testovaci text

Diskuse pro Film Jak se krotí krokodýli

Tatínek Luboš, který pracuje v Alpách jako záchranář, přijíždí domů do Prahy mnohem dřív, než původně slíbil. Jeho osmiletá dcera Amálka je nadšena, a tak odmítne jet na školu v přírodě, aby si užila tatínka. Luboš se vypraví do školy, aby Amálku omluvil, ale dopadne to tak, že nakonec jede do Vysokých Tater s celou třídou jako zdravotní doprovod. Své manželce Anně (řeší právě odchod do důchodu a ztrátu milované práce u baletu) slíbí, že je to jen na pár dní, ať tedy odjede na chalupu, kam ...
« Novější 1 2 Starší »
Film Jak se krotí krokodýli mi připadá jako druhý díl filmu Jak poslat tatínka do polepšovny *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!
24.11.2011
Monika (anonym)
+1
To bude asi tím že je to volné pokračování na filmy "Jak dostat tatínka do polepšovny" a "Jak vytrhnout velrybě stoličku".
6.3.2012
film k nicemu (anonym)
-1
ten film mi naprosto nebavil..usinal jsem u toho ...
13.9.2011

"krokodýli" vs. "Anděla"

Film Jak se krotí krokodýli je úplně jiný než knižní předloha Jak Anděla viděla anděla. Přečetla jsem si knížku a doufala, že film bude taky tak výborný. Bohužel nebyl. Ale neříkám, že film je špatný. Jen to obsazení je katastrofální!!! *9* *9*
18.2.2009
majka (anonym)
+2

Paráda!!!

Po dlouhé době se objevil v televizi film, u kterého se člověk mohl opravdu pobavit, od srdce zasmát a pustit z hlavy veškeré starosti! Paní Poledňáková opět předvedla, že prostě U M Í !!! lidi pobavit a pohladit je po duši. Velký DÍK! *3* *4* *1*
3.1.2009
David (anonym)
-3

Kde se točil

Neví někdo kde se točil film jak se krotí krokodýli. Díky za info
2.1.2009

Re: Kde se točil

Jo to bych náhodou věděla protože sem tam hrála, takže točil se na Slovensku.
16.1.2011
Monika (anonym)
+1
Ty seš tak strašně trapná jak si hraješ na někoho kdo tam hrál,jenom tak pro tvoji informaci,že se to točilo na Slovensku to ví každý,ale kde přesně to ty asi nevíš,i když vlastně bys to měla vědět když jsim tam "hrála".
6.3.2012

Náhodou

Musím říct, že když jsem tento film viděla po 1., tak jsem ho stále srovnávala s filmem S tebou mě baví svět. A vycházelo mi, že ten 2. zmiňovaný je lepší. A to určitě je!!! Ale, že by film "Krokodýli" byl horší než "Polepšovna", "Velryba" apod. s T.Holým, to nemůžu říct. Nic proti tomuto herci a ostatním co v těchto filmech hráli. Ale já už jsem jich nakoukaná dost. Film Jak se krotí krokodýli jsem viděla asi již 4x, možná i vícekrát, protože ho máme na DVD a rádi se k němu vracíme!!! *4*
2.1.2009
Fery (anonym)
+2

SUPER

Tento film jsem viděl už vícekrát a tak nevidím důvod proč bych jej měl kritizovat jako ostatní.Knížku jsem sice nečetl, protože číst mě nebaví, ale tento film se prostě paní Poledňákové povedl jako ostatní předešlé.Prostě je teno film SUPER PODÍVANÁ. *3* *4* *3*
2.1.2009
Ahojte (anonym)
+1

Úděsný Mádl, film alá Amerika

Vidím, že dneska jsou všechny filmy na jedno brdo zkrátka alá Amerika. Nemají hloubku a pan Mádl (špatný to herec)je obsazen podezřele téměř v každém.
Bohužel paní Poledňáková klesla tak hluboko.
1.1.2009
Steve (anonym)
-1

Super

Podle mě je to vůbec nejlepší český film v novodobé historii. Kam se hrabou "Jak vytrhnout velrybě stoličku" a další stejně staré filmy, které novou generaci už nemohou nějak silněji oslovit. Ať paní režisérka pokračuje. JE TO SUPER!!!
1.1.2009

Bída

Příšerné obsazení: Holubová, Mádl, Krečmarová, Štěpánová. Jak může někdo Tomáše Holého nahradit MÁDLEM? Krize, krize. Bohužel ani pan Postránecký se mi v tomto filmu nelíbil. To měl být otec Luboše? A to co mělo být vtipné,tak bylo uměle vytvořené. Kam se poděli paní Preissová, pan Němec, pan Karlík? Tak skvostně zahraný film jako Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny nebo S tebou mě baví svět jsem už neviděla. Jak je to možné? Nejspíš je to herci, lidmi ale i dobou (a to mi je 20). Dneska už nejspíš nikdy nevznikne podobně krásná rodinná komedie ve stejném duchu. Hezký film je dneska opravdu vzácností. Dříve se lidi z filmové branže nejspíš více snažili a dávali do toho srdce. Poslední dobou mi většina filmů přijde pouze zamerikanizovaná a komerční.
1.1.2009
Monika (anonym)
Jenom tak pro informaci to je "Kretschmerová" ne "Krečmarová"
6.3.2012
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA