testovaci text

Diskuse pro Film H2O stačí přidat vodu

H2O - Stačí přidat vodu je seriál o třech dívkách jménem Rikki, Emma a Cleo. Jednoho dne se vydají na tajemný ostrov Mako a jejich život se najednou obrátí naruby. Při jakémkoli kontaktu s vodou jim totiž narostou ploutve - zkrátka se z nich stanou mořské panny. To má samozřejmě své výhody i nevýhody. O jejich malém tajemství neví totiž ani jejich vlastní rodiče. Jenom jejich dobrý kámoš Lewis. Společně prožívají stále kouzelná a napínavá dobrodružství. ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
(nové) (anonym)
+1
Tak je to potvrzené. 4.série NEBUDE! Místo toho nás ale čeká zbrusu nový podobný seriál od stejných tvůrců, kteří natočili H2O. Anglicky se jmenuje MAKO MERMAIDS. Bude to o třech mořských pannách Sirena, Nixie a Lyla,které budou ochraňovat kouzelný ostrov Mako před vetřelci. Na ostrov ovšem připluje 16letý kluk jménem Zac, který objeví kouzelné jezírko a stane se z něj mořský muž s rybím ocasem a schopnostmi jaké mají mořské panny. Tady to máte oficiálně potvrzené společně s PRVNÍ FOTKOU nové trojky mořských pannen: http://www.tvtonight.com.au/2012/05/big-budget-mako-mermaids-for-ten.html Seriál se právě začal natáčet. Na australské televizi se objeví asi na podzim. V Česku asi až o hodně později.
12.5. (12 dnů)
(nové) Rikki (skrytá identita)
Ahoj h2o stačí přidat vodu je ten nejlepší seriál natočila bych i 4,5,6,7,8,9,10 atd.Ten seriál miluju. *14*
12.5. (12 dnů)
(nové) Radushka (anonym)
+1
Hrozně se mi to líbí byla bych ráda kdyby natočili i 4.sérii super seriál *14* *14* *14* *14* *4* *5* *1* *14* *14* *14* *14* ale náhoudou jak tu někteří píšete že Emma byla lepší nebo co mě se to líbilo taky s Bellou prostě je to super seriál *14* *14* *14* *14*
3.4.2012
(nové) bobek (anonym)
hele ty ozo katko di se vycpat nahodou prima seroš
18.2.2012
(nové) patka (anonym)
někdo řík že 4 serie a někdo zase že nebude.já užani nevím co je pravda *16*
14.2.2012
(nové) katka (anonym)
-2
Absolutně nepoutavý seriál v podání tří kamarádek, které se záhadně promění v mořské panny. Neatraktivní děj a ještě horší herecké výkony!!!
23.10.2011
(nové) dianecka134(emma)-(bela) (anonym)
ahoj uz by sem chtela aby se vratila emma a ad je uz 4 serie protoze s emmou to bylo lepsi nez s bello a ohli by to davat taky odpoledne a mohli dy to davat na nove nebo primacool a podobe co ma kazdy disny totiz moc lidi nema *14* *14* *14* *14*
11.9.2011
(nové) CaMiLl (anonym)
+2
4 serie se natáčí a vysílat to budou do konce roku emma se vrátí a sebou přiveze novou mořskou pannu která bude mít sílu tornáda a Pheobe bude hrát jen ve 4 epizodách kvůli rodinným problémům
31.8.2011
(nové) Verusqa (anonym)
-1

......

Já mám H2o strašně ráda.Pěkně mě se*e že to dávaj až v noci!!!!Proč??Dyť na to v tu dobu nikdo nečumí :( :( :( ..Taky mě docela mrzí že kvůli dítěti už tam nehraje Claire (Emma) ... Ale s Bellou je to docela pěkný ale s Emmou to přece jen bylo..lepší.Chtěla bych 4 sérii ale asi se nedočká nikdo kdo ji chce. :( :( To je asi všechno co jsem chtěla říct :)
20.6.2011
(nové) h2o (anonym)
+5

h2o

vypadá to že 4.série možná bude
12.2.2011

Re: h2o

to asi těžko ne xD vždyt všichni už mají rozdělané další filmy a producenti taky už prý nic neplánují... ale bylo by to fajn :)
15.2.2011
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA