nemá rád. Co kdyby si vzali příklad tady z našich sousedů? To je opravdu radost vidět ten jejich přístup a přeju jim co největší úspěch. A samozřejmě bez jakéhokoliv váhání je podpořím koupí. I kdyby ta hra ve výsledku nebyla excelentní, jak všichni očekávají, už prostě jenom za ten přístup.
    • Kr.Pa
      Prosimte, ty nenazrana a arogantni studia v USA nikdy nepristoupy na trend mensich EU vyvojaru.
  • Na MP si Zaklínač nezakládá a je to dobře. CD Projektu věřím, jejich přístup k hráčům se mi moc líbí a přeju jim jen úspěch, dokud se budou k PC hráčům chovat jako nyní. Věřím, že Zaklínač 3 bude velice kvalitní díl se skvělým příběhem, jako zatím každý Zaklínač.
  • Jen ať nějaká kvalitní firma zůstane u pořádných singleplayer titulů.
  • Drakens
    Jsem celkem rád že MP tam nebude a že se budou soustředit jen na příběhovou linii. Nevím prostě ale čisté MP mě do ságy zaklínače nesedí a nesedělo. Co se týká "šípkované" nemám vyhraněný názor. Jsou hry kde se mě to líbí (Třeba Tomb) ale to je světlá vy jímka.

    Witcher 3 buď dopadne epicky nebo maximálním zklamáním...já osobně doufám a vsázím na to první.
  • Jako by tihle hoši z Polska mi četli myšlenky *14*
    Opravdu jedinečné studio *14*
  • Som rád, že sa s toho nechystajú urobiť niečo ako to ten posledný "Tomb Raider", to bol s prepáčením hnus!
    VIVAT!
    • misto s se píše z a to je tam navic
  • Cakam na Zaklinaca 3, nech si mozem kupit hned vsetky diely a spravit si Zaklinacsky maraton *1*
  • Um, v jedničce byly QTE, že píšete "v předchozích zaklínačích"? (tedy kromě soubojů, řekněme :))
    Nerýpu, jen si prostě nemohu nic vybavit :)

    Jinak QTE třeba v pěstních soubojích ve dvojce se mi docela líbilo, zdálo se mi to živější než v díle prvním; v této podobě bych se jim nebránil.

    Každopádně oba díly byly pecky a o to více jsem si je zamiloval po dočtení ságy; vřele doporučuju každému milovníkovi knih Sapkowského (iho?) obě hry a naopak :)
  • tleskam, zaklinac 2 byla skvela hra a vadila mi na ni jedina věc - delka kera opravdu nebyla velka zvlast na epicky rpg - a pokud trojka bude na peknejch par hodin nemam problém a tyhle hry si zaslouzi 100% podporit. Kvalita po každý strance. Doufam ze bude specialni edice se vsema trema.Sice uz je mam ale stejne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit