Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další paskvil.Z čeho má pracující občan platit?Havloidi a pohunci KSČ styďte se,pokud krom koryt nějaký stud máte ! Raději se starejte,kdo za tento stav může.Ubohost na všech stranách např.sbírka potřebným v potravinách.Za socialismu věc neznámá.Nikdo netrpěl hlady,nežebral .Opravdu velký úspěch havloidní demokracie nebo raději deformacie.
  • Je to tak a plati to roky
  • Cituji: ..."spořit na důchod podceňují,“ říká Helena Brychová, gestorka finančního vzdělávání ČBA". Ekonomy (zejména V. Klaus) prosazená legislativní změna daňového systému od 1. 1. 1993, vyvolala do tří let v České republice demografickou krizi v podobě extrémně nízké plodnosti (méně než 1,3 dítěte v průměru na jednu ženu). Demografická krize byla následně ekonomy zneužita k prosazení zákona číslo 426/2011 Sb., o důchodovém spoření. Připusťte si bankéři, že jste v Česku se svým spořením na důchod zkrachovali. Chtěli jste povinně vytlouct z pracujících 200 miliard korun ročně. Když se to nepovedlo, tak alespoň 20 miliard korun ročně. Ani to se Vám nezadařilo, tak už toho nechte. U Čechů to máte marný.
  • pro naše poměry nemyslitelné, pokud si chcete zařídit byt ,bydení koupit, děti vychovat na studie,auto dnes potřebné které něco měsíčně stojí sem tam dovolená v létě tak co by jste miliardáři chtěli není to pro naše rodiny možné z takových platů jaký je celorepublikový průměr a to ještě hypotéky člověk neví co první *1* *1* *16*
  • No, tak dneska je to obecně celkem těžké něco našetřit. Já teda nějaké úspory naštěstí mám, ale není to nic velkého. Vidím to ale tak, že je asi brzy vezmu a koupím za ně krb nebo krbová kamna. Protože se trochu bojím, že pokud to takto půjde dál, tak si možná příští zimu topení plynem nebudu moct ani dovolit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit