Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mám za sebou ZATÍM prvních cca 6-7 hodin hraní a zatím říkám: TO JE MAZEC!! Tohle je to, co 90% dnešních hráčů nezná a asi ani nedocení. Je to totiž hodně težký a to říkám jako ostřílený veterán všech Dark souls i Bloodbornu se stovkama nahraných hodin. Tohle je Rpg s velkým R. Nikde jinde nemá vaše rozhodnutí a skutky, činy a vše co uděláte takový vliv na okolní svět a jeho odezvu na vás (možná v Pillars of Eternity, ale určitě ne tolik). Hned od začátku si příběh tý hry v podstatě děláte sami. Vběhnete někomu do baráku? Hej! Co tam děláš?! Hned tahaj meče a bránej svuj majetek. Když něco čornete a někdo vás vidí, zabijí vás. Jsem velkej milovník Falloutů (všech i 3d i těch izometrickej) i Zaklínače, ale reakce okolí na vaši existenci v těhle hrách je minimální. Když přijdete namaxovanej k nějaký postavě, stejně vám říká: dej si pozor nebo tě sejmu přestože má v ruce klacek a vy minigun (potažmo dva meče..). Tady se vám vše co uděláte vrátí. A hledání výbavy? Lidi na forech brečej, že po x hodinách nemaj nic a vše je zabije na ránu. Jakej je pak pocit, když konečně vyděláte na meč a potvory KONEČNĚ začnete rubat. Nebo když po třech hodinách umornýho sprintu, jetpaku a podoně doběhnete někam, kde se dá koupit plamenomet. Zkrátka říkám, že MĚ OSOBNĚ to baví maximálně a nezničí mě, že to není graficky tak hezký jako Horizon Zero Dawn (i když by to bylo maso!!) Večer musím zpátky, dal jsem Bersekerům vlese plesnivej chleba a ted tam se**rou a blejou a musím to nějak srovnat.. Možná tim plamenometem? *1* *16*
    • No taky jsem chvili hral a tezky to opravdu je. Celkovy dojem ze hry mam rozpacity. Vse vymakano na maximum, grafika, hudba, skilly, ale prijde mi jakoby ten svet byl nejaky mrtvy. Malo potvor a kdyz nejaka je, tak je tuha. Jakoby velky potencial, ale to naplneni mi zatim moc neprijde. Hrozne velka mapa,ale malo ziva. Ve vesnici Bersekeru tricet lidi a z toho muzete pokecat se trema??? Zkratka, malo lehkych questu a malo lehkych souboju na to jak je to velka mapa.
      • Ten svět má být mrtvý, je po pádu meteoritu ;)
        A questů je tam mraky i lehkých, jen hráče nikdo nevede za ručičku, čili jsem se kolikrát vydal na quest a zjistil, že jsem chcípák a že se budu muset vrátit později. Holt se vydej jinam a za chvíli se chytneš. (hodně jich je v Goliatu a Abbese.) Po cca 11 hodinách se začínám trochu cítit jako fighter, protože na dálku je rubu plamenometem (dmg tuším 40 na ránu - střílí to takový ohnivý koule a srazí je to na zem) nebo warrior swordem nablízko (dmg cca 40) - to je náročnější kvůli práci se staminou. Ale už se nemůžu dočkat až budu mít skilly na Jetpack atack (viděl jsem to na nějakým videu a moc se mi to líbilo) a hlavně plasma rifli.
        • Jako nerikam, z POTENCIALU jsem nadseny - litajici dron, pokec s Outlaw chlapkem, celkove nadherny rozhovory, v drtive vetsine her me rozhovory nudi, tady me bavi. Postavy maji charakter, ma to skvelou anglictinu, potvory jsou nadherne, ale zkratka obrovska "mrtva" mapa. To v Fallout 4 to bylo po jadernem vybuchu a porad se tam na kazdem rohu/moste/meste neco delo. Tady obejdu tri rozvaliny a v kazdy akorat seberu prachy, nejakou lahvicku a to je cele. Proste malo potvor, malo questu. V Gothicu byla na kazdym rohu potvora. Tady chodim pul hodiny a kde nic tu nic a pak najednou tuhej Jestirek, nebo hned mega Troll. Jinak grafika nadherna, skvele vymodelovano, hudba skvela, ale proste mrtvo. Bohuzel.
          • Tak já z toho mám taky pocit, že kdyby to dělalo stejný studio, ale měli na to třeba DECIMA engine a prachy a 1000 lidí jako GTAčko, tak to asi bude hra století. Ale i takhle se mi to moc líbí. Připomíná mi to (ač je to divný) starý fallouty. Tam jsi na začátku taky byl chcípák, hodinu někde bloudil a pak tě někdo odkrágloval. O to víc je potom ten pocit, když už jsi trochu naskillovanej. (podobně jako v Dark soulech)
            • Asi jo. Porad me to laka hrat, ale vydrzim vzdy jen chvili, protoze se tam toho moc nedeje :-) A kdyz uz se deje, tak jsem hned mrtvej. No jsem zvedavej na recenzi a hlavne, kdyby tady reagovalo vice lidi, ale asi to nikdo nehraje :-) :-)
  • Clerikové to jistí. Bersekerové mě naprdli už jen z toho jak mi furt říkají, abych tam nelítal s tím jet packem, že to je proti přírodě. TVL když můžu lítat, přece nehodím všechno do PITu :D
  • ak to bude stát za to ,tak tak ako v každom gothicu za každú stranu zvlášť..:) *1*
  • Proč to vypadá jako PS2 hra?
    • Protoze sis nevzal svoje bryle 5+.
    • Protoze mas neco s ocima a mozkem, doporucuji vyhledat pomoc.
  • mel jsme trochu obavy jako fanda Gothicu, ale musim rict ze po kratkem rozcarovani ze zastarale grafiky na zacatku, jsem postupnym hranim presel az k zavislosti a tyden pri kazde prilezitosti hraju... Je to proste navykovcka, gothic spojeny s falloutem, za me obrovsky palec nahoru, mam opdehrano cca 15 hodin herniho casu a jsem nadseny :)
  • Still
    Super, fyzická kopie se mi válí doma, na Steamu aktivování, ale hra se odemkne až za 9 hodin *1*
    Něco jako Preload jim nic neříká... Super start :D *16*
  • Chidlink
    Já budu hrát za národ strojů *1*
    Lákaj mě ty energetický zbraně.
    Mimochodem takle měl nějak vypadat Fallout 4 a ne ta hovadina co vydala sithesda *1*
    • Fallout 4 byl super, ale v porovnani s Elex (prezentacni videa) mi prijde sice otevreny, ale jednodussi v boji. Dalo by se rici vice rozmachlejsi, ale mene detailnejsi ve sbirani veci a bojich. Muj nazor. Ale obe hry urcite minimalne dobre.
      • F4 bolo priemerne RPG
        • Pro me idealni kombinace RPG a FPS.
        • Vidíš, tak to bylo podprůměrný, že až tam z toho mám nahráno 150 hodin a těším se na další.
          • O kvalite hry rozhoduje kolik hodin jsi nahral? *15*
        • F4 nebyl rpg a jako fps byl podprůměrný.
  • Mam koupeno a moc se tesim. Nejhorsi je, ze podle traileru jsou vsechny ze ctyr frakci zajimave na hrani, tak nevim, kterou si vybrat. Kazdopadne nekolikadenni parba zitra zacina.
    • Tak si to muzes zahrat 3x pokud to bude tak dobre. Prvni Risen se taky vyplatil zahrat 2x.
  • Lidi je to zklamani. Hra ma OBROVSKY potencial, ale vyuziti mi prijde tak na 30%. Prirovnal bych to jako kdyz nekdo dostane nadupany bavorak, ma tam spoustu udelatek, turbo, elektronicky vymozenosti, ale smi s tim jezdit jen par bloku kolem sveho bydliste. Neberte to doslova, je to jen prirovnani. Pripadam si jako bych ve hre hral pre alfu, nebo nejake demo na budouci hru. Bohuzel smutne predikuji, ze to je vyhozenych 1500,- a Wolfenstein colossus bude nesrovnatelne vetsi zabava. A pokud chcete poradne RPG, tak nainstalujte stary Gothic a o zabavu mate postarano. Bohuzel.

    EDIT:
    Tak ted jsem zvolil trochu jiny pristup ke hre. Vice plnim questy a vyzneni je, ze hra je spise KECACI a QUESTOVACI. Za jeden kecaci quest dostanete 200 zkusenosti, kdezto za jednoho zakladniho mutant ptaka jen cca 10-20 zkusenosti. Takze celkove vyzneni hry neni fightovaci jako Fallout 4, Gothici apod. ale spise questovo/pribehovo/kecaci.
  • Kámo Mad Maxova strana nedává uplně smysl. Max měl vždy pouze svojí stranu, svoje poslání, nebo jak to mám chápat?
    • Spis to ber v jakem svete zil Mad Max a jak byl ten svet sileny, post apo a vsichni jsou blazni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit