Diskuse pro
Film
H2O stačí přidat vodu
H2O - Stačí přidat vodu je seriál o třech dívkách jménem Rikki, Emma a Cleo. Jednoho dne se vydají na tajemný ostrov Mako a jejich život se najednou obrátí naruby. Při jakémkoli kontaktu s vodou jim totiž narostou ploutve - zkrátka se z nich stanou mořské panny. To má samozřejmě své výhody i nevýhody. O jejich malém tajemství neví totiž ani jejich vlastní rodiče. Jenom jejich dobrý kámoš Lewis. Společně prožívají stále kouzelná a napínavá dobrodružství. ...
Tak je to potvrzené. 4.série NEBUDE! Místo toho nás ale čeká zbrusu nový podobný seriál od stejných tvůrců, kteří natočili H2O. Anglicky se jmenuje MAKO MERMAIDS. Bude to o třech mořských pannách Sirena, Nixie a Lyla,které budou ochraňovat kouzelný ostrov Mako před vetřelci. Na ostrov ovšem připluje 16letý kluk jménem Zac, který objeví kouzelné jezírko a stane se z něj mořský muž s rybím ocasem a schopnostmi jaké mají mořské panny. Tady to máte oficiálně potvrzené společně s PRVNÍ FOTKOU nové trojky mořských pannen: http://www.tvtonight.com.au/2012/05/big-budget-mako-mermaids-for-ten.html Seriál se právě začal natáčet. Na australské televizi se objeví asi na podzim. V Česku asi až o hodně později.
12.5. (12 dnů)
(nové)
Rikki (skrytá identita)
Ahoj h2o stačí přidat vodu je ten nejlepší seriál natočila bych i 4,5,6,7,8,9,10 atd.Ten seriál miluju. *14*
12.5. (12 dnů)
(nové)
Radushka (anonym)
+1
Hrozně se mi to líbí byla bych ráda kdyby natočili i 4.sérii super seriál *14* *14* *14* *14* *4* *5* *1* *14* *14* *14* *14* ale náhoudou jak tu někteří píšete že Emma byla lepší nebo co mě se to líbilo taky s Bellou prostě je to super seriál *14* *14* *14* *14*
3.4.2012
hele ty ozo katko di se vycpat nahodou prima seroš
18.2.2012
někdo řík že 4 serie a někdo zase že nebude.já užani nevím co je pravda *16*
14.2.2012
Absolutně nepoutavý seriál v podání tří kamarádek, které se záhadně promění v mořské panny. Neatraktivní děj a ještě horší herecké výkony!!!
23.10.2011
(nové)
dianecka134(emma)-(bela) (anonym)
ahoj uz by sem chtela aby se vratila emma a ad je uz 4 serie protoze s emmou to bylo lepsi nez s bello a ohli by to davat taky odpoledne a mohli dy to davat na nove nebo primacool a podobe co ma kazdy disny totiz moc lidi nema *14* *14* *14* *14*
11.9.2011
(nové)
CaMiLl (anonym)
+2
4 serie se natáčí a vysílat to budou do konce roku emma se vrátí a sebou přiveze novou mořskou pannu která bude mít sílu tornáda a Pheobe bude hrát jen ve 4 epizodách kvůli rodinným problémům
31.8.2011
(nové)
Verusqa (anonym)
-1
......
Já mám H2o strašně ráda.Pěkně mě se*e že to dávaj až v noci!!!!Proč??Dyť na to v tu dobu nikdo nečumí :( :( :( ..Taky mě docela mrzí že kvůli dítěti už tam nehraje Claire (Emma) ... Ale s Bellou je to docela pěkný ale s Emmou to přece jen bylo..lepší.Chtěla bych 4 sérii ale asi se nedočká nikdo kdo ji chce. :( :( To je asi všechno co jsem chtěla říct :)
20.6.2011
h2o
vypadá to že 4.série možná bude
12.2.2011
Re: h2o
to asi těžko ne xD vždyt všichni už mají rozdělané další filmy a producenti taky už prý nic neplánují... ale bylo by to fajn :)
15.2.2011
Tento formular nevyplnujte!!!